Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2017

Το ΕΛΑΜ στα μονοπάτια της Ε.Ο.Κ.Α.


Το ΕΛΑΜ στα μονοπάτια της Ε.Ο.Κ.Α.

Την Κυριακή κλιμάκιο του ΕΛΑΜ με αφορμή την εθνική επέτειο της 1ης Απριλίου έκανε πεζοπορία στην περιοχή που είναι γνωστή ως «τα λημέρια της ΕΟΚΑ». Ξεκινώντας από την περιοχή της Κυπερούντας και συγκεκριμένα στο σημείο όπου έγινε η μάχη του Πεύκου, η οποία ήταν η πρώτη ένοπλη δράση της ΕΟΚΑ και έγινε η ώρα 3 το μεσημέρι υπό την επίβλεψη του ΔΙΓΕΝΗ. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του προς τους αντάρτες λίγο πριν ριχτούν στην μάχη: «Όταν βγαίνουμε στην ενέδρα, πρέπει να μην σκέφτεστε ούτε οικογένεια, ούτε παιδιά, παρά μόνον ότι βγήκατε στον αγώνα για την ελευθερίαν μας.. ». Στο σημείο έγινε ιστορική αναφορά για την μάχη και έγινε κατάθεση στεφανιού εις ένδειξη σεβασμού και τιμής γι αυτούς τους μεγάλους Άντρες. Η μάχη που έγινε στης 23 Νοεμβρίου του 1955 ήταν από της πιο σημαντικές μάχες γιατί η ΕΟΚΑ πέρασε από....

Τρόμος στον Περισσό και σε ολόκληρο το κατεστημένο: Μεγάλη η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία


Τρόμος στον Περισσό και σε ολόκληρο το κατεστημένο: Μεγάλη η απήχηση της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική Νεολαία

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας το χωνέψει το καθεστώς. Οι ελπίδες του Έθνους είναι στα χέρια της Χρυσής Αυγής. Η Νεολαία ανήκει στη Χρυσή Αυγή.
 
Στην ξεκάθαρη ομολογία ότι οι Εθνικιστικές Ιδέες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν ιδιαίτερη ανάπτυξη και απήχηση στην Ελληνική Νεολαία προέβη ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα, νυν αρχισταλινίσκος του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, στην τελική ομιλία του στο 20ο συνέδριο του συγκεκριμένου ιδεολογικοπολιτικού μορφώματος.
Συγκεκριμένα, σε ένα μέρος της «και τώρα μπορείτε να πάτε να κοιμηθείτε» ομιλίας του, ο τρόφιμος του Περισσού δήλωσε τα εξής:
«Πρέπει πιο πολύ να γνωρίσουμε βαθύτερα πλευρές που αφορούν νεολαία, μικρές και πολύ μικρές ηλικίες. Χρειάζεται καλύτερα να μάθουμε να αξιολογούμε, να ιεραρχούμε ζητήματα. Ιδιαίτερα πρέπει να σκύψουμε σε....