Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 24, 2014

Η μεγαλειώδης αντικατοχική πορεία του ΕΛΑΜ στην Κύπρο: Φωτογραφίες και Βίντεο των Εθνικιστών "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις"

Μεγαλειώδης αντικατοχική πορεία από το Ε.ΛΑ.Μ. - Η Κύπρος είναι Ελληνική! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Στην εποχή των ραγιάδων οι τελευταίοι πιστοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ την 20η Ιουλίου
40 χρόνια πέρασαν από μαύρο εκείνο καλοκαίρι του 1974. Πολλά άλλαξαν και τα πάντα διαγράφηκαν στο όνομα μιας επίπλαστης Ελληνοτουρκικής φιλίας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την πορεία των Εθνικιστών...

2η εκπομπή - "καπάκι" από Παναγιώταρο και Ζησιμόπουλο... Οι Εθνικιστές δε λυγίζουν - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Δείτε την πολτική Εκπομπή - Απόλαυση της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη μέσα από κελιά της Τιμής για την "αποκατάσταση της Δημοκράτιας"

Δείτε...

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΣΚΙΤΣΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 19.01.2014
Γράφει ο Αντίοχος.

Όταν η Ελλάς είχε πολίτευμα βασιλευομένης δημοκρατίας, οι αριστεροί «δημοκράτες» κατηγορούσαν τον βασιλέα ότι ανακατεύεται στην πολιτική, άρα δε λειτουργεί ως Ανώτατος Άρχων του τόπου.
Τα χρόνια πέρασαν, ο βασιλεύς αντικαταστάθηκε με πρόεδρο, ωστόσο οι πολιτικές παρεμβάσεις παραμένουν, τώρα μάλιστα πολύ πιο ωμές από τις «κομψές» του παρελθόντος.
Έτσι, ο πρώην μόνιμος υπουργός Εξωτερικών του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ τις περιόδους της μεγάλης λεηλασίας της χώρας (άρα και συνυπεύθυνος για τη σημερινή μας κατάντια…) και νυν πρόεδρος Κάρολος (ευτυχώς, όχι για πολύ ακόμα…), έκανε μια......

Ρεσιτάλ θράσους και αθλιότητας από τον Πρέσβη του Ισραήλ.. Ο Ιουδαίος ζητά να απονεμηθεί το "Νόμπελ Ειρήνης" στον εβραϊκό στρατό!!!!!


Πρέσβης Ισραήλ: “Ο στρατός μας πρέπει να πάρει Νόμπελ Ειρήνης” - Το φωτορεπορτάζ της ντροπής!

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την υποκρισία της δήθεν ανθρωπιστικής εξωτερικής πολιτικής των αμερικανοσιωνιστών, οι οποίοι επιμένουν να ενδύουν με «ουμανιστικό» μανδύα τις πολεμικές τους επιχειρήσεις. Είναι μερικές φορές, όμως, που δεν αρκεί να μιλήσεις περί ανάλγητης υποκρισίας, αλλά να κάνεις λόγο ξεκάθαρα περί θράσους που φτάνει και ξεπερνά τα όρια της ύβρεως.
Ο Πρέσβης του Ισραήλ στις ΗΠΑ, μιλώντας σε θρησκευτική ημερίδα, είπε ότι ο Ισραηλινός στρατός που ευθύνεται για φρικώδη εγκλήματα πολέμου και εκατοντάδες φόνους βρεφών, πρέπει… να βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης. Το «σκεπτικό» του σιωνιστή ήταν ότι.....

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΓΚΙΑΟΥΡ-ΜΠΟΥΤΑΡ

cf83cebfcf85cebbceb5ceb9cebcceb1cebd-cebccf80cebfcf85cf84ceb1cf81cebfceb3cebbcebfcf85
Σε εκδήλωση με τον Τουρκαλά υπουργό Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, βρέθηκε ο ανεκδιήγητος δήμαρχος της συμπρωτεύουσας του μνημονιακού προτεκτοράτου Σαμαριστάν-Ραγιαδιστάν και για φορά ακόμα παρέδωσε απλά μαθήματα γιουσουφακισμού, του χειρίστου είδους.
Έτσι, ο Γκιαούρ-Μπουτάρ (όπως προφανώς θα τον αποκαλούν τ’ αδέρφια του οι Τούρκοι…), εξέφρασε τη… ντροπή του που δεν υπάρχει ανοικτό τζαμί στην Θεσσαλονίκη, για να εξυπηρετούνται οι θρησκευτικές ανάγκες των μελλοντικών κατακτητών της.
Πρόσθεσε, ακόμη, ότι.....

Ο Καμίνης αρνείται να καταδικάσει τα εγκλήματα πολέμου των εβραίων στην Παλαιστίνη.... Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε!

Δώρο η φωτογραφία μας για να σας λυθούν οι απορίες..
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από πού να έλκει την καταγωγή του άραγε ο Καμίνης.. Γιατί ένα δικηγορικό γραφείο στη Νέα Υόρκη έχει επωνυμία Kaminitz (δικηγόρος και ο Καμίνης) και το επίθετο αυτό προσδιορίζεται από τους Αμερικάνους ως εβραϊκό (Εδώ).
Τυχαία όλα αυτά;! 

 
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης αρνήθηκε την έκδοση ψηφίσματος για τη Γάζα. Ο εκλεκτός ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (η τελευταία μάλιστα υπερηφανεύεται γιατί ήταν δική της “ανακάλυψη”), επιχειρηματολόγησε για την απόφασή του λέγοντας ότι “δεν μπορούμε να βγάζουμε ψηφίσματα για το παραμικρό”. Την πρόταση δε να συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο καταψήφισαν οι σύμβουλοι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Τα περισσότερα από 600 θύματα, στην πλειοψηφία τους άμαχοι και από αυτούς πάρα πολλά παιδιά, αποτέλεσμα της....

Χιλιάδες Έλληνες στην.... εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής - Διανομή Τροφίμων - ΦΩΤΟΡΕΠΕΡΤΑΖ


Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιείται η διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στον Σταθμό Λαρίσης.

 Δείτε το φωτορεπορτάζ....

Ο Ηλίας Παναγιώταρος ξεφτιλίζει τον υποκριτή Άδωνι Γεωργιάδη: "Είσαι μεγάλος κωλοτούμπας" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

Μποϊκοτάζ ΤΩΡΑ στην Colgate που αναγνωρίζει κράτος "Μακεδονία"....

colgate2


Στο Σμαριστάν, εμπορικές πολυεθνικές εταιρείες επεμβαίνουν και κάνουν εξωτερική πολιτική ενάντια στα συμφέροντα της χώρας μας ζημιώνοντας την ίσως και απενανόρθωτα. Παρόλαυτα στο αρμόδιο υπουργείο κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Σε προϊόν της εταιρείας Colgate – Palmolive και μάλιστα στην οδοντόκρεμα Colgate Τotal αναφέρεται o όρος Macedonia αντί για FYROM που είναι το επίσημο όνομα της γειτονικής χώρας. Γιατί; Από που προκύπτει η ονομασία; Ποιος θα τους ρωτήσει και θα τους υποχρεώσει να απαντήσουν; Ουδείς.
Ετσι… Μια εταιρία που......

ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

antarsya
Γράφει ο Θεόδωρος Χλωρίδης.

Όσες φορές ο Λαϊκός Σύνδεσμος αναγγέλλει κάποια εκδήλωση, τότε τα λυσσασμένα παρακρατικά σκυλιά του καθεστώτος, με πρωταγωνιστές τους συμμορίτες της ΑΝΤΑΡ-CIA, αμέσως ανακοινώνουν κάποια αντισυγκέντρωση με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα και στο τέλος να ματαιώσουν τις δράσεις του Εθνικιστικού Κινήματος.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων, οι αντισυγκεντρώσεις θεωρούνται παράνομες και οι διοργανωτές αυτών θα έπρεπε να συλλαμβάνονται με την διαδικασία του αυτοφώρου και να οδηγούνται στις αίθουσες των δικαστηρίων, πράγμα βέβαια που δεν συμβαίνει με τα έμμισθα αυτά κρατικοδίαιτα τεμπελόσκυλα, καθότι αποτελούν τον χρήσιμο και καλοπληρωμένο ηλίθιο του καθεστώτος. Η δημιουργία επεισοδίων, ο......

Η καταρράκωση του θεσμού της Δικαιοσύνης και ο εξευτελισμός των λειτουργών της


Η καταρράκωση του θεσμού της Δικαιοσύνης και ο εξευτελισμός των λειτουργών της

Η υπόθεση της προφυλάκισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και το σκεπτικό της περί πολεμικών όπλων, μου έφερε στο νου δύο βήματα που έγιναν στην δικαστική εξουσία τα τελευταία 5 χρόνια για την ποιοτική της αναβάθμιση μέσω της αναβάθμισης των δικαστικών λειτουργών.
Το πρώτο βήμα ήταν το ότι έγινε πιο αυστηρός ο έλεγχος της ψυχικής ισορροπίας των υποψηφίων δικαστών. Έτσι, εδώ και λίγα χρόνια, απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή ενός υποψηφίου στον εισαγωγικό διαγωνισμό της εθνικής σχολής δικαστικών λειτουργών είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού ψυχικής υγείας από δημόσιο ή πανεπιστημιακό  νοσοκομείο και υπογράφεται από τον διευθυντή της ψυχιατρικής κλινικής ή τους αναπληρωτές του. Παλαιότερα αυτό το πιστοποιητικό μπορούσε να.....