Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ας πεθάνουν οι Έλληνες...Αρκεί να έχουν προνόμια οι λαθρομετανάστες...8,7 εκατομμύρια ευρώ από τον Φλαμπουράρη για διαμονή, σίτιση και κρουαζιέρα!


Λεφτά για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν: 8,7 εκατομμύρια ευρώ από τον Φλαμπουράρη για διαμονή, σίτιση και κρουαζιέρα!

Την στιγμή που η ελληνική κοινωνία μαστίζεται από μια πρωτοφανή κρίση και μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας στερείται τα βασικά, η ανθελληνική κυβέρνηση Σύριζα σπαταλά αφειδώς κονδύλια για τους λαθρομετανάστες.
Όπως καταγράφει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" στις 24 Δεκεμβρίου ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης ενέκρινε το ποσό των 8,7 εκατομμυρίων ευρώ για την διαμονή, σίτιση και την μεταφορά των λαθρομεταναστών στον Πειραιά μέσω ιδιωτικών πλοίων.
Σημειώνεται επίσης ότι....

Ανοίγει πόλεμο ο Πούτιν: Ανακήρυξε τις Η.Π.Α ως απειλή για τη Ρωσία!


Ανοίγει πόλεμο ο Πούτιν: Ανακήρυξε τις Η.Π.Α ως απειλή για τη Ρωσία!

Το γεγονός ότι ο Ρώσος Πρόεδρος δεν αστειεύεται και επιθυμεί να καταστήσει την Ρωσία κυρίαρχη δύναμη παγκοσμίως, παραγκωνίζοντας την καταρρέουσα Αμερική, επιβεβαιώνεται από την ακόλουθη είδηση.
Οι ΗΠΑ κατονομάζονται για πρώτη φορά μεταξύ των απειλών κατά της εθνικής ασφαλείας της Ρωσίας όπως αποκαλύπτει ένα νέο επίσημο έγγραφο με την υπογραφή του Βλαντίμιρ Πούτιν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2016.
Το έγγραφο αυτό, με τίτλο «Σχετικά με την Στρατηγική της Εθνικής Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας» αντικαθιστά την εκδοχή του 2009, που είχε υπογράψει εκείνη την εποχή ο τότε πρόεδρος και νυν πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπου δεν γινόταν καμία αναφορά ούτε στις ΗΠΑ ούτε στο ΝΑΤΟ. Στην αξιολόγηση αυτή επισημαίνεται ότι η Ρωσία κατάφερε να ενισχύσει τον ρόλο της στη διευθέτηση των προβλημάτων της διεθνούς κοινότητας και στην επίλυση των παγκόσμιων συρράξεων. Ακριβώς αυτή η ενίσχυση του ρόλου της Μόσχας, όπως υπογραμμίζεται, προκάλεσε την αντίδραση των χωρών της Δύσης.
«Η ισχυροποίηση της Ρωσίας είναι πραγματικότητα μέσα σε....

Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Το μήνυμαγια το νέο έτος


Όσοι ζωντανοί μαζί μας! Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το νέο έτος

2015: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ

2016: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ένας ακόμη χρόνος πέρασε, γεμάτος πίκρες, απογοήτευση και δυστυχία για τον Ελληνικό Λαό. Μέσα στον χρόνο αυτό οι Έλληνες είδαν σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις τις ελπίδες τους να διαψεύδονται με το χειρότερο τρόπο. Ψηφίσανε τον Ιανουάριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να… σκίσει το μνημόνιο! Και τους έφερε νέο μνημόνιο, χειρότερο μάλιστα από τα προηγούμενα. Έδωσαν ένα υπερήφανο ΟΧΙ σαν απάντηση στο....

ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ Η… ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΟΤΟ1-3
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πρόσφατα μια εφημερίδα της Μέσης Ανατολής, η αραβοφωνη Dunya Al-Watan, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο με έναν, για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, από τους πιο παράξενους τίτλους : «Άντρες χορευτές κοιλιάς σε νυχτερινά κλαμπ στην Τουρκία για να αναβιώσουν την… Οθωμανική Κληρονομιά».
Το άρθρο έδειχνε πως μια αναβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στην Τουρκία που επιδιώκει με μανία  τελευταία το ηγετικό δίδυμο, Ερντογάν- Νταβουτολγου, έρχεται με όλες τις… «παρεκτροπές» της Οθωμανικής ιστορίας. Μια από αυτές τις παρεκτροπές συμπεριλάμβανε και τους άντρες αντί για τις γυναίκες, ως τους περισσότερο προτιμώμενους ερμηνευτές για τον χορό της κοιλιάς σε γάμους, πάρτι και νυχτερινά κλαμπ! Μάλιστα!
Έτσι με αυτή την αναβίωση του…

Ο Καμίνης κάνει φιέστα την ώρα που Έλληνες άστεγοι παγώνουν στα άχρωμα σοκάκια και τους δρόμους της Αθήνας - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Χιλιάδες εξαθλιωμένοι άστεγοι Έλληνες κάτω από τα βεγγαλικά του Καμίνη - Σκληρό φωτορεπορτάζ

Τραγούδια, βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, μία ελαφρά ντυμένη παρουσιάστρια και οι καθιερωμένες ευχές του λαθροδημάρχου Καμίνη με τον γνωστό ξύλινο λόγο, συμπλήρωναν το σκηνικό μιας ακόμη πρωτοχρονιάτικης φιέστας του δήμου Αθηναίων, ενώπιον....

Με αλλοπρόσαλλες δημοσκοπήσεις επιχειρούν να ανακόψουν την είσοδο του ΕΛΑΜ στην Κυπριακή βουλή


Με αλλοπρόσαλλες δημοσκοπήσεις επιχειρούν να ανακόψουν την είσοδο του ΕΛΑΜ στην Κυπριακή βουλή

Μετά την γελοία δημοσκόπηση της εταιρίας Evresis, που είτε ήταν καθοδηγούμενη είτε μας παρουσίαζε κάποια άλλη χώρα ή έστω στην καλύτερη κάποια άλλη χρονιά, μια νέα δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητας για λογαριασμό της Σημερινής ή IMR του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Στην νέα δημοσκόπηση παρουσιάζουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) με ποσοστά της τάξης του 1% και με αδιευκρίνιστη ψήφο ύψους 52%. Δηλαδή με την αναγωγή, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παρουσιάζεται με ποσοστά που ξεπερνούν το 2%.
Το οξύμωρο είναι ότι σε περίοδο πέντε (5) ημερών, από το πουθενά και το 0%, έφτασε με....

"Ποδαρικό" σε όλη την Ευρώπη με...εγκλεισμό για το φόβο της "Εισαγώμενης" τρομοκρατίας...!

ImageHandler (1)
Ποδαρικό με φόβο και τρόμο έκανε το 2016 στην Ευρώπη και στην Αμερική. Έτσι, πέραν του γεγονότος ότι οι αστυνομικοί ήταν… περισσότεροι από τον κόσμο στις διάφορες πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, υπήρξαν και συγκεκριμένα περιστατικά.
Έτσι, στο Μόναχο εκκενώθηκαν ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός καθώς και σταθμοί των συνοικιών της πόλης, ενώ ακυρώθηκαν πολλά δρομολόγια, γιατί η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη βομβιστική επίθεση, η οποία ενημέρωση -σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας- προέρχονταν από «φιλικές» μυστικές υπηρεσίες και «δεν γινόταν να αγνοηθούν».
Στο Βέλγιο, οι....

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

8681146502
Ηλεκτρικά λεωφορεία από την Τουρκία (λες και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού…) διάλεξε ο δήμος Σύρου, όπως αποκαλύπτει τουρκική ιστοσελίδα οικονομικού ενδιαφέροντος:

http://www.haberekonomi.com.tr/?sayfa=haber&icerik=5473&bilgi=karsandan-komsuya-atak

Και ενώ ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει αγορές τουρκικών προϊόντων, οι.....

1-1-1822 Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΈΘΝΟΣ

A' _____________
Γράφει η Κορίνα Πενέση

Η Α’ Εθνική Συνέλευση συνήλθε στις 20 Δεκεμβρίου του 1822 στο χωριό Πιάδα, κοντά στην αρχαία Επίδαυρο, με πρόεδρο τον Αλ. Μαυροκορδάτο. Την Εθνοσυνέλευση αποτελούσαν 59 «παραστάτες» από τις περιοχές της χώρας που είχαν ως τότε απελευθερωθεί. Συγκεκριμένα, 10 από αυτούς προέρχονταν από την Πελοπόννησο, 27 από την Ανατολική και 8 από τη Δυτική Στερεά Ελλάδα, 13 προέρχονταν από την Ύδρα, τις Σπέτσες και τα Ψαρά, ένας από την Κάσο, ενώ υπήρχε και ένας Αλβανός σύμμαχος.
Η Α’ Εθνοσυνέλευση συνήλθε κάτω από....