Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 30, 2016

Δωρεάν περίθαλψη μόνο για λαθρομετανάστες - Πλήρης η αδιαφορία για τους Έλληνες άστεγους


Δωρεάν περίθαλψη μόνο για λαθρομετανάστες - Πλήρης η αδιαφορία για τους Έλληνες άστεγους

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Την κοινωνική αναλγησία προς τους Έλληνες απόρους και αστέγους επιδεικνύει για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα και του «στρατάρχη Ζούκοφ», κατά κόσμον Πάνου Καμμένου, αναφορικά με το θέμα της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής τους. Την ίδια ώρα που επιτρέπει στους τριτοκοσμικούς, οι οποίοι έχουν κατακλύσει κάθε άκρη της Ελληνικής Επικράτειας, να εξυπηρετούνται χωρίς να καταβάλλουν ούτε ένα ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εμπαίζει τους πολίτες που ζουν στο όριο της ακραίας φτώχειας.
Mε την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Αλληλεγγύης, αποκλείονται οι Έλληνες άστεγοι που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ, από τις κρατικές δομές υγείας - πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης. Το ίδιο συμβαίνει και με όσους έχουν εισόδημα από....

Έρχεται η Κάρτα του Πολίτη: Ο Τόσκας έχει συγκροτήσει δύο επιτροπές για να είναι έτοιμη το 2017!


Έρχεται η Κάρτα του Πολίτη: Ο Τόσκας έχει συγκροτήσει δύο επιτροπές για να είναι έτοιμη το 2017!

Η είδηση μεταδόθηκε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα για λόγους επικοινωνιακής συσκότισης, αλλά και βαθύτατου συμβολισμού. Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, μέχρι το 2017 θα γίνει πραγματικότητα η «κάρτα του πολίτη», με εντολή των αμερικανών.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. έχουν υπάρξει αφόρητες πιέσεις από πλευράς των αμερικανών, προκειμένου να αλλάξουν έως το 2017 οι ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών, γιατί οι παρούσες «πλαστογραφούνται εύκολα». Ήδη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ξεκινήσει να ...

Κυριάκο Τσίπρα ή Αλέξη Μητσοτάκη;


Κυριάκο Τσίπρα ή Αλέξη Μητσοτάκη; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Το κεντροδεξιό και το αριστερό μνημόνιο και η Χρυσή Αυγή

Τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών πολιτικών κομμάτων ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης ομίλησε περί εκλογών. Ο τρόπος όμως με τον οποίο έθεσε το ζήτημα δεν έπεισε κανέναν ότι πραγματικά πιστεύει στη πρότασή του. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το γεγονός ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις το κόμμα του έρχεται πρώτο δεν είναι αρκετό προκειμένου να σχηματίσει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση και επιπλέον δεν υπάρχει πολιτική παράταξη με την οποία είναι βέβαιον ότι θα κατορθώσει να σχηματίσει κυβέρνηση.
Από την πλευρά του ο Τσίπρας έχει την....