Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2012

Aμερικανικό fund κατάσχεσε πολεμικό πλοίο της Αργεντινής λόγω χρέους!! Προσεχώς και στην Ελλάδα;


Με κατάσχεση θα κινδυνεύουν τα πολεμικά μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων αν βρεθούν στο εξωτερικό και η χώρα δεν έχει μπορέσει να φανεί φερέγγυα στην τήρηση των όρων του Μνημονίου ΙΙ!

Αυτό που είχε αποκαλύψει το defencenet.gr τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η χώρα όδευε προς την λαιμητόμο υπογραφής του Μνημονίου ΙΙ υπό τους όρους του αγγλικού δικαίου, ίσχυσε στην περίπτωση του εκπαιδευτικού σκάφους του Ναυτικού της Αργεντινής το πανέμορφο Libertad (ανάλογο του παλαιού εκπαιδευτικού του ΠΝ, «Άρης»)!
Το πλοίο κατασχέθηκε στο.....

Όχι που θα έλειπε ο ΑΝΤΑΡ-CIA από τις αναρχο-κραυγές κατά της Χρυσής Αυγής στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωμβρίου..


Οι "τροτσκιστές" του ΚΚΕ με ολίγον Μπακούνιν και Χρουστόφ καλούν σε "αντιφασιστικό" αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής την ημέρα μνήμης και τιμής των Ελλήνων Ηρώων του έπους του 40'...

Για πείτε μας ρε "σύντροφοι" της 5ης Διεθνούς πώς θα αντέξετε να βρίσκεστε σε εκδηλώσεις που όλοι οι χώροι θα είναι στολισμένοι με τη γαλανόλευκη..;
Γιατί αν θυμόμαστε καλά πριν 3 ημέρες βρίζατε κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα και τους απειλούσατε ενώ τους αποκαλούσατε και "φασίστες" γιατί είχαν το σύμβολο του Έθνους μας στα μπαλοκόνια τους;

Σιχαμένοι "αντιρατσιστές" του ΑΝΤΑΡCIAεπιτέθηκαν σε κατοίκους επειδή είχαν στα μπαλκόνια τους το σύμβολο του ''φασισμού'': Την Ελληνική σημαία!!

Είστε σίγουροι ότι στις παρελάσεις θα βρείτε "όμοιους" σας ή έχετε σκοπό να τις μετατρέψετε σε τσίρκο και να τις ατιμάσετε...;!
Με σκοπό τι άραγε..;
Να προκαλέσετε τους Εθνικιστές και να γίνει κάποια προβοκάτσια..;
Έχουν γνώση οι φύλακες πρακτορίσκοι..

Διαβάστε τώρα και την ανακοίνωσή τους...

Χωρίς Σχόλια: Η στάση του ΚΚΕ κατά την περίοδο 40 - 41!!!!

Απλά διαβάστε τι έλεγαν οι μπολσεβίκοι την περίοδο της ηρωϊκής ανίστασης της Ελλάδος 40' - 41'...

Η Κ.Ε. του ΚΚΕ εις Μανιφέστον της 20 Απριλίου 1940 ( «Ριζοσπάστης» 2 Μαΐου 1940) διεκήρυξε:

«Το πέρασμα της βασιλομεταξικής δικτατορίας στην υπηρεσία των άγγλογάλλων, συντελούμενον μέσα στις συνθήκες της έντασης των σχέσεων τους με την Ίταλίαν, σημαίνει -ούτε λίγο οϋτε πολύ- πρόσκληση προς τους ιμπεριαλιστές να βγάλουν τα μάτια τους πάνω ατά ελληνικά εδάφη και εξουσιοδότηση τους νά μην αφήσουν πέτρα πάνω στην άλλη, στην δυστυχισμένη πατρίδα μας»

(έκδοση της Κ.Ε. του ΚΚΕ με τίτλο: «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1931», τόμ. Α' «Το ΚΚΕ άπό το 1918 ώς το 1926» εις παράρτημα κειμένων της περιόδου 1932-1941, σελ. 498).


Ακόμη το ΚΚΕ την 30ην Απριλίου 1940 κυκλοφορεί προκήρυξιν προς τον Έλληνικόν Λαόν, οπού έλεγε τα ακόλουθα:

Έχουν "χαζέψει" οι κομμουνιστοκατσαπλιάδες...Το ΚΚΕ ζητά να αποκλειστούν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγή από την Εθνική "αντιφασιστική";!;! επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

....σε λίγο τα ορφανά του Στάλιν, του Χόνεκερ, του Τσαουσέσκου, του Φιντέλ Κάστρο, του Ζιβκόφ και τόσων άλλων "ηγετών" θα μας πουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος και οι Αρχαίοι Έλληνες των κλασσικών χρόνων υπήρξαν 'κομμουνιστές' και 'αντιρατσιστές'...

Έχει χάσει κάθε μέτρο η προπαγάνδα των μπολσεβίκων στην Ελλάδα...
Δεν φτάνει που τους πληρώνουμε συντάξεις για την "εθνική αντίσταση" των 356!!!!(ναι καλά ακούσετε..Ο Γκαίμπελς τα γράφει όχι εμείς) δολοφονηθέντων Γερμανών μέσα σε 3 χρόνια, δεν φτάνει που ο συμμοριτοπόλεμος τους 46 βαφτίστηκε "εμφύλιος" και δεν φτάνει που τους επιτρέπουμε να τιμούν τα Δεκεμβριανά του 44 και επιβάλλουν σιωπή για την προδοσία της ΕΟΚΑ και του Γρίβα.

Παρ' όλα αυτά έχουν το θράσος να ζητούν να αποπεμθφούν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής από τις παρελάσεις και για την εορτή της 28ης Οκτωμβρίου γιατί........εμεις πολεμήσαμε τους "φασίστες" και αυτοί σαν όμοιοί τους δεν έχουν θέση σε αυτές τις εκδηλώσεις!!!

Το ζήτησε ο  ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος λέγοντας:

Πόσο ξεφτίλες είστε;;; Νοίκιασαν το Ζάππειο στην τουρκική πρεσβεία για να γιορτάσουν την... δημοκρατία τους!!!

"Ιστορικές" στιγμές για το Ζάππειο. Μετά την τελετή για την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ, στο ευρώ, έρχεται κι άλλη... μεγάλη στιγμή για τον εμβληματικό χώρο της Αθήνας.

Το περιστύλιο του Ζαππείου μισθώθηκε από την τουρκική πρεσβεία και θα φιλοξενήσει τη ....

Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς;;; Βίντεο!!

Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν δολοφονήθηκε με αρσενικό!!!

Οπως διαβάζουμε στην....

Το μίσος των αναρχικοαριστερών για κάθε τι ελληνικό...Νέο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη..

"Παρέμβαση" σε εκδήλωση για τα 100 από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης έκανε ομάδα αναρχοαριστερών της πόλης...
Μπήκε στην αίθουσα..Ανέβαε πανό..Μοίρασε έντυπο υλικό...Φώναξε τα συνθήματα και έφυγε!

Το όνομα αυτής "μπάσταρδες χωρίς μνήμη"..
Πέρα του γελοίου ονόματος διακρίνουμε και την πραγματικότητα που μας την υποδηλώνουν μόνοι τους οι ανθέλληνες και αρνητές των εθνών..
Είναι γεννίτσαροι(μπάσταρδοι) - λοβοτομημένοι(χωρίς μνήνη)

Όσοι αντέχετε διαβάστε το κείμενο - ΥΜΝΟΣ στο Διεθνισμό και τον Πολυπολιτισμό που μοίρασαν και τα έντυπά τους που βρίθουν από....γραικυλισμό(ενάντια στην Εκκλησία, το Έθνος των Ελλήνων κ.α.)

10 "παραμύθια" 'ρατσιστικής βίας' κατασκευασμένα από τους αιώνιους προπαγανδιστές...

Με αφορμή άλλη μια είδηση "ρατσιστικής βίας" που έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή πρακτορεία και τα ελληνικά (εδώ) πάμε να σταχυολογήσουμε 10 "αληθινές" ιστορίες μίσους και βίας που αποδείχθηκαν κατασκευασμένες από τους ενορχηστωτές της παγκόσμιας προπαγάνδας:
Εδώ είναι δέκα παραδείγματα τέτοιων κατασκευασμένων "εγκλημάτων μίσους" στις ΗΠΑ. Απολαύστε τα:

1. "ΚΚΚ", " Nigger" ("αράπη") και "σκύλα" γράφτηκαν στο σώμα μαύρου θύματος!

Ακόμη μια δημοσκόπηση...ακόμη μια επιβεβαίωση..Η Χρυσή Αυγή είναι 3η δύναμη και συνεχίζει


Τρίτη πολιτική δύναμη και στην Marc η Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχει ούτε μία δημοσκόπηση εδώ και δύο μήνες που να μην εμφανίζει την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και την εδραίωσή του στην τρίτη θέση. Την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα απο - κόμματα καταρρέουν οι Έλληνες Εθνικιστές κερδίζουν ολοένα έδαφος στην ελληνική κοινωνία, καθώς αποτελούμε το στήριγμα των αφυπνισμένων Ελλήνων που θέλουν να αποτινάξουν το ζυγό των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Σε μια "περίεργη" δημοσκόπηση Marc που παρουσίασε ο Alpha δεν μπόρεσε τελικά να κρυφτεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής. Στην εκτίμηση ψήφου τέσσερις μήνες μετά τις πρόσφατες εκλογές τα ποσοστά εμφανίζονται ως εξής:

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛ!


aggelos-gioul...Μεταφυσική ιεροσυλία από τους Τούρκους. Στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελάς, κάποιοι παρομοιάζουν μια από τις τοιχογραφίες με τους αγγέλους, με τον...

Εθνική Αντίσταση: Έρχεται η ώρα της Μεγάλης Ελλάδος

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Ισοκράτης: Πώς πρέπει να αντιμετωπίζονται οι βάρβαροι και πως οι Έλληνες

«Τοις μεν βαρβάροις.....