Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 07, 2014

Μη χάσετε σήμερα την εκπομπή με τον Ηλία Κασιδιάρη! Συνεχίζουμε την αποκάλυψη της σκευωρίας!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλά για την ομολογία Μπαλτάκου και τις αποκαλύψεις! Μη το χάσετε!

Βουλευτές ομολογούσαν τις πολιτικές διώξεις "οφ δε ρεκορντ" και τώρα παρακαλάνε τον Μιχαλολιάκο μην ξευτιλιστούν!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί δεν τα λέγαν όμως παραέξω; Λέτε τελικά να μαθευτούν οι... απόψεις τους;

Οι δημοσιογράφοι μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας δίνουν στεγνά τους βουλευτές που γνώριζαν τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Διαβάζουμε λοιπόν στον Κυριακάτικο Τύπο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή που λέει με απλά λόγια ότι βουλευτές όλων των κομμάτων σε κατ’ιδίαν συζητήσεις τους έλεγαν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής ήταν καθαρά και μόνο πολιτικές με απώτερο σκοπό να κερδίσει η ΝΔ ψήφους από τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Μάλιστα τα ίδια έλεγαν και τους δημοσιογράφους «οφ δε ρέκορντ». Βέβαια η δημοσιογράφος αναρωτιέται γιατί οι συγκεκριμένοι βουλευτές τα έλεγαν και μπροστά στους Χρυσαυγίτες. Η απάντηση είναι...

Έτσουξαν οι αποκαλύψεις και η Κουτζαμάνη απειλεί με συλλήψεις αν γίνουν νέες αποκαλύψεις! Δείτε όμως πως σχολιάζουν την είδηση οι αναγνώστες του Ευαγγελάτου!

Η πλήρης διαπλοκή μεταξύ κυβέρνησης και δικαστικών αποκαλύφθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο και αυτό έχει προκαλέσει εγκεφαλικά στο καθεστώς. Προβαίνουν σε σπασμωδικές κινήσεις, αλλά μάταια, καθώς ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τη βρωμιά του καθεστώτος και το ότι οι διώξεις ενάντια στη Χρυσή Αυγή είναι πολιτικές, με στόχευση τις ψήφους.

Η διορισμένη εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Κουτζαμάνη, πήρε εντολή από το Μαξίμου και απειλεί με συλλήψεις όποιον κάνει άλλες αποκαλύψεις. Λες και η δικαιοσύνη δεν θέλει να έρθουν όλα στο φως! Αντιθέτως έχουν πολλά να κρύψουν, δείχνοντας έτσι την ενοχή τους. Η δικαιοσύνη έχει καταντήσει ένα πιόνι της κυβέρνησης των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων.

Οι Έλληνες όμως έχουν καταλάβει τι γίνεται. Η κυβέρνηση έχει ξεμπροστιαστεί και η ΝΔούλα βρίσκεται υπό διάλυση. Οι απειλές Κουτζαμάνη διατρανώνουν ακόμα περισσότερο την υποταγή της δικαιοσύνης στην κυβέρνηση. Διαβάστε στο newsit του Ευαγγελάτου πώς σχολιάζουν τις απειλές ΟΛΟΙ οι αναγνώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ! – ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΦΑΗΛΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ «ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ» (AΦΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ). ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 3%!

208694_32137
Αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Μπαλτάκου, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ απαίτησε την απόσυρση του Φαήλου Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τον «ακροδεξιό».
Σήμερα, απεδείχθη πλέον και στους πιο ύσπιστους, ότι αυτό το πτώμα που έχει-δεν έχει 3% κυβερνά τη χώρα της Νέας Πασοκοκρατίας (με «εντολή Σαμαρά»). Ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποχρεώθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά του (και πάλι με «εντολή Σαμαρά»)!!!
Ιδού το κείμενο που υποχρεώθηκε να γράψει ο Κρανιδιώτης:
“Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την.....

Νέο πογκρόμ κατά των αστυνομικών ετοιμάζει ο κόντε Δένδιας

Τελικώς μάλλον δεν έφθαναν όλοι οι προηγούμενοι μήνες και τα πογκρόμ που έκανε εναντίον των μελών της ΕΛ.ΑΣ. η ξενόδουλη κυβέρνηση του Σαμαρά και συγκεκριμένα ο Δένδιας που δεν δίστασε να καρατομήσει αξιωματικούς, στρατηγούς και να θέσει σε διαθεσιμότητα απλούς αστυνομικούς μόνο και μόνο γιατί υπήρχε η υπόνοια ότι έχουν "φασιστική νοοτροπία" και κάνουν σωστά τη δουλειά τους..

Μέσα στην παραζάλη του το καθεστώς από τις αποκαλύψεις επιτίθεται κατά πάντων... και απροσδιορίστως βλέποντας παντού.. σκιές και εχθρούς.
Οι πρώτοι που θα την πληρώσουν για άλλη μια φορά θα είναι οι... ένστολοι, καθώς έχουν το "πρόβλημα" να......

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ: ΘΕΜΙΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

hqdefault
Γράφει ο Αντίοχος. 

Διεξήχθη προ ημερών στο Παρίσι η συνεδρίαση των συγχρόνων Σοφών της Σιών, ήτοι των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (WJC), στις 31.3.14 και την 1.4.14.
Από τη συνεδρίαση αυτή προκύπτουν πολλές ειδήσεις, και ελληνικού και παγκοσμίου ενδιαφέροντος, οι οποίες δεν είναι πρέπον να μπούνε «στο ίδιο τσουβάλι» (εννοούμε στην ίδια ανάρτηση), λόγω της ξεχωριστής σπουδαιότητας του κάθε θέματος. Θα τα χωρίσουμε, λοιπόν, σε τρία μέρη. Αυτό είναι το πρώτο…
Η πρώτη είδηση, αφορά την ελεύθερη έκφραση. Την οποία οι.....

Υβρίζει ο Βενιζέλος τη Χρυσή Αυγή... Άρα πάει καλά το κίνημα!

benizelos
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μάλιστα… διακαναλική έδωσε ο μέγας πασοκάρχης Ντούτσε, μία από τις τελευταίες του ως αρχηγός του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, καθώς πλησιάζει ο Μάιος…
Ο φανφαρόνος Ντούτσε, λοιπόν, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, δήλωσε ότι «Μπροστά μας ανοίγει ο δρόμος της ανάπτυξης», προσθέτοντας προς πιστοποίηση: «το λένε όλοι οι ξένοι». Και κανένας Έλληνας, να προσθέσουμε εμείς…
Εν συνεχεία, επιβεβαίωσε τα περί «Σαμαροβενιζέλων», καυχώμενος ότι κυβερνάει τη χώρα: «Τις πολιτικές αποφάσεις τις παίρνουμε εμείς» (εννοεί την αφεντομουτσουνάρα του και τον φον Αντωνάκη).
Τέλος, σ’ ένα ξέσπασμα καθεστωτικής απελπισίας και.....

Νέες καταγγελίες που ρίχουν την Κυβέρνηση από Μίχο - Παναγιώταρο...ΒΙΝΤΕΟ

Τρομερές καταγγελίες για χρηματισμούς και απίστευτες αθλιότητες από την Κυβέρνηση Σαμαρά καταγγέλλουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Μίχος και Παναγιώταρος στην εκπομπή του Στέφανου Χίου "Μακελειό"...

Δείτε το βίντεο...

Ράπισμα στο καθεστώς...Καπερνάρος: "Το βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό..." - ΒΙΝΤΕΟ

Αφήνουμε τον βουλευτή τον έγκριτο νομικό Β. Καπερνάρο να εξηγήσει στους εμβρόντητους δημοσιογράφους ότι το βίντεο της ομολογίας του Μπαλτάκου για το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό σε δικαστήριο...

Χυδαία παρέμβαση του ΔΟΛ στη Δικαιοσύνη:: "Δεν τη νοιάζουν τη δικαιοσύνη το βίντεο και οι αποκαλύψεις του Κασιδιάρη..."

Στην Ελλάδα της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου μάλλον ούτε το βίντεο της ομολογίας του νο2 της κυβέρνησης δεν είναι αρκετό για να κληθεί έστω και ένας άνθρωπος να καταθέσει για τη συνταγματική εκτροπή που επιτελέστηκε από τον Πρωθυπουργό και τους Δένδια - Αθανασίου.

Το πιο αξιοθρήνητο είναι όμως που το πλέον καθεστωτικό μέσο - ΒΗΜΑ - προαναγγέλλει ουσιαστικά ότι όσες αποκαλύψεις και να ακολουθήσουν αυτό δεν θα επηρεάσει το έργο της Δικαιοσύνης αφού δεν θεωρείται και κάτι... σπουδαίο!!!!

Η συνταρακτική αποκάλυψη ότι....

Όταν τα καθεστωτικά ΜΜΕ (Έθνος - Παραπολιτικά) ομολογούσαν την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και την παρέμβαση Σαμαρά - Δένδια - Αθανασίου στους δικαστές

Μπόμπολας και υπόγειο Μαξίμου επιβεβαιώνουν την ομολογία Μπαλτάκου για την σκευωρία κατά της Χρυσής ΑυγήςΣάλος προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις Μπαλτάκου, οι οποίες αποδεικνύουν την πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τις έωλες κατηγορίες με τις οποίες επίορκοι δικαστικοί και συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων προσπάθησαν να χτυπήσουν την Χρυσή Αυγή. Αθανασίου και Δένδιας έσπευσαν να διαψεύσουν αυτά που αποκαλύπτονται, προκειμένου να σώσουν τον εαυτούλη τους από την απόδοση ποινικών ευθυνών για βιασμό του Συντάγματος και των Νόμων.
Ξεχνάνε όμως στις διαψεύσεις τους να τονίσουν ότι τόσο οι ίδιοι, όσο και ο τύπος εκείνων των ημερών επιβεβαιώνουν πλήρως αυτά που λέει ο Μπαλτάκος. Πάμε να δούμε ένα δημοσίευμα από την κυβερνητική φυλλάδα του Μπόμπολα, «Έθνος», και ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα της ΝΔ, «Παραπολιτικά».
Πριν παραθέσουμε τα δημοσιεύματα ας θυμηθούμε, λίγο την.......

Κρίνατε εξ ιδίων τα αλλότρια

Τόσα χρόνια οι μεταπολιτευτικές δυνάμεις  μεθόδευσαν ώστε η νεολαία μας, να μην έχει εθνική συνείδηση, να μην έχει εθνικά οράματα. Στην προσπάθεια αυτή χρησιμοποιήθηκαν όλα τα ανθελληνικά μέσα ώστε να χτυπηθεί η παιδεία μας. Ξενομανία, “όπως αναφέρει και ο Περικλής Γιαννόπουλος” διαστρέβλωση της εθνικής μας ιστορίας, υλικά αγαθά κ.α. Βλέπετε κύριοι βολεμένοι και παχύσαρκοι προοδευτικοί του 20ου και 21ου αιώνα είναι μόδα να ρωτάτε ένα παιδί τι γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου, ποιος είναι ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και να σου απαντάει  γελώντας δεν ξέρω, είναι μόδα η......