Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2011

Ίων Δραγούμης: Φάρος ιδεολογικής πλεύσης

“Οι Έλληνες είμεθα ολιγαρχικοί και όχι δημοκρατικοί… Να διοικηθή στρατιωτικά η Ελλάδα. Κάθε νομός να έχει Ταγματάρχη για Νομάρχη. Κι’ έτσι όλα θα μπουν σε τάξη…”

Ποιος ήταν ο Ίων Δραγούμης, ποιες οι Πολιτικές του Ιδέες; Σε απάντηση όλων αυτών που διαστρεβλώνουν το ιδεολογικό και πολιτικό πιστεύω του μεγάλου αυτού Έλληνα, μας μιλάει ο ίδιος μέσα από τα κείμενά του. Όπως:
«…Όσο τα έθνη μεταμορφώνονται σ’ απλές κοινωνίες ανθρώπων, τόσο φτωχότερα καταντούν, τόσο δηλαδή λιγώτερες απαίτησες ανθρώπων και ορμών μπορούν να ευχαριστήσουν. Και κείνα τα έθνη φτωχαίνουν και καταντούν κοινωνίες όπου οι άνθρωποι όλα ισοπεδώνονται μικραίνοντας και γενάμενοι φιλήσυχοι, χωρίς ορμές πολλές και έντονες, χωρίς πλούτη από νιάτα, δίχως τρέλα και λαχτάρες και καρδιοχτύπια, δίχως τυχοδιωκτική όρεξη, χωρίς λάμψη, χωρίς πολεμική μανία.»
 ”Οι δημοκρατίες είναι ελληνικό πολίτευμα, ολιγαρχικές όμως δημοκρατίες”. “Οι Έλληνες είμεθα ολιγαρχικοί και όχι δημοκρατικοί και όχι συχνά χανόμαστε από τα λόγια και δεν το καταλαβαίνομε πως δεν είμαστε δημοκρατικοί”. Αντιμάχεται το Σύνταγμα – που το θεωρεί αρρώστια – και δεν “συγχωρεί στον πατέρα του, που έχει ζωή μέσα του το ότι προσκολλήθηκε στους συνταγματικούς τύπους”. Τον κουράζει “η εκλογική, επαρχιακή και κοινοβουλευτική ζωή”.
“…Ο ελιτισμός του Δραγούμη με νιτσεϊκή προέλευση περισσότερο, παρά με γνώση, αν μπορώ να.....

Πόσο...τετράποδα είναι οι ψηφοφόροι της ΝΔ;

Η παρακάτω δημοσκόπηση το αποδεικνύει περίτρανα...

Η διαχρονικός προδοτικός-ανθελληνικός ρόλος των κομμουνιστοσυμμοριτών και της Αριστεράς στο Μακεδονικόο Ζήτημα

Mega-στόλο 9 πολεμικών κατεβάζει τελικά η Ρωσία στη Μεσόγειο !!

Ενισχύεται η ρωσική ναυτική μοίρα που θα επισκεφτεί την Μεσόγειο και τη Συρία με μία ακόμη φρεγάτα και ένα βοηθητικό πλοίο αυτή την φορά από το στόλο της Βαλτικής και φαίνεται ότι δεδομένης της κρίσης που κλιμακώνεται στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις και της κατάστασης στην Συρία, η Μόσχα δείχενια αποφασισμένη "για όλα".

Το αεροπλανοφόρο Admiral Kuznetsov μαζί με το καταδρομικό Admiral Chabanenko, το ρυμουλκό Nikolai Chiker, τα πλοία ανεφοδιασμού Sergei Osipov, Vyazma και Kama, έχουν ήδη ξεκινήσει από την βάση τους στις 6 Δεκεμβρίου και θα συναντηθούν με την φρεγάτα Yaroslav Mudry κλάσης Neustrashimy και το πλοίο ανεφοδιασμού Lena στην Bόρεια θάλασσα.


Τα συγκεκριμένα πλοία....

Προσκύνησε μογγόλους και εβραίους ο "πατριώτης" Γεωργιάδης...Ξεφτίλα!

 Δείτε τη φωτογράφια από συνέδριο που ο Άδωνις Γεωργιάδης εκλιπαρούσε μογγόλους και εβραίους να έρθουν να επενδύσουν στη Χώρα μας...

Βλέπετε κάτι το παράξενο;
Όχι....;
Για να σας βοηθήσουμε λίγο...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Από το Hellas-Orthodoxy

Στο πρόγραμμα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού «Θεσσαλονίκη Σταυροδρόμι Πολιτισμών - 2011 Μέση Ανατολή» συμμετέχει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Το Φεστιβάλ παρουσιάζει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα Παύλος Ζάννας του Ολύμπιον εκδήλωση με τίτλο «Το ελληνο-εβραϊκό θαύμα», όπου θα προβληθούν για πρώτη φορά τρεις ταινίες μικρού μήκους που δημιούργησαν φοιτητές του Τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.



Πρόκειται για μια παραγωγή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και του ΜουσείουκινηματογράφουΘεσσαλονίκης, η οποία δίνοντας βήμα σε νέους δημιουργούς, μέσα από τρεις ταινίες - μία μυθοπλασίας, μία ντοκιμαντέρ και μία animation - με θέμα τον ιουδαϊσμό και τη σχέση του με τη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση φέρνει στο φως σημαντικές πλευρές της συμβίωσης Ελλήνων και Εβραίων, μιας συμβίωσης που μετρά ήδη πέντε αιώνες συγκερασμού και πολιτισμού.

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής:

Η Κίνα έτοιμη για...πόλεμο

Είναι σαφές πλέον και διακριτό ότι οι πάντες προετοιμάζονται για πολεμικές συρράξεις...
Όχι σαν αυτές που ζήσαμε στη Λιβύη, την Αίγυπτο και την Τυνησία. Αλλά για κάτι πιο μεγάλο, κάτι πιο...τρομερό!

Την είδηση μεταδίδει το BBC, μεταφέροντας δήλωση του Προέδρου της Κίνας Χου Ζιντάο που ο ίδιος είπε, απευθυνόμενος στο Πολεμικό Ναυτικό της Χώρας του.
"Προετοιμαστείτε για πόλεμο τον επόμενο μήνα..."

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου(ΗΠΑ) Ναύαρχος John Kirby απάντησε κάπως αμήχανα:
«Σίγουρα δε θα φθονώ οποιοδήποτε άλλο έθνος έχει την ευκαιρία να αναπτύξει ναυτικές δυνάμεις»

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και....

Σιγά, σιγά οι δημοσκόποι ψελλίζουν τα αυτονόητα!Έστω και αν τους πιάνει κρύος ιδρώτας...

Αχ, Ελλάδα πως σε καταντήσαν....

Διαβάζουμε στο dete.gr..
Συγγενείς Αλβανών, που καταδικάστηκαν για ληστεία στα ΕΛΤΑ Καμαρών Αχαίας, ακούγοντας την απόφαση καταδίκης των ληστών σε 10 χρόνια φυλάκιση κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των δικαστών και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να απομακρυνθούν από το Δικαστικό Μέγαρο. 
Οι συγγενείς υποστήριζαν πως η απόφαση ήταν ρατσιστική, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν επεισόδια εντός και εκτός δικαστηρίου.

Και μετά από όλα αύτα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ πολιτικοί ψηφίζουν νόμους αλλοτρίωσης του Έθνους μας..
-Ελληνική Ιθαγένεια
-Αντιρατσιστικός Νόμος

Ο σκοπός τους; Προφανής....
Αφελληνισμός...

Όμως πρέπει να θυμούνται κάτι

Η Ρωμιοσύνη είν’ φυλή συνόκαιρη του κόσμου.
Κανένας δεν ευρέθηκε για να την εξαλείψει,
κανένας, γιατί σκέπει την ‘πο τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη θα χαθή όντας ο κόσμος λείψει.

"Πρώτη νίκη" για τους Ιρανούς ενάντια του Σιωνισμού η κατάρριψη αμερικανικού αντικατασκοπευτικού

Δείτε το βίντεο...

Νέα επιστολή Αποστόλου στον ΝΑΙ-ΝΕΚΟ τηλεπρόεδρο...

Αμέσως μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης στην προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της χώρας μας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης πρότεινε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για να αποφασίσουν οι πολίτες για το όνομα της γειτονικής χώρας. Πριν όμως στεγνώσει το μελάνι των δηλώσεών του, υπήρξε πολύ ηχηρή αντίδραση από τον πρώην Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής επιτροπής του κόμματος, κ. Παναγιώτη Αποστόλου. Ο κ. Αποστόλου του έστειλε επιστολή, όπου του καταλογίζει «επιπολαιότητα και προχειρότητα» στους πολιτικούς του χειρισμούς και ταυτόχρονα τον κατηγορεί «για επικίνδυνες και βλαπτικές για τα εθνικά μας συμφέροντα αναφορές». Παρακάτω όλη η επιστολή του κ.Αποστόλου προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, κ.Καρατζαφέρη.   


 Μαρούσι 8/12/2011

κ. Γ. Καρατζαφέρη
Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ.
Καλλιρρόης 52
Ενταύθα 


            Με αφορμή την δημοσίευση της αποφάσεως του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, ως προς την προσφυγή της ΠΓΔΜ κατά της Ελλάδος επί του μείζονος θέματος της ονομασίας της γείτονας χώρας, δηλώσατε ότι απαιτείται να αποφανθεί ο Ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος.
            Επ’ αυτού, σας είχαμε, επανειλημμένως, ενημερώσει, τονίσει και συμβουλεύσει ότι.....