Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 10, 2014

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Χρήστου Παππά από τα κελιά της Τιμής στους συμπατριώτες του στην Ήπειρο.... "Ορκιστήκαμε στο Θεό να Νικήσουμε για την Ελευθερία της Πατρίδας"

Η τηλεφωνική παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού κατά την χθεσινή παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Ελληνικής Αυγής για την Ήπειρο».

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε όλοι, εχθροί και φίλοι, ποιοί είναι αυτοί που αγωνίζονται για την Ελλάδα και τι σημαίνει Πίστη και Αγώνας....

Κασιδιάρης με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τον Δήμο Αθηναίων - Μη χάσετε την πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τους συνυποψηφίους με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», Μενέλαο Σωτηρόπουλο (καθηγητής Φυσικής Αγωγής - υπεύθυνος Νεολαίας και άθλησης) και την Μαρία Ζαπάντη (κοινωνική λειτουργός - υπεύθυνη Κοινωνικής Αλληλεγγύης) θα παρουσίασουν τις θέσεις του συνδυασμού για την πρωτεύουσα και θα σχολιάσουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Χρυσή Αυγή παντού: Επιτυχημένες παρουσιάσεις αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων και δυναμικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα
  • Προσκύνησαν τους σιωνιστές Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας: εντολή Χάρις για κοινή γραμμή κατά της Χρυσής Αυγής
  • Σε αδιέξοδο το Μαξίμου για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής - Ό,τι και να κάνουν, ανεβαίνουμε!
  • Άθλια επίθεση Αθανασίου κατά της Χρυσής Αυγής που προαναγγέλλει νέες παράνομες φυλακίσεις βουλευτών
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ο Κουβέλης διαλύει τα σχέδια Σαμαρά: Δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Η απομόνωση του Σαμαρά και της ολιγομελούς ομάδας του, που απεργάζονται τα ανήθικα και παράνομα σχέδια απαγόρευσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, γίνεται ολοένα και πιο αισθητή, καθώς τους «αδειάζουν» ακόμη και οι πρώην συνεργάτες του, όπως ο Φώτης Κουβέλης.

Ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ερωτάται δύο φορές για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ας δούμε, λοιπόν, τι τον ρωτούν και πως ακριβώς απαντά:

«Θα σας ενοχλήσει αν ο προοδευτικός χώρος εκλέξει λιγότερους ευρωβουλευτές από τη Χρυσή Αυγή;...

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ...ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!

Οι προδότες πολιτικάντηδες έχουν καταλύσει το σύνταγμα για να διώξουν τους Έλληνες Εθνικιστές. Όμως το ίδιο το σύνταγμα μήπως είναι αντιλαϊκό και προδοτικό από μόνο του; 

 

Συνταγματογνωσία:


ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ:
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών αλλάζουν τα σύνορα της χώρας.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 1.
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών ξένα στρατεύματα εγκαθίσταται στη χώρα.
Άρθρο: 27 Παράγραφος 2.
Με πλειοψηφία 180 βουλευτών εκχωρούνται συνταγματικές αρμοδιότητες
σε διεθνή όργανα.
Άρθρο: 28 Παράγραφος 2
Με πλειοψηφία 151 βουλευτών...

Να γιατί η Χρυσή Αυγή σαρώνει: 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας προσφέραμε στην Κεφαλονιά, φέσι 11,5 χιλιάδων ευρώ έβαλε ο Σαμαράς και η κουστωδία του


Να γιατί η Χρυσή Αυγή σαρώνει: 40 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας προσφέραμε στην Κεφαλονιά, φέσι 11,5 χιλιάδων ευρώ έβαλε ο Σαμαράς και η κουστωδία του

Για να κάνουν επικοινωνιακό σόου, που τελικά τους βγήκε ξινό λόγω... γιούχας, ο Σαμαράς και οι υπουργοί του μνημονίου βρέθηκαν στην Κεφαλονιά μετά τους σεισμούς.
Το μέγα σκάνδαλο είναι πως τελικά φέσωσαν με πάνω από 11 χιλιάδες ευρώ τους ξενοδόχους και τα ταμεία του Δήμου. Την ίδια ώρα η Χρυσή Αυγή έφτασε στο σεισμόπληκτο Ληξούρι με 40 τόνους εμφιαλωμένο νερό και είδη πρώτης ανάγκης.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται και το επόμενο κύμα ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. Και μόνο το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως.....

Εφημερίδα «Παρόν»: Σε αδιέξοδο το Μαξίμου για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής - Ό,τι και να κάνουν, ανεβαίνουμε!


Εφημερίδα «Παρόν»: Σε αδιέξοδο το Μαξίμου για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής - Ό,τι και να κάνουν, ανεβαίνουμε!

Η εφημερίδα «Παρόν» της Κυριακής φιλοξένησε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις νέες μεθοδεύσεις της χούντας Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις διαφωνίες που υπάρχουν γι΄ αυτές ακόμα και μέσα στα υπόγεια του Μαξίμου.
«Στα δύο το Μαξίμου -  Μπούμερανγκ η γραμμή Δένδια και Βορίδη με τις προφυλακίσεις: Αντί να εξαφανισθεί, η Χρυσή Αυγή κερδίζει και θα φουντώσει αν συλληφθούν και οι άλλοι βουλευτές της και τεθεί εκτός νόμου, λένε οι αντίθετοι, που είναι υπέρ της πολιτικής αντιμετώπισης και της εφαρμογής νόμου του για εγκληματικές πράξεις.

Φούντωσαν τη Χρυσή Αυγή
Το πρωθυπουργικό επιτελείο έχει διχάσει η στρατηγική για.....

Ανθελληνικό υβρεολόγιο από καλλιτεχνικό σκουπίδι με τους θεατές να ... χειροκροτούν το μένος του κατά των Ελλήνων..


Ανθελληνικό υβρεολόγιο από καλλιτέχνη της κακιάς ώρας - Αυτούς προωθεί το καθεστώς των θολοκουλτουριάρηδων

Είναι μεγάλο πρόβλημα να είσαι κομπλεξικός. Να μην ξέρεις τι είσαι, από πού προέρχεσαι και πού πηγαίνεις. Να εκμεταλλεύεσαι κάποιες συγκυρίες για να επιτίθεσαι σε άλλους που έχουν κάτι που εσύ δεν έχεις, δηλαδή ξεκάθαρη εθνική καταγωγή.
Κάποιο δυστυχισμένο ανθρωπάκι, μισός Σέρβος, μισός Κροάτης, ήρθε με το προσωπείο του «καλλιτέχνη κουλτουριάρη» στην Ελλάδα για να βγάλει από τα βάθη της μικροψυχίας του όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που τον διέπουν.
Όλιβερ Φραλίτς το όνομα του φαιδρού αυτού υποκειμένου, ο οποίος σε .....

Προσκύνησαν τους σιωνιστές Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας: εντολή Χάρις για κοινή γραμμή κατά της Χρυσής Αυγής


Προσκύνησαν τους σιωνιστές Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας: εντολή Χάρις για κοινή γραμμή κατά της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος
Τα ξεφτιλισμένα ΜΜΕ κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο για την επίσκεψη του αρχισιωνιστή Ντέϊβιντ Χάρρις και για τις εδώ επαφές του (γιατί άραγε, έχουν κάτι να κρύψουν από τον ελληνικό λαό;), αλλά ευτυχώς υπάρχει και το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο), το οποίο φροντίζει να μας πληροφορεί για τους εν Ελλάδι υποτελείς του παγκόσμιου σιωνισμού.
Δεν συναντήθηκε, λοιπόν, μόνο με τον μεγάλο πασοκάρχη Ευάγγελο η πολυμελής σιωνιστική αντιπροσωπεία, αλλά και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και βέβαια και τον φον Αντωνάκη (όπως προβλέψαμε με προχθεσινή μας ανάρτηση, σίγουρα δε έπεσαν και οι δέουσες… προσοχές, στις οποίες ο φον ήταν πολύ… ζωηρός – αν και ασθενής…), αλλά και με τον mister Tsipra και την αριστερίστικη παρεούλα του, και με το μισό υπουργικό συμβούλιο και με τη μισή βουλή.
Ιδού τι αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι σιωνιστές στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ:

Ποιός υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει κάνει ούτε μια αναφορά για την Αθήνα στη Βουλή...;!

Η απάντηση στη φωτογραφία που ακολουθεί....

Ο βόθρος του Μαξίμου προαναγγέλλει φυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός δεκαημέρου!


Ο βόθρος του Μαξίμου προαναγγέλλει φυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής εντός δεκαημέρου!

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου κατόπιν άνωθεν εντολών έχει καταλύσει Πολίτευμα και Δικαιοσύνη, οργανώνοντας τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.
Η κλίκα του Σαμαρά (Δένδιας, Αθανασίου, Βορίδης) έχει πρωτοστατήσει στην πολιτική και δικαστική σκευωρία κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στα υπόγεια του Μαξίμου, όπου οι μηχανορράφοι δουλεύουν νυχθημερόν για να βγάλουν την Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών διαρρέουν τώρα τις προειλημμένες όπως φαίνεται δικαστικές αποφάσεις σχετικά με....

Δείτε γιατί συγκαλύπτουν την «λίστα Λαγκάντ» - Καταδικάστηκαν εφοριακοί για απάτες εκατομμυρίων


Δείτε γιατί συγκαλύπτουν την «λίστα Λαγκάντ» - Καταδικάστηκαν εφοριακοί για απάτες εκατομμυρίων

Η πρώτη καμπάνα ισόβιας κάθειρξης σε στέλεχος του κρατικού μηχανισμού που έβγαλε δημόσιο χρήμα στο εξωτερικό και βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ «έπεσε» χθες στη Θεσσαλονίκη. Το σκάνδαλο λεηλασίας δημοσίου χρήματος διαδραματίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 -λεηλατήθηκαν πολύ περισσότερα από 100 δισ. δραχμές-, κουκουλώθηκε επί πολλά χρόνια, αλλά μίλησαν εμπλεκόμενοι, αποκαλύφθηκαν ονόματα στη λίστα Λαγκάρντ και τώρα άρχισαν να πέφτουν καμπάνες χωρίς προηγούμενο από τη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα, καμπάνα ισοβίων δεσμών έπεσε σε μία διευθύντρια Εφορίας της Θεσσαλονίκης (Μαρία Γεωργιάδου-Κάπρη), της οποίας το όνομα βρέθηκε στη λίστα Λαγκάρντ. Αρχικά η (γαλάζια) Γεωργιάδου αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στο σκάνδαλο, αλλά....

Χρέος μας να αντέξουμε

Μέρες 2014 πλέον , ψευτοδημοκρατία , ψέμματα και προδοσία κυριαρχούν στους αιθέρες της Ελλάδος , μίας Ελλάδας που ολοένα και παραπαίει έρμαιο στις ορέξεις των ξένων αφεντών.Οι Δικτάτορες βαφτισμένοι σε ¨δημοκράτες¨ κλείνουν στα κελία τους Αγωνιστές , όπως έκαναν και μερικούς αιώνες πριν οι ομοιδεάτες τους. Όσους όμως συναγωνιστές και αν φυλακίσουν ,μερικοί κλέφτες και αρματωλοί θα μείνουν ελέυθεροι πολιορκημένοι, να συνεχίσουν να αγωνίζονται για Ελλάδα και Εθνικισμό, γιατί η Πατρίδα πρέπει να σωθεί και αυτό θα το κάνουν αυτοί, οι Έλληνες Εθνικιστές. Άλλωστε τόσα χρόνια η Χρυσή Αυγή έχει μάθει στις δυσκολίες και μέσα απο τις κακουχίες νικάει , διότι πάνω απο όλα έχει.....