Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2014

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΡΑΧΜΗ ΠΑΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗ! ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 1

Να μη περάσει η προπαγάνδα των τοκογλύφων

Λευτεριά, Λευτεριά, σχίζει, δαγκάνει
τοὺς οὐρανοὺς τὸ στέμμα σου. Τὸ φῶς σου,
χωρὶς νὰ καίει, τυφλώνει τὸ λαό σου.
Πεταλοῦδες χρυσὲς οἱ Ἀμερικάνοι,
λογαριάζουν πόσα δολάρια κάνει
σήμερα τὸ ὑπερούσιο μέταλλό σου.
Από το “ἄγαλμα τῆς ἐλευθερίας ποὺ φωτίζει τὸν κόσμο”
Κ. Καρυωτάκης

Όπως όλα δείχνουν η κυβέρνηση δεν πρόκειται να συγκεντρώσει τις 180 ψήφους για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, οπότε μοιραία η χώρα οδηγείται σε εκλογές. Σε εκλογές στις οποίες ασφαλώς και θα λάβει μέρος η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα πρώτο δείγμα της προπαγάνδας, η οποία θα ασκηθεί από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και από τις φίλιες προς αυτήν δυνάμεις, δηλαδή τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες, λάβαμε από την ομιλία του πρωθυπουργού στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Μία ομιλία η οποία θα μπορούσε να συνοψιστεί σε τρεις λέξεις: φόβος, τρόμος, κινδυνολογία!
ΟΙ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Ταυτόχρονα με την ομιλία του πρωθυπουργού είχαμε και.....

Η μπόχα του χρηματισμού Χαϊκάλη είχε και...... αριστερή συνιστώσα!

Γράφει ο Αινείας

Όλο αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μικρογραφία της καθημερινότητας του καθεστώτος. Το "κλισέ" των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ για τις "πολιτικές ζυμώσεις στο παρασκήνιο" βρήκε την απάντησή του στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις στο "συνταγματικό τόξο", αυτοί είναι οι "άνθρωποι των ειδικών αποστολών" που ακούμε πολλοί συχνά, πάλι από τα ΜΜΕ. Οι "Αποστολόπουλοι". Οι πάντα χρήσιμοι παίκτες πίσω από την κουρτίνα που ξέρουν να χειρίζονται τους βουλευτές για όφελος τρίτων - που φυσικά δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν ποτέ-.

Η αποκάλυψη όμως της....

Πολύδωρας: «Κομπλεξικός, κακός, αρχολίπαρος, αγνώμων, φιλοκερδής, προδότης ο Σαμαράς»!

Το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση, με την αδυναμία της να συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την επιβίωσή της, επιβεβαιώνεται και από την άρνηση του Βύρωνα Πολύδωρα να συναινέσει στην εκλογή ΠτΔ.
Το ενδιαφέρον στο κείμενο που συνοδεύει την άρνηση ψήφισης του Δήμα έχει να κάνει με τα αισθήματα και τους χαρακτηρισμούς του Πολύδωρα προς το πρόσωπο του Σαμαρά. Τον χαρακτηρίζει «αρχολίπαρο» (όπως άλλωστε και τον Βενιζέλο), του αποδίδει «προδοσία, αγνωμοσύνη και φιλοκέρδεια» για την στάση του απέναντι στον Μητσοτάκη το 1993, ότι «δεν έχει αναστολές», ενώ χαρακτηρίζει την δική του διαγραφή από τον Σαμαρά ως «Πράξη όχι απλώς κομπλεξισμού και κακίας αλλά και διάχυσης του τρόμου». Τελειώνοντας, μιλάει για «το τέλος της εποχής της συμμορίας των υπερφίαλων αλαζόνων» χαρακτηρίζοντας με τον…

Κανείς Έλληνας δε θα μείνει μόνος όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή.... Πρώτες Εικόνες από τη Διανομή Τροφίμων στην Αθήνα

Εκατοντάδες Έλληνες έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθήνας όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η εορταστική διανομή τροφίμων. Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην.....

O ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ; ΑΥΤΟ

THN _GAMHSAME

Σχετικά με όσα είπε απόψε ο κ. Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό “Mega”, από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους.
Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών».
 
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΙΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ......

Γιαταγάνα (πρώην βουλευτής των Αν.Ελ.): "Στημένη η υπόθεση της δωροδοκίας Χαϊκάλη... Ο Αποστολόπουλος είναι εξ'απορρήτων συνεργάτης του καμμένου" - ΒΙΝΤΕΟ

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη μεταφέρει η "ανεξάρτητη", πρώην βουλευτής των Αν.Ελ., Γιαταγάνα σχετικά με την υπόθεση χρηματισμού Χαϊκάλη, περιπλέκοντας αρκετά τα σημερινά δεδομένα...

Η Γιαταγάνα, που φημολογείται ότι ήδη έχει τοποθετηθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας λοιπόν στους δημοσιογράφους υποστήριξε τα εξής:

- Ο Αποστολόπουλος, όπως αποκαλύψαμε χθες, είναι εξ' απορρήτων συνεργάτης του Καμμένου
- Ο Αποστολόπουλος παρέμενε στο κόμμα των Αν.Ελ. μέχρι προσφάτως και μάλιστα είχε τηλεφωνήσει στην ίδια με το σκοπό να την μεταπείσει και να επιστρέψει στους Αν.Ελ.
- Είναι πολύ πιθανό να έχει στηθεί όλο το σκηνικό από τον Καμμένο με στόχο να υφαρπάξουν ορισμένες ψήφους.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις - αποκαλύψεις της Γιαταγάνα..

Δεκανίκι του Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: Συμφώνησε να μην ασχοληθεί η Βουλή με την υπόθεση απόπειρας χρηματισμού βουλευτή!

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστεί το απόλυτο δεκανίκι της χούντας Σαμαρά, αφήνοντας να «περάσουν» πολλές ευκαιρίες για να κάνει θέμα και να ρίξει την κυβέρνηση, οδηγώντας την χώρα στις πολυπόθητες εκλογές.
Δεν είναι μόνο ότι στο περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου, η επίσημη δικαιολογία ειπώθηκε πρώτη φορά από Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνειδητά στήριξε την συγκυβέρνηση.

Δεν είναι μόνο το ηχητικό ντοκουμέντο με τις απευθείας διαταγές Σαμαρά για την προφυλάκιση βουλευτών, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε «γαργάρα», με φωτεινή εξαίρεση την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ασχολήθηκε με το ζήτημα.

Πλέον έρχεται άλλη μία....

Η Χρυσή Αυγή δε θα αφήσει κανέναν Έλληνα μόνο του... Εορταστική διανομή τροφίμων σήμερα στις 16:00 στο σταθμό Λαρίσης

Εορταστική διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή: Κανείς Έλληνας μόνος του! Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, Σταθμός Λαρίσης, 16:00
Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Απέναντι στις εθνοκτόνες και αντικοινωνικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν οδηγήσει τον λαό στην απόγνωση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί ακόμα μία δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.
Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στα....

Αυτό είναι το βίντεο της απόπειρας δωροδοκίας του Χαϊκάλη - ΒΙΝΤΤΕΟ...

Δείτε το ....

ΤΩΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Το κράτος μας να κάνουμε ελληνικό. Τον λόγο να έχουν αποκλειστικά και κατά κυριότητα οι Έλληνες στις υποθέσεις τού Έθνους μας. Αφέντες τής ζωής μας και διαχειριστές των τυχών μας, εργάτες τής γης μας, στηρίγματα των παιδιών και των αδερφών μας, στρατηγοί και στρατιώτες δικαίου και σχεδίου ισχυρής εθνικής προσωπικότητας. Να κόψουμε την μιλιά και το δάχτυλο στους μισέλληνες. Διότι τώρα μιλούν οι Αληθινοί Έλληνες.
Βάλθηκαν να μοιράσουν τα πλούτη μας στους τυχοδιώκτες τής οικουμένης. Να στερήσουν την εργασία στους στρατοκόπους τής δημιουργίας και να κόψουν το ψωμί στους απόμαχους τού μόχθου. Να παρατείνουν την.....