Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2011

Οποία έκπληξις... Το ιερατείο των κίναιδων είναι και αύτο "περιούσιο"

 Σ.Σ:Στην Ελλάδα πρόεδρος σωματείου Λεσβιών είναι η κ.Γκίλμπερτ,εβραϊκής καταγωγής.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ(δηλαδή σε όλο το Δυτικό Κόσμο)- Ο ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

 1) Allan Ginsburg, Jewish poet, leading member of North American Man Boy Love Association (pedophiles). 2) Alan Klein, Co-founder of group ACT UP, co-founder of group Queer Nation, National Communications Director and chief spokesperson for the Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD). 3) Larry Kramer, Co-founder of “Act Up,” a homosexual/AIDS activist organization; co-founder of the Gay Men’s Health Crisis. 4) Harvey Fierstein,

Η Διαμαντοπούλου Bilderberg το δηλώνει... "Θα συνεργαστώ και με τον Διάβολο"

Θα πείτε σχήμα λόγου είναι και τίποτα περοσσότερο....! Εμείς θα κρατήσουμε κάποιες επιφυλάξεις βέβαια... Ο Hellas-Orthodoxy δίνει τη δική του εκδοχή

Ο Αλέξανδρος δεν προσκύνησε τονυς εβραίους-(“Ιστορικές” επινοήσεις)


Σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι γνωστοί Εβραίοι, ψεύτες.. Μια ζωή παραχαράκτες της Ελληνικής Ιστορίας... 

Σχολια του Ρ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΟΧΑΝ ΓΚΟΥΣΤΑΒ ΝΤΡΟΫΖΕΝ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 332, ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΊΑΩΝ
Σελ. 293
Κατά παραδόσεις ιουδαϊκές, μετά τήν άλωση της Γάζας ό Αλέξανδρος εκστρατεύει στις χώρες τών Ιουδαίων και τών Σαμαρειτών. Κοντά στά Ιεροσόλυμα, λέει, βγαίνουν νά....

Ωραίους συνεργάτες βρίσκει ο Jeffrey. Αποδεδειγμένοι έμποροι σκλάβων θα κάνουν την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ

To 2009 αποκαλύφθηκαν έγγραφα που αποδείκνυαν την παροχή οικονομικής υποστήριξης του ιδρυτή της freshfields bruckhaus deringer llp(σύμβουλος ξεπουλήματος του ΟΠΑΠ), James William Freshfield, καθώς και τη φυσική συμμετοχή του ίδιου στο εμπόριο σκλάβων και την εμπέδωση της δουλείας.
Ο James William Freshfield ήταν εκλεκτός της οικογένειας Rothchild και συγκεκριμένα του "πατριάρχη" Nathan Rothchild σφού δούλεψε και στις τράπεζές του πριν ιδρύση ένα από τα μεγαλύτερα νομικά γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο.
Δεν είναι τυχαίο ότι παντρεύτηκε την Mary Anne Dawes, κόρη μεγαλοδικηγόρου του Rothchild, αναλαμβάνοντας μετά το γάμο επιτελική θέση στην Τράπεζα της Αγγλίας.
Φυσικά ζήτησαν μια συγγνώμη μετά από τι αποκαλύψεις (Δείτε ΕΔΩ), αλλά το θέμα ήδη έχει ξεχαστεί.
Για την τότε αποκάλυψη δεν είχε ειπωθεί τίποτα στα κατεστημένα ΜΜΕ της χώρας μας, εκτός από την αναφορά μετάνοιας των δύο εταιρειών απο την "Ε".
Σήμερα λοιπόν οι συνεχιστές του James William Freshfield έρχονται να...

Ιδιωτικοποιείται ο ΟΠΑΠ και επίσημα. Ξένοι αναλαμβάνουν σύμβουλοι για το ξεπούλημά του

Με “σοσιαλιστικές” διαδικασίες σκληρού νεοφιλελευθερισμού και είμαστε σίγουροι με διαφάνεια και χωρίς μίζες σύμφωνα με την κυβέρνηση, αλλά με "αμοιβές" που ίσως κάποτε μάθουμε, ιδού πως 8 υπουργοί, νόμιμα και ηθικά ανάθεσαν την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας σε..

Νέο ηχηρό μήνυμα της (Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής) Greek Hacking Scene


http://2.bp.blogspot.com/_6rmp222G3aM/SgC2Wy-083I/AAAAAAAACtY/vwM5S9fCFdE/s320/kstr.jpg
1000 Ελληνικά και Αλβανικά sites (δεν τα αναφέρουμε για ευνόητους λόγους) χάκαρε το κορυφαίο σχήμα Ευρωπαίων χάκερς. Παραθέτουμε τα μηνύματα και την εικόνα:
Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή είναι περισσότερα από ομάδα, είναι ιδεολογία, τρόπος ζωής ίσως και φυσικά επεκτείνεται και πέραν από το χώρο του χάκινγκ. Η GHS οραματίζεται μια νέα γενιά, μακρυά από τι διαφθορά, μια γενιά που θα πιστεύει σε αξιες, θα έχει ηθικές και ιδανικά, και θα επιδιώκει την εξέλιξη της. Μια γενιά που θα ξέρει πως να συμπεριφέρεται στον συνάνθρωπο της και θα κατέχει πραγματική παιδεία.
Μηνύματα της Ελληνικής Χάκινγκ Σκηνής στο διαδίκτυο:

Η Γαλλία απαγόρευσε τη δημόισα μουσουλμανική προσευχή. Εμείς όμως πιστοί στα νεοταξικά πρότυπα, τους χτίζουμε και τζαμιά

Απαγορεύτηκαν από προχθές οι προσευχές των μουσουλμάνων στους δρόμους και γενικά υπαίθριους χώρους, στο γαλλικό έδαφος. Τους παραχωρούνται αναξιοποίητα κτίρια του γαλλικού δημοσίου.
Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από μια μακρά διένεξη, στην οποία πρωταγωνίστησε η ηγέτις της γαλλικής δεξιάς Μαρίν Λεπέν. Η Λεπέν επέκρινε το θέαμα των μουσουλμάνων πιστών που άπλωναν χαλάκια και προσεύχονταν σε δρόμους σε μεγάλες γαλλικές πόλεις.
Ο υπουργός Εσωτερικών Κλοντ Γκεάν ανακοίνωσε ότι εφεξής οι μουσουλμάνοι στο Παρίσι οφείλουν να...

Η σφαγή των Ελλήνων πατριωτών από τα τάγματα των κομμουνιστοσυμμοριτών... Αριστερά=Μπολσεβίκοι=Προδότες


15-19 Σεπτεμβρίου 1944: 2000 Ἕλληνες σφαγιάζονται ἀπὸ τοὺς Κομμουνιστοσυμμορίτες στὴν Πηγάδα τοῦ Μελιγαλᾶ  

"Επί 100 κομμουνιστῶν
οἱ 40 εἶναι ἀγύρτες
οἱ 59 ἀφελεῖς καὶ
ΕΝΑΣ πραγματικὸς Μπολσεβίκος"
(Λένιν)


 Σεπτέμβριος 1944 οἱ Γερμανοὶ φεύγουν κι ὁ ἀέρας τῆς Ἐλευθερίας πνέει στὴν Πελοπόννησο, ἀλλὰ τὰ βάσανα δὲν τελειώνουν! 9 Σεπτεμβρίου 1944, οἱ κομμουνιστοσυμμορίτες ἐπιτίθενται στὴ πόλη τῆς Καλαμάτας μὲ δύο Συντάγματα καὶ χιλιάδες χωρικοὺς ποὺ ἐπιστράτευσαν βιαίως. Μετὰ ἀπὸ μάχη συντρίβουν τὴν ἄμυνα τῆς πόλεως καὶ καταλαμβάνουν τὴν Καλαμάτα, σφάζοντας καὶ ρημάζοντας! Μία μεγάλη φάλαγγα ἀπὸ πολεμιστὲς τῆς Καλαμάτας καὶ πολὺς ἄμαχος πληθυσμὸς κατευθύνονται πρὸς τὸ Μελιγαλά, γιὰ νὰ γλυτώσουν!

Τὸ πρωϊ τῆς 13ης Σεπτεμβρίου 1944 ἀρχίζει ἡ ἐπίθεση τῶν κομμουνιστοσυμμοριτῶν κατὰ τοῦ Μελιγαλᾶ. Ὁ Μελιγαλᾶς ἀντιστέκεται! Οἱ Ἕλληνες πατριῶτες, πολεμοῦν σὰν λιοντάρια. Τὴν ἑπόμενη μέρα οἱ κομμουνιστὲς μὲ προδοσία, κατορθώνουν καὶ...

Πόσο είπατε δημοσκόποι ότι παίρνει η Χρυσή Αυγή...;Πόσο...;

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε χθες τη γιορτή νεολαίας στο Άλσος Ελληνικού Στρατού και κατάφερε να αποδείξει για  ακόμη μια φορά, σε τρόμο των "νταβατζήδων" και μπολσεβίκων, ότι αναπτύσσει μεγάλη δυναμική σε επίπεδο στελέχωσης αλλά και σε ανταπόκρισης στα ιδεολογικά της πιστεύω στον απλό πολίτη.
Τώρα πια δεν είναι ο φόβος των λαθρομεταναστών και κλεφτών που στέλνει τον κόσμο στη Χρυσή Αυγή αλλά η ιδεολογία που υπορεσπίζεται και η πρόταση της για την Ελλάδα.
Σε πείσμα λοιπόν των δημοσκόπων που της δίνουν μέχρι 1,5%, η χθεσινή εκδήλωση ήταν ο... πρόαγγελος της εισόδου στη Βουλή του μοναδικού Εθνικιστικού κόμματος της Χώρας...

Σ.σ. Υπάρχει άλλο Ελληνικό Κόμμα με τόση νεολαία (εκτός των Πα.Σο.Κ., ΝΔ);
Δυσκολεύόμαστε να πιστέψουμε αν έχουν καν νεολαία το ΛΑΟΣ, ο Κουβέλης και η κόρη του Αποστάτη

Δείτε τις φωτογραφίεςκαι το υπόλοιπορεπορτάζ

“Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού”

 

τούρκε ΔΕΝ ξεχνώ... ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Οι μεγάλες ενισχύσεις Ιταλών, Γάλλων και Μπολσεβίκων υπέρ του Κεμάλ κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής Εκστρατείας


Της κ. Φωτεινής Τομαή*

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ της Συνθήκης των Σεβρών στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1920 σήµανε το τέλος της οθωµανικής αυτοκρατορίας και τον διαµελισµό της από τους Συµµάχους. Στη θέση όµως του παλαιού θεοκρατικού καθεστώτος γεννήθηκε µια νέα, ακόµη πιο επικίνδυνη, πραγµατικότητα που αποτέλεσε κατά µία έννοια τη νέα θρησκεία του κράτους: ο παντουρκισµός. οι διωγµοί σε βάρος των χριστιανικών πληθυσµών, προτού ακόµη προλάβει να στεγνώσει το µελάνι στις Σέβρες, θα έπαιρναν τον χαρακτήρα γενοκτονίας ακριβώς δύο χρόνια αργότερα, τον Αύγουστο του 1922, όταν η Σµύρνη παραδινόταν στις φλόγες. Η προδοσία όµως της Ελλάδας από τους τέως συµµάχους της είχε αρχίσει πολύ νωρίτερα.

"Το μου_νι της μάνας σου Jeffrey"...

Ο άνθρωπος αυτός εξέφρασε τη σκέψη του κάθε ΈΛΛΗΝΑ...
Ο κλασσικός μακάκας Γεωργιάδης βρέθηκε βέβαια να υποστηρίξει την "νοσηρότητα" της πράξης...

Πάμε για πόλεμο...Άγκυρα: "Δική μας η υφαλοκρηπίδα" - Aπορρίφθηκε το ελληνικό διάβημα

Και μόνο ένα πράγμα, ένα σύνθημα έρχεται στο μυαλό μας...
Που θα άναψουμε κεριά;
Που θα ανάψουμε κεριά;
Που θα ανάψουμε κεριά;

Σήμερα μπορεί να είναι μια μέρα χαράς και λύτρωσης... Το προδοτικό - εβραϊκό ΠΑΣΟΚ να φεύγει από την Κυβέρνηση και το όραμα των αλύτρωτων πατρίδων να είναι πια πολύ κοντά...
Να και η είδηση από το defencenet