Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 14, 2014

Μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας μιλούν για τους Εβραίους - «Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας». Μέγας Ναπολέων

Δεν τα είπαμε εμείς για τους Εβραίους. Τα έχουν πει μεγάλες ιστορικές φυσιογνωμίες. Παραδεκτές ή μη, τα έχουν πει. Με τους Εβραίους, ο Ελληνισμός χωρίζεται από ποτάμι βαθύ. Δεν τους κάναμε εμείς κακό. Αυτοί μας έχουν βλάψει. Εμείς ότι κάναμε το κάναμε για να αμυνθούμε. Για να προστατέψουμε τα όσια και τα ιερά της πατρίδος μας. Και όσες φορές χύθηκε αίμα, χύθηκε για να μείνουμε ζωντανοί. Σήμερα, ήρθαν πάλι για να μας κυβερνήσουν. Και τα κατάφεραν. Το πιο μίσθαρνο όργανό τους στην Ελλάδα, είναι ο πρωθυπουργός των δούλων, Αντώνης Σαμαράς. Και πιο δίπλα του ο «εκτελεστής»: Ο πολιτικά βουλιμικός Βενιζέλος. Ο Τούρκογλου.
Δείτε τι έχουν πει για τους Εβραιομασόνους, προσωπικότητες της ιστορίας. Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:...

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Σιγή ιχθύος από τους νταβατζήδες της ενημέρωσης για την κατάρρευση των ψεμάτων

Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η παράνομη εις βάρος της δίωξη χρησιμοποιήθηκε από τα ΜΜΕ ως "εμπορικό" προϊόν με την προώθηση του οποίου επιτυγχάνονται ταυτόχρονα δύο σημαντικοί στόχοι για το σύστημα και τους υπηρέτες του: παραπληροφόρηση μέσω της υπερπροβολής και η πολιτική εκμετάλλευση γεγονότων άσχετων με την δίωξη προς όφελος και τόνωση του κύρους των υποτακτικών της συγκυβέρνησης.

Εις ό,τι αφορά την πρώτη περίπτωση, αυτής της παραπληροφόρησης, είναι φανερό ότι τους τελευταίους έντεκα περίπου μήνες τα ΜΜΕ υπερθεμάτισαν με ακραίο τρόπο και αισθητική κάθε ασήμαντη λεπτομέρεια που αφορούσε την Χρυσή Αυγή και ΟΧΙ τα πραγματικά, αληθή περιστατικά γιατί αυτά θα αποδείκνυαν εξ αρχής το αβάσιμο των κατηγοριών και εν τέλει την αθωότητά μας. Αντί να αναζητηθούν οι υπαίτιοι αυτής της πρωτοφανούς σκευωρίας, επιστρατεύτηκαν τηλεκριτικοί για να εκδώσουν εντάλματα με γνώμονα το ποιος συμφωνεί ή όχι μαζί τους "ψυχολόγοι" για να ερμηνεύσουν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, "ειδικοί" για να "ενημερώσουν" το πανελλήνιο για τις μαύρες μπλούζες, τα κασκόλ και κάθε είδους ένδυσης που είχε καταστεί πλέον τεκμήριο ενοχής και "αναλυτές" που γνώριζαν καλύτερα και από εμάς τους ίδιους την δομή του κόμματος, την ιεραρχία εντός αυτού, τους σκοπούς και τα μέσα επιδίωξής τους.

Ταυτόχρονα, δημοσιεύθηκαν πλαστά έγγραφα, επεξεργασμένες φωτογραφίες, ψεύτικα καταστατικά, θεωρήθηκαν ως αυταπόδεικτες αλήθειες οι τερατώδεις καταθέσεις ψευδομαρτύρων, που οδήγησαν ρεπόρτερ και αστυνομία να ψάχνουν σε μοναστήρια και...

Οι Πόντιοι απαιτούν: Αποσύρετε άμεσα το νομοθετικό έκτρωμα που εσείς καλείτε “αντιρατσιστικό”!

Άμεση ήταν η αντίδραση των Παμποντιακών Συλλόγων στο άκουσμα της είδησης ότι η κυβέρνηση φέρνει αιφνιδιαστικά και εν μέσω θέρους το φερόμενο ως "αντιρατσιστικό", ανθελληνικό στην πραγματικότητα, νομοσχέδιο που νομιμοποιεί και δοξάζει τις γενοκτονίες που έχει υποστεί ο Ελληνισμός.

Με μία οργισμένη επιστολή προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων, ο Παμποντιακός Σύλλογος "Αργώ" απαιτεί την άμεση απόσυρση του νομοθετικού αυτού εκτρώματος. Σας παρουσιάζουμε την επιστολή:
"Το προσχέδιο του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νόμου της ελλαδικής συγκυβέρνησης υπηρετεί πλήρως την τουρκική...

Πανικός στη Συγγρού: και ο Μιχελάκης βλέπει ως αναπόφευκτες τις εκλογές!

Είναι πια ευδιάκριτο στον οιοδήποτε σώφρονα Έλληνα πως η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει ημερομηνία λήξης, η οποία είναι συντομότερη από την λήξη της τετραετίας και βεβαίως συντομότερη από εκείνη που οι Σαμαράς και Βενιζέλος θα επιθυμούσαν, με πλέον πιθανότερο ενδεχόμενο την προσφυγή στις κάλπες το προσεχές φθινόπωρο.

Με άρθρο του ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Χούντας, Γ. Μιχελάκης, προεξοφλεί πως η κυβέρνηση οδηγείται στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, από επικίνδυνους καιροσκόπους. Όπου βέβαια «επικίνδυνοι καιροσκόποι» δεν είναι οι της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Σύριζα, όπως επιχειρεί να πείσει, αλλά ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία διατήρησαν τον Σαμαρά στην εξουσία για όσο διάστημα τους ήταν εκείνος χρήσιμος. Πλέον όμως, η περίοδος αυτή έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και η αντικατάστασή του είναι...

Η «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ» ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΟ ΕΛΞΗΣ… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ

Γράφει ο Αντίοχος.

Σε ολόκληρη την Ελλάδα (κι όχι μόνο στην Ελλάδα), πρωταρχικός στόχος όλων των δημάρχων είναι να κάνουν τον τόπο τους ελκυστικό, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες και επισκέπτες γενικότερα, για να κινηθεί η αγορά και να ανασάνει ο κοσμάκης.
Όλων, εκτός της «προοδευτικιάς» δημάρχου της ακριτικής Τήλου, η οποία κάνει τα πάντα για να καταστήσει τον τόπο της πόλο έλξης… λαθρομεταναστών!!!

Ενώ, λοιπόν, καραβιές μουσουλμάνων λαθρομεταναστών μας έρχονται καθημερινά «πεσκέσι» από την Τουρκία και ασφαλείς πληροφορίες μιλάνε για 2 εκατομμύρια στα μικρασιατικά παράλια, που είναι έτοιμοι να περάσουν «απέναντι», η πασοκο-συριζαία δήμαρχος ψάχνει εναγωνίως μεγάλα οικόπεδα στο νησί, για να φτιάξει χώρο φιλοξενίας των μουσουλμάνων λάθρο!!!
Μάλιστα, δε δίστασε να ζητήσει έκταση και από την Εκκλησία ακόμα, για να πάρει την πληρωμένη απάντηση του Μητροπολίτη Σύμης και Τήλου Χρυσοστόμου, που αρνείται βεβαίως να το κάνει, επικαλούμενος λόγους εθνικών συμφερόντων, τάξης, ασφάλειας και δημόσιας υγείας, για να εισπράξει τον χαρακτηρισμό… «ξενοφοβικός» από το αμερικανοκομμουνιστικό προοδευτικαριό. Ιδού η απάντηση του Μητροπολίτου:...

Η «ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ» ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΜΑΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλη μια Εβραία στη δημόσια διοίκηση, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Εβραίων και όχι των Ελλήνων.

Επιστολή με την οποία καταδικάζει την «έλλειψη δέους και σεβασμού» μιας τηλεπαρουσιάστριας και των παιδιών της, μπροστά στο μνημείο του ολοκαυτώματος στο Βερολίνο, η οποία αποτυπώθηκε σε φωτογραφία που δημοσίευσε η εβδομαδιαία εφημερίδα «Λοιπόν», έστειλε στον διευθυντή της η ανήκουσα στην «εκλεκτή» φυλή Φωτεινή Τομαή – Κωνσταντοπούλου (πρώην γυναίκα του πρώην αρχισυριζαίου), η οποία δηλώνει υπερηφάνως όλους της τους τίτλους: «προϊσταμένη του Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του Υπουργείου Εξωτερικών και Εθνική Απεσταλμένη στους Διεθνείς Οργανισμούς για το Ολοκαύτωμα IHRA, ESLI & ITS». Μάλιστα, η Τομαή καλεί τον διευθυντή του «Λοιπόν» να… νουθετήσει την τηλεπαρουσιάστρια και τα παιδιά της και να τους… διδάξει για το ολοκαύτωμα:

«Αξιότιμε κύριε Γέρου,
Οδύνη μου προκάλεσε η καταχώρηση στο υμέτερο φύλλο 1171 με ημερομηνία Πέμπτη 7 Αυγούστου φωτογραφίας γνωστής τηλεπαρουσιάστριας που αστειευόμενη ποζάρει...

O Κορνήλιος Κοντρεάνου για το φυλετικό περιεχόμενο του Έθνους

Η αρχή των εθνοτήτων αναφέρεται φυσικά μόνο...