Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 26, 2016

Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μιλά για σιωνισμό και νέα τάξη πραγμάτων - ΒΙΝΤΕΟ

Μία αποκαλυπτική ομιλία του Έλληνα ιεράρχη.

Δείτε το βίντεο...

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τον αγώνα των Ελλήνων αγροτών - Ηλιόπουλος και Μίχος μαζί τους στα μπλόκα



Δυναμική παρουσία της Τ.Ο Μαγνησίας στις κινητοποιήσεις των αγροτών με επικεφαλής το Συναγωνιστή και βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Σε κλίμα αγαστής επικοινωνίας και εποικοδομητικών συζητήσεων, κατανοώντας στην ουσία και οι ίδιοι ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή συντάσσεται πλήρως στη μάχη διεκδικήσεως των δίκαιων αιτημάτων τους, η Τ.Ο Μαγνησίας συμμετέχει ενεργώς στις κινητοποιήσεις τους όλο αυτό το διάστημα. Στις 24 Ιανουαρίου ο Π. Ηλιόπουλος, με μέλη της Τ.Ο Μαγνησίας παρευρέθη και μίλησε στη συνέλευση αγροτών Πηλίου στο...

ΠΟΥΤΙΝ: 80 ΜΕ 85% ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαθαίνεται σιγά σιγά η αλήθεια για τον εβραιομπολσεβικισμό.

Κατά την ομιλία του προς το ακροατήριο στο εβραϊκό μουσείο της Μόσχας και με ραβίνους παρόντες,  ο Πούτιν ανέφερε:
“Το 80 με 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν εβραίοι. Αυτοί οι εβραίοι, οδηγούμενοι από λανθασμένες ιδεολογικές σκέψεις (Σ.Σ. εννοεί τον μαρξισμό),...

Το βουλώσανε τα ΜΜΕ της διαπλοκής για το σκάνδαλο παιδεραστίας του Νίκου Γεωργιάδη

Αποτελεί άγραφο νόμο στον χώρο των ΜΜΕ, ένα θέμα το οποίο προξενεί το ενδιαφέρον μέσα στην διάρκεια της εβδομάδος να βρίσκει άπλετο χώρο στις κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων. Θέματα όπως της αρπαγής του ανήλικου παιδιού στην Χαλκιδική από τον συζυγοκτόνο αλβανό πατέρα του και της αποκάλυψης της ταυτότητας των φερόμενων δολοφόνων ενός νέου ανθρώπου στην Κοζάνη έπαιξαν στις κυριακάτικες εκδόσεις, αλλού περισσότερο και αλλού λιγότερο.
Ένα θέμα, όμως, με τεράστια ηθική και πολιτική σημασία, όπως αυτό των καταγγελιών κατά του πρώην (;) γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη, για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου, η οποία έγινε από το περιοδικό HOT DOC, δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη.

Διαβάζοντας όλα τα κυριακάτικα φύλλα δεν είδαμε καμία αναφορά σ’ αυτό το θέμα. Εξαφανισμένο πλήρως, λες και...

Αισχρό ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...Προπαγάνδα στα σχολεία για το "εβραϊκό ολοκαύτωμα" από αυτούς που διέγραψαν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων!


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Προπαγανδίζουν στα σχολεία το “εβραϊκό ολοκαύτωμα” αυτοί που διέγραψαν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων

Ιταμή πρόκληση αποτελεί η εγκύκλιος του υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη, η οποία αναφέρεται στους εορτασμούς της ημέρας μνήμης του εβραϊκού ολοκαυτώματος στα σχολεία.
Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος υπουργός σε μια από τις πρώτες δηλώσεις που έκανε, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, ήταν η άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.
Απευθύνεται με έγγραφό του στους εκπαιδευτικούς και διατάσσει εορτασμούς, επικαλούμενος το νόμο 3218/2004 (ΦΕΚ Α’ 12), με τον οποίο η βουλή καθιέρωσε την 27η Ιανουαρίου ως «ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος», ξεχνώντας επιλεκτικά το νόμο 2193 της 8/11/3/94, με τον οποίο η ίδια βουλή καθιέρωσε την 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.
Ακόμα και η απόφαση της....

Η Λάσκαρη (καπιταλίστρια) υποδέχεται τον κομμουνιστή Κουτσούμπα (τον απόγονο των δολοφόνων του πατέρα της)!!!

ImageHandler (2)
Η είδηση είναι η παρακάτω: 

«Την παράσταση «Νύφη κουράγιο», που πρωταγωνιστεί η Ζωή Λάσκαρη, παρακολούθησε χθες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Μάλιστα, όταν έφθασε στον πολυχώρο Αθηναϊς, ο κ. Κουτσούμπας δέχθηκε θερμή υποδοχή από τη μεγάλη μας ηθοποιό, η οποία τον αγκάλιασε και συνομίλησε εγκάρδια μαζί του…».
Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ζωή Λάσκαρη μεγάλωσε ορφανή από πατέρα, από 8 μηνών παιδί. Πως έχασε τον πατέρα της; «Τον πατέρα μου τον έφαγαν οι κομμουνιστές με τσουγκράνα για να....

Συνεχίζονται οι "ρατσιστικές" δολοφονίες....Αλβανοί οι δολοφόνοι του Γεωργιανού (Ελλάδα 2016)

lamia-aniliki-egkyos-roma-se-speira-klefton---tous-epiasan-oi-katoikoi-1-315x236
Μετά την χθεσινή δολοφονία Πακιστανού από Αφγανούς, κοντά στο τελωνείο Ευζώνων Κιλκίς, ένα νέο «ρατσιστικό» έγκλημα αλλοδαπών εις βάρος αλλοδαπού εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία.
Το έγκλημα είχε γίνει στην Δραπετσώνα στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, με θύμα έναν 66χρονο Γεωργιανό που πρόσεχε έναν ηλικιωμένο Έλληνα στο σπίτι του δεύτερου.
Όπως αποκαλύφθηκε, δράστες του εγκλήματος ήταν τέσσερις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, που αρχικά είχαν κίνητρο τη ληστεία. Οι Αλβανοί εισέβαλαν στο.....

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά με συνέπεια επί 20 χρόνια τους Ήρωες των Ιμίων


Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Μόνο η Χρυσή Αυγή τιμά με συνέπεια επί 20 χρόνια τους Ήρωες των Ιμίων

Τρανή απόδειξη του ότι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θυμάται τι έγινε εκείνη την τραγική νύχτα του Ιανουαρίου στα Ίμια και τιμά την μνήμη των τριών νεκρών του Πολεμικού Ναυτικού, αποτελεί το παρακάτω σχόλιο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:
«Πλησιάζει η επέτειος για τα Ίμια – φέτος συμπληρώνονται 20 ολόκληρα χρόνια από εκείνη την εθνική τραγωδία -, μα πλην της Χρυσής Αυγής άλλο κόμμα να προγραμματίζει μία εκδήλωση δεν ακούω. Γιατί; Τους αξιωματικούς τους χρειαζόμαστε μόνο για τα ψηφαλάκια;».
Για την ακρίβεια, όλα αυτά τα 20 χρόνια ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν αυτή που διοργάνωνε εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο των Ιμίων. Το ίδιο, άλλωστε, θα συμβεί και φέτος. Ας μην αναρωτιέται, λοιπόν, ο....

Χαρές και πανηγύρια σε Κουμουνδούρου και Συγγρού: Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων!


Χαρές και πανηγύρια σε Κουμουνδούρου και Συγγρού: Υπεγράφη το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων!

Τι κι αν ο Λαός πεινάει από τα παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα που επιβάλλει η διεθνής πλουτοκρατία στην χώρα μας. Τι κι αν κατά παράβαση του νόμου η Ελλάδα κατακλύζεται από εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τίθεται υπό αμφισβήτηση η ασφάλεια των Ελλήνων.
Όλα αυτά είναι δευτερεύονται, όπως φαίνεται, αφού σύμφωνα με την κυβέρνηση και τον λαθροδήμαρχο Καμίνη, η σημερινή μέρα είναι «σημαντική μέρα για τα δικαιώματα του ανθρώπου».
Συγκεκριμένα, σήμερα από τις 12:00 έως τις 12:45 ο Καμίνης υπέγραψε συμβολικά πέντε....

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

photoshop1

Είναι επόμενο και αναμενόμενο, αυτός που στηρίζει όλη την ύπαρξή του σ’  ένα γενικευμένο ψέμα να υπεκφεύγει εντέχνως τη στιγμή που θα πρέπει να απολογηθεί για το έργο του. Στην περίπτωση όμως του κυρίου Τσίπρα, δεν υπάρχουν πλέον άλλα ψέματα για να προβάλει, προσπαθώντας να ωραιοποιήσει το τρισάθλιο τοπίο. Τι λοιπόν του μένει να πράξει προκειμένου να αναβάλει –διότι να αποφύγει είναι πλέον αδύνατο- την επερχόμενη διαπόμπευση;;;
Αφού το έργο τόσο αυτού, όσο και του κυβερνητικού σχήματος του οποίου ηγείται, τις τελευταίες 365 ημέρες δεν είναι απλά «μια τρύπα στο νερό», μια συνεχής υπαναχώρηση και αναίρεση των...