Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 19, 2012

Οι Σκοπιανοί θέλουν να φτάσουν μέχρι τον Όλυμπο και το Υπ.Εξ. χαιρετίζει την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων του εβραίου διαμεσολαβητή Νίμιτς για επίλυση της ονομασίας...

Η ανακοίνωση του Υπ.Εξ. ΕΔΩ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!

Επί δεκαετίες ολόκληρες, οι ελληνικές κυβερνήσεις τηρούσαν άκρα του τάφου σιωπή στο θέμα των εξορύξεων πετρελαίου από τις ελληνικές θάλασσες! Σήμερα μάλιστα που η Τουρκία εγκλωβίζει το Καστελόριζο, έτοιμη να χαράξει δική της ΑΟΖ στην οποία θα συμπεριλαμβάνει και το ελληνικό νησί, αλλά και τεράστια έκταση του Αιγαίου που ανήκει στην ελληνική ΑΟΖ, η κυβέρνηση Παπαδήμου κάνει την πάπια!!! Ο Παπανδρέου δεν άρθρωσε ποτέ την λέξη "ΑΟΖ" μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου! Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Καραμανλής, το ίδιο πράττει και η σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου.

Την ώρα που.....

Τι περίεργο...Πίσω από τις αντισημιτικές επιθέσεις ήταν....Εβραίος!!!! Σας θυμίζει κάτι;



Jewish Telegraphic Agency (JTA) : – Ένας Εβραίος από το Μανχάταν, συνελήφθη με την κατηγορία ότι έκανε αντισημιτικές τηλεφωνικές κλήσεις προς τη μητέρα του και άλλες γυναίκες, και είναι ύποπτος ότι έγραψε με σπρέι αντισημιτικά συνθήματα στο Μπρούκλιν.

Ο 56χρονος David Haddad, συνελήφθη την Κυριακή για το ότι πραγματοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας στις 11 Δεκεμβρίου προς τη μητέρα του, στις οποίες έλεγε «Όλοι οι Εβραίοι θα πρέπει να πεθάνουν και να πάνε στην κόλαση» σύμφωνα με ρεπορτάζ της The New York Post.

Ο Haddad, επίσης, είναι ύποπτος ότι....

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ...


Μόνο ντροπή και απέχθεια έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου, η κλοπή – πιθανόν για εμπόριο χαλκού – της προτομής του Υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Δημήτρη Κωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.


Η προτομή βρίσκονταν στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου στο Βόλο, παρ’ όλα αυτά, άγνωστοι δε δίστασαν να.....

Έτσι αντιδρούν οι ανεξάρτητες χώρες στους Σιωνιστές...ΙΡΑΝ προς ΗΠΑ: "Θα σας βυθίσουμε τα αεροπλανοφόρα αν..."

Ενέδρα στον Περσικό Κόλπο απείλησε ότι θα στήσει το Ιράν για να βυθίσει τα 3 αμερικανικά αεροπλανοφόρα, εάν αυτά περάσουν από τα στενά του Χορμούζ. Η απειλή προήλθε δια στόματος του αντιναυάρχου Farhad Amiri ο οποίος είπε πως η χώρα του διαθέτει τα καλύτερα συμβατικά υποβρύχια στον κόσμο και ότι οι εχθροί του Ιράν και ειδικότερα οι ΗΠΑ επικεντρώνονται κυρίως στις εκπληκτικές δυνατότητες του ιρανικού Ναυτικού στον υποβρυχιακό πόλεμο.
Ο Amiri υπογράμμισε το γεγονός ότι τα ιρανικά υποβρύχια δεν στηρίζονται μόνο στον οπλισμό που φέρουν αλλά «περισσότερο στην τακτική της χρήσης τους» δεδομένων των ιδιαίτερων υδατογραφικών συνθηκών που περιβάλλουν τη χώρα του.
«Για παράδειγμα» ανέφερε ο Ιρανός αντιναύαρχος «εάν.....

Τώρα είναι η ώρα Έλληνες που στήριγμα θα είναι οι αθάνατοι Ήρωες μας...

"Θ’ ακολουθήσω με θάρρος τη μοίρα μου. Ίσως αυτό να ‘ναι το τελευταίο μου γράμμα. Μα πάλι δεν πειράζει. Δεν λυπάμαι για τίποτα. Ας χάσω το καθετί. Μια φορά κανείς πεθαίνει. Θα βαδίσω χαρούμενος στην τελευταία μου κατοικία. Τι σήμερα, τι αύριο; Όλοι πεθαίνουν μια μέρα. Είναι καλό πράγμα να πεθαίνει κανείς για την Ελλάδα. Ώρα 7:30. Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Η πιο όμορφη ώρα. Μη ρωτάτε γιατί."

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

Ο εβραίος Μόσιαλος μας λέει ότι ΔΕΝ μας ανήκουν η γη και τα σπίτια μας και εμείς καθόμαστε και τον κοιτάμε...!Αίσχος..

Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει».
‘Έσφαλε ο Μαρξ πολεμώντας τα έθνη. Πολιτισμούς γεννούν τα έθνη και αυτά μονάχα. Δεν φθάνει όμως να είναι ένα έθνος πολιτισμένο, πρέπει να είναι πολιτισμένο και από δικό του πολιτισμό. Σε αυτό λοιπόν χρησιμεύουν τα έθνη. Οι πολιτισμοί γεννιούνται ο καθένας σε κάποια πατρίδα, σε κάποια εποχή και σε κάποιο έθνος. Έξω από αυτά δεν μπορεί να σταθεί πολιτισμός».

«Τόσο αγαπώ την Ελληνική ύπαρξη, που αν....

Τα χρόνια που η ΕΛΛΑΔΑ διαδήλωνε για την Ένωση με την Κύπρο...1952..Τα χρόνια θα ξανάρθουνε!

Αθήνα 15 Ιανουαρίου 1952... Οι φοιτητές διαδηλώνουν στους δρόμους της Αθήνας υπέρ της ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα. Σύντομα χιλιάδες λαού παλισιθώνουν τις τάξεις τους και όλη η Αθήνα γίνεται μιά μεγάλη διαδήλωση για το Εθνικό μας ζήτημα...


Αθήνα 1952 - Όταν οι δρόμοι γέμιζαν για το Εθνικό μας θέμα...
Πάντως για να γνωρίζουμε, οι συγκεντρώσεις εκείνη την εποχή στην Αθήνα και....