Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Τι θα μπορούσε να αγοράσει η Ελλάδα για την άμυνά της αντί να δώσει 2,4 δισ. για «αναπαλαίωση» των F-16;

Το πρωτοφανές κόστος του προγράμματος αντιμετώπισης της πρόωρης «γήρανσης» του στόλου των μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας που θα φτάσει στο ύψος των 2,4 δισ. δολάρια, όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες από την υπηρεσία αμυντικής συνεργασίας των ΗΠΑ DSCA, αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ν. Τραμπ, έχει κάνει πάταγο στην διεθνή αγορά όπλων, καθώς πρόκειται για το ακριβότερο συμβόλαιο «εκσυγχρονισμού» μαχητικών αεροσκαφών στην ευρωπαϊκή ιστορία και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην παγκόσμια ιστορία.

Ας δούμε, βάσει των επίσημων τιμών που έχουν ανακοινωθεί στις αγορές τους, τι θα μπορούσαμε να αγοράσουμε αν δεν επενδύαμε στο «λίφτινγκ» παλαιών και νέων F-16, τρίτης γενιάς, αλλά προχωρούσαμε στην απόκτηση...

Τσίπρας στο Ινστιτούτο Brookings: Πρώτιστο μέλημά μας η καταπολέμηση του «ρατσισμού» και του «αντισημιτισμού»

Θα περίμενε κανείς ότι ο πρωθυπουργός μίας χώρας σε βαθιά οικονομική κρίση που μεταβαίνει στο κέντρο του διεθνούς καπιταλισμού θα φροντίσει για τα συμφέροντα των πολιτών του, αναδεικνύοντας το μέγεθος της κρίσεως και των συνεπειών της που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.
Φευ, όμως, ο Τσίπρας πιστός στην γραμμή που χάραξαν πριν από αυτόν οι νεοδημοκράτες, πηγαίνοντας στις ΗΠΑ φρόντισε απλώς να υποβάλλει διαπιστευτήρια δουλοπρέπειας, «αντιρατσισμού», «αντιφασισμού» και ανοησίας.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην εποχή που ο Τσίπρας έκανε το δημοψήφισμα και αμέσως μετά την «kolotuba», είπε: «Και επιτρέψτε μου να τονίσω ότι πάντα θα προστατεύσουμε εν πάση περιπτώσει τη δημοκρατία. Δεν θα επιτρέψουμε στον εξτρεμισμό να ενταχθεί στην κυρίαρχη πολιτική ατζέντα. Δεν θα επιτρέψουμε...

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στα «Παραπολιτικά»: H ΝΔ συμπορεύεται απροκάλυπτα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Tο μεγάλο κενό που δημιουργείται στον χώρο των ψηφοφόρων του παραδοσιακού Κέντρου και της Δεξιάς, μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου και την αναγνώριση των μειονοτήτων, επιδιώκει να καλύψει η Χρυσή Αυγή. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν αποστροφή της κοινής γνώμης, σε ποσοστά άνω του 70%, σε «νεωτερισμούς» που πληγώνουν το Θρησκευτικό αίσθημα και προσβάλλουν τα οικογενειακά πρότυπα και τις πατροπαράδοτες αξίες, με αποτέλεσμα το κυβερνητικό στρατόπεδο των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. να καταγράφει μεγάλες απώλειες.

Για τη Χρυσή Αυγή, η στρατηγική του Μαξίμου να συζητά τέτοιου είδους προκλητικά για την κοινωνία θέματα, στοχεύοντας στον αποπροσανατολισμό της από τα τεράστια οικονομικά και δημοσιονομικά προβλήματα, ενισχύει τις «ξάστερες και διαυγείς φωνές», ενώ παράλληλα ενθαρρύνει το «ελληνικά εθνικιστικά ρεύματα». Το κλίμα που αποτυπώνεται στις μετρήσεις δείχνει...

Το ΚΚΕ γιορτάζει την έφοδο στα Χειμερινά Ανάκτορα στο... Μέγαρο Μουσικής με την παρουσία του Προέδρου της αστικής Δημοκρατίας!!!

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ, λοιπόν, το… τιμημένο κουκουέ εμφανίζεται στους αφελείς αυτού του τόπου ως… επαναστατικό κόμμα, έτοιμο για έφοδο στα «Χειμερινά Ανάκτορα» της εξουσίας, θα γιορτάσει σήμερα στο… Μέγαρο Μουσικής τα 100 χρόνια από την έφοδο των μπολσεβίκων στα Χειμερινά Ανάκτορα του Τσάρου της Ρωσσίας, με την παρουσία του Έλληνα «Τσάρου», του Ανώτατου Άρχοντα – προέδρου της αστικής δημοκρατίας τους!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της Προεδρίας – η οποία βεβαίως αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί σε… εφόδους, επαναστάσεις και κουραφέξαλα: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας...