Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 22, 2014

Γέμισαν ασφυκτικά όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία δίνοντας το μήνυμα της Αντίστασης και του Αγώνα - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ: Εκατοντάδες Έλληνες κατέκλυσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία
Σάββατο 19 Ιουλίου 2014: Σε όλες τις Τ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα το ιστορικό της σκευωρίας των πολιτικών διώξεων που ενορχηστρώθηκε από την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.
Τα γραφεία των Τ.Ο. ήταν κατάμεστα από φίλους και υποστηρικτές του κινήματός μας, αλλά και από ανθρώπους που πλέον έκαναν την επιλογή τους και περνάνε οριστικά στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! Άνθρωποι που προτίμησαν να .....

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Φλώρινα των Εθνικιστών: "Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας" - Φωτορεπορτάζ

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Φλώρινα: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Φωτορεπορτάζ
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τον Ιούλιο, η Χρυσή Αυγή ήταν παρούσα στη Φλώρινα, όπου κυριολεκτικά οργιάζει η αλυτρωτική προπαγάνδα των....

Ξεφτιλισμένη δικαιοσύνη... Ο εισαγγελέας “των ειδικών αποστολών” Ντογιάκος πρότεινε την απαγόρευση επισκεπτηρίου της Ελένης Ζαρούλια στον σύζυγό της στις φυλακές Κορυδαλλού


Ο εισαγγελέας “των ειδικών αποστολών” Ντογιάκος πρότεινε την απαγόρευση επισκεπτηρίου της Ελένης Ζαρούλια στον σύζυγό της στις φυλακές Κορυδαλλού

Η τροποποίηση των περιοριστικών όρων του κατ΄ οίκον περιορισμού που έχουν επιβληθεί στην βουλευτή Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια δεν αίρει με κανένα τρόπο την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Η δίωξη αυτή μάλιστα αποκτά πια στοιχεία προσωπικής εμπάθειας, εκδικητικότητας και ψυχολογικού εκβιασμού κατά των αδίκως κατηγορούμενων από επίορκους δικαστικούς λειτουργούς που λειτουργούν με άνωθεν εντολές.
Συγκεκριμένα,

ΡΕ ΣΕΙΣ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ… ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ «ΧΟΥΝΤΑ». ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ…

images-1
Γράφει ο Αντίοχος.
Στο σούπερ-καθεστωτικό «Βήμα της Κυριακής», το κύριο άρθρο που υπέγραφε ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, υπό τον τίτλο «Το ταγκό της δημοκρατίας», ασχολείτο –λόγω των ημερών- με την αποκατάσταση της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους και κάκιζε όσους «ξεχνούν τα βασανιστήρια της χούντας» και άλλα τέτοια, άκρως… αντιστασιακά. Ιδού ένα μικρό δείγμα:
«Συμπληρώνονται τις ημέρες αυτές 40 χρόνια από την 24η Ιουλίου 1974. Την ημέρα εκείνη στρατός και λαός γύριζαν σελίδα στην Ιστορία της χώρας.
Με την πάροδο των ετών τα όσα δραματικά οδήγησαν στην.....

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

images

«Η βία είναι η μαμή της ιστορίας»
(Κάρολος Μαρξ)

«Το ζήτημα σε ποιον θα ανήκει η εξουσία σε αυτή τη χώρα, που πάει να πει αν η μπουρζουαζία θα επιζήσει ή θα εξαφανιστεί, δε θα λυθεί με αναφορές στα άρθρα του Συντάγματος, αλλά με την προσφυγή σε κάθε μορφή βίας».
(Λέων Τρότσκυ)

«Τα μεγάλη προβλήματα της πολιτικής ελευθερίας και της.....

Έρμαιο του Κόκκαλη και του Μητσοτάκη?Βαρδινογιάννη ο Σαμαράς... Μπακογιάνη η Τζαβέλλα η νέα επίτροπος της Ελλάδος στην Ε.Ε. - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν τοις πάσι γνωστό, ποικιλοτρόπως, ότι ο Σαμαράς είναι ένα όργανο των διεθνών και εγχώριων νταβατζήδων.
Το κωμικοτραγικό είναι όμως όταν οι πλέον "πιστοί" του το αναδεικνύουν και το.. διατυμπανίζουν!

Το Antinews λοιπόν με αφορμή το θέμα της επιλογής του Έλληνα κοινοτικού επιτρόπου της Ε.Ε. από την ψοφοδεξιά του Σαμαρά σκιαγραφεί και τον... τρόπο επιλογής του που δεν είναι άλλος από το ποιός νταβατζής θα... "εκβιάσει";! ή θα... υποσχεθεί περισσότερα στο Σαμαρά!

Οι επιλογές ουσιαστικά είναι 2:
α. Ντόρα Μητσοτάκη με ότι ταυτίζεται αυτό το όνομα
β. Νίκη Τζαβέλλα (Κόκκαλης's voice) που θεωρεί ότι "δεν πειράζει και να καεί η Ελλάδα για το καλό της Ευρώπης"

Διαβάστε και θα καταλάβετε:


Ξεπερνάει τα όρια της υπομονής και της αντοχής του Αντώνη Σαμαρά η Ντόρα Μπακογιάννη που έχει ενεργοποιήσει τους.....

Άρχισε να διαλύτεται και το Ποτάμι του Σταύρακα... Το πάει για... ρυάκι!

newego_large_t_1101_54317676

Ανεμομαζώματα – διαολοσκορπίσματα.

Ομαδικές παραιτήσεις στο “Ποτάμι”…Αιχμές για μεθοδεύσεις και… “λιστομαχίες”…

Σιγά μην τα λέμε εμείς… Σιγά μην γίνουμε σαν τα μούτρα τους, να διαβάλλουμε πολιτικούς αντιπάλους… Μόνοι τους τα λένε… 
Το μεγαλύτερο τμήμα ενός από τους Τομείς του κινήματος στην Αθήνα αποχώρησε μετά από εσωκομματικές διαδικασίες εκλογής, ενώ παραιτήθηκαν και εκλεγμένα στελέχη καταγγέλλοντας “παλαιοκομματικές” πρακτικές στην ανάδειξη στελεχών στις οργανώσεις Η εσωκομματική αναταραχή στο Ποτάμι φαίνεται ότι συνεχίζεται παρά τη λήξη των διεργασιών του Ιδρυτικού Συνεδρίου στο Λαύριο.
Οι διαφωνίες στελεχών αλλά και η.....

Ακόμη ένα Success Story της μάστιγα του Μνημονίου: 150.000 Έλληνες επιστήμονες στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας

Μια από τις σημαντικότερες πληγές που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίο (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜΑΡ) τα τελευταία χρόνια είναι... ώθηση των νέων επιστημόνων μας στην ξενιτιά προς εύρεση εργασίας. (Τα τελευταία ρεπορτάζ κάνουν λόγο για 150.000)

Η πολιτική της λιτότητας, και η πολιτική των αντικινήτρων - μέσω φορολογίας, γραφειοκρατίας κτλ - στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων ή υποστήριξης των υπαρχόντων, δημιουργεί στρατιές ανέργων ή αγέλες προσωπικού μιας χρήσεως με πενιχρές αμοιβές.

Σε αυτό το περιβάλλον οι νέοι επιστήμονες στην παραγωγικότερη ηλικία τους, με.....

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Ακρόπολις» τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά: Θέλουν δίκη χωρίς ακροατήριο!

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος φιλοξενεί αύριο στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" αποκλειστικές δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου σχετικά με τις μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά για να διεξαχθεί η δίκη για την "εγκληματική οργάνωση" κεκλεισμένων των θυρών, ώστε να μην ξεφτιλιστεί το καθεστώς των σκευωρών.

"Η εφημερίδα Ακρόπολις από την πρώτη στιγμή που διαδραματίστηκαν τα φαιδρά ως προς τη μεθόδευσή τους αλλά και ιδιαιτέρως σοβαρά ως προς το πολιτικό τους περιεχόμενο, γεγονότα που οδήγησαν στην καταγραφή μιας «μαύρης σελίδας» στη νεότερη πολιτική Ιστορία και αφορούν τη....

Ο αρχιΣιωνιστής Δαϋιδ Χάρρις και κολλητός του Σαμαρά επικροτεί τη σφαγή παιδιών και αμάχων στη Γάζα από τους εβραίους!


Ο κολλητός του Σαμαρά, Δαυίδ Χάρις, χειροκροτεί την γενοκτονία αμάχων Παλαιστινίων στην Γάζα

Προ ημερών είχαμε αναφερθεί σε άρθρο του διευθυντή της AJC και εντολέα της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, Δαυίδ Χάρις, σχετικά με τις σφαγές αμάχων από τους Ισραηλινούς στην Λωρίδα της Γάζας. Τότε ο Δαυίδ Χάρις προσπαθούσε να εξισώσεις τους θύτες με τα θύματα, χρησιμοποιώντας μία εξαιρετικώς «περίεργη» λογική που μεμφόταν τους Παλαιστινίους επειδή πέφτουν πάνω στα πυρά των Ισραηλινών.
Τώρα συνεχίζει τον παραλογισμό, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να ελαφρύνει την θέση του Ισραήλ, που δέχεται την παγκόσμια κατακραυγή για τις ωμότητες που λαμβάνουν χώρα στην Παλαιστίνη. Σε νέο άρθρο του στην ιστοσελίδα της AJC επιχειρεί μία......

Η Χρυσή Αυγή Ιωαννίνων τίμησε την Ελληνίδα Ηπειρώτισσα..

Η Χρυσή Αυγή Ιωαννίνων τίμησε την γυναίκα της Πίνδου
Την Κυριακή, 20  Ιουλίου, στη Φούρκα Κόνιτσας κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Ιωαννίνων έδωσε δυναμικό παρόν ώς όφειλε στον εορτασμό της γυναίκας της Πίνδου, αλλά και των αξιωματικών Κων/νου Δαβάκη, Αλέξανδρου Διάκου και όλων των ηρώων του έπους του 1940.
Οι εκδηλώσεις ξεκινήσαν στις 10:30 π.μ.,με δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων,σύντομη τοπογραφική ενημέρωση από αξιωματικό της 8ης Μεραρχίας και αναπαράσταση της πορείας της μαχόμενης γυναίκας της Πίνδου και του τραυματισμού του ήρωα αξιωματικού Κ. Δαβάκη, διοικητή του αποσπάσματος της Πίνδου. Το ύψωμα του Προφήτη Ηλία στην ακριτική Φούρκα υπήρξε ο μάρτυρας του ηρωισμού και της θυσίας του στρατού, αλλά και του θάρρους και της γενναιότητας των γυναικών της Πίνδου.
Σε αυτά τα χώματα και κακοτράχαλα χιονισμένα βουνά της Πίνδου, η γυναίκα Ηπειρώτισσα, έδωσε την δική της μάχη και έγραψε την δική της ιστορία,αψηφώντας το κρύο, το χιόνι τον εχθρό,για έναν τόπο ελεύθερο. Οι ηρωίδες γνωρίζοντας τα.....