Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 08, 2014

Ο Χρήστος Παππάς ξεσκεπάζει με ερώτησή του τη δουλοπρέεπεια της "ελληνικής"; κυβέρνησης στο θέμα της Ουκρανίας: "Είστε μαριονέτες του διεθνούς Αμερικανοσιωνισμού"

Ο Βενιζέλος δίνει τα χέρια με έναν..."ναζί"!
  Η Χρυσή Αυγή, είναι η μόνη πολιτική δύναμη της Χώρας που από την πρώτη στιγμή της Ουκρανικής κρίσης κατήγγειλε ευθέως τον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα για επιχείρηση ανατροπής του δημοκρατικά εκλεγμένου Προέδρου της Ουκρανίας, Γιανουκόβιτς με όχημα στο "παραστρατιωτικό μέρος" τους "ναζί" αντιφρονούντες τους οποίους και στήριξε ο Βενιζέλος και η κυβέρνηση του Σαμαρά.

Αυτή η υποτακτικότητα των πολιτικάντηδων του μνημονίου αποκαλύπτεται σήμερα ΜΟΝΟ από τη Χρυσή Αυγή. Τη μοναδική ελπίδα του Λαού μας.

Ακουλουθεί η ερώτηση του έγκλειστου στις φυλακές της τιμής Χρήστου Παππά...

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ                                                Πολιτικό Γραφείο: ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ   ΕΛΛΗΝΩΝ
Βουλευτής ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ                                         Τηλ. Επικοινωνίας: 2103707960, 7961


  ΠΡΟΣ:
1)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
2)     ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
                       
ΘΕΜΑ:  «Άθυρμα των αμερικανοσιωνιστών η Ελλάδα στην υπόθεση της Ουκρανίας»
Την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος επισκέφτηκε το Κίεβο και συναντήθηκε με την μεταβατική ηγεσία της Ουκρανίας.
Εντός ολίγων ημερών, οι .....

Όλη η Θεσσαλία είναι.... Χρυσή Αυγή!... Χαμός στην εκδήλωση της ανακοίνωσης του ψηφοδελτίου Νίκης της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Λάρισα για την παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” - Πρώτες εικόνες
Εκατοντάδες Έλληνες έχουν κατακλύσει την αίθουσα του ξενοδοχείου Metropol στην πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία".

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Μπροστά σ’ ένα τεράστιο πρόβλημα, το οποίο προφανώς δεν είχαν σκεφθεί, βρίσκονται οι κατοχικοί κυβερνήτες του μνημονιακού προτεκτοράτου Ελλαδιστάν-Σαμαριστάν. Πιο συγκεκριμένα, την επόμενη Πέμπτη έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην επιτροπή δεοντολογίας όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», για να δώσουν τις (τυπικές…) εξηγήσεις τους γι΄ αυτά που κατηγορούνται.

Αλλά, παράλληλα έχει ζητηθεί άρση ασυλίας και για τον Αρχηγό και τους ήδη προφυλακισμένους βουλευτές του Κινήματος, για άλλα «αδικήματα» και ο κανονισμός της βουλής προβλέπει...

Εκατοντάδες Εθνικιστές στα Φάρσαλα στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εκατοντάδες Έλληνες στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Φάρσαλα
Ένα νέο κάστρο του Εθνικισμού ανοίγει στην Θεσσαλία. Αυτή την στιγμή εκατοντάδες Έλληνες παρά το τσουχτερό κρύο δίνουν βροντερό παρόν στην.......

Θράσος Αρούλη: «Θα πηγαίνω Μύκονο ό,τι και να γίνει»!

Η συμμετοχή του Άρη Σπηλιωτόπουλου για αρκετά χρόνια σ΄ένα κόμμα εξουσίας, όπως είναι η ΝΔ, τον έχει αποθρασύνει σε τέτοιο σημείο ώστε οι δηλώσεις του να προκαλούν την Λαϊκή κατακραυγή.

Αναφερόμενος στις επικρίσεις που δέχεται για τον χλιδάτο τρόπο ζωής του και το πού πάει στις διακοπές του είπε τα εξής:

«Δεν αφήνουμε την υποκρισία; Προφανώς στις διακοπές κάνω...

"Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα" στη Νέα Δημοκρατία...Ταμήλος για Τζαμτζή: "Αυτός να κυνηγήσει;!.. Μα δεν μπορεί ούτε να τρέξει από το βάρος"

Πιστοποιήθηκε για άλλη μια φορά οι "άριστες σχέσεις" και  "αλληλεγγύη" που υπάρχει στο στρατόπεδο της ΝΔ το τελευταίο χρονικό ελέω... δημοσκοπήσεων, εκλογικής συντριβής κτλ..

Ο βουλευτής των Τρικάλων Μ. Ταμήλος σχολιάζοντας μια φωτογραφία που δείχνει το γνωστό υβριστή της Χρυσής Αυγής και συνάδελφό του Ι. Τζαμτζή να κρατά ένα.. λαγό είπε τα εξής:

«Ο Μιχάλης Ταμήλος μόλις είδε τη φωτογραφία σε ένα κυνηγετικό περιοδικό του συναδέλφου του κ. Δάνη Τζαμτζή που κρατούσε έναν... λαγό εξανέστη: «Αυτή η φωτογραφία του Τζαμτζή δεν είναι πρόσφατη. Τον δείχνει τουλάχιστον .....

Αυτούς τους "εκδημοκρατιστές" στηρίζουν τα κτήνη της Δύσης , μαζί και η Ελλάδα, στη Συρία... Τελεσίγραφο των ισλαμιστών στους Χριστιανούς: "Ή θα προσηλυτιστείτε ή θα σας σκοτώσουμε"

Ο θρησκευτικός διωγμός στη Συρία έχει γίνει ακόμη εντονότερος το τελευταίο διάστημα. Γραπτό τελεσίγραφο που φέρεται να διανεμήθηκε από την ομάδα τζιχαντιστών ISIS  προς τους Χριστιανούς στη βόρεια πόλη /πρωτεύουσα της επαρχίας Raqqa οδηγεί στην θανάτωση όσων αρνούνται να προσηλυτιστούν στο ισλάμ. Περίπου 20 Χριστιανοί ηγέτες της συγκεκριμένης πόλης αρνήθηκαν το τελεσίγραφο, παραμένοντας Πιστοί αλλά υποβαλλόμενοι στις απαιτήσεις των ισλαμιστών να ζουν ως υποτελείς – Ζιμμήδες.

Υπό τη συγκεκριμένη «συμφωνία», σε αντάλλαγμα με τις ίδιες τους τις ζωές και τη δυνατότητα να συνεχίσουν να είναι Χριστιανοί, οι ηγέτες των Χριστιανικών Εκκλησιών θα πρέπει να υποκύψουν σε νόμους του ισλάμ που εφαρμόζονταν κατά τη διάρκεια του έβδομου αιώνα..

Σύμφωνα με....

Θ. Τζάκρη: "Το μόνο ποτάμι που μπορεί να μας παρασύρει είναι αυτό της Χρυσής Αυγής"

Η προσφάτως διαγραμμένη από το ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Θ. Τζάκρη σε αρθρογραφία της στην "Εφημερίδα των Συντακτών" έκρινε σκόπιμο να σχολιάσει τις νέες πολιτικές κινήσεις του συστήματος (58 - Ελιά - Ποτάμι κτλ).

Όντας πια ανεξάρτητη βουλευτής και όχι κομματικά προσηλωμένη έχει τη δυνατότητα να μπορεί να διακρίνει καλύτερα και ποιοτικότερα τις προθέσεις του κόσμου όσο αναφορά την εκλογική του συμπεριφορά, καθώς και πώς τα νέα πολιτικά εγχειρήματα αποτυπώνονται στη συνείδηση του λαού.

Ξεπερνώντας λοιπόν τα... πάθη της διαβλέπει αυτό που με τόση προσπάθεια το καθεστώς επιχειρεί να κρύψει.
Τα "νέα" που δημιουργούνται έχουν τους λεκέδες των κλεφτών - προδοτών και απατεώνων της μεταπολίτευσης και το μόνο πραγματικά νέο που εμπνέει το λαό είναι η Χρυσή Αυγή.

Αλλά ας αφήσουμε την ίδια να τα γράψει:

  «Η Ελλάδα αυτήν την περίοδο και η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη από ένα σιγανό ποταμάκι του εκσυγχρονισμού, αλλά από έναν χείμαρρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Έχει ανάγκη από ......

Σύγκρυο έχει πιάσει το καθεστώς από την πιθανότητα να ελευθερωθεί για λίγο από τις φυλακές ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Τρέμουν και μόνο στην ιδέα ότι θα αντικρίσουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής στη Βουλή τα παπαγαλάκια του μνημονίου.
Οι προπαγανδιστές του καθεστώτος εκφράζοντας - γραπτώς - το μεγαλύτερο τρόμο του συστήματος - Ο Ηγέτης του Εθνικιστικού Κινήματος από τα βουλευτικά έδρανα να δώσει το έναυσμα για συνεχή Αγώνα - ζητούν εμμέσως πλην σαφώς να παρθούν όλες οι αποφάσεις ώστε να μείνει....εντός φυλακής και εκτός Βουλής, έστω και αν είναι αντισυνταγματικό.

Διαβάστε το άρθρο της iefimerida.gr για το θέμα:

“Την επόμενη Πέμπτη έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην επιτροπή δεοντολογίας όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας από τον εισαγγελέα, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για όσα κατηγορούνται, όπως προβλέπει η διαδικασία. Ομως, επειδή έχει....

"Θα βάλουν τα ΜΑΤ στη Βουλή για τον φόβο της Χρυσής Αυγής"



Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του στην ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" τον τρόμο της μνημονιακής συγκυβέρνησης που σκοπεύει να βάλει τα ΜΑΤ στην Βουλή, για να μην κάνουν επεισόδια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής!
"Απίστευτο! Φοβούνται μήπως ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και τα άλλα παιδιά λίγο πριν προφυλακιστούν αρχίσουν τις γροθιές και χάσει η μάνα το παιδί...
Οι συνεδριάσεις της Βουλής με ΜΑΤ - Θα κάθονται στα θεωρεία και θα περιμένουν! Όσο και αν αυτό σας φαίνεται ανέκδοτο ή υπερβολή δικιά μας, σας πληροφορούμε πως δεν υπερβάλλουμε καθόλου!
Τους αστυνομικούς "στέλνει" στην Ολομέλεια και τις αίθουσες των συνεδριάσεων Επιτροπών της Βουλής ο υπουργός προστασίας του πολίτη Ν.Δένδιας! Προφανής "στόχος" της συγκεκριμένης επιλογής είναι η.....

Διάλυση παντού για τη ΝΔ.... Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι βουλευτές δε δηλώνουν στήριξη τον Γ. Ιωαννίδη!

Με τους "φίλους" του Μασώνους
Μπορεί στην Αθήνα και την Αττική τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας να είναι πολύ μεγαλύτερα αλλά μη νομίζετε ότι και σε άλλες περιφέρειες δεν συμβαίνουν ανάλογα περιστατικά. Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι βουλευτές της ΝΔ βλέποντας την πανωλεθρία που έρχεται (ελέω ανεξάρτητων υποψήφιων και της Χρυσής Αυγής) διστάζουν να εκφραστούν υπέρ του κομματικού υποψηφίου (Γ. Ιωαννίδης) κάτι που προκαλεί ιδιαίτερο εκνευρισμό στον "Ξανθό".

Σας μεταφέρουμε ρεπορτάζ του "γαλάζιου" parapolitika.gr που περιγράφει το σκηνικό διάλυσης της ΝΔ...

"Στο κρανίο τα έχει πάρει με την Έλενα Ράπτη ο εκλεκτός της ΝΔ για την περιφέρεια Θεσσαλονίκης, αφού έχουν φθάσει στ' αυτιά του πληροφορίες πως .....

Το λιγότερο γνωστό πρόσωπο της «ελληνικής» Αριστεράς


Τέτοια εποχή πριν 66 χρόνια, στις 27 Φεβρουαρίου 1948, η κυβέρνηση της Αθήνας κατηγόρησε τους ανθέλληνες συμμορίτες κομμουνιστές στην Ειδική Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Βαλκάνια (UNSCOB) ότι μετέφερε παιδιά έξω από τα σύνορα της χώρας με σκοπό να τα «αφελληνίσει» και μετακίνησε και η ίδια παιδιά για να τα «σώσει» από τους κομμουνιστές (ΟΗΕ Α/574:18-20, Baerentzen 1992). Ουσιαστικά απήχθησαν από τη θαλπωρή του σπιτιού τους και διά απάνθρωπης βίας 28.010 Ελληνόπουλα, τα οποία οδηγήθηκαν σε Κομμουνιστικά κράτη. Από αυτά τα 28.010 παιδιά, τα 1000 πέθαναν στον δρόμο, ενώ πολλά αγόρια και κορίτσια 15 και 16 χρονών, που «κρίθηκαν κατάλληλα για μάχιμη δράση», επιστρατεύτηκαν βίαια και με…δημοκρατικές διαδικασίες, εντάχθηκαν κατευθείαν στον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος εξαναγκαζόμενα από τα συμμορίτικα κτήνη και σκοτώθηκαν επειδή κάποιοι ανθρωπόμορφοι προδότες επιθυμούσαν να τα θυσιάσουν για χάρη της μητέρας Μόσχας.
Ο Γεώργιος Μανούκας, που ήταν υπεύθυνος για.....