Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 23, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε ΚΩ και δεύτερη σε Μυτιλήνη, Σάμο!!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να απελαθούν οι εγκληματίες λαθρομετανάστες
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

"Τραβάνε τα μαλλιά τους" οι δημοσκόποι που διενεργούν αυτή την περίοδο μυστικές δημοσκοπήσεις σε ακριτικές περιοχές και σε νησιά που μαστίζονται από την άκρατη λαθρομετανάστευση και βιώνουν τα 'καλά' του πολυπολιτισμού.

Συγκεκριμένα πληροφορούμαστε ότι στα Δωδεκάνησα η Χρυσή Αυγή κυριολεκτικά σαρώνει, ενώ στην Κω, που δέχθηκε τη μεγαλύτερη πίεση από τους λαθροεποίκους με τους κατοίκους του νησιου να έχουν απηυδήσει από αυτή την αρρωστημένη κατάσταση, είναι πρώτη δύναμη με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε νησιά δε όπως....

Το παραδέχονται πλέον όλες οι εφημερίδες: Η Χρυσή Αυγή θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της!

Πέρα από σύσσωμο τον ελληνικό λαό που γνωρίζει πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις επερχόμενες εκλογές, καθώς αποτελεί την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τώρα πια και οι συστημικές εφημερίδες παραδέχονται ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθούν!

Μετά λοιπόν από τα «Παραπολιτικά» ακόμα δύο εφημερίδες αποκαλύπτουν την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκεκριμένα η Kontra news σημειώνει:...

ΚΑΤΑΝΤΙΑ....Ο "εκβιαστής" Ντάισελμπλουμ δίνει την "ευχή" του στον Τσιπρα για τις εκλογές που έρχονται!

Γράφει ο Αινείας

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Μπορεί προ μερικών εβδομάδων η προκήρυξη των εκλογών να ήταν για τα ΜΜΕ και τους πολιτικάντηδες "μαχαιριά" στην θνήσκουσα ελληνική, καταρακωμένη οικονομία και μια πράξη τελείως ανεύθυνη που βάζει σε κίνδυνο τη χώρα και τη σχέση της με τους Ευρωπαίους εταίρους, ωστόσο όλα αυτά έχουν αλλάξει άρδην.

Ο ΔΟΛ εμμέσως πλην σαφώς με "αφιέρωμά" του στον Τσίπρα επικροτεί την κίνησή του και αναγνωρίζει ότι ήταν η μόνη διέξοδος, ενώ και οι υποτιθέμενοι "χαμένοι" της υπόθεσης, διεθνείς τοκογλύφοι - εταίροι τους αναφέρουν ορισμένοι -, δήλωσαν απερίφραστα τη συμπαράστασή τους στον Mr Alexis και του έδωσαν και την ευχή τους για επιτυχή αποτελέσματα!!!

Και όχι όποιοι και όποιοι αλλοί οι....

Αυτοί είναι "φιλήσυχοι" πρόσφυγες των νησιών...Μαχαιρώματα και συμπλοκές στη Μυτιλήνη - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το τραγικό φαινόμενο του εποικισμού των νησιών μας από λαθρομετανάστες που περιμένουν τα "πλοία της αγάπης" που θα τους μεταφέρουν στην Ομόνοια και από εκεί σε... ξενοδοχεία, πάρκα και όπου άλλου τους υποδείξει η Κυβέρνηση και οι αλληλέγγυοι της "πρώτης φοράς Αριστεράς".

Ομοίως με την αυξανόμενη έλευση λαθρομεταναστών έχουμε ταυτόχρονη αύξηση των βιαιοτήτων και των εγκληματικών ενεργειών μεταξύ των διάφορων φυλών που έχουν εισρεύσει στα ελληνικά νησιά και έχουν μετατρέψει τα λιμάνια, τα σοκάκια και γενικότεα τις περιοχές όπου "στρατοπεδεύουν" σε ένα απέραντο χαμαιτυπείο, όπου κυριαρχεί η βρώμα, δυσωδία, οι αρρώστιες και η εγκληματικότητα.

Έτσι χθες είχαμε....

Η Ραχήλ, ο Λαφαζάνης και η... περικεφαλαία

Ανακοινώθηκε η προσχώρηση της Ραχήλ Μακρή στο νεοσύστατο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εν μέσω... "αποθέωσης" από τα ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση. Σίγουρα αυτή η κίνηση είναι προπομπός και για τη συνεργασία Κωνσταντοπούλου με Λαφαζάνη καθώς είναι γνωστό ότι οι δύο "κυρίες", εκτός από άριστες εξωκοινοβουλευτικές σχέσεις, έχουν κοινή ιδεολογική πλεύση...

Η Ραχήλ Μακρή στην ανακοίνωσή της, ως κύρια αιτία πολιτικής συστράτευσης με τον Λαφαζάνη δηλώνει την.. αταλάντευτη στάση του ενάντια στις "μνημονιακές πολιτικές" αλλά και την πεποίθησή της ότι....

Η τρίτη διερευνητική εντολή ανήκει στην Χρυσή Αυγή


Η τρίτη διερευνητική εντολή ανήκει στην Χρυσή Αυγή

Η τρίτη διερευνητική εντολή ανήκει στην Χρυσή Αυγή σύμφωνα με το Σύνταγμα και πρωτίστως με βάση την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, που εξέλεξε την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα και την αναγνωρίζει ως...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ-ΜΟΛΟΤΩΦ!

molotof_xitler
Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Σαν σήμερα, λοιπόν, στις 23 Αυγούστου 1939, υπογράφηκε το γερμανο-σοβιετικό σύμφωνο, πιο γνωστό ως σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ.
Πως και γιατί υπεγράφη το σύμφωνο; Ο Χίτλερ είχε σκοπό να επιτεθεί στην Πολωνία, για να καταλάβει την γερμανική περιοχή του Ντάντσιχ. Όμως, απαραιτήτως έπρεπε να είναι καλυμμένος από Ανατολάς, γι’ αυτό όφειλε να κάνει μια συμφωνία με την σταλινική Ρωσσία. Οι προσπάθειες για την επίτευξη μιας τέτοιας συμφωνίας είχαν αρχίσει στα τέλη Ιουλίου 1939, με....

Α. Ανδριανόπουλος: "Η συντριβή της ΝΔ φέρνει τη ραγδαία αύξηση του Εθνικισμού"

Γράφει ο Αινείας

Ο γνωστός, πολυγραφότατος πρώην βουλευτής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε ένα από τα άρθρα του σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία και την προεκλογική περίοδο, δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας των εκλογών, αν τελικώς, που όπως όλα δείχνουν, η ΝΔ αποτύχει και συντριβεί από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.

Ο δημοσιολογούντας - νεοφιλελέυθερος Ανδριανόπουλος εκφράζει την πεποίθησή του ότι το τέλος της ΝΔ θα είναι αναπόφευκτο μετά από μια δεινή εκλογική ήττα και ο κόσμος θα στραφεί  οριστικά και αμετάκλητα στον... "εθνικισμό".
Κάτι τέτοιο για τον αρθρογράφο θα ήταν καταστροφή αλλά....

Έτοιμοι για κοινή κάθοδο στις εκλογές οι μνημονιακοί Καμμένος και Καρατζαφέρης μήπως και πιάσουν το.... 1,5% της κρατικής επιχορήγησης

Γράφει ο Αινείας

Έντονο το παρασκήνιο στην καταρρέουσα μικρή και μεγάλη "δεξία" της χώρας τις τελευταίες ώρες. Οι τελευταίες μυστικές δημοσκοπήσεις (σύντομα από όσο γνωρίζω και το blog θα κάνει σημαντική αποκάλυψη) δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία και οι Αν.Ελ. έχουν κυριολεκτικά... συρρικνωθεί και οι φόβοι για εκλογική συντριβή είναι πια μια πραγματικότητα.

Ο μεγαλύτερος φόβος όμως του καθεστώτος ακούει στο όνομα Πάνος Καμμένος. Το "δεξιό" πουλέν του δεν έχει καμιά τύχη με τα σημερινά δεδομένα να μπει στη Βουλή, αλλά για να μπορέσει να κλέψει ψήφους, έστω και ελάχιστους, από τη Χρυσή Αυγή, του επιβλήθηκε να κατέβει αυτόνομα στις εκλογές. Έτσι για να αυξηθούν οι, ελάχιστες, πιθανότητες να πάρει το πολυπόθητο 3% είναι αναγκαίο να συνεργαστεί με ένα άλλο κόμμα.

Έτσι μαθαίνω ότι έγινε επίσημη συνάντηση...

Αφιέρωμα του ΔΟΛ στον Mr. Alexis... Νταβατζήδες και "αριστερά" χέρι, χέρι!

Γράφει ο Αινείας

Στο διάγγελμά του ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε εκ νέου στον ελληνικό λαό ότι θα "καταργήσει" τα Μνημόνια, θα βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και το κυριότερο θα συγκρουστεί μέχρι τέλους με τη διαπλοκή.

Στο άκουσμα των παραπάνω ο μεγαλύτερος mediaκος "νταβατζής", η ναυαρχίδα της κατεστημένης προπαγάνδας έσπευσε να....

OXI στο Μνημόνιο της Αριστεράς


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: OXI στο Μνημόνιο της Αριστεράς

Από την ομιλία στη Βουλή της 14ης Αυγούστου 2015

“….Η όλη διαδικασία θυμίζει βιαία προσαγωγή. Ενώ έχει κλείσει επίσημα η Βουλή, αιφνιδιαστικά συγκαλείται και μέσα σε λίγες ώρες πρέπει οι Βουλευτές να αποφασίσουν και να ψηφίσουν για ένα κείμενο περίπου πεντακοσίων σελίδων… Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι σήμερα δεν θα έχουν διαβάσει τις πεντακόσιες σελίδες του νέου μνημονίου…
Προ ημερών είδα σε ένα τηλεπαράθυρο έναν εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να λέει ότι η Χρυσή Αυγή έχει υπόγεια συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, εσείς ψηφίζετε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο. Τα ίδια και από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, ότι εμείς....