Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2012

Η Σαηεντολογία βρήκε «καταφύγιο» στο Ισραήλ...(Όλοι τελικά στο...σπίτι τους γυρίζουν)



The Associated Press / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Η «εκκλησία της Σαηεντολογίας» βρήκε προφανώς ένα τόπο, όπου η παρουσία της δεν προξενεί συναγερμούς, διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις και ο τόπος αυτός είναι μία από τις πιο θρησκευτικές χώρες του κόσμου – το Ισραήλ.
Τον περασμένο Αύγουστο, η Σαηεντολογία άνοιξε μια νέα αστραφτερή έδρα στη αρχαία πόλη της Γιάφα, μέρος του Τελ Αβίβ. Από τότε, επισκέπτες και περίεργοι έρχονται συνέχεια χωρίς να υπάρχει κανένα επεισόδιο.
Η Σαηεντολογία έχει αντιμέτωποι κατηγορίες σε πολλές χώρες, ότι.....

Δήλωση του Κόμματος "Ισλάμ" που εξελέγη στο Βέλγιο: «Η κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια»


Ο Redouane Ahrouch
Η Ισλαμοφοβία αποτελεί μια ρατσιστική αντίληψη που υποδαυλίζει το μίσος και πρέπει να καταπολεμηθεί, σήμερα θα το αποδείξω.
Το νέο κόμμα Ισλάμ κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek), και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται.  Ισλαμοφοβικές ομάδες ήδη ξεκίνησαν να μαζέψουν υπογραφές, ζητώντας την ακύρωση των εκλογών.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure (1) και La Libre Belgique (2), ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε δημοκρατικά, ήθελε να ησυχάσει τον βέλγικο πληθυσμό: «Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξέλλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο». 
Redouane Ahrouch:

''ΦΑΣΙΣΤΕΣ''

Φασίστες και Δοσίλογοι.
 
Δεν είναι βεβαίως αυτοί που μας κυβερνούν φασίστες κατά την ιστορική ούτε κατά την ιδεολογική έννοια. Είναι όμως απολυταρχικοί και αδίστακτοι, φασίστες κατά την έννοια που εκείνοι έχουν προσδώσει στον όρο.
Είναι δοσίλογοι γιατί συνεργάζονται με τους εκπροσώπους των οικονομικών επικυρίαρχων της χώρας μας τους οποίους οι ίδιοι προσκάλεσαν να αναλάβουν τον έλεγχό της, εις βάρος του λαού μας. Ο δοσιλογισμός και η υποταγή τους είναι ασύγκριτα μεγαλύτεροι αυτών που κατηγορούν ως συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων. Οι σύγχρονοι δοσίλογοι  παραδόθηκαν σε.....

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στο διαδίκτυο εναντίον των Εθνικιστών και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής..."Πέφτουν" μαζικά τα προφίλ σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης

Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών. 
Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η....

Αν είναι δυνατόν...Οι κομμουνιστοσυμμορίτες επιτέθηκαν σε Εθνικιστές και ο Εισαγγελέας ζήτησε τη δίωξη των τελευταίων..

Διαβάστε την αρχική είδηση:

Κομμουνιστοσυμμορίτες επιτέθηκαν σε χρυσαυγίτες στον Λαγκαδά και τα ορφανά του Στάλιν έκαναν προπαγάνδα για...τραμπούκους-φασίστες!!!!

Η αφίσα που βλέπετε, στάθηκε η αφορμή για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη, μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και της ΚΝΕ, έξω από το ΕΠΑΛ Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη.
Μέλη της ΚΝΕ ισχυρίζονται πως δέχθηκαν αναίτια επίθεση από Χρυσαυγίτες, ενώ τα μέλη της Χρυσης Αυγής που ανήρτησαν και την επίμαχη αφίσα στην επίσημη ιστοσελίδα τους ισχυρίζονται πως εκείνοι δεχθηκαν επίθεση από τα μέλη της ΚΝΕ.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με αυτεπάγγελτη παρέμβαση ζήτησε να...

Οι κάτοικοι του κέντρου σήμερα διαδηλώνουν κατά της γκετοποίησης των περιοχών τους...Τα αναρχοάπλυτα πάλι κάνουν "αντισυγκέντρωση"

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΧ.ΒΟΔΑ.

 Και φυσικά στην παραπάνω πορεία διαμαρτυρίας των Ελλήνων "απάντησαν" τα ορφανά του Soros με κάλεσμα από τη διαδικτυακή "γιάφκα" τους.
Καλό θα είναι να θυμήσουμε στους αναρχικο-λαθρομετανάστες που θα μαζευτούν να..

Υπο διωγμό όλοι οι μαθητές που εκφράζονται εθνικιστικά από τους θολοκουλτουριάρηδες "καθηγητάδες"..

Aπίστευτο σκηνικό στην Αρεόπολη Λακωνίας! Η Γρηγορία Στραβοκέφαλου μητέρα μαθήτριας, έκανε έγγραφη καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λακωνίας, το Λύκειο Αρεόπολης και το Γυμνάσιο Αρεόπολης, αναφέροντας τα εξής: 
 
"Μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω τα παρακάτω που αφορούν το Λύκειο και Γυμνάσιο Αρεόπολης, και συγκεκριμένα όπως με πληροφόρησε η κόρη μου:

Καθηγήτρια Λυκείου και καθηγητής Γυμνασίου - Λυκείου του Λυκείου Αρεόπολης θεωρεί ότι....

Τα κόμματα της αριστεράς είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ σκηνικού...!!


Όλοι αυτοί οι υπερφυσικοί μπεμπέδες, που εξακολουθούν, σε πείσμα της ηλικίας τους, να παίζουν κουκλοθέατρο στον «ορνιθώνα» της Βουλής, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι πέρασε πλέον η εποχή που μπορεί να ξεγελάσεις με αυτό το άθλιο και κακόγουστο θέατρο, ακόμα και τους αφελείς.
Οι πάντες πλέον αντιλαμβάνονται ότι ζούμε κάτω από την μπότα των μαφιών του χρήματος, ότι η Βουλή είναι η «δημοκρατική γλάστρα» της δικτατορικής κατοχής μας και οι θαμώνες τους τα διακοσμητικά ντεκόρ αυτής της δικτατορικής κατοχής.

Σήμερα(σ.σ. χθες) παρακολουθήσαμε ένα....

Άκυρη η ψήφιση των μέτρων. Στον αέρα η κυβέρνηση. Στον αέρα το πολυνομοσχέδιο.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές (11π.μ.) δεν έχουν δημοσιευθεί στον ιστότοπο της Βουλής τα πρακτικά της συνεδρίασης της ολομέλειας της περασμένης Τετάρτης.
Χωρίς πρακτικά και επικύρωση των πρακτικών δεν υπάρχει πολυνομοσχέδιο και μέτρα.
Ας χαρούμε ακόμα λίγες ώρες χωρίς μέτρα, ας χαρούνε και αυτοί ακόμα λίγες μέρες στους κυβερνητικούς θώκους. Το τέλος τους πλησιάζει. 

Η ηγετική φύση του Εθνικιστή... Η Ελλάδα έχει ηγέτη που έρχεται να σαρώσει φραγμούς και εμπόδια...!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα έχει και ηγεσία στο Εθνικιστικό Κίνημα και γνήσιους φυλετικούς απογόνους του μεγογειακού τύπου, που κατά τη γνώμη μας είναι το πιο ισχυρο φυλετικό χαρακτηριστικό για την αναγέννηση της χώρας. 

Ουδείς σήμερα στο θλιβερό προτεκτοράτο των μνημονίων δωσιλογισμού και ηττοπάθειας είναι σε θέση να αμφισβητήσει το ηγετικό έλλειμμα της πατρίδος μας. Τα ερείπια που σκορπούν στο διάβα τους οι ανθελληνικές πολιτικές πράξεις κατ’ εντολή του νεοταξισμού είναι αψευδείς μάρτυρες.
 
Η δε επαλήθευση του Βρετανού ευρωβουλευτή κ. Φάρεϊτζ της βεβαιότητας που είχαμε πως οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι των δήθεν ελεύθερων ευρωπαϊκών εθνών είναι απλοί ταχυδρόμοι κλειστών εντολών των γνωστών σκοτεινών δωματίων οφείλει να προβληματίσει τις καθαρές εθνικές συνειδήσεις.
Είναι προφανές ότι.....

Η προφητεία του Μακαριστού Χριστόδουλου για την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος

11 χρόνια πριν, ο αείμνηστος Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος σε ένα κείμενό του είχε μιλήσει για αυτά ακριβώς που συμβαίνουν τώρα! Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε προφητεύσει πως η Ελλάδα θα κυβερνείται από τραπεζίτες και θα δουλεύουμε όλοι για ένα κομμάτι ξερό ψωμί. Διαβάστε όσα έγραψε πριν 11 ολόκληρα χρόνια (29/5/2001), που επιβεβαιώνονται σήμερα μετά και την χθεσινή ψηφοφορία για το Μνημόνιο 3:
"Ποιος, αλήθεια, από εμάς εδώ αδυνατεί να κατανοήσει στα χέρια τίνων θα περάσει ο απόλυτος έλεγχος των media; Μήπως στα χέρια δύο-τριών Αμερικανών επιχειρηματιών; Θα 'ταν απίστευτα ρομαντική μια τέτοια υπόθεση. Σε ποιον θα περάσει ο έλεγχος της πολιτικής ζωής; Στα....

Μπογδάνος-Τατσόπουλος: Μια ωραία ατμόσφαιρα...

Δεν χρειαζόταν να παρακολουθήσουμε όλη την χθεσινή εκπομπή «Ευθέως» για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Ο οικοδεσπότης Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά το «Βατερλώ» της παρθενικής του εκπομπής με καλεσμένο τον Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, επέλεξε αυτή την φορά να ρίξει το επίπεδο της εκπομπής πολύ χαμηλά. Γιατί όταν καλείς για συζήτηση τον Πέτρο Τατσόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξέρει να πουλά, εκ του ασφαλούς, «τσαμπουκά» στους....

Δεν του έφτανε μια φορά του Άδωνι...Τον ξεφτίλισε για άλλη μια φορά ο Ηλίας ο Κασιδιάρης στο extra3

Η Άδωνις πάντως πρέπει να έχει μεγάλο κόμπλεξ με τον Κασιδιάρη...
Ή σε διαφορετική περίπτωση το πιο πιθανό είναι ότι είναι "λαγός" και σε διατεταγμένη υπηρέσια για να προκαλέσει τον εκπρόσωπο του Εθνικιστικού Κινήματος.

Δείτε το βίντεο, με το δεύτερο γύρο της ξεφτίλας..

Κορνήλιος Κοντρέανου: Πώς εισχωρεί ο εβραίος και διαλύει το Έθνος

"Έχει προωθήσει ένα έργο που τείνει να καταστρέψει τους δεσμούς του Ρουμάνου με τον ουρανό και με την γη γινόμενοι κύριοι του Τύπου και διαδίδοντας αθεϊστικές και αντεθνικές ιδέες· προσπάθησε να.....