Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015

Η πρώτη μετεκλογική εκπομπή του Ηλία Κασιδιάρη: "Αντέξαμε...και τώρα ήρθε η ώρα να τους...Διαλύσουμε" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με την πρώτη εκπομπή της Χρυσής Αυγής μετά τις εκλογές και τον Ηλία Κασιδιάρη να σχολιάζει τα τεκταινόμενα, στέλνοντας μήνυμα Νίκης...

Associated Press: "Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!"


Associated Press: Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει!

Αίσθηση προκάλεσε στο εξωτερικό η νίκη της Χρυσής Αυγής επί ενός ολόκληρου καθεστώτος. Σχετικό δημοσίευμα είχε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press με τίτλο που λέει ότι η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει.
Το δημοσίευμα του ξένου πρακτορείου αναφέρεται στην πολεμική που δέχτηκε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όλον αυτόν τον καιρό με φυλακίσεις, διώξεις και πλήρη αποκλεισμό από τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς, βγάζοντας το συμπέρασμα ότι το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας απέτυχε παταγωδώς να περιορίσει την Χρυσή Αυγή.
Αναφερόμενος ο αρθρογράφος στην ....

Άναψε πούρο η πλουσιομαντάμ Γιάννα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκδηλώθηκε και δημοσίως η πλουσιομαντάμ Γιάννα (Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη και δε συμμαζεύεται), υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας, λοιπόν, αιφνιδίως στο δελτίο ειδήσεων του Αlpha είπε ότι είναι υπέρ της… αλλαγής και εκτίμησε πως ο κόσμος έχει κάνει τις επιλογές του:

«Τέρμα το παλιό. Η εμφάνιση...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

«Νίκησα;  Νικήθηκα;  Τούτο μονάχα ξέρω… είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος» 
Νίκος Καζαντζάκης

Η Νίκη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 εγγράφεται στην Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος ως ένα ανεπανάληπτο επίτευγμα και ταυτόχρονα ως ένα φαινόμενο παράδοξο και ανεξήγητο, τουλάχιστον με βάση τα κριτήρια της σύγχρονης πολιτικής επιστήμης. Χωρίς καμία προβολή, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς φωνή και ελεύθερο βήμα, με την ηγετική μας ομάδα «αποδεκατισμένη» από τις παρανομίες του καθεστώτος και με την συστημική τρομοκρατία να έχει ξεπεράσει κάθε όριο, πετύχαμε μία καθαρή Νίκη και υπερκαλύψαμε όλους τους πολιτικούς μας στόχους.
Ο Γιώργος Τράγκας (ή Φράγκας) είπε μία πολύ αληθινή κουβέντα στην εκπομπή του Χατζηνικολάου: «Δεν περίμενα με τίποτα να είναι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή». Το ίδιο ακριβώς έλεγαν από το πρωί ως το βράδυ τον τελευταίο μήνα όλα τα κανάλια, όλα τα ραδιόφωνα, όλες οι.....

Γραμματέας Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στον Χατζηνικολάου: "Να μην ξαναβάλετε Χρυσή Αυγή πουθενά..." - ΒΙΝΤΕΟ

Το σοκ της θέσης της Χρυσής Αυγής υπήρξε μεγάλο κατά τη χθεσινή βραδιά... Πιο μεγάλο και από το εύρος της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, πόσο μάλλον όταν αφορά τον Αρχηγό του 3ου κόμματος της Χώρας, τα κανάλια μεταδίδουν το μήνυμα του.
Ακριβώς αυτό έπραξε και ο Χατζηνικολάου την ώρα που στο πάνελ βρισκόταν μια πλειάδα πολιτικών από όλα τα κόμματα - πλην της Χρυσής Αυγής βεβαίως.

Την ώρα που το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου τελείωνε ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Βίτσας που βρισκόταν στο πάνελ διαμαρτυρήθηκε στον Χατζηνικολάου για τη "βλάβη" που υπέστη και το σοκ που ένιωσε ακούγοντάς το.
Και ενώ η διένεξη με το Χατζηνικολάου μαίνονταν για...

2η πολιτική πράξη της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου είναι να αποδοθεί φόρος τιμής στους ανθέλληνες του ΕΑΜ

Γράφει Αινείας

 Αμέσως μετά την πρώτη πολιτική πράξη της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου που είναι η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου, η δεύτερη θα είναι η υπενθύμιση ότι οι κομμουνιστές κυριαρχούν και έχουν επίσημα τη διακυβέρνηση του τόπου.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία του στο Προεδρικό Μέγαρο ο αρχηγός της κυβέρνησης θα μεταβεί στο σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου και θα αποτίσει φόρο τιμής στους εκτελεσθέντες ΕΑΜιτες - ΕΛΑΣιτες.

Και μπορεί τα ΜΜΕ να θέλουν να μας πείσουν ότι ο συμβολισμός έχει να κάνει με τις "γερμανικές αποζημιώσεις" και λοιπές μπούρδες (κάτι που φυσικά δεν υποστηρίζει πια ούτε και ο Γλέζος), ωστόσο η πραγματικότητα είναι ότι ο ορκισμένος κομμουνιστής Τσίπρας με τον θιασώτη του αντεθνικού, ανθελληνικού ΕΑΜ, Πάνο Καμμένου κάνουν μια....

Η πρώτη πολιτική απόφαση του Κομμουνιστή Τσίπρα και του "πατριώτη" Καμμένου είναι η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου... !

Γράφει ο Αινείας

Εδώ και λίγες ώρες έχουμε επίσημη Κυβέρνηση στον τόπο μας.

Ο κομμουνιστής, όπως το υπενθυμίζουν συνεχώς τα ΜΜΕ, Τσίπρας θα κυβερνήσει μαζί με τον "πατριώτη" Καμμένο στην πρώτη Κυβέρνηση "αντιμνημονιακών" τη χώρα μετά το 2009.

Πριν από λίγο μας ήρθαν και τα μαντάτα για την πρώτη πολιτική κίνηση της νέας Κυβέρνησης των κομμουνιστών - Καμμένου...
Ο Τσίπρας θα μεταβεί στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και θα του ζητήσει να μην ευλογήσει τη νέα Κυβέρνηση, καθώς ο όρκος που θα δοθεί θα είναι πολιτικός και όχι θρηκευτικός.

Πολύ καλά ακούσατε Έλληνες.
Η πρώτη πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης είναι η....κατάργηση του θρησκευτικού όρκου!!!

Και μάλιστα γίνεται με....

Αυτοί είναι οι 17 βουλευτές που εκλέγονται με την Χρυσή Αυγή

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή πέτυχε μια περήφανη νίκη απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες, τις πολιτικές διώξεις, την φίμωση και την τρομοκρατία του συστήματος.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αυτοί είναι οι 17 βουλευτές που εκλέγει η Χρυσή Αυγή σε όλη την επικράτεια:

Α΄ Αθηνών:...

Η Χρυσή Αυγή παγιώνεται και θέτει τις βάσεις για την τελική Νίκη

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

Δείτε καλά αυτή την εικόνα. Είναι από ένα εκλογικό κέντρο του δήμου Αχαρνών αλλά είναι ταυτόχρονα και μια εικόνα από το μέλλον.

Η Χρυσή Αυγή, αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ, διωκόμενη παράνομα και αντισυνταγματικά, με τον Αρχηγό της και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας στην φυλακή ή με ποινές κράτησης κατ' οίκον κλπ κράτησε γερά και σε πολλά εκλογικά τμήματα χτύπησε στα ίσια την ψοφοδεξιά του Σαμαρά. 

Οι δύο μονομάχοι, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έριξαν κατά την προεκλογική μάχη πολύ χρήμα. Έβγαλαν "λαγούς" τύπου Θεοδωράκη. Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον κόσμο. Ίσως το κατάφεραν εν μέρει! Έρχονται όμως τα αποτελέσματα λίγα λίγα και μας δικαιώνουν για τον αγώνα μας, που γίνεται μόνο και μόνο για την Λευτεριά της Πατρίδος και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων!
Η Χρυσή Αυγή αγωνίστηκε με το 1/10 των χρημάτων που...