Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 30, 2016

Είσαι Έλληνας; Να μείνεις στο κρύο...

Πολλοί από εσάς περνώντας από την Αριστοτέλους θα έχετε δει σε μία γωνιά τον Γιάννη.
Ο φίλος μας λοιπόν ήταν κάτοικος Σταυρούπολης και πρώην οικοδόμος, καμία σχέση με Βούλγαρους και λοιπά, αξιοπρεπέστατος χωρίς να ενοχλεί κανέναν στο τζάμι του αυτοκινήτου.
Φυσικά αυτός ο ρατσιστής που όταν πάει σε κανέναν κεντρικό δρόμο να πιάσει μία γωνιά ή όταν ψάχνει κεντρικούς κάδους για να βρει αποφάγια να βάλει κάτι στο στόμα του τρώει ξύλο από τις συμμορίες των Βουλγάρων και των Γύφτων.
Για κάποιους αριστερούληδες ψευτοαλληλέγγυους αυτός ο άνθρωπος είναι ρατσιστής και φασίστας γιατί έγραψε στο χαρτί του...

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση - κόλαφος για πολιτικάντηδες: 86% των Ελλήνων συντάσσονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τους λαθρομετανάστες - 46% θέλουν έξοδο από την Ε.Ε.

Το “Refugees Welcome” ψόφησε, το «Μένουμε Ευρώπη» πνέει τα λοίσθια και οι πολιτικάντηδες παρατηρούν αποσβολωμένοι την άνευ επιστροφής καταστροφή των ονείρων τους για την παγκοσμιοποίηση, που μετατρέπονται σε εφιάλτη.

Σε διαδικτυακή σφυγμομέτρηση WIN/Gallup International σε δείγμα 14.969 ατόμων, οι ψηφοφόροι σε όλη την ΕΕ ερωτήθηκαν για την γενική πορεία της χώρας τους, το λεγόμενο «προσφυγικό» και την τάση για έξοδο της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όσον αφορά την Ελλάδα, τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν την καθολική αποδοχή και επιδοκιμασία του Ελληνικού Λαού.
Συγκεκριμένα, το 89% των ψηφοφόρων στην Ελλάδα πιστεύουν ότι η χώρα...