Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δίνει συνέντευξη σε ιταλικό μέσο ως αφυπνιστής όλων των Εθνών... "Είμαστε όρθιοι σε έναν κόσμο ερειπίων"

Συνέντευξη στην ιταλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα il Primato Nazionale παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, η οποία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εμπρός«
  • Zούμε σε μια εποχή που η δαιμονική δύναμη της οικονομίας κτυπάαμείλικτα τις Ιδέες. Όμως, δυστυχώς, γι’ αυτούς υπάρχουν ακόμη Ιδεολόγοι και ακόμη χειρότερο γι’ αυτούς όταν οι Ιδεολόγοι αυτοί είναι Εθνικιστές.
  • Θα αποδειχθεί ότι οι μαρξιστές είναι ένα απολίθωμα της ιστορίας, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάρα και την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.
Στις Περιφερειακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής οι Ιταλοί Εθνικιστές της Casa Pound κατεβαίνουν σε πολλές Περιφέρειες μαζί με τους υποψηφίους της Lega Nord. Παρά το ότι η....

Και κλάμα οι...αντιρατσιστές.... Ακόμη ένα "ρατσιστικό" έγκλημα αποδέιχθηκε και με δικαστική απόφαση ότι ήταν θέμα....κλοπής και αντίδρασης του ιδιοκτήτη!


metanastis


Συγκλονιστικό, σοκαριστικό και τουλάχιστον πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ήταν αυτό που συνέβη πριν τρία χρόνια στον 30χρονο Αιγύπτιο που βασανίστηκε από τον  εργοδότη του στην Σαλαμίνα.
Την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων στην υπόθεση του Αιγύπτιου εργάτη Ουαλίντ Ταλέμπ, που το καλοκαίρι του 2012 είχε βρεθεί λιπόθυμος και αλυσοδεμένος στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, πρότεινε η εισαγγελέας στη σημερινή αγόρευσή της, στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, χωρίς όμως όπως μεταδίδει το Κόκκινο να συμπεριλάβει στην απόφασή της ότι πρόκειται για μετανάστη, ούτε και το ρατσιστικό κίνητρο.
Ο Ουαλίντ Ταλέμπ είχε καταγγείλει ότι...

Ομολογία της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet: "Τούρκοι σωματέμποροι στέλνουν ορδές λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου και θησαυρίζουν"

Μια πραγματικά καταπληκτική ομολογία «χαστούκι» σε διάφορες προοδευτικές ιδεοληψίες για το τεράστιο θέμα των παράνομων μεταναστών, κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Hürriyet, (29/5), επικαλούμενη μάλιστα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της βρετανικής, Daily Telegraph.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα αυτό, οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες, κυρίως Σύριοι, οργανώνονται σε… γκρουπ στην Τουρκία για να προωθηθούν οργανωμένα στα ελληνικά νησιά του ελληνικού Αιγαίου φυσικά με το αζημίωτο.

Η γιγάντια αυτή επιχείρηση θεωρείται σαν μια από τις πιο....

ΙΔΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΟΤΑΜΙΟΥ!

Η 30η Ιουνίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υπογραφή νέας συμφωνίας (μνημονίου) με τους διεθνείς τοκογλύφους, όπως μας βεβαίωσαν οι Σόιμπλε και Βαρουφάκης. Στη συνέχεια, η όποια συμφωνία υπογραφεί θα περάσει από τη βουλή και όπως είπε το δεξί (ή μάλλον το… αριστερό) χέρι του Τσίπρα, ο Ν. Παππάς, θα υπάρχει κομματική πειθαρχία για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Άρα, όποιος καταψηφίσει, διαγράφεται!

Και τι γίνεται αν είναι αρκετοί (απάνω από 10…) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταψηφίσουν; Πέφτει η συγκυβέρνηση; Ασφαλώς όχι, διότι υπάρχει το Ποτάμι, μέσα στο οποίο αναμένεται να… αναβαπτισθεί.
Βεβαίως, σ’ αυτή την περίπτωση, πρέπει και κάποιοι απ’ το Ποτάμι να μπουν στη....

Οι τελευταίες στιγμές του Σαμαρά στη ΝΔ θα είναι οι διαγραφές και η διάλυση της ψοφοδεξιάς...


Προ του τέλους ο Σαμαράς: Ετοιμάζει διαγραφές για να μείνει στην προεδρία της ψοφοδεξιάς

Μέσα στον ορυμαγδό των τελευταίων εξελίξεων εντείνεται ολοένα και περισσότερο η φημολογία ότι ο Σαμαράς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να διαγράψει όσους μέσα στη ΝΔ πάρουν θέση υπέρ της συμφωνίας. Όχι, βεβαίως, επειδή έγινε ξαφνικά «αντιμνημονιακός», αλλά επειδή έτσι θεωρεί ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφορτωθεί μια και καλή όλα εκείνα τα στελέχη – βουλευτές του κόμματος που τον αμφισβητούν ανοιχτά και να μπορέσει έτσι να ελέγξει πλήρως το κόμμα.
Πολιτικά, φυσικά, μια τέτοια ενέργεια δεν θα έχει το....

Ένας νέος Καρατζαφέρης γεννήθηκε...Ο Καμμένος επίσημα μνημονιακός λέγοντας:«Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας»

Ιδού ο νέος Καρατζαφέρης

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα», έλεγε ο Κάρολος Μάρξ και η φράση αυτή εφαρμόζεται επακριβώς στην ιστορία των αναχωμάτων του πολιτικού συστήματος εναντίον της ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Το πρώτο ανάχωμα προς τον πραγματικό Εθνικισμό, όπως είχε παραδεχτεί ο πρόεδρός του, Καρατζαφέρης, διαλύθηκε ύστερα από την υπερψήφιση του πρώτου μνημονίου, που σημαδεύτηκε από την παράθεση του «μητρός τε και πατρός» από τον μετέπειτα νεοδημοκράτη Βορίδη.
Τώρα βλέπουμε ότι....

ΣΥΡΙΖΑ: Από τον “ανένδοτο” στην φάπα!


Η εκδίκηση της αφίσας: Από τον “ανένδοτο” στην φάπα!

Η εκδίκηση της Ιστορίας μπορεί να έρθει ακόμη και μέσα από το περιεχόμενο μιας απλής αφίσας. Διότι ό,τι γράφεται πάνω σ’ αυτήν , έχοντας μάλιστα και ευδιάκριτη κομματική υπογραφή, ισχύει εσαεί, σύμφωνα με την λατινική ρήση “scripta manent”. Δεν χρειάζεται, μάλιστα, να γυρίσουμε κάποια χρόνια πίσω, προκειμένου να υπάρξει η πολύ βολική δικαιολογία ότι οι πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές τότε σε σχέση με την τωρινή επικαιρότητα του επίμαχου συνθήματος. Εδώ, μιλάμε για....

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Το 2012 η Χρυσή Αυγή εισήλθε με τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών, στο κοινοβούλιο.  Η Χώρα διάβαινε ήδη τον δεύτερο χρόνο της μνημονιακής κατάντιας. Οι Έλληνες Εθνικιστές βροντοφώναξαν μέσα και έξω από το κοινοβούλιο πως το μνημόνιο δεν ήρθε μόνο του, και πως κάποιοι το είχαν φέρει σκόπιμα. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αιτία. Η Χρυσή Αυγή δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να ξεμπροστιάσει στα μάτια του Ελληνικού λαού την αιτία που είχε σαν αποτέλεσμα την επιβολή των εθνοκτόνων μνημονιακών συμβάσεων. Οι συναγωνιστές μας άρχισαν να γκρεμίζουν το φιάσκο της ανάπτυξης και της ευημερίας που ευαγγελίζονταν όλες οι κυβερνήσεις από τη μεταπολίτευση μέχρι και τις μέρες μας. Ουδείς έμεινε αλώβητος από....

Οι ιερές συγκλονιστικές στιγμές του Εθνικού Ύμνου και της Χρυσής Αυγής έξω από τη Βουλή - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τα βίντεο...

Η κοινωνική συντριβή του μαρξισμού


Η κοινωνική συντριβή του μαρξισμού

Η ιδεολογική ήττα του μπολσεβικισμού επήλθε κατά τρόπο εντυπωσιακό με την αθόρυβη πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Το ιστορικό τούτο γεγονός οδήγησε σε αναθεώρηση των θέσεων των κομμουνιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη και σε στροφή, περισσότερο ή λιγότερο ευδιάκριτη, προς τη σοσιαλδημοκρατία. Εν αντιθέσει προς τους ευρωπαίους συντρόφους τους, οι ελληνόφωνοι μπολσεβίκοι παρέμειναν φανατικά προσηλωμένοι στα πρότυπα της ψόφιας σοβιετικής μαμάς, μάταια αναμένοντας την νεκρανάστασή της.
Παρά την καθολική ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς στην Ελλάδα από το 1974 κι εντεύθεν, οι ίδιοι οι μαρξιστές κατασκεύασαν τον μύθο των διώξεών τους από το.....