Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 16, 2013

Νέα περίπτωση Μυρτούς...Πακιστανικό λαθρο-ΟΡΚ βίασε και ξυλοκόπησε κοριτσάκι 16 χρονών στον Άγιο Δημήτριο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να τρέξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΑΝΤΑΡ-CIA και το ΚΚΕ να του.... βρουν δικηγόρο

Οργή έχει προκαλέσει η άγρια κακοποίηση μιας 16χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση από ένα Πακιστανό στον Άγιο Δημήτριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη είχε βγει την Δευτέρα μια βόλτα στην γειτονιά της και...
όταν την εντόπισε ο Πακιστανός, την ανάγκασε να....

Νέες αποδράσεις αλλοδαπών κρατουμένων - Δένδιας και Ρουπακιώτης δεν παραιτούνται ούτε με σφαίρες!

Φαρσοκωμωδία έχουν καταντήσει οι καθημερινές αποδράσεις κρατουμένων. Δύο νέες υποθέσεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εκθέτοντας για ακόμη μια φορά τον υπουργό Προ-Πο Δένδια καθώς και τον υπουργό Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη.

Θεσσαλονίκη:  γεωργιανός κατάδικος απέδρασε με ταξί!

Ένας 32χρονος κρατούμενος στη Θεσσαλονίκη, δραπέτευσε σαν...

Ανεπάγγελτος ο νέος Γ.Γ. του ΚΚΕ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καθόλου περίεργο, αφού αντιπροσωπεύει το πλέον αντιλαϊκό και αντιεργατικό κόμμα, με καπιταλιστικές κρατικοδίαιτες κερδοφόρες επιχειρήσεις που απολύουν εργαζόμενους!


Αρκετές ώρες μετά την ανακοίνωση των πρώτων πρωινών ωρών για την αλλαγή ηγεσίας στο Κόμμα, το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το βιογραφικό του Δημήτρη Κουτσούμπα, νέου Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής…

ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο σιωνιστής τοκογλύφος Σόρος εκτός από την χρηματοδότηση της αλυτρωτικής προπαγάνδας των Σκοπίων, έχει στον τομέα ευθύνης του και την χρηματοδότηση του εποικισμού της Ελλάδας από αλλόφυλους λαθρομετανάστες. Η αντίσταση του Ελληνισμού έχει ένα όνομα: Χρυσή Αυγή!
 
 
Αλώνει τώρα και την Αθήνα ο Τζορτζ Σόρος, θέτοντας σε εφαρμογή -όπως αποκαλύπτει η «δημοκρατία»- ένα πολυδάπανο σχέδιο «μουσουλμανοποίησης» αρχικά της πρωτεύουσας και στη συνέχεια της υπόλοιπης χώρας.
Μπορεί μέχρι πρότινος οι δύσπιστοι να έκαναν λόγο για «συνωμοσιολογικά» σενάρια, αλλά τα γεγονότα πλέον μιλούν από μόνα τους. Αθόρυβα και χωρίς (μέχρι στιγμής) αντιδράσεις το ίδρυμα του διεθνούς κερδοσκόπου...

Χρήστος Παππάς στο extra3: "Οι πρώτοι που θα πρέπει να απολυθούν από τους δημ. υπαλλήλους θα πρέπει να είναι η εγχώρια τρόϊκα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Λάβρος κατά του εγχώριου καθεστώτος ο Χρήστος Παππάς σε συνέντευξή του στο extra3....

Δείτε το βίντεο

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Στα «ψιλά» των ΜΜΕ περνάει η νέα πρωτοβουλία Νίμιτς για επίλυση του ζητήματος του ονόματος των Σκοπίων, με τις πιθανότερες προτάσεις να είναι «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας» και «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας» (κάτι που σημαίνει πως τα «Άνω» και «Βόρεια» θα φύγουν σύντομα από τη μέση και θα μείνει το «Μακεδονία» σκέτο).

Ποιες είναι οι πιθανότητες για επίλυση του ζητήματος και ποιο είναι το βασικό εμπόδιο; Η δυναμική της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον...

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: αναβολή τουρκοσήριαλ την Μεγάλη Εβδομάδα

Οι δυναμικές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής την 25η Μαρτίου ενάντια στην τουρκολαγνεία των τσοντοκάναλων, έπιασαν τόπο. Όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδες για τα τηλεοπτικά δρώμενα, MEGA και ΑΝΤ1 θα αντικαταστήσουν τις τούρκικες σαπουνόπερες, με σειρές...

"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ"...."Να σταματήσει η ταινία "300" γιατί ανεβάζει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής" γράφει η Ελευθεροτυπία!!!!!!!!


Κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας και της γελοιότητας. 
Η εφημερίδα των φωτομοντάζ, των παρακρατικών - τρομοκρατών και των υποθέσεων εργασίας ότι η "Χρυσή Αυγή προσηλυτίζει μουσουλμάνους και αλβανούς", προσέθεσε ακόμη ένα εμετικό - γραφικό άρθρο αριστερής γελοιότητας.
Σε καλλιτεχνικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφορικά με τη συνέχεια της ταινίας "300", διακρίνεται έντονη η ανησυχία και ο φόβος της αρθρογράφου για την εξάπλωση του....Εθνικισμού, καθώς τέτοιες ταινίες εξυψώνουν την εθνική υπερηφάνεια, κάτι που φέρνει πιο κοντά τη....Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! 
(Είναι οι ίδιοι που φώναζαν υπέρ της παράστασης στο Γκάζι που παρουσίαζε τον Χριστό ως ομοφυλόφιλο)
Μέσα στην άγνοια και την ηλιθιότητά της η......

Οι "σύντροφοι" της Παπαρήγας στην Αλβανία, και ορφανά του Χότζα, ζητούν να νομιμοποιηθεί η εμπορία και η καλλιέργεια χασίς

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες αναφέρουν ότι ο γνωστός κομμουνιστής "άντρακλας" Αγάθωνας που εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη eurovision και στο παρελθόν έχει δηλώσει την συμπόρευσή του με την πρόταση των προλετάριων της Αλβανίας, θα κάνει guest εμφάνιση στην Αλβανία για να συνεισφέρει στα δίκαια αιτήματα των "συντρόφων".

Οι βουλευτικές εκλογές στην Αλβανία πλησιάζουν και τα κόμματα κάνουν ότι μπορούν για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να αποκτήσουν προβολή από τα ΜΜΕ της χώρας.

Εδώ και λίγες μέρες τα αλβανικά ΜΜΕ ασχολούνται με.....

Αλβανοί "έποικοι" καταδικάστηκαν για δολοφονία και βιασμό γυναίκας στη Θεσσαλονίκη...

viasmos-gineka
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε αυτά τα άθλια περιττώματα του Χότζα και των τουρκομόγγολων, τα μιασματικά καρκινώματα, κάποιοι θα ήθελαν να τους δώσουν την ελληνική "ιθαγένεια"...

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια βίασε και σκότωσε μία 47χρονη γυναίκα.
Την ίδια στιγμή, για την υπόθεση καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, από 17 που του επιβλήθηκε πρωτοδίκως ένας 35χρονος συμπατριώτης του, που κρίθηκε ένοχος για συνέργεια στο βιασμό.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Νοέμβριο του 2008 στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Οι δύο κατηγορούμενοι γνώρισαν την....

Πούτιν: “Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες”!


Σύσσωμο το πολιτικό-οικονομικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο, το οποίο εξουσιάζει το Λαό και την Πατρίδα μας, βάλλει λυσσασμένα κατά της Χρυσής Αυγής, διότι καθώς λέγει προωθεί την ξενοφοβία και τον ρατσισμό. Σε διάφορα δημοσιεύματα, παραθέσαμε τις οδηγίες και αποφάσεις τις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση εκδίδει προς τα κράτη-μέλη, οδηγίες και αποφάσεις οι οποίες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια προς την σταδιακή αντικατάσταση των δυτικών κοινωνιών από τις πολυφυλετικές ζούγκλες, στα πρότυπα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κατηγορήθηκε και .....

Τα λόγια περιττεύουν όταν μιλούν οι εικόνες...Σύγκριση των συγκεντρώσεων ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής στη Λάρισα

Οι φωτογραφίες που κανείς δεν έδειξε από την επίσκεψη του Τσίπρα στην Λάρισα



Πάμε να κάνουμε και την σύγκριση με την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής που πραγματοποιήθηκε προ ημερών εις μνήμην του Αρχηγού της ΕΟΚΑ, Γρίβα Διγενή...