Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 25, 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ;

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλοί ασχολήθηκαν με την τριχοτόμηση της νουδούλας στο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης (άλλοι ψήφισαν υπέρ, άλλοι κατά κι άλλοι απουσίαζαν…), λιγότεροι με την διχοτόμηση στο μόρφωμα των ψεκασμένων (τρεις ψήφισαν υπέρ, ο υπουργοπάνος απουσίαζε…) και κανένας με την ψήφο που έδωσαν τα… κοπέλια του ΚΚΕ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ειδησεογραφία, το ΚΚΕ ως κόμμα καταψήφισε το νομοσχέδιο – πιστό στη σκληρή σταλινική γραμμή. Πόσοι όμως κουκουέδες το καταψήφισαν πράγματι; Για να δούμε:...

Διάλογοι φωτιά ξεσκεπάζουν την εγκληματική οργάνωση του Σύριζα: “Θα κυνηγήσουμε ειδικούς φρουρούς - συνοριοφύλακες: είναι όλοι Χρυσαυγίτες!”

Νέοι διάλογοι – σοκ που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συριζαίος αστυνομικός, που προφυλακίστηκε για δουλεμπόριο, συνομιλεί 66χρονο πρώην φυλακισμένο και στέλεχος του σύριζα και στους διαλόγους τους αποκαλύπτουν παρακρατικούς μηχανισμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Στοχοποιείται συγκεκριμένα το προεδρείο των Ειδικών Φρουρών και Συνοριοφυλάκων, γιατί - σύμφωνα με τα παρακρατικά στοιχεία του Σύριζα - είναι όλοι Χρυσαυγίτες! Ενδεικτικό είναι το τμήμα της συνομιλίας που ακολουθεί (φανταστείτε τι άλλα λαβράκια υπάρχουν στις εν λόγω κασέτες...):...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ… ΣΤΑΛΙΝΟΥΓΕΝΝΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Ήταν το 1950, όταν οι προδότες κομμουνιστές που κυβερνούσαν την Ανατολική Γερμανία, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν επισήμως τα Χριστούγεννα με τα… σταλινούγεννα (Ο κακούργος γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου), ο δε Δεκέμβριος να καθιερωθεί ως μήνας της γερμανο-σοβιετικής… φιλίας.

Στα πλαίσια αυτά, τα ΜΜΕ της Ανατολικής Γερμανίας, αναφέρονταν συνεχώς στην επέτειο γέννησης του «φωτεινού φάρου των λαών» Στάλιν και αποκαλούσαν την γιορτή των Χριστουγέννων «ξεπερασμένη», η Κομσομόλ (εις την οποία «εφοίτησε» και η απαίσια φράου Μέρκελ…) διδασκόταν το πέρασμα «σε ένα στάδιο εκσυγχρονισμού και αποτίναξης του θρησκευτικού σκοταδισμού», αφαιρέθηκε από τα σχολικά βιβλία κάθε αναφορά στην γέννηση του Χριστού, απαγορεύθηκε ο στολισμός...

ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ

symfono_symbiosis_24122015__large
Η ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης για τους ομοφυλοφίλους  είναι η αρχή της ανατροπής του θεσμού της οικογένειας και της δυνατότητας για υιοθεσία παιδιών, αλλά ταυτόχρονα και το αποκορύφωμα μιας προπαγάνδας, που γίνεται εδώ και χρόνια από τα Μ.Μ.Ε., φιλικά προσκείμενα προς την παρά φύση αυτή ομάδα ατόμων της κοινωνίας.
Το να κάνει κάποιος μια σεξουαλική επιλογή είναι δεδομένα δική του υπόθεση. Όμως το να γίνεται αυτό σε δημόσια θέα και με αποκλειστικό σκοπό την προσέλκυση και άλλων νέων ανθρώπων σ’ αυτή την παρά φύση πράξη, είναι ανήθικο και ενάντια  στους νόμους, καθώς είναι οιονεί προσηλυτισμός.
Κανέναν μας δεν απασχολεί τι κάνουν στο κρεβάτι τους οι....

Ποιο είναι άραγε το κρυφό χαρτί των Τσιπροκαμμένων;



Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ο παλιός χρόνος φεύγει, κι ο νέος που έρχεται φέρνει (μέχρι την 15η Ιανουαρίου) τα πιο… βαρβάτα προαπαιτούμενα, με ασφαλιστικό και πογκρόμ αγροτών μέσα και πολλοί φοβούνται ή ελπίζουν ότι θα δοκιμαστεί η συνοχή της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης. Σύμφωνα, όμως, με την ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», που επικαλείται ασφαλείς πληροφορίες από την Αθήνα, οι Τσιπροκαμμένοι είναι ήσυχοι γιατί έχουν ένα… «κρυφό χαρτί». 

Ιδού ποιο: «Ο Έλληνας πρωθυπουργός ξέρει ότι....

Το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων


Το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων

Το νόημα των Χριστουγέννων χάνεται μέσα στην κα­ταναλωτική μανία που κυριεύει τον σύγχρονο άν­θρωπο. Καταλαβαίνουμε ότι έρχονται τα Χριστούγεννα από τις βιτρίνες των καταστημάτων, τους στολισμούς στους δρόμους και τις διαφημίσεις παιχνιδιών στην τη­λεόραση. Είναι πραγματικά πολύ όμορφοι οι φαντα­σμαγορικοί στολισμοί, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα στολισμένα μπαλκόνια. Όμως Χριστούγεννα δεν ση­μαίνει αγορές, στολισμοί, δώρα, ρεβεγιόν και διασκε­δάσεις. Ετσι, θα κάναμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό.
Το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι βα­θιά πνευματικόΟ Χριστός ένωσε την δική μας ανθρώ­πινη φύση με τη δική Του, τη Θεϊκή. Ο προαιώνιος Υιός του Θεού, άφθαρτος, αόρατος και ασώματος, κατοίκη­σε μέσα στο φθαρτό και ορατό σώμα μας. Έτσι έχου­με την εμφάνιση του Θεανθρώπου στην ιστορία. Ο Θε­ός έγινε άνθρωπος για να....

ΕΝΑΣ ΙΝΔΟΣ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ!

images

Ένα τρόλεϊ έκανε στάση στην οδό Πατησίων. Μεταξύ άλλων, επιβιβάστηκε σ’ αυτό κι ένας «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Ινδία. Στρογγυλοκάθισε, λοιπόν, στις πίσω θέσεις (προφανώς για να έχει καλή… θέα), είδε κάτι… ενδιαφέρον, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε όλους τους επιβάτες.
Αρχικά έγινε αντιληπτός από μία γυναίκα που άρχισε να καλεί σε βοήθεια – ευτυχώς γι’ αυτήν έλλειπε από το τρόλεϊ η… επαγρύπνηση του τιμημένου κουκουέ, γιατί αμέσως θα την κατάγγειλε για… ξενοφοβία και θα συλλαμβανόταν. Ωστόσο, παρά τις....

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2016

tsipras-kiki-630x400__article
Μπορεί ο Τσίπρας να προέτρεψε τους υπουργούς – πλην Πάνου Καμμένου για… ευνόητους λόγους – να φάνε κανένα κουραμπιέ παραπάνω στις γιορτές, όμως στην ίδια φράση του απαγόρευσε τις διακοπές.
Ο λόγος είναι ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα πρέπει να ψηφιστεί άλλο ένα πακέτο μέτρων, το οποίο είναι απαραίτητο για την διεκπεραίωση της περιβόητης αξιολόγησης και την εκταμίευση άλλης μίας δανειακής δόσεως.
Στη λίστα του Μεσοπρόθεσμου (ναι, θα ψηφίσει και ο Σύριζα μεσοπρόθεσμο) περιλαμβάνονται τα όσα μέτρα είχαν αποφασιστεί στην υπογραφή του τρίτου μνημονίου, αλλά η ψήφισή τους εκκρεμούσε έως και...

400.000 “πρόσφυγες”... μένουν Ελλάδα!


400.000 “πρόσφυγες”... μένουν Ελλάδα!

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, εκτιμάται οτι ο αριθμός των λαθρομεταναστών και προσφύγων που έφθασαν δια ξηράς και θαλάσσης σε έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι άνω του 1 εκατομμυρίου. Από αυτούς, τουλάχιστον 830.000 εισέβαλλαν δια θαλάσσης στην Ελλάδα.
Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» μας, εκτός από το οικονομικό πριμ στην Τουρκία, είχαν ανακοινώσει ένα... εθελοντικό πρόγραμμα μετεγκατάστασης «προσφύγων» στις κοινοτικές χώρες και όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό εξελίχθηκε σε φάρσα, καθώς όχι μόνο δεν προχώρησε αλλά οι χώρες της Ευρώπης έστησαν νέους φράχτες για να προστατεύσουν τα εθνικά τους σύνορα.
Το «κερασάκι» στην τούρτα της Ελλάδας, ήρθε με ...