Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 20, 2014

Ο εμβληματικός Αρχηγός των Ισπανών Εθνικιστών....Jose Antonio: Presente! (BINTEO)

"Η Πατρίς είναι μια μεταφυσική σύνθεσις, μια σύνθεσις αδιαίρετη με τις δικές της υποχρεώσεις πού πρέπει να φέρη σε πέρας.
 
Εκείνο πού θέλομε είναι το σημερινό κίνημα, και το κράτος πού θα δημιουργήση, να είναι το ικανό, αυταρχικό μέσον, στην υπηρεσία μιας ανεξαρτήτου ένότητος, αυτής της άενάου και αμεταβλήτου ένότητος πού ονομάζεται Πατρίδα

Ζήτω ο ανατέλλων Σοσιαλισμός των Εθνών"

Από τον ιδρυτικό λόγο της "Φάλαγγας"  

Ο Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, εμβληματικός ιδεολογικός ηγέτης της Ισπανικής Δεξιάς, γεννήθηκε το 1903 στην Ανδαλουσία, μέσα σε μια οικογένεια με μακρά στρατιωτική παράδοση και ιδιαίτερη πατριωτική αυτογνωσία.
Ο πατέρας του, στρατηγός Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα, ήταν ένας από τους ελάχιστους στρατιωτικούς της εποχής του, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και διέσωσε την τιμή των ισπανικών όπλων κατά την δύσκολη περίοδο κατά την οποία η Ισπανία αντιμετώπιζε τις κουβανικές εξεγέρσεις, τον ισπανο-αμερικανικό πόλεμο, και τις ταραχές στο Μαρόκο. Στη συνέχεια διακρίθηκε ως ....

Έπεσαν για κάμψεις με το που τον είδαν: Ο Κασιδιάρης περιγράφει την συνάντηση με τα μίζερα ανθρωπάκια-βουλευτές που τον επισκέφτηκαν στον Κορυδαλλό. Εκπομπή έπος! - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την εκπομπή...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΙ… ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Εκδήλωση για τα 96 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ (αρχικά ως ΣΕΚΕ, τον Νοέμβριο του 1918), πραγματοποίησε το κόμμα των σπαγκοραμμένων του Περισσού, στο κτίριο του ΟΛΠ, στον Πειραιά. Στην εκδήλωση μίλησε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, ενώ «τιμητικά» οι κνίτες έκαναν προσυγκέντρωση «έξω από το κτίριο όπου πραγματοποιήθηκε το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΕΚΕ το 1918».

Η ομιλία του Κουτσούμπα ήταν μακροσκελέστατη (5.206 λέξεων), στην οποία αναφέρθηκε βεβαίως στο 1o ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΕΚΕ, τονίζοντας ότι σκοπίμως έγινε στον Πειραιά γιατί ήταν «εργατούπολη» με πολλούς «προλετάριους» κ.λπ.

Μάλιστα, ο Κουτσούμπας είπε ότι στην εκδήλωση αυτή «θέλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όσους έδωσαν και τη ζωή τους για να αναπτυχθεί το ΚΚΕ και το εργατικό κίνημα στον Πειραιά» και ανέφερε κάποια ονόματα, όπως «ο Τατάκης, ο Βαβούδης, η Κουμπάκη, ο Αμπατιέλος, ο Τσαμπής και πολλοί άλλοι».

Αλλά, όπως ξέρουμε, σε όλες τις επετειακές εκδηλώσεις ίδρυσης των κομμάτων, γίνεται οπωσδήποτε αναφορά στον ιδρυτή και τους συνιδρυτές του κόμματος. Για παράδειγμα, δεν είναι ποτέ δυνατόν να κάνει εκδήλωση για την ίδρυσή της η νουδούλα χωρίς να αναφερθεί πολλές φορές το όνομα του κουφού ψευτοεθνάρχη Καραμανλή ή το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ χωρίς να αναφερθεί, άπειρες φορές...

Defencenet.gr: Πώς πήγε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην επιτροπή; - Ο διάλογος με τους βουλευτές



Το έγκυρο defencenet.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο από την παρουσία του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη στην επιτροπή Δεοντολογίας που πήγε στον Κορυδαλλό για την υπόθεση Μπαλτάκου και όλους τους σπαρταριστούς διαλόγους.
Τα επικριτικά σχόλια συστημικών ΜΜΕ συγκέντρωσε η εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη (δεν φορούσε κοστούμι (!) και εμφανίστηκε με μία απλή παραλλαγής που άφηνε να φαίνονται τα μπράτσα του) ενώπιον των συναδέλφων του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής η οποία πήγε μέχρι τις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρει κατάθεση από τον βουλευτή  της Χρυσής Αυγής για το θέμα Μπαλτάκου.
Πηγές της Χρυσής Αυγής ανέφεραν «Εάν ήθελαν να φορά κοστούμι, αφού αυτό τους ενδιέφερε μόνο, τότε ας τον καλούσαν στη βουλή».
Ο Η. Κασιδιάρης τόνισε στους συναδέλφους του ότι είναι....

Ιδού οι πραγματικές θέσεις του “Ποταμιού”: “Να εξαλειφθεί ο όρος «Έθνος» από το Σύνταγμα”

Ιδού ποιες είναι πραγματικά οι θέσεις του "Ποταμιού", που θέλει να καταργήσει από το Σύνταγμα την αναφορά στο "Έθνος"! Τα αντεθνικά σχέδια αυτών που προωθούν με "ποταμίσιες" δημοσκοπήσεις το "Ποτάμι" αποκαλύπτονται.

Στο διάλογο για την συνταγματική αναθεώρηση ο εκ των επιφανών στελεχών του Ποταμιού και συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, συνταγματολόγος Σταύρος Τσακυράκης, είχε μεταξύ άλλων αυτή τη "φαεινή" ιδέα.

Ήδη από το 2013 ο γνωστός καθηγητής, έχει ξεκινήσει μια επεξεργασία του θέματος, με την προοπτική της συνταγματικής αναθεώρησης κάποια στιγμή και παρουσιάζει πλέον μία «άσκηση αναθεώρησης των 25 πρώτων άρθρων του Συντάγματος, δηλαδή των άρθρων...

Είσαι πολύ μεγάλος μάγκας ρε Ηλία... Κασιδιάρης προς ξεφτίλες -κλέφτες βουλευτές που τον επισκέφτηκαν στη φυλακή: «Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής»


Κασιδιάρης προς βουλευτές: «Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής»

Η Eπιτροπή Δεοντολογίας της βουλής συνεδρίασε σήμερα στις φυλακές κορυδαλλού για την περίφημη υπόθεση Μπαλτάκου. Αντί, όμως, να κατηγορούνται οι Σαμαράς - Αθανασίου - Δένδιας για κατάλυση του Συντάγματος κατηγορείται ο Ηλίας Κασιδιάρης για... κακούργημα!
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκε ενώπιον της επιτροπής με αθλητική περιβολή, καθώς εκείνη την ώρα προπονούνταν. Δήλωσε πως: «Οι επιτροπές της βουλής δεν προβλέπεται να συνεδριάζουν στον Κορυδαλλό. Καλά κάνατε όμως και ήρθατε. Ευκαιρία να συνηθίζετε το κλίμα της φυλακής. Σκάνδαλα, off shore εταιρείες βουλευτών, ο υπουργός δικαιοσύνης κλέβει την εφορία και........

ΠΡΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΚΡΥΦΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ»: ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!

PORISMA_SDOE


Προ ημερών οι φαντασιόπληκτοι δικηγόροι που παριστάνουν την «πολιτική αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος», κατέθεσαν ένα «υπόμνημα» προς το Συμβούλιο Εφετών, παραθέτοντας πλήθος ψευδών, διαδόσεων, ανυπόστατων φημών και κακόβουλων κακοηθειών με σκοπό ουχί τη νομική χρήση αυτού του εγγράφου, αλλά την επικοινωνιακή χρήση του από τους εργολάβους – καναλάρχες – εκδότες των μεγάλων συμφερόντων, που θίγονται από την ειλικρινή λαϊκή και αντιλαμογική πολιτική της Χρυσής Αυγής.
Το εν λόγω «υπόμνημα» ανάμεσα στο πλήθος των συκοφαντιών που διέδιδε για την Χρυσή Αυγή, όπως υποθέσεων για τις οποίες κατηγορήθηκαν Συναγωνιστές και εν τέλει ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ, αναφερόντουσαν και....

Ο «ΣΚΛΗΡΟΣ» ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΓΙΝΕ… LARGE ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

image002-161__article
Γράφει ο Αντίοχος

Ποιοι είναι οι καλύτεροι χρηματοδότες του ΚΚΕ (μετά από τους ολιγάρχες που τα σκάνε στη… μνήμη των κομμουνιστών πατεράδων τους…); Οι βουλευτάδες της ψοφοδεξιάς νουδούλας! Κι όχι μόνο οι «ήπιοι», αλλά και οι… «σκληροί» (αυτό που λέμε «ήταν σκληρός και τον έλεγαν… Βιτάμ»). Που πριν από λίγα χρόνια παραμύθιαζαν τους πατριώτες ότι είναι αντικομμουνιστές μέχρι το… κόκαλο! Διαβάστε  το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Βηματοδότη» να δείτε ποιον φέρελπι εννοούμε:
«Ο Βορίδης ενισχύει το ΚΚΕ
Την αρχή την έκανε ο λεγόμενος «Κόκκινος Πάνος» Πάνος Παναγιωτόπουλος. Τον πλησίασε στη Βουλή ο βουλευτής του ΚΚΕ Σ. Χαλβατζής και του ζήτησε να...

Στη Γη του Λεωνίδα... Στη Δωρική Ελλάς η Χρυσή Αυγή ανοίγει την Τ.Ο. Σπάρτης την Κυριακή... "Μολών Λαβέ, ανθέλληνες"


Εγκαίνια των νέων γραφείων της Τ.Ο. Σπάρτης την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 18:00

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία της Σπάρτης τα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Σπάρτης

Σε πείσμα των καιρών, ενάντια σε κράτος και παρακράτος που καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας και στοχοποιεί την εθνική δράση, ένα ακόμα κάστρο της Ιδέας εγκαινιάζεται στον Νομό Λακωνίας! Καλούνται οι φίλοι και....

Διάλογοι "κάλλους" στη Βουλή μεταξύ βουλευτών του "συνταγματικού τόξου": "Άντε μωρή από εδώ...."

Το κοινοβουλευτικό τους "ήθος" επέδειξαν οι βουλευτές του "συνταγματικού τόξου" σε επιτροπή της Βουλής όταν και πάνω σε μια αντιδικία δε δίστασαν να βωμολοχήσουν ο ένας έναντι του άλλου, υπενθυμίζοντας και στους πιο...... αδαείς για πόσο "πολιτισμένους ανθρώπους" μιλάμε.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος σε επιτροπή της Βουλής μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, Β. Υψηλάντης-Δ. Κυριαζίδης και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζ. Κωνσταντοπούλου:

Βασίλης Υψηλάντης: «Θα μπορούσα να πω πολλά για την κυρία. Σέβομαι όμως την διαδρομή του πατέρα της και μόνο αυτή».
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δια του τραμπουκισμού δεν θα.....

ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

δενδιας-τσιπρας
Γράφει ο Αντίοχος
  
Την Κυριακή (αλλά εγώ το είδα τώρα…), ο πολύς Δένδιας –ο οποίος είναι και… δελφίνος, με τη στήριξη του Σόρος και λοιπών γνωστών παγκοσμίων δυνάμεων του κακού- έδωσε συνέντευξη στην καθεστωτική «Καθημερινή», όπου ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο σχηματισμού «μεγάλης συγκυβέρνησης» νουδούλας-ΣΥΡΙΖΑ, ετάχθη εμφανώς υπέρ, παραπονούμενος όμως ότι......

Κυριάκος Μάτσης - Ήρωας ΕΟΚΑ: «Oυ περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής»


Κυριάκος Μάτσης - Ήρωας ΕΟΚΑ: «Oυ περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής»

«...Αν ο καλός Θεός μας επιφυλάσση την λαμπράν τύχη να δώσωμεν την ζωήν μας για την πατρίδα, τότε η χαρά μας πρέπει να είναι απέραντη. Δεν ξέρω αν μπορεί να ονειρευτεί ένας άνθρωπος καλύτερη τύχη από αυτήν...»

Για μία τετραετία, από την 1η Απριλίου του 1955 μέχρι και το 1959, η ιστορία της Κύπρου αλλά και ολόκληρου του ελληνισμού, σημαδεύτηκε από τον απελευθερωτικό αγώνα της ΕΟΚΑ . Έναν αγώνα που είχε ως σκοπό την αποτίναξη του ζυγού της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και την Ένωση με την Ελλάδα και που χαρακτηρίστηκε ως ο αγνότερος και ηρωικότερος αγώνας του ελληνισμού .
Η τετραετής πάλη των Ελλήνων της Κύπρου ενάντια στους Βρετανούς και τους εγχώριους συνεργάτες τους (είτε αυτοί επρόκειτο για Κύπριους είτε για μέλη της τουρκικής μειονότητας της νήσου) ανέδειξε μια.....