Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

Ισραηλινά συμφέροντα χτυπούν τα φαρμακεία;


Μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα τις διμερείς οικονομικές και εμπορικές σχέσεις Ελλάδος–Ισραήλ, στο οποίο αναφέρεται ότι η εταιρεία πολυφαρμακείων Super Pharma σχεδιάζει «σε πρώτη φάση» ίδρυση καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Αθήνα, επιβεβαιώνονται και ενισχύονται οι φόβοι και τα ερωτηματικά για...

Το ΟΛΥΜΠΙΑ ξεμπροστιάζει τον Βενιζέλο

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ,ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY

Όπως βλέπετε στις αφίσες (εκείνες που γράφουν για "εθνική κυριαρχία" και άλλα τέτοια ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ) του Λαος,διαφημίζονται ως "τρανταχτά" ονόματα οι παρουσίες των Σταύρου Λάλα και Σάββα Καλεντερίδη.Ποια είναι όμως η αλήθεια;Γράφει το ιστολόγιο "Αντιπαρακμή":


Όπως διαβάσαμε όμως χθες στο Ιστολόγιο ArmyAlert:

Μετά την προσπάθεια εκμετάλλευσης του ονόματος της Χαράς Νικοπούλου σειρά έχει ο Σταύρος Λάλας;


Φανερά εκνευρισμένος και συγχρόνως στενοχωρημένος φαίνεται να είναι ο Σταύρος Λάλας για την εκμετάλλευση του ονόματός που επιχειρείται να γίνει από την νεολαία του ΛΑΟΣ.


Την πληροφορία μας την μετέδωσε...

Το "Πρώτο Θέμα" ξεφτιλίζει την Ντόρα και το παχύδερμο Πάγκαλο

Αν μια εφημερίδα έχει τα @ρχίδια να τα 'βάζει' με το μητσοτακέικο και τον Πάγκαλο, είναι ο Θέμος Αναστασιάδης και το "Πρώτο Θέμα"...

Ξεκάθαρα η εφημερίδα παίρνει θέση και τονίζει ότι η οικογένεια Κούβελου - Μπακογιάννη - Μητσοτάκης έκανε χρυσές δουλειές με τους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 στο Βόλο αλλά εντούτις κανείς δεν αντιδρά.

Αντίθετα ακόμα επιτρέπουμε, την θρασύτατη πρώην υπουργού Εξωτερικών, αλλά και τον προδότη Πάγκαλο, να μας κάνουν μαθήματα για τη αξιοκρατία και τη διαφθορά.
Και υπάρχουν άνθρωποι που...

"Πρόσκληση - Πρόκληση" της "Χρυσής Αυγής" σε Αναρχικούς... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε επεισόδια

"Κάλεσμα" στους αναρχικούς, έκαναν πριν από λίγο τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που βρίσκονται στην Ρηγίλλης ,για την πραγματοποίηση πορείας μνήμης για την τραγωδία των ηρώων των Ιμίων.

Οι 'αναρχικοί', που ένα μέρος τους βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα Προπύλαια, δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν, αλλά αν σκεφτείτε πως η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής απαριθμεί ήδη 2000 άτομα, μάλλον θα κάνουν τις 'κότες' (συνηθισμένοι είναι άλλωστε) και θα πάνε ήσυχα, ήσυχα στα Εξάρχεια να πιούν τις μπύρες τους.

Βέβαια, υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος, καθώς...

Ίμια 15 χρόνια μετά, Αφιέρωμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»,

Ίμια 15 χρόνια μετά

Αφιέρωμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», 29/1/2011
***
15 χρόνια από την Εθνική ταπείνωση στα Ίμια
Τα τραγικά λάθη και η εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης Σημίτη
παγίωσαν τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο
Ρεπορτάζ ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ
Σενάρια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, διαρκής υποχώρηση από την άσκηση δικαιωμάτων μας, αύξηση της τουρκικής επιθετικότητας, ατολμία στην υπογραφή της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Κύπρο για να μη δυσαρεστηθεί η Άγκυρα και de facto αποδοχή των γκρίζων ζωνών! Αυτός είναι ο θλιβερός απολογισμός της φετινής επετείου από τη νύχτα της εθνικής ταπείνωσης στα Ίμια...
Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου συμπληρώνονται 15 έτη από το όνειδος της σύγχρονης ιστορίας μας, που οδήγησε στον θάνατο των τριών νεοηρώων του έθνους, μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που απολέστηκε κατά την κρίση.
Και λέμε «όνειδος» γιατί τότε,

ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι ισραηλινοί εγκατέλειψαν το Κάιρο με ελικόπτερο!


Το ΣΥΝΟΛΟ του προσωπικού της πρεσβείας του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος στο Κάιρο, εγκατέλειψε την Αίγυπτο και έφυγαν με ελικόπτερο!
12 νεκροί στο Σινά -στη Ράφα (σύνορα Αιγύπτου με Γάζα)- από συγκρούσεις Βεδουίνων με την αστυνομία του Μουμπάρακ.
Η επίθεση εναντίον των αστυνομικών Τμημάτων έγινε με ρουκέτες!
Οι βεδουίνοι...

Αποκρουστικά προγράμματα των ΗΠΑ για όσους αντιστέκονται στ ην παγκοσμιοποίηση

Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84. Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ? Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε? Τι είναι η F.E.M.A? F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…

Επίσημη αποστολή της είναι να...

29 Ιανουαρίου 1996: Νύχτα Ηρώων

Η επόμενη μέρα για την Ελλάδα....

Αυτή είναι η είδηση της ημέρας...
Αυτό μας επιφυλάσσουν από το Νταβός..

Να ποιος είναι ο σοσιαλισμός...με 8ροφα ρετιρέ

Ποιός πρώην υπουργός του Πα.Σο.Κ., που κατηγορείται για ξέπλυμα "μαύρου χρήματος", εμπλεκόμενος και καταδικασμένος για το σκάνδαλο της Siemens, αυτή την περίοδο επενδύει τα λεφτά του στο Real Estate...
Δείτε..

Ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη Σαακασβίλι..

Τη στιγμή που ο ένας μετά τον άλλον ηγέτες χωρών εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το τρομοκρατικό κτύπημα στην Μόσχα, ο γραφικός αλλά και επικίνδυνος ταυτόχρονα πρόεδρος της Γεωργίας Mikheil Saakashvili έρχεται να «ρίξει λάδι στη φωτιά» δηλώνοντας στην βρετανική εφημερίδα The Independent εχθές πως η βομβιστική επίθεση  δεν ήταν τίποτα άλλο από «ανταπόδοση για τα όσα έχει κάνει η Ρωσία στο Νότιο Καύκασο».
Ο Saakashvili δήλωσε ακόμη πως...

Πόσο ακόμα θα ανέχονται στη ΝΔ τον "wanna be" κοσμικός, Αρούλη;

Κρατήστε τον λίγο ακόμα στη Νέα Δημοκρατία...

Έχει τη δυαντότητα να σας κάνει ακόμα περισσότερο 'ρόμπες' με 
 τις πομπές του.

Εκτός αν...

Νεά αποκάλυψη: Και καλεσμένος του Λαμπρινίδη ο Μοαβία του Φόρουμ που οργάνωσε την εκδρομή των λαθραίων


Όλο και ξετυλίγεται, μετά την προηγούμενη αποκάλυψη ότι ο Ραγκούσης πλήρωσε τα έξοδα του Μοαβία πριν ένα μήνα για να πάει Βρυξέλλες, το κουβάρι της διαπλοκής ΠΑΣΟΚ-λαθραίων που κατέλαβαν τη Νομική
προκειμένου να δώσουν επικοινωνιακούς πόντους στο ΠΑΣΟΚ που "κατάφερε" να λήξει μια τέτοια κρίση χωρίς να ανοίξει μύτη... τώρα καταλάβαμε γιατί έληξε χωρίς κανένας "αναρχικός" να ρίξει ούτε έστω ένα χαλικάκι:

Δείτε τις φώτο από την πληρωμένη από τον Ευρωβουλευτή Λαμπρινίδη εκδρομή του Μοαβία (του Φορουμ Μεταναστών που περιέφερε τους λαθραίους στην Αθήνα) στις Βρυξέλλες:

Όχι που θα πήγαινε ο ΓΑΠ σε παγκόσμιο 'συνέδριο' και δε θα μίλαγε για την αναγκαιότητα Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

ΓΑΠ: υτό είναι και το μείζον θέμα, που αφορά και στην κλιματική αλλαγή, την ενέργεια, την επισιτιστική ασφάλεια, τη μετανάστευση, την τόνωση της οικονομίας, την ανταγωνιστικότητα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει λύση, όμως, και ποια είναι αυτή;
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Η λύση έγκειται στο γεγονός ότι είμαστε μια ιδιαζόντως αλληλοεξαρτώμενη, παγκοσμιοποιημένη οικονομία.
Οφείλουμε να καθίσουμε όλοι μαζί γύρω από το ίδιο τραπέζι. Και αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ζητήματα που θέτουμε τώρα στο Νταβός, δηλαδή το ζήτημα της διακυβέρνησης, ώστε να εξετάσουμε τις δομές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Πρέπει να...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ & ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ.

Η κυβέρνηση πολέμιος της ανομίας και της ατιμωρησίας…
To do list:
Να βγάλω λάδι τον Προβόπουλο
Να θάψω το σκάνδαλο των υποκλοπών
Να βάλω στο αρχείο την δολοφονία Τσαλικιδη
Να χαρίσω το πρόστιμο της Vodafone
Να βγάλω μεροκάματο στον Κορωνιά
Να βάλω στον ΟΠΑΠ τα λαμόγια του C4I

Να ελευθερώσω τον Τρομπούκη
ΠΑΣΟΚ… Κάτι άλλο;
olympia 

"Τιμητική" πρωτιά για την Τουρκία. Πρώτη σε παραβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων...Τέτοιο 'κελεπούρι' και δεν είναι ακόμα μέλος της Ε.Ε.;

Τον διόλου τιμητικό τίτλο του χειρότερου παραβάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απένειμε για άλλη μία χρονιά στην Τουρκία, με την ετήσια έκθεσή του, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΕΔΑΔ) 
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε το ΕΔΑΔ για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις 47 χώρες που έχουν υπογράψει την ομώνυμη Ευρωπαϊκή Σύμβαση, η γειτονική χώρα βρίσκεται στην πρώτη θέση καθώς περίπου το...

Οι γενιές του Mνημονίου

H ΛΙΤΟΤΗΤΑ είναι μέθοδος οικονομικής ανάκαμψης συνυφασμένη με την ελληνική μεταπολιτευτική πραγματικότητα. Η γενιά αυτή μεγάλωσε με την καταναλωτική κραιπάλη αλλά και τις ταυτόχρονες κυβερνητικές δηλώσεις περί συνεχούς λιτότητας. Oπως φαίνεται, αυτή, η επόμενη και γιατί όχι η μεθεπόμενη γενιά θα μάθουν να ζουν με άλλες δύο λέξεις: Mνημόνιο και μείωση. Μειώσεις συνεχείς σε μισθούς, συντάξεις και φυσικά στις καταναλωτικές συνήθειες.


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ τη χώρα σε...