Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2012

Νταβούτογλου: ''Είμαστε αδέλφια με τους Αλβανούς''!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυλετικά φυσικά δεν έχουν καμια σχέση οι μογγόλοι με τους αλβανούς, αλλά ένα είναι βέβαιο..Έχουν ένα κοινό εχθρό. Οι τουρκαλαβανοί άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι "υπήρξαν" σαν οντόητα την περίοδο της τουρκοκρατίας.
 
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία είχε 29 πρωθυπουργούς αλβανικής καταγωγής και δεκάδες άλλους υπουργούς.
Ο Νταβούτογλου αναγνωρίζει, επίσης, ότι ο συγγραφέας του τουρκικού εθνικού ύμνου Μεχμέτ Ακίφι και ο συγγραφέας του πρώτου τουρκικού λεξικού, Σαμί Φρασέρι, είναι αλβανικής καταγωγής. Έτσι, περιγράφει, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ‘Σένια’, ο Νταβούτογλου, τις σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Αλβανίας.
«Ο αλβανικός λαός συνέβαλε σημαντικά στο πλαίσιο της δημιουργίας της διοικητικής, πολιτιστικής και κοινωνικής οθωμανικής τουρκικής γλώσσας.
Στην κοινή μας ιστορία έχει....

Νέο ληβελογράφημα "έλληνα";! δημοσιογράφου της Guardian για τη Χρυσή Αυγή

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γνώμη μας είναι πως η Χρυσή Αυγή πρέπει να καταστήσει σαφές, με κάθε μέσο, πως δεν θα ανεχθεί κανέναν να τη λασπώνει..
Καταλαβαίνετε τι θα επακολουθήσει τώρα που η Χρυσή Αυγή αναπτύσσει μια κινηματική δυναμική κατευθείαν μέσα από τα σπλάχνα του λαού, οδηγώντας τη κατευθείαν στην...εξουσία;!

Άρθρο κατά της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «The Guardian», χαρακτηρίζοντας το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου «εγκληματική οργάνωση»...
Το άρθρο το οποίο υπογράφεται από τον Έλληνα αρθρογράφο Γιάννη Μπαμπούλια χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή ως «παιδί» του ναζισμού, το οποίο απαρτίζεται από υποδίκους που χρησιμοποιούν τη βουλευτική τους ασυλία, για να διαγραφούν τα αδικήματά τους, φωτογραφίζοντας την περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη.

Μάλιστα σημειώνεται ότι....

Τίποτα και κανείς ΔΕΝ σταματά το Εθνικιστικό τσουνάμι...3ο κόμμα η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερος σχολιασμός και πολλά λόγια...
Η εικόνα και η δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του αριστερο-μαρξιστικού "ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ" τα λέει όλα.

Και να φανταστεί κανείς ότι είμαστε μόνο 3 μήνες μετά τις εκλογές, εν μέσω θέρους και ταυτόχρονης "σιωπής" των ΜΜΕ για κάθε δράση της οργάνωσης.

Βέβαια αυτό δεν πτοεί όλους όσους είναι ταγμένοι στον Αγώνα...και έχουν Πίστη για την Τελική Νίκη
Τα ποσοστά χωρίς την αναγωγή είναι τα εξής:

Απίστευτη δήλωση Δημάρχου Σύμης:"Θα φέρω τη Χρυσή Αυγή για να...φυλάνε το νησί"

Κραυγή απόγνωσης σήμερα από τον Δήμαρχο Σύμης σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του Βήμα FM για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
"Έκλεισε ο Έβρος και οι διακηνητές μας τους φέρνουν όλους στα νησιά μας..."
"Η ακτοφυλακή και το λιμενικό δεν κάνουν ούτε μια περιπολία για να τους αποτρέψουν...Το σκέφος του λιμενικού έχει βλάβη εδώ και 6 μήνες και κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί."

και συνέχισε απογυμνώνοντας πλήρως το "ελληνόφωνο" κράτος
"Απελπίστικά με το Υπουργείο Άμυνας και Προ.Πο....Εδώ και 15 μέρες τους στέλνω επιστολές και τους τηλεφωνώ αλλά συνεχώς ακούω τα ίδια και ίδια.."
Για να καταλήξει:

Οι αλβανοκατσαπλιάδες-τσάμηδες μας απειλούν με ένοπλη δράση....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Π-Ε-Ρ-Ι-Φ-Η-Μ-Α. Εμείς ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ..Το Υπ.Εξ. άραγε τι να λέει για όλα αυτά..Προφανώς θα ψάχνει τις..διεθνείς συμβάσεις για να τους "επαναφέρει στην τάξη".

Το παρακάτω δημοσίευμα (που μεταφέρει από τα αλβανικά ο echedoros) στηρίζεται σε δηλώσεις ενός πολιτικού Αλβανού. Μόνο που δεν ξέρει το θέμα και κάνει ένα σημαντικό λάθος, στηρίζοντας σε αυτό τις απειλές του για ένοπλη δράση των Τσάμηδων στη Θεσπρωτία. Το εμπόλεμο με τους Αλβανούς έχει αρθεί μονομερώς από τον Παπούλια, τότε ΥΠΕΞ. Συνθήκη Ειρήνης δεν υπεγράφη. Διαβάστε τις προκλητικές δηλώσεις του…

Πάλι σφάχτηκαν λαθρομετανάστες και γύφτοι στην Πάτρα...ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ να καλέσουν αμέσως σε "αντιφασιστικό συλλαλητήριο"

Αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τις 12 σήμερα τα ξημερώματα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο κέντρο της Πάτρας, όταν ομάδα Ρομά που βρισκόταν στο σημείο και κάθονταν σε παγκάκια συνεπλάκη με αλλοδαπούς που κάθονταν λίγο πιο πέρα σε κοντινή τους όμως απόσταση.

Αποτέλεσμα ήταν να....

ο μητροπολίτης Φθιώτιδος, Νικόλαος κατακεραυνώνει την άθλια-εμετική παράσταση της Κιτσοπούλου

"Τόση ρηχότης και μωρία υπάρχει, ώστε χάριν του κέρδους να ποδοπατούν την αξία του Γένους και τη λεβεντιά της φυλής!"

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από τον καλλιτεχνικό και πνευματικό χώρο ξεπηδούν ορισμένοι απαίδευτοι, οι οποίοι με τα προκλητικά έργα τους κατορθώνουν να διαφημισθούν και να προβληθούν ως συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί κλπ.

Αυτούς τους θολοκουλτουριάρηδες που ισοπεδώνουν αξίες και ιδανικά δυστυχώς επιδοτεί η ελληνική Πολιτεία, όπως και με το πρόσφατο ακαταίσχυντο έργο μιας αγνώστου στο ευρύ κοινό σκηνοθέτου περί του ήρωα της Αλαμάνας Αθανασίου Διάκου, το οποίο ανέβηκε στο φεστιβάλ Αθηνών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του μητροπολίτη Φθιώτιδος, Νικόλαου.

Και συμπληρώνει:

Μέχρι και οι τούρκοι ιστορικοί διαψεύδουν την προπαγάνδα των γραικύλων(π.χ.Ρεπούση, Τατσόπουλου) για την "ειρηνική" συνύπαρξη Ελλήνων - τούρκων κατά την τουρκοκρατία

Η Ρεπούση μας περιγράφει -ιδιαίτερα με ειδυλλιακές εικόνες- μια αρμονική κατάσταση μεταξύ αφεντών Τούρκων και σκλάβων Ελλήνων, κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας. Ο συνεργάτης της εφημερίδας «Σαμπάχ», Ενγκίν Αρντίτς, χαρακτηρίζει μεγάλο ψέμα τα περί καλής συμπεριφοράς της χώρας του έναντι των Μειονοτήτων διαχρονικά. Ειδικότερα γράφει:
«Αυτοί που εξυμνούν τους Οθωμανούς νομίζουν ότι την περίοδο της αυτοκρατορίας «όλοι οι άνθρωποι αδιακρίτως εθνότητας ήταν ίσοι», και νιώθουν υπερηφάνεια. Η άποψη αυτή αποτελεί ταυτόχρονα τη βάση της αντίληψης που λέει: «Φέρθηκαν με αχαριστία, επειδή επαναστάτησαν. Οι μη Μουσουλμάνοι δεν ήταν ίσοι με ....

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο ΕΧΤΡΑ3

Επόμενος στόχος η ιδιοκτησία...Έρχεται (υπερ)φόρος ακίνητης περιουσίας!

O στόχος των Ευρωπαίων είναι εμφανής. Θέλουν να πάρουν το σπίτι του Ελληνα, για να είναι ρακένδυτος και έρμαιο στις διαθέσεις ντόπιων και αλλότριων αρπακτικών.
Ενοικιαστές στα ίδια τους τα σπίτια θα γίνουν οι Έλληνες πολίτες τα επόμενα χρόνια, με το οικονομικό επιτελείο να σχεδιάζει την επιβολή ενιαίου φόρου κατοχής ακίνητης περιουσίας σε 5,6 εκατομμύρια φυσικά και 1 εκατομμύριο νομικά πρόσωπα.
Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο" ο....

Η εφημερίδα που απαιτείται να διαβαστεί από κάθε Έλληνα

Δείτε τη:

Ο ΓΑΠ θα επιβραβευτεί για το σχέδιο αφελληνισμού που εφάρμοσε πιστά στην Ελλάδα...

Του προσέφεραν δουλειά οι Αμερικάνοι..
Και όχι όπου, όπου..Αλλά στο Χάρβαρντ.
Στο γνωστό Πανεπιστήμιο, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα παραδίδει σεμινάρια, με θέμα τις πολιτικές επιστήμες!!!

Φροντίστε τώρα που....

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ... ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΔΡΟΓΑΦΙΚΑ ΣΤΑ 13 Ν.Μ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ!

ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ F-16 ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΤΟ 1996 ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1996

Νέα τουρκική προκλητικότητα με υδρογραφικά πλοία στο Αιγαίο

Του Χρήστου Μηνάγια

Νέα πρόκληση από την πλευρά της Άγκυρας στο Αιγαίο. Συγκεκριμένα, στις 01-09- 2012, η Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις ακόλουθες δραστηριότητες των τουρκικών υδρογραφικών πλοίων για τον μήνα Σεπτέμβριο.


• Από 16-9-2012 έως 20-9-2012 το ....

6 δισ. ευρώ το έλλειμμα του ΙΚΑ από τη «μαύρη εργασία» - 1 στους 2 αλλοδαπούς ανασφάλιστος!!

Την ίδια ώρα που η… πρασινοκοκκινομπλέ μνημονιακή συγκυβέρνηση επιβάλλει νέα μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ για να μην… πτωχεύσουμε, οδηγώντας στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό, το ΙΚΑ ανακοίνωσε ότι τα απωλεσθέντα έσοδά του από τη «μαύρη εργασία» ανέρχονται σε 6 δισ. ευρώ (και σχεδόν άλλα τόσα από τις ανείσπρακτες οφειλές)! Ποιοι, όμως, είναι οι «πρωταθλητές» της «μαύρης εργασίας», άρα και....