Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13, 2012

Νεό ανθελληνικό παραλήρημα Χριστόφια

Ενώπιον Ευρωπαίων δικαστών κάλεσε τους Ελληνοκυπρίους να δεχθούν τους Τουρκοκυπρίους ως ισότιμους πολίτες της Δημοκρατίας!
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας ζει στον δικό του κόσμο. Στις αγκυλώσεις, στις ψευδαισθήσεις και στις ιδεολογικές εμμονές του. Είναι χαρακτηριστικό ένα απόσπασμα....

Αιμοδοσία και διανομή τροφίμων αύριο στις 9π.μ. στον Άγιο Παντελεήμονα από τη Χρυσή Αυγή...Να είσαι εκεί

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το Blog μας θα συμμετάσχει ενεργά στην παρακάτω πρωτοβουλία και καλεί όλους σας να κάνετε το ίδιο...
Γιατί ο αγώνας δίνεται στο δρόμο και όχι από τον καναπέ.

 
Αύριο 14 Σεπτεμβρίου στις 9 π.μ. και στο πλαίσιο της πανελλήνιας ημέρας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής "Όλη η Ελλάδα δίνει αίμα" θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία και διανομή τροφίμων στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος. Με αφορμή την μεγάλη θρησκευτική εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, τα μέλη του κόμματός μας δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Ιστορική - συγκλονιστική ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή: "Η φυσική αριστοκρατία του λαού είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις...Όλοι οι κυβερνήτες στην αρχαία Ελλάδα ήσαν Στρατηγοί"

Οι Εβραίοι πήγαν στα Σκόπια για να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους "στόχους" των καπηλευτών της Ιστορίας μας..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά τους πειράζει τους γραικύλους που ο Μιχαλολιάκος δηλώνει κατά της οποιαδήποτε συμφωνίας με τους Εβραίους..
 
Ο Σλάβος πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, συναντήθηκε χθες με αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, η οποία επισκέφθηκε τα Σκόπια.
 
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου, Ronald Lauder και τον συνόδευαν ο γενικός γραμματέας  των εβραϊκών κοινοτήτων στη Γερμανία,  Stefan Kramer και ο επίτιμος πρόξενος του Ισραήλ στα Σκόπια, Victor Mizrahi.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν....

ΣΥΡΙΖΑ: "Ο εκπρόσωπος Τύπου των αναρχικών;"

 Ερωτηματικά προκαλεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την χτεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας να αποκαταστήσει την νομιμότητα εκκενώνοντας Δημόσιο κτίριο στην Θεσσαλονίκη το οποίο από το 2007 είχε καταληφτεί από άτομα τα οποία ανήκουν στο αναρχικό χώρο.
Εκτελώντας χρέη "εκπροσώπου" των αναρχικών, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε χτές το μεσημέρι μία αρκετά αιχμηρή ανακοίνωση η οποία προσπαθεί να δικαιολογήσει την κατάληψη Δημόσιου κτιρίου από αναρχικούς. Πιο συγκεκριμένα ....

Λάβρος ο Πειραιώς Σεραφείμ κατά Κλίντον και Σιωνισμού...Ερωτήματα φωτιά για το εβραϊκό λόμπυ..

Εξ αφορμής τής δημοσιοποιήσεως τής ετησίας εκθέσεως τού Υπουργείου Εξωτερικών τών ΗΠΑ περί τών Θρησκευτικών ελευθεριών παγκοσμίως καί επειδή γίνεται ονομαστικώς λόγος γιά τόν Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Πειραιώς απεστάλη έγγραφος διαμαρτυρία του στήν Υπουργό Εξωτερικών διά τού ενταύθα Πρέσβεως.

Πρός τόν
Εξοχώτατον Κύριον
Daniel B. Smith
Πρέσβυν τής ΗΠΑ
Εις ΑΘΗΝΑΣ
Εξοχώτατε κ. Πρέσβυ,

Σάς υποβάλλω τήν....

Χτυπάνε οι καμπάνες ...Tουρκόγυφτοι απειλούν να κάψουν το χωριό Ανθήλη ... (video)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι γύφτοι είναι φυλετικά, κυρίως ινδικό/πακιστανικό φύλο αλλά σίγουρα υπάρχουν και μογγόλοι στις τάξεις τους 
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το θέμα ΕΔΩ
 
Χτυπάνε καμπάνες στο χωριό και καλούνε τους κατοίκους με μεγάφωνα  σε συναγερμό ...Τουρκόγυφτοι απειλούν να κάψουν το Χωριό Ανθήλη
-Στον εισαγγελέα πήγαν το πρωί οι κάτοικοι με τον Δήμαρχο... Στη Πάτρα ο Δένδιας να δεί αν παραβιάζονται οι νόμοι για τους ...λαθρομετανάστες! 
 
Επεισόδια απειλήθηκαν και πάλι πριν από λίγη ώρα στην κοινότητα της Ανθήλης μεταξύ κατοίκων και Γύφτων. Σύμφωνα με πληροφορίες....

Το τέλος του Καντάφι είχε ο Αμερικανός πρεσβευτής... Αραβική Άνοιξη δεν θέλατε Σιωνιστές;

Οι σκηνές τρόμου που εκτυλίχθηκαν γύρω από το αμερικανικό προξενείο στην Βεγγάζη προχθες το βράδυ και κατέληξαν στον θάνατο από λιντσάρισμα (τελικά τον άνθρωπο τον βασάνισαν και τον στραγγάλισαν οι ισλαμιστές...) του Αμερικανού πρεσβευτή Στίβενς πραγματικά προκαλούν εντύπωση ως προς την έλλειψη στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας του αξιωματούχου και το πως η φρουρά του και το προσωπικό της πρεσβείας τον εγκατέλειψε στα χέρα των αιμοσταγών ισλαμιστών.
Το βράδυ της Τρίτης, πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από .....

Βγήκε και ο ΕΒΡΑΙΟΣ, παιδόφιλος, τουρκολάγνος, "μακεδονομάχος" Κον Μπεντίτ να μιλήσει για την Χρυσή Αυγή...


"Ξαναχτύπησε" ο ΕΒΡΑΙΟΣ "Κόκκινος Ντάνι" και φίλος του Σημίτη από το Ευρωκοινοβούλιο ζητώντας να δοθούν λεφτά στην Ελλάδα για να αποφευχθεί η περαιτέρω άνοδος της ακροδεξιά...
(Το βίντεο ΕΔΩ)
Περά των γραφικοτήτων περί χρηματισμού οικογενειών από τους Χρυσαυγίτες με 20 και 30 με σκοπό την εγγραφή τους σα μέλη που δεν αξίζουν ούτε σχολιασμό, εμείς απλά θα σας θυμίσουμε για ποιόν άνθρωπο μιλάμε...

Ο "eco friendly" ΕΒΡΑΙΟΣ Ντάνι είναι ομοιδεάτης των "Οικολόγων Πράσινων" και φυσικά από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές των "μακεδόνων"

Ο εβραίος Κον Μπεντίτ σε ακόμη μια ανθελληνική δήλωση: "Τα Σκόπια είναι Μακεδονία"

Επίσης είναι ....

Απάτη ο "Ξένιος Ζευς"...ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ 645 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΟΛΙΣ 4....!!!! ενώ από 5% των ιερόδουλων ήταν φορείς του HIV!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...!!!
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ Ο,6%

Συνεχίστηκε και χθες η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» στο κέντρο της Αθήνας κατά την οποία προσήχθησαν 645 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 4 λαθρομετανάστες.

Εκτός αυτών:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Χρυσή Αυγή αποχωρεί από τη Βουλή

...και τη συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο και τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις και τους ενστόλους..

Βρισκόμενη μπροστά σε ένα θέατρο από τα υπόλοιπα κόμματα που δεν είχαν το θάρρος να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις, η Χρυσή Αυγή μέσω του βουλευτή της Χρήστου Παππαά κατακεραύνωσε τους υπόλοιπα κόμματα κατηγορώντας τα για ενδοτισμό και ανακοίνωσε την....

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον Τέκτονα Δένδια...Τον "τρόφιμο" των στοών!

ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ o βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Καισιδιάρης, είπε αυτό που γνωρίζουν όλοι...
Ότι ο Δένδιας είναι τέκτονας, δικηγόρος των "περιούσιων" νεοαταξιτών Rothscild και εκπρόσωπος των εβραίων στην Ελλάδα..
Ο Υπουργός Δένδιας έσπευσε μέσω twitter να διευκρινίσει πως:
"Δεν είμαι Τέκτονας..."

Τελικά έλεγε αλήθεια..;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τον "τρόφιμο" των Στοών και εκλεκτό μασώνων και "περιούσιων" Δένδια..

Αρχικά ας δούμε τι γράφει ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας για τα 50 χρόνια λειτουργίας τους..
(σ.σ.Ρόταρυ=Μασωνία=Σιωνισμός..Τα ντοκουμέντα ΕΔΩ)

Θα καταλύσουν το πολίτευμα Δένδιας και Παπαγιαννόπουλος;

Καταργούν έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών. Επιβάλουν αποφάσεις με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης».
Η πρωτοφανής στα κοινοβουλευτικά χρονικά απόφαση της Κυβέρνησης, ληφθείσα δια του εντεταλμένου οργάνου της, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Παπαγιαννόπουλου,   να «ανακαλέσει» στην υπηρεσία τους διατεθέντες αστυνομικούς για την προστασία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δημιουργεί μείζονα ζητήματα νομιμότητας και κοινοβουλευτικής τάξης, ειδικά μετά τις απίστευτες δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Δένδια, αλλά και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη. Καταργώντας έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών, ο μοιραίος κ. Δένδιας οδηγήθηκε στο ολίσθημα να απαγγείλει κατηγορίες στους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής, προκαταλαμβάνοντας μαζί με τον καθ’ ύλην αρμόδιο κ. Ρουπακιώτη, την ανεξάρτητη δικαστική κρίση, εν όψει των....

Δική τους συνοικία απαιτούν οι ισλαμιστές στην Νορβηγία: Συντόμως και στην Ελλάδα;


Δική τους συνοικία απαιτούν οι ισλαμιστές στην Νορβηγία: Συντόμως και στην Ελλάδα;

"Δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς ..." γράφουν τα γεννημένα στη Νορβηγία μέλη της ομάδας, που προφανώς, δεν «ενσωματώθηκαν»… Φυσικά και η είδηση μας αφορά άμεσα καθότι τα ίδια μπορούν να συμβούν και εδώ.
Η νορβηγική ειδησεογραφική ιστοσελίδα VG Nett αναφέρει ότι...

Τα "κατορθώματα" της Αριστεράς στην Ελλάδα

Για να μην σε παραμυθιάζουν και να ξέρεις τι έχει προκαλέσει η αριστερά σ΄αυτό τον τόπο δες τον παρακάτω πίνακα και θα καταλάβεις πως αυτοί μόνο κακό, πόνο και δυστυχία έχουν φέρει σε αυτό τον τόπο.
 
Ουδέποτε η Ελλάδα τουλάχιστον γνώρισε την ευημερία με τους αριστερούς ! Εξ άλλου από μια ιδεολογική ομάδα που είναι 3 και αυτοί δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους τι μπορείς να περιμένεις ?
Ρίξε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα......