Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 06, 2011

Πίστη στις επιταγές της Νέα Τάξης, η ξεφτιλισμένη Διαμαντοπούλου κλείνει ΕΛΛΗΝΙΚΟ σχολείο στην Κορυτσά...

Το "καθήκον" της απέναντι στη λέσχη Bilderberg κάνει η Αννούλα... Εμείς την αφήνουμε όμως...

Η Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, η και μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, με το προσφιλές πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο στο ελληνικό σχολείο της Κορυτσάς!!!...
Όταν η Ελλάδα προ ημερών δαπανούσε πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ για τους Special Olympics αγώνες, την ίδια ώρα που η κα Διαμαντοπούλου χρηματοδοτεί την διδασκαλία του Κορανίου στους μουσουλμάνους της Θράκης, επικαλείται το πρόβλημα της έλλειψης χρημάτων για να κλείσει το ελληνικό σχολείο στην Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου!

Υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί δεν έχουν...

Έλληνες Της Νοτίου Ιταλίας: Μία Μεγάλη Απόδειξη Της Φυλετικής Συνέχειας Των Σημερινών Ελλήνων


«Αν οι σημερινοί Έλληνες και οι σημερινοί κάτοικοι της Νοτίου Ιταλίας, είναι τόσο συγγενείς κι εφόσον γνωρίζουμε ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Νοτίου Ιταλίας προέρχονται σε μεγάλο βαθμό από τους μετανάστες, που δημιούργησαν την Μεγάλη Ελλάδα, τότε και οι σημερινοί Έλληνες είναι κατευθείαν απόγονοι των Αρχαίων Προγόνων τους, αναμφίβολα.»
Λένε οι αρνητές της συνεχείας της Ελληνικής Φυλής ότι οι....

ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ

Τα ρομπότ δεν αυτοκτονούν ούτε απεργούν. Γι’ αυτό και η κινεζική εταιρεία Foxconn, στην οποία 14 εργαζόμενοι αυτοκτόνησαν κατά το 2010, αποφάσισε να αντικαταστήσει το μισό προσωπικό της με ρομπότ.
Ένα περίπου εκατομμύριο εργαζόμενοι, με 12ωρο εργασίας χωρίς διάλειμμα και με απαγόρευση να μιλούν μεταξύ τους, υποχρεώθηκαν να υπογράψουν και συμβόλαιο «κατά της αυτοκτονίας», ώστε οι δικοί τους να μη μπορούν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις, αν αυτό συμβεί.
Ο κινεζικός Τύπος γράφει,

Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

The Bondholder
Σήμερα το οικονομικό θαύμα της Τουρκιάς ξεγυμνώθηκε.
Εβδομαδιαία ρεπος έπεσαν στα 5.75% από 6.25% . Σύντομα θα δούμε η φούσκα που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Ερντογια να σκάει.
Θα χτυπηθεί από τον πληθωρισμό, σε τρεις μήνες η λίρα τους θα πέσει και οι αδύνατες τράπεζες που είναι πολλές με πολλά δάνεια φούσκα θα πέφτουν η μια μετά την άλλη. Γι’ αυτό έφερε πίσω τους στρατηγούς. Λίγο αργά.
Κάνανε τους μάγκες.. σε λίγο η μαγκιά θα...