Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Κυριολεκτικά ΧΙΛΙΑΔΕΣ Χρυσαυγίτες κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και βροντοφώναξαν: "Τούρκοι, μογγόλοι, δολοφόνοι" - Φωτορεπορτάζ


Χιλιάδες Χρυσαυγίτες έστειλαν ηχηρό μήνυμα: Νταβούτογλου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ! Φωτορεπορτάζ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους... Η Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά επελαύνει και στέλνει μήνυμα όχι στους θνήσκοντες πολιτικάντηδες αλλά στην απέναντι πλευρά και τους προετοιμάζει για..... πόλεμο!

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, η οποία αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους χιλιάδες Χρυσαυγίτες που συνέρρευσαν, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πολιτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου για τα.....

Ούτε... ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν οι βουλευτές του τον Σαμαρά - Άδεια η αίθουσα παρά τα παρακάλια...


Ούτε... ζωγραφιστό δεν θέλουν να τον βλέπουν οι βουλευτές του τον Σαμαρά - Άδεια η αίθουσα παρά τα παρακάλια

Τα αποκαλυπτήρια της αβάσταχτης μοναξιάς ενός έκπτωτου δικτάτορα έκανε ο «Βηματοδότης», ο οποίος έχει ξεσαλώσει μετά την αποστροφή του ΔΟΛ στο πρόσωπο των σκευωρών, για ωφελιμιστικούς λόγους βεβαίως – βεβαίως.

Όπως μεταδίδει η γνωστή κατινίστικη στήλη, ο Σαμαράς είχε βάλει τον Μπούρα να παρακαλάει τους «γαλάζιους» βουλευτές να παραστούν στην κατάθεση του προϋπολογισμού, προκειμένου να τον χειροκροτήσουν. Η ψυχοπαθογενής αυτή απαίτηση του Σαμαρά δεν εισακούστηκε από τους βουλευτές του με αποτέλεσμα η......

Εμφράγματα σε Μαξίμου - Συγγρού: Ρεπορτάζ για δικηγόρο - τραβεστί που "ψάρευε" ανήλικα αγοράκια...!!

Γράφει ο Αινείας...

Σε μια από τις ελάχιστες φορές που αποπειράθηκα να ανοίξω τηλεόραση πρωινή ώρα, καθώς λόγω ίωσης και πονοκεφάλου αδυνατούσα να διαβάσω και κάπως έπρεπε να περάσει η ώρα μου, έπεσα πάνω στην είδηση που αναγράφεται και στη φωτογραφία.

"Δικηγόρος - τραβεστί ψάρευε ανήλικα αγόρια..."

Και σκέφτηκα κάτι....... ακραίο με το... δεξί μέρος του εγκεφάλου μου (το γνωστό και ως θυμικό).

Λέτε να ήταν ο....

Η ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΝ «ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ» ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

bibl2
Τους έκπληκτους παριστάνουν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι – παπαγάλοι της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, από την αποκάλυψη κάποιου εξ’ αυτών, ότι στο βιβλίο της Φυσικής της Ε΄ Τάξης του Δημοτικού και στην ενότητα «Μελετώντας τα μίγματα», υπάρχει ένα «καλλιτέχνημα» (τερατούργημα) του παρακμιακού Ιάπωνα Άιντα Μακότο, που αναπαριστά ανθρώπους να… αλέθονται μέσα σε τεράστιο μπλέντερ.
Τυχαίο το ένα, τυχαίο το άλλο, όλα τυχαία… Όχι! Μόνο τυχαία δεν επελέγη η συγκεκριμένη φωτογραφία από τους υπεύθυνους της έκδοσης, που επιπλέον εγκρίθηκε από το υπουργείο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Διότι αναπαριστά το....

"Τέλος" του ΠΑΣΟΚ... Ο ΓΑΠ θέτει θέμα ηγεσίας και καθαιρεί την Μπένυ με μια... επιστολή!!!

Κάνοντας πράξη αυτό που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει προ εβδομάδων από τη Κρήτη, ο Jeffrey - Γιώργος Παπανδρέου, αμφισβητεί με επιστολή του ευθέως τον Μπένυ και θέτει θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θρυμματίζοντας και τα τελευταία "κομμάτια" της εγκληματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα της συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου.

Τα σημεία της επιστολής - πρότασης που ουσιαστικά ανοίγουν τη βεντάλια της... διάσπασης του αθλιότερου κόμματος της μεταπολίτευσης που εξέθρεψε κλέφτες και απατεώνες είναι τα εξής:

α) Προκηρύσσεται Έκτακτο και Ανοιχτό Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Συνέδριο Εκτάκτων Αποφάσεων, όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις.

και

δ) Αμέσως μετά το Συνέδριο, εκλογή....

Και αυτή την εβδομάδα γίναμε...ζούγκλα! 3 νέες "μαϊμού" δημοσκοπήσεις που κατακρεουργούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Νέες γελοίες δημοσκοπήσεις θα κατακλύσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο την κοινή γνώμη.
3 για την ακρίβεια, μέχρι στιγμής, έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο του απηνούς πολέμου από το καθεστώς για το εκμαυλισμό και τη χειραγώγηση του εκλογικού σώματος.

Ενδεικτικά και μόνο για λόγους καταγραφής - με σκοπό το χλευασμό όποτε και αν γίνουν εκλογές - θα τις αναφέρουμε.

Ξεκινάμε με την "εφημερίδα των Φωτομοντάζ" που δείχνει καθίζηση όλων των κομμάτων και αποψίλωση των ποσοστών τους πλην Χρυσής Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ (έστω λέει τη μισή αλήθεια).

Η εταιρεία "Public Issue" κάνει την έρευνα και δίνει τα εξής αποτελέσματα:

Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει......

"Έτσουξε" και τη ΝΕΡΙΤ η στάση του Κασιδιάρη κατά την υποδοχή των βουλευτών στον Κορυδαλλό... Δεν πειράζει...Ξυδάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Το ρεπορτάζ της υποτιθέμενης "δημόσιας τηλεόρασης" βρίθει από... δεικτικό σχολιασμό κατά του...ανδροπρεπούς Κασιδιάρη και της ενδυμασίας του κατά την υποδοχή των επίορκων, άθλιων ανθρωπάκων - βουλευτών στον Κορυδαλλό...

Δείτε το βίντεο...

Παράφρων ΑΛΒΑΝΟΣ Λαθρο-μετανάστης ("οικονομικός μετανάστης" για ΜΜΕ και αντιρατσιστές) σκόρπισε το θάνατο στον Πειραιά.... 15 τραυματίες από καλάσνικοφ! - ΒΙΝΤΕΟ

Νύχτα αίματος και τρόμου στον Πειραιά.

Όλα εξελίχθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί στο μικρολίμανο όπου διασκέδαζαν παρέες νεαρών, μαζί τους και ο ΑΛΒΑΝΟΣ 50 χρονος με τη συνοδό του.
Και ενώ φαινομενικά όλα κυλούσαν ομαλά λίγο μετά τις 4 ο αλβανός παράφρων αποχωρεί από το μαγαζί και επιστρέφει μετά από λίγα λεπτά:

Μπαίνει στο μαγαζί κρατώντας ένα πολεμικό τυφέκιο - καλάσνικοφ - και με την ιαχή "Θα πεθάνετε όλοι", αδειάζει τις σφαίρες προς το μέρος των θαμώνων...
Λίγα δευτερόλεπτα μετά την απόπειρα δολοφονίας δεκάδες άνθρωποι κείτονται στο έδαφος του μαγαζιού και ουρλιαχτά ακούγονται παντού. Ο ήχος των σπασμένων γυαλιών προκαλεί ανατριχίλα και ο ΑΛΒΑΝΟΣ δολοφόνος αποχωρεί με το καλάσνικοφ.

«Σταμάτησε στο πεζοδρόμιο και....

Η εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στηρίζει Μιχελάκη..."Καλά έκανε και τα άρπαξε από επιχειρηματία για να τον στηρίξει..."

mixelakis
Εκτός από την υπόθεση του Ηλία Κασιδιάρη (Baltakos gate…), η επιτροπή δεοντολογίας της βουλής εξήτασε μια υπόθεση καραμπινάτης διαφθοράς πολιτικού, το σκάνδαλο Μιχελάκη. Διότι –θυμίζουμε γιατί κάποιοι θέλουν να το ξεχάσουμε- κατά τον έλεγχο για τα… χιλιάδες όπλα της Χρυσής Αυγής στο σπίτι του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, βρέθηκε ραβασάκι που αποδεικνύει ότι ο νεοδημοκράτης βολευτής και πρώην υπουργός είχε πάρει… ρεγάλο μερικά χιλιαρικάκια από τον επιχειρηματία, για να καταθέσει μια ερώτηση στη βουλή για θέμα που τον ενδιέφερε.
Όπως, λοιπόν, τότε οι κλεπτοκράτες της νουδούλας και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ επιχείρησαν να....

Ελεεινό παραλήρημα Μπουτάρη: "Η Θεσσαλονίκη είναι πολη εβραϊκή"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό το ξεφτυλισμένο απολίθωμα που παριστάνει τον άνθρωπο ψήφισαν τα... καρντάσια.. Καλά να πάθετε μ@λ@κες...(ακόμη μια φορά).

Απύθμενη εβραϊκή αλαζονεία με σφραγίδα Μπουτάρη: «Θεσσαλονίκη, μια εβραϊκή πόλη»!
Ο εκλεκτός του αντισυνταγματικού τόξου δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, είναι εκείνος ο οποίος αναζωπύρωσε την φλόγα της εβραϊκής αποθράσυνσης, η οποία εξεφράσθη μέσω αφιερώματος σε ισραηλινή εφημερίδα, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ως «εβραϊκή πόλη».
Με ένα κατάπτυστο αφιέρωμα στην εφημερίδα Haaretz, το οποίο χαρακτηρίζεται από βαθύτατο μίσος κατά του Ελληνικού Λαού, επιχειρούν οι εβραίοι να επωφεληθούν των συνθηκών που διαμορφώνει στη Νύμφη του Θερμαϊκού ο ανεκδιήγητος δήμαρχός της. Υπό το πρόσχημα λοιπόν της απόδοσης ευσήμων στον Μπουτάρη, οι εβραίοι στοχεύουν εκεί που.....

Οι οffshore και η Χρυσοβελόνα

Οι οffshore και η Χρυσοβελόνα
Μια τρίτη offshore εταιρεία, με την επωνυμία Deck Rock Limited, φέρεται να συνδέεται με τον… εξωχώριο πρόεδρο του ΛάΟΣ, μπάρμπα- Γιώργο Καρατζαφέρη, σύμφωνα με την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της καμμεναρίας, Χρυσοβελώνα, που έχει πάρει φόρα και δεν τη σταματάει τίποτα!
Η «αποκάλυψη» έγινε κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Πόθεν Έσχες της βουλής, αλλά και στην .....