Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2015

Ο Κασιδιάρης για άλλη μια φορά ασταμάτητος: "Δεν θα αργήσει η μέρα της Χρυσής Αυγής"

Ο Κασιδιάρης ελεύθερος πλέον, μιλά για τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις. Μαζί με τον δικηγόρο Τσάγκα και τον βουλευτή Χατζησάββα σχολιάζουν τα περί λαθρονομοσχεδίου και μνημονίου.

Ο Τσίπρας πετά στον κάλαθο των αχρήστων το ΟΧΙ των Ελλήνων, φέρνοντας νέο μνημόνιο και αφήνοντας μόνη αντιμνημονιακή δύναμη την Χρυσή Αυγή.

Δείτε το βίντεο...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προδοσία του ΟΧΙ - Νύχτα φέρνουν το νέο αιματηρό μνημόνιο στη βουλή

Το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού προδόθηκε από το νέο μνημονιακό καθεστώς.

Το συνοθύλευμα Σύριζα-Ανελ-Νδ-Πασοκ-Ποτάμι Α.Ε. φέρνει νύχτα στη βουλή το νέο, εκτρωματικό μνημόνιο. Τα αίσχη των...

Δεν τους χάλασε! Καταδικάστηκαν «Έθνος» και «Ελεύθερος Τύπος» για συκοφαντική δυσφήμιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Μετά την πτώση της παράγκας Σαμαρά - Μπάμπη, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αφεθεί ελεύθερη να λαμβάνει δίκαιες αποφάσεις, χωρίς υπόγειες πολιτικές παρεμβάσεις.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών καταδίκασε τις εφημερίδες «Έθνος» και «Τύπος της Κυριακής» για την προσβολή της προσωπικότητας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου και της βουλευτού Ελένης Ζαρούλια.

Οι συκοφάντες καλούνται πρωτόδικα να καταβάλλουν ως αποζημίωση το ποσό...

Συντριπτικά στοιχεία για την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής στη Δίκη...Την παραμονή των συλλήψεων ο ανακριτής συμμετείχε σε μυστική σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!"


Νέα στοιχεία - φωτιά στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Την παραμονή των συλλήψεων ο ανακριτής συμμετείχε σε μυστική σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης!

Ο συνήγορος του Γενικού Γραμματέα Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Παναγιώτης Μιχαλόλιας, προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στη σημερινή συνεδρίαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Επικαλέστηκε e-mail του Ειδικού Ανακριτή Διαφθοράς Σπύρου Γεωργουλέα, του Ανακριτή που προφυλάκισε παρανόμως τον Αρχηγό του Κινήματος τον Σεπτέμβριο του 2013 και το οποίο ήδη έχει εμφανιστεί ενώπιον των Δικαστικών Αρχών κατά την διεξαγωγή άλλης ποινικής υποθέσεως και το στάλθηκε από την ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας του ως άνω Ανακριτή το απόγευμα της Παρασκευής 27-09-2013 (μία μέρα πριν τις συλλήψεις).
Στο μήνυμα λοιπόν, ο Ανακριτής ζητά συγγνώμη από.....

Ομολογία Μητρόπουλου: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν το νέο αριστερό μνημόνιο!


Ομολογία Μητρόπουλου: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν το νέο αριστερό μνημόνιο!

Την επερχόμενη «προβατοποίηση» των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της επερχόμενης συμφωνίας για το τρίτο (και βαρύτερο) Μνημόνιο, προανήγγειλε ουσιαστικά με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι ο βουλευτής του Αλέξης Μητρόπουλος. Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός βουλευτής δήλωσε ότι «είμαστε σε μια κατάσταση τραγική. Το δίλημμα που έχουν αφήσει οι δανειστές στο τραπέζι, δυστυχώς, είναι ή βίαιη βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας, ή έξοδος, ή αναστολή της σχέσης μαζί τους».
Πολύ πιο ενδιαφέροντα, όμως, είναι τα όσα δήλωσε στην συνέχεια, προεξοφλώντας ουσιαστικά την στάση των συναδέλφων του στον ΣΥΡΙΖΑ: «Το κλάμα των γερόντων στις ουρές αναθεώρησε την....

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

synadinos__kasidiaris_article__article

Συγχαρητήρια στον Ηλία Κασιδιάρη και στον ευρωβουλευτή στρατηγό Συναδινό για τις ομιλίες τους στη Βουλή και στην Ευρωβουλή αντίστοιχα. Τέτοιους Έλληνες βουλευτές και ευρωβουλευτές  χρειάζεται ο τόπος μας. Πατριώτες με δυναμικό και αιχμηρό λόγο και ελληνική ψυχή.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατακεραύνωσε στη Βουλή τη συγκυβέρνηση για το λαθρονομοσχέδιο που το έφεραν να ψηφιστεί νύχτα, σαν τους κλέφτες. Δεν μπορεί σε μια χώρα που δεν έχει να θρέψει και να βρει δουλειά στους δικούς της ανθρώπους, να συσσωρεύονται και να δίνεται ιθαγένεια, περίθαλψη και κάθε κοινωνική παροχή στους λαθραίους αλλοδαπούς μετανάστες. Δεν μπορεί μια χώρα να...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ 6.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ!

lathrometanaste__article__article
Η χώρα μας έχει περιέλθει σε οικονομική ασφυξία και αυτό έχει επιπτώσεις σε όλους τους τομείς και τις λειτουργίες. Ενώ λοιπόν υπάρχουν τα χίλια δυο προβλήματα που περιμένουν επίλυση, προέκυψε και το θέμα της διαμονής και σίτισης λαθρομεταναστών, η οποία γίνεται μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων. Το πρόγραμμα αυτό έληξε και δεν ανανεώθηκε, με αποτέλεσμα η ελληνική Πολιτεία να αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τους μετανάστες που κρατούνται στα Κέντρα Προσωρινής Κράτησης. Έτσι λοιπόν, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας στον τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (του αλλοδαπού, όχι του Έλληνα), έστειλε....

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ… ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ

samaras_voridis_georgiadhs
Το παρακάτω «παραπολιτικό» το αλιεύσαμε από τον «Βηματοδότη»:

«Ήταν φορτισμένη η ατμόσφαιρα στα γραφεία της ΝΔ όταν ο Αντ. Σαμαράς μάζευε τα προσωπικά του αντικείμενα για να αποχωρήσει. Φαινόταν στενοχωρημένος και μια απορία ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του: «Όλα όσα έχω προειδοποιήσει έγιναν και όμως με βρίζουν» έλεγε και υψώνοντας το βλέμμα του, είπε: «Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια, είναι πλέον η σειρά των...

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο εθνοκτόνο αριστερό μνημόνιο!


ΣΟΚ και ΔΕΟΣ: Δείτε τι περιλαμβάνει το νέο εθνοκτόνο αριστερό μνημόνιο!

«Σοκ και δέος» είναι το χαρακτηριστικό που μπορεί να αποδώσει κανείς στα νέα μέτρα, που παρουσιάζει εσπευσμένα η κυβέρνηση στους διεθνείς τοκογλύφους. Πρόκειται για μέτρα που η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να φέρει άμεσα προς ψήφιση, προκειμένου να λάβει την πρώτη «μικρή» χρηματοδότηση – γέφυρα, που θα μας οδηγήσει στο νέο μνημόνιο.
Κοιτώντας κανείς την λίστα των επαίσχυντων αιματηρών μέτρων αντιλαμβάνεται  το μέγεθος της προδοσίας της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού, αφού το πακέτο μέτρων που προσφέρει η κυβέρνηση ομοιάζει «εγκληματικά» με....

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γ. Γαλέος και Δ. Σβερώνη, κατακεραυνώνουν το λαθρονομοσχέδιο του "συνταγματικού τόξου": "Θέλετε να αφανίσετε το Ελληνικό Έθνος.." ΒΙΝΤΕΟ

http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/galeos_klmta.jpgΓ. Γαλέος...

Σωρεία παρατυπιών από το Προεδρείο της Βουλής κατά την ψήφιση του λαθρονομοσχεδίου - ΒΙΝΤΕΟ

mixaloliakos_vouli

Σε μια σωρεία παραβάσεων του κανονισμού της Βουλής και της νομοθετικής διαδικασίας προχώρησε η υπουργός λαθρομετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου και η αντιπρόεδρος της Βουλής, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ώστε να ψηφιστεί επί των άρθρων το εκτρωματικό λαθρονομοσχέδιο.
Με χαρακτηριστική σπουδή, βιασύνη και προχειρότητα η αρμόδια υπουργός κατά την διάρκεια της Ολομέλειας με χειρόγραφες σημειώσεις «έσπασε» το άρθρο 1 του νομοσχεδίου, το οποίο άλλαζε τα άρθρα 1α και 1β του κώδικα ιθαγένειας, σε....

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η «ΜΟΜΑ» ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ;

ikaria
Γράφει ο Αντίοχος

Την θυμάστε την «ΜΟΜΑ» που επανασύστησε ο Καμμένος; Ε, λοιπόν, πιάνει δουλειά!
Έτσι, κλιμάκιο εργασίας του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού (ΕΤΜΧ) το οποίο περιλαμβάνει 11 Μηχανήματα και 8 Οχήματα – Ειδικά Οχήματα ΜΧ, μεταφέρθηκε με αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού στην Ικαρία.
Το Κλιμάκιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, «θα εργασθεί για....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η εθνική αντιπολίτευση: ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η εθνική αντιπολίτευση: ΟΧΙ στο λαθρονομοσχέδιο!

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Αυτές τις ώρες ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων επί των άρθρων το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες. Η Χρυσή Αυγή, πιστή στις πολιτικές της διακηρύξεις και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον, τάσσεται ανεπιφύλακτα κατά του αντεθνικού αυτού εκτρώματος, ως έπραξε και κατά την ψήφισή του επί της αρχής.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η Χρυσή Αυγή ήταν το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο τάχθηκε κατά της ψήφισής του. Οι ελαφροδεξιοί του Καμμένου, συνέταιροι της...