Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

Όταν πέφτει η νύχτα στην Αθήνα...Πόλη - όμηρος των φανατικών υπανθρώπων του Ισλάμ...Μουσουλμάνος στον ΗΣΑΠ φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ», προκάλεσε ζημιές και επιτέθηκε σε επιβάτες


Αθήνα ή Καμπούλ; Μουσουλμάνος στον ΗΣΑΠ φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ», προκάλεσε ζημιές και επιτέθηκε σε επιβάτες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ομηρία των Ελλήνων από τους τρικοσμικούς,φανατικούς ισλαμιστές και λοιπούς εγκληματίες μπορεί να λήξει μόνο με την... ψήφο στη Χρυσή Αυγή, που αντιστέκεται μεχρι τέλους στην ισλαμοποίηση της πατρίδος μας από το υπόδουλο, νεοταξικό καθεστώς.

Ένα άκρως επικίνδυνο περιστατικό που εκτυλίχτηκε σε βαγόνι του ΗΣΑΠ αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία».
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα ξέσπασμα ενός μουσουλμάνου, που προκαλούσε μαινόμενος ζημιές στις πόρτες και τα τζάμια του βαγονιού κατά την διάρκεια της διαδρομής και φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» επιτέθηκε κατά των επιβατών που τον παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι.
Μάλιστα ο αρθογράφος παρουσιάζει και....

Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Ειδομένης: «Πάρτε άμεσα τους λαθρομετανάστες, δεν αντέχουμε άλλο, καταστρέφουν το βιος μας»


Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Ειδομένης: «Πάρτε άμεσα τους λαθρομετανάστες, δεν αντέχουμε άλλο, καταστρέφουν το βιος μας»

Αναστατωμένοι οι κάτοικοι στην Ειδομένη, βλέπουν καθημερινά τους λαθρομετανάστες να καταστρέφουν τις περιουσίες τους και προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.
Την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες κάτοικοι της Ειδομένης την έχουμε περιγράψει πολλές φορές. Από ότι φαίνεται, η υπομονή των κατοίκων της ακριτικής αυτής περιοχής έφτασε στο τέλος της, αφού προειδοποιούν ευθέως την κυβέρνηση.
«Αν μέχρι την Τρίτη δεν έχουν φύγει οι μετανάστες από την Ειδομένη είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή. «Δεν θα αφήσουμε να...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ – ΙΔΟΥ ΠΩΣ… ΒΑΣΑΝΙΖΕ Η «ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ» ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!

8EFD3957AB626CD83654621B5EE9956D
Γράφει ο Αντίοχος

Αν πιστέψουμε την αριστερή (κομμουνιστική) μυθιστορία –που ελέω της πανάθλιας ψοφοδεξιάς κυριαρχεί στην μεταπολιτευτική Ελλάδα- τα συντρόφια «υπέφεραν» και «βασανίζονταν» από την «κακιά χούντα», στις εξορίες κι αν οποιοσδήποτε πει το αντίθετο, θα πέσουν να τον φάνε οι κάργιες της κομμουνιστικής πολιτικής ορθότητας.
Ποια είναι η αλήθεια; Ότι έκαναν δωρεάν διακοπές, με δαπάνες του ελληνικού λαού (αυτό που λέμε «εις υγείαν των κορόιδων), με μόνο περιορισμό να μην μπορούν να απομακρυνθούν από τον τόπο των διακοπών τους!
Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ το νέο βιβλίο της κόρης του μακαρίτη πλέον μεγαλοστελέχους του ΚΚΕ Κώστα Λουλέ, Νίτσας, υπό τον τίτλο «Άξιζε…».
Και δύο καθεστωτικές φυλλάδες, το «Βήμα» του παλιού κομμουνιστή Ψυχάρη και η «Εφημερίδα των Συντακτών» του φον Δημητράκη, το διαφήμισαν δεόντως.
Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα σε...

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΒΙΝΤΕΟ

korinth1__article
Μία ακόμα κίνηση της Χρυσής Αυγής στο συνδικαλιστικό πεδίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, λαμβάνοντας την μέγιστη αποδοχή που θα μπορούσε να λάβει από τους αγροκτηνοτρόφους της περιοχής και την τοπική κοινωνία της Κορινθίας γενικότερα.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, μπροστά στις συνέπειες του τρίτου καταστροφικού μνημονίου, οι Έλληνες αγρότες – η καρδιά του έθνους μας, δείχνουν εμπράκτως πως έχουν περάσει στην αντεπίθεση κατά του....

Οικουμενική κυβέρνηση ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι - Για να περνάνε τα μνημόνια με όλες τις ψήφους, πλην Χρυσής Αυγής!


Οικουμενική κυβέρνηση ζητούν οι διεθνείς τοκογλύφοι - Για να περνάνε τα μνημόνια με όλες τις ψήφους, πλην Χρυσής Αυγής!

Τρισέλιδη αναφορά της γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα αποκάλυψε η εφημερίδα “Die Welt”. Στην αναφορά της πρεσβείας γίνεται λόγος για ακυβερνησία της χώρας και υπάρχει η σχετική προτροπή για έναν ευρύ μνημονιακό συνασπισμό, υπό τη μορφή «οικουμενικής κυβερνήσεως».
Ο λόγος για την αναφορά της πρεσβείας είναι ότι η κυβέρνηση ήδη μετράει απώλειες, ενώ τα σκλητότερα εκ των μνημονιακών μέτρων δεν έχουν έρθει ακόμα προς ψήφιση. Τίθεται έτσι θέμα βιωσιμότητας του ίδιου του τρίτου αριστερού μνημονίου ή του πολιτικού συστήματος.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια της τελευταίας συσκέψεως των....

ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΣ… ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ


10563121_10202290107435215_1514980507540509631_n

Νέο «τζακ-ποτ» έγινε κατά την χθεσινοβραδινή κλήρωση του τζόκερ, που στην επόμενη κλήρωση –της Πέμπτης- θα μοιράσει 13 εκατομμύρια ευρώ – αν βρεθεί νικητής.
Ωστόσο, οι… κακές γλώσσες (αμάν πια!) έχουνε να λένε ότι τα συνεχόμενα «τζακ-ποτ» του τζόκερ εντάσσονται στην… οικονομική πολιτική της τσιπροκαμμενικής συγκυβέρνησης, που βρήκε σίγουρο τρόπο να τα πάρει από τους απελπισμένους Έλληνες, πουλώντας ελπίδα.
Και πάλι σύμφωνα με τις…

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΠΕΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


lepen3

Ήταν αναμενόμενη η επικράτηση του κόμματος Λεπέν στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας και τώρα πραγματοποιείται!
Έτσι, κατά τον χθεσινό πρώτο γύρο των εκλογών, το κόμμα Λεπέν αναδεικνύεται πρώτο με ποσοστά γύρω στο 30% και επικρατεί σε τουλάχιστον έξι από τις 13 περιφέρειες της χώρας, ενώ η Μαρίν Λεπέν και η ανιψιά της Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν κερδίζουν περισσότερο από το 40% των ψήφων στις περιφέρειες Nord-Pas-de-Calais-Picardie και Provence-Alpes-Cote d’ Azur, PACA, όπου ήταν υποψήφιες.
Ενόψει δε του δευτέρου γύρου, οι σοσιαλιστές του.....

Αποκαλύψεις - Κόλαφος για το μνημονιακό καθεστώς: Οι αμερικανοί «σύμμαχοι» επέβαλλαν την κυβέρνηση Παπαδήμου!


Αποκαλύψεις - Κόλαφος για το μνημονιακό καθεστώς: Οι αμερικανοί «σύμμαχοι» επέβαλλαν την κυβέρνηση Παπαδήμου!

Στη δημοσιότητα έχουν περιέλθει τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία αμερικανών αξιωματούχων που επικοινωνούσαν με την τότε αμερικανίδα ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον. Η αιτία για τις αποκαλύψεις είναι ότι η Κλίντον χρησιμοποιούσε το προσωπικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αντί των επίσημων διόδων, γεγονός που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των αμερικανικών μυστικών επικοινωνιών.
Σύμφωνα με την αποκαλυφθείσα αλληλογραφία, λοιπόν, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011 προέβλεπαν την ελληνική οικονομική κατάρρευση, ψάχνοντας λύση για να μπορέσουν να περάσουν αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού. Θυμίζουμε ότι.....

Βαριές καταγγελίες Άσαντ: Γαλλία και Βρετανία στηρίζουν τους τρομοκράτες, μόνο η Ρωσία μπορεί να προστατεύσει Συρία και Ευρώπη


Δημόσιες καταγγελίες Άσαντ: Γαλλία και Βρετανία στηρίζουν τους τρομοκράτες, μόνο η Ρωσία μπορεί να προστατεύσει Συρία και Ευρώπη

Σκληρή στάση απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία κράτησε ο Σύρος πρόεδρος, Μπασάρ αλ-Άσαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στους SundayTimes. Χαρακτήρισε την τρομοκρατία «καρκίνο», που όπως επισήμανε «πρέπει να εξοντωθεί τελείως». Τόνισε, μάλιστα, πως η ρωσική επέμβαση «ήταν πολύ σημαντική για τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας». Επιθετικός για μία ακόμα φορά εμφανίστηκε κατά της Δύσης, υποστηρίζοντας ότι «η Δύση δεν έχει τη θέληση να πολεμήσει» τους τζιχαντιστές και ισχυρίστηκε πως «είναι υπεύθυνη για την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ».
«Τα αεροπορικά χτυπήματα της Μεγάλης Βρετανίας είναι καταδικασμένα σε αποτυχία» τόνισε σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Sunday Times, ο πρόεδρος της Συρίας Μπάσαρ Αλ Άσαντ. Προειδοποίησε ότι οι βομβαρδισμοί θα αυξήσουν τον κίνδυνο των τρομοκρατικών επιθέσεων από τους ναρκωμένους  πυρήνες στην Ευρώπη εκτός κι αν υπάρξει μια συντονισμένη προσπάθεια για καταστροφή του Ισλαμικού Κράτους  επί του πεδίου της μάχης. «Οι παράνομες δράσεις της....

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (38-116 μ. Χ.)

499228-turkish-flag-w-orthodox 
Επειδή κάποιοι πολύ ισχυροί δεν θέλουν να μαθαίνουμε την Ιστορία ποτέ τα παιδιά μας, δεν διδάσκονται στα σχολεία επί παραδείγματι ότι το 38 μ.X. στην Αλεξάνδρεια, δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων υπήρξαν θύματα εβραϊκής εξεγέρσεως.
Οι εξεγερθέντες μάλιστα δεν πίστευαν ότι τελικά θα τιμωρηθούν γιατί ο αυτοκράτωρ Κλαύδιος ήταν εβραίος από την μητέρα του. Και είχαν δίκαιο.
Οι εβραϊκές κοινότητες, από το 70 μ. Χ. έως το 115 μ. Χ. ανασυντάσσονται, οργανώνονται και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, δηλαδή μια αδυναμία της Ρώμης, για να πορευθούν προς τα πατρογονικά τους εδάφη.
Ένα τέτοιου είδους κίνημα, απαιτεί ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας της διασποράς, καλλιέργεια, εκ μέρους του ιερατείου, συνωμοτικού κλίματος, πολεμικής αρετής και υψηλού ηθικού, επί σειράν ετών.
Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. ο.....