Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

ΝΙΤΣΕ: ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι ο,τιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. (…)
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της...

“Λευτεριά, λευτεριά θα σ’ αγοράσουν Έμποροι και κονσόρτσια και εβραίοι” Κ. Καρυωτάκης

Λευτεριά, Λευτεριά, σχίζει, δαγκάνει
τοὺς οὐρανοὺς τὸ στέμμα σου. Τὸ φῶς σου,
χωρὶς νὰ καίει, τυφλώνει τὸ λαό σου.
Πεταλοῦδες χρυσὲς οἱ Ἀμερικάνοι,
λογαριάζουν πόσα δολάρια κάνει
σήμερα τὸ ὑπερούσιο μέταλλό σου.


Λευτεριά, Λευτεριά, θὰ σ' ἀγοράσουν
ἔμποροι καὶ κονσόρτσια κι ἑβραῖοι.

Εἶναι πολλὰ τοῦ αἰῶνος μας τὰ χρέη,
πολλὲς οἱ ἁμαρτίες, ποὺ θὰ διαβάσουν
οἱ γενεές, ὅταν σὲ....

Με τέτοιους "ΑΕΤΟΥΣ" δε φοβόμαστε κανέναν...Ο άγνωστος εγκλωβισμός του stealth F-22 της USAF από τα ελληνικά F-16!

Πριν τρία χρόνια ακριβώς, τον Οκτώβριο του 2008 στη AFB Nellis στη Νεβάδα των ΗΠΑ η κορυφαία αεροπορική άσκηση δυτικού κράτους, η περίφημη Red Flag, κατέληξε σε μία πρωτοφανή ήττα για την USAF ή για την ακρίβεια για την 64ης Μοίρα Aggressors της USAF (μαχητικά F-16 & F-15) που αναλαμβάνει την προσομοίωση εχθρικών αεροπορικών δυνάμεων έναντι είτε δυνάμεων της USAF είτε συμμαχικών κρατών. Το θέμα το είχε αποκαλύψει η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ στο τεύχος του Δεκεμβρίου του 2008.
Η άσκηση της σειράς που διήρκεσε από τις 18 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2008, επιφύλασσε στην USAF εξαιρετικά αρνητικά αποτελέσματα έναντι της 343 Μοίρας της Π.Α. με μαχητικά F-16 Block 52+, καθώς στις δύο φάσεις της άσκησης ο λόγος καταρρίψεων ήταν στην αρχική 11:0 υπέρ της Π.Α. και στην δεύτερη....

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΖΗΤΑΕΙ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!


Απύθμενο μίσος για οτιδήποτε ελληνικό από την καταστροφέα της Παιδείας!

Ως οικονομικούς μετανάστες φαίνεται ότι ....

Γέροντας Παΐσιος: "Οι Τούρκοι έχουν δεμένα τα κόλυβα στο ζωνάρι τους"Ἀνταποκρινόμενος στὴν παράκλησή σας, σπεύδω νὰ μοιραστῶ μαζί σας ὁρισμένα στοιχεῖα ἀπὸ τὴν ἀνεξάντλητη δεξαμενὴ πληροφοριῶν ποὺ ἀποτελοῦν οἱ λόγοι τοῦ μακαριστοῦ Γέροντα Παΐσιου. Ἂν καὶ ἔχω συναίσθηση τῆς ἀναξιότητάς μου στὴ διαχείριση τῆς μοναδικῆς αὐτῆς παρακαταθήκης, ἐντούτοις ἔχω ἔντονο τὸ αἴσθημα εὐθύνης ἀπέναντι στὸ Θεό, τὸ μακαριστὸ Γέροντα καὶ τὸ λαὸ τοῦ Θεοῦ.

Καρπὸς τοῦ αἰσθήματος αὐτοῦ, ἄλλωστε, ἦταν καὶ ἡ ἔκδοση ὅλων τῶν σχετικῶν βιβλίων γιὰ τὸ Γέροντα. Πρόκειται οὐσιαστικὰ γιὰ μία συλλογικὴ προσπάθεια σχεδόν ὃλων τῶν πνευματικῶν τέκνων τοῦ Γέροντα Παΐσιου ἡ ὁποία κατέληξε σ᾽ αὐτὸ τὸ ὑπεύθυνο, ἀξιόπιστο καὶ ἐπίκαιρο ὅσο ποτὲ ἄλλοτε ἔργο. Στὸ σημεῖο αὐτὸ ὀφείλω νὰ τονίσω ὅτι οἱ μαρτυρίες ποὺ καταγράφω καί, πολὺ περισσότερο, αὐτὲς ποὺ ἐπιλέγονται νὰ περιληφθοῦν στὰ βιβλία μου, προέρχονται ἀπὸ ἄτομα καθόλα ὑπεύθυνα καὶ ἀξιόπιστα.

Ἀπὸ αὐτή, λοιπόν, τὴν παρακαταθήκη, καὶ ἔχοντας πλήρη ἐπίγνωση τῆς γενικότερης κατάστασης (κυρίως δὲ τοῦ «γιατί», τοῦ «πῶς» καὶ τοῦ «ποιός»…), σταχυολογῶ σήμερα γιὰ σᾶς τὰ παρακάτω χαρακτηριστικὰ σημεῖα.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ SOUTH STREAM


south_stream-1-naiH ρωσική Gazprom, η ιταλική Eni, η γαλλική EdF και η γερμανική Wintershall υπογράφουν συμφωνία στη Μόσχα για τα ποσοστά των μετοχών τους στον αγωγό South stream, που θα μεταφέρει αέριο από τη Ρωσία στην Ευρώπη.
Η συμφωνία στη Μόσχα μεταξύ ενεργειακών κολοσσών Ευρώπης και Ρωσίας θεωρείται καθοριστική για την κατασκευή του αγωγού South stream. Η πίτα των μετοχών μοιράζεται ως εξής: 50% παίρνει η ρωσική Gazprom, 20% η ιταλική Eni και από 15% η γαλλική EdF και η γερμανική Wintershall θυγατρική της BASF.
Ο νέος αγωγός θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τη Ρωσία μέσω Ευξείνου Πόντου στην Ευρώπη. Ο αγωγός έχει δύο παρακλάδια. Το βόρειο θα εφοδιάζει τη....

Για να μην μένετε με την απορία... Ποιοί βρίσκονται πίσω από την ανθελληνική προπαγάνδα του Focus

Μην βιαστείτε να απαντήσετε...
Σας έχουμε έκπληξη!

Και πάλι στις 16 Δεκεμβρίου -ημέρα συνέχισης της δίκης λόγω της σημερινής αναβολής- θα βρισκόμαστε δίπλα στα βατράχια μας

Ποιός υπουργός "πέταξε" σε μια ημέρα 500.000 ευρώ ;;


Ποιός υπουργός μόλις πριν από μια μια εβδομάδα και μάλιστα την ίδια ημέρα,"πέταξε-χάρισε" εν μέσω κρίσης 500.000 χιλιάδες ευρώ ;;

Η νεοταξίτες του Πα.Σο.Κ. συστηματικά αφελληνίσμου την Πατρίδα. Η Θεία Δίκη δεν θα αργήσει...

Με την έξοδο από τη χώρα χιλιάδων Ελλήνων και την ταυτόχρονη είσοδο ισάριθμών αν όχι περισσότερων παράνομων μεταναστών φαίνεται πως σκοπεύει η κυβέρνηση να «αντιμετωπίσει» το πρόβλημα  της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας στη χώρα. Όσο και αν αυτό ακούγεται παράλογο εντούτοις η πραγματικότητα εκεί παραπέμπει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ομογενειακού Τύπου στην Αυστραλία το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δίδεται δικαίωμα εργασίας σε Έλληνες που ταξιδεύουν στην Αυστραλία με τουριστική βίζα και που δεν υπερβαίνουν το 30ο έτος της ηλικίας τους.
Το παραπάνω επιβεβαίωσε και ο....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΕ GREEKLISH ΣΤΑ DVD ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ!
ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, Η ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ!

 Τα λόγια είναι περιττά: Πραγματικά συγκρατούμαστε πολύ για να μην εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε, από τη στιγμή που είδαμε το παραπάνω τερατούργημα των μαθημάτων να αναγράφονται στην γνωστή βαρβαρική γραφή "greeklish"!

Και μην τολμήσει κανείς να πει πως "δεν γινόταν αλλιώς", γιατί μια χαρά γράφονται όλα τα αρχεία υπολογιστή στα ελληνικά!

Η Αννούλα της Μπίλντερμπεργκ, ξεκίνησε το τελικό στάδιο της διάλυσης της Παιδείας, ΠΟΥ....