Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 19, 2013

Κοινή γραμμή Σαμαρά-Σύριζα-indymedia κατά Χρυσής Αυγής

Εντολή από το indymedia πήρε ο Σαμαράς για την απαγόρευση της εκδήλωσης για την 4η Αυγούστου στην Καλαμάτα

Χθες στην ολομέλεια της βουλής ο Συριζαίος βο(υ)λευτής Πετράκος με θρασύτητα και προκλητικότητα είπε πως η Χρυσή Αυγή, από τα γραφεία της στη βουλή, απειλεί τηλεφωνικά δημοκρατικούς(!) πολίτες ώστε να μην επιχειρήσουν να πάνε στην αντιδιαδήλωση που προετοιμάζει ο Σύριζα και οι ανθελληνικές αριστερές οργανώσεις ενάντια στην καθ’όλα νόμιμη εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας για την 4η Αυγούστου.

Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος και ξεσκέπασε τον Συριζαίο αποκαλύπτοντας ότι το υποτιθέμενο τηλεφώνημα από τη Χρυσή Αυγή έγινε προς το Indymedia, την ιστοσελίδα η οποία λειτουργεί παρανόμως, στοχοποιώντας και απειλώντας Έλληνες πολίτες, την ιστοσελίδα που υποθάλπει και υμνεί τους αναρχικούς τρομοκράτες, την ιστοσελίδα που ωθεί σε πράξεις βίας και λεηλασίες της περιουσίας Ελλήνων!

Παραθέτουμε αυτούσια την σχετική ανάρτηση από τον ανθελληνικό ιστότοπο indymedia

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ INDYMEDIA...

Κασιδιάρης - Παναγιώταρος για τη νέα ΕΡΤ: Απαιτούμε η Δημόσια Τηλεόραση να προάγει Εθνικό συμφέρον της λαϊκής κοινότητας - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος μίλησαν στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για τη σύσταση της νέας ΕΡΤ. Ανέφεραν ότι η δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να διαμορφώνει ευσυνείδητους πολίτες και καλά πληροφορημένους για τα θέματα που ενδιαφέρουν την Ελλάδα. Ακόμα, τα προγράμματα της δημόσιας τηλεόρασης θα πρέπει να απευθύνονται σε Έλληνες πολίτες και στους ομογενείς και όχι στους λαθρομετανάστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Το κράτος πρέπει να ελέγχει τη δημόσια τηλεόραση προκειμένου να διαπλάθει προς το καλύτερο τους πολίτες. Τέλος, είναι αναγκαίο να τεθεί ένα τέρμα στην αριστερή ανθελληνική και θολοκουλτουριάρικη προπαγάνδα που περνάγανε εδώ και χρόνια μέσα από την κρατική τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...

Δημοσκόπος Φαναράς: "Η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα που ενισχύεται περισσότερο από κάθε άλλο"

Τα αποτελέσματα έρευνας για τις διαθέσεις της κοινής γνώμης μετά τις απολύσεις στο Δημόσιο καταγράφει ο δημοσκόπος Στράτος Φαναράς σε άρθρο του στον «Επενδυτή». Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του:

«Σήμερα βρισκόμαστε και πάλι σε μία περίοδο με οριακά χαρακτηριστικά. Η αίσθηση ότι το «πρόγραμμα δεν βγαίνει» ισχυροποιήθηκε και πάλι, η ανασφάλεια εντάθηκε ξανά. Βασική αιτία αυτής της παλινδρόμησης είναι...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

14920_ph1__article

Την απαγόρευση οποιασδήποτε εκδήλωσης στο Πάρκο του λιμενικού ταμείου έως τις 30 Αυγούστου αποφάσισε πριν λίγο ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι να αρθεί η άδεια για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο χώρο στις 3 και 4 Αυγούστου που είχε δωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Πελοποννήσου.

Η κυβέρνηση Σαμαρά ως γνήσιο φερέφωνο των διεθνών τοκογλύφων σε.......

Σαμαράς σε Σόιμπλε: “Το πραγματικό πρόβλημα είναι οι νεοναζί της αποκαλούμενης Χρυσής Αυγής”


Σαμαράς σε Σόιμπλε: “Το πραγματικό πρόβλημα είναι οι νεοναζί της αποκαλούμενης Χρυσής Αυγής”

Είδαμε την κακήν κακώς ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την συγκυβέρνηση. Μία ψήφιση κατά την οποία οι βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων βγήκαν ακόμα και από τα νοσοκομεία, προκειμένου να ψηφίσουν. Ο λόγος για αυτή την τόσο μεγάλη αναστάτωση; Την ακριβώς επόμενη ημέρα, δηλαδή χθες, θα ερχόταν ο επιθεωρητής Σόιμπλε για να πάρει αναφορά από τους υποτακτικούς του, σχετικά με τα τεκταινόμενα. Σε αυτή την συνάντηση ο Σαμαράς επιβεβαίωσε στον αρχιτοκογλύφο την πίστη της συγκυβερνήσεως στο όραμα της Μέρκελ και της τρόικας για φτωχοποίηση των Ελλήνων και ξεπούλημα της Ελλάδος, λέγοντας μάλιστα ότι ....

Ρεπορτάζ του ALPHA για τις προκλήσεις των κομμουνιστοσυριζαίων στη Βουλή και την απάντηση των Εθνικιστών...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χύνουν το δηλητήριο τους οι κομμουνιστομπολσεβίκοι που οι εργάτες στρέφονται προς τη Χρυσή Αυγή...Περαστικά "σύντροφοι"!

xrusiaugi_559_355
Τα πόνεσε πολύ τα ορφανά του Μαρδοχάι και του Στάλιν η υποδοχή και η αποδοχή της Χρυσής Αυγής από τους δημοτικούς αστυνομικούς. Έτσι, σε άρθρο της υπό τον τίτλο «Δημοτική Αστυνομία και Χρυσή Αυγή», η Α. Ψαρρά (της ομάδας του «Ιού» της σιωνιστικής αριστεράς – ξέρουν αυτοί τι εννοούμε…) παρατηρεί με εμφανή εκνευρισμό τα κάτωθι:
«Πέρασε ίσως απαρατήρητη μέσα στον γενικό χαμό των απολύσεων η παρουσία της «συμπαραστάτριας» Χρυσής Αυγής στις τάξεις των εργαζομένων των ΟΤΑ, και ειδικά των δημοτικών αστυνομικών, και η /////

Στελέχη του ΑΝΤΑΡ-CIA συνελήφθησαν για trafficking... "Σιγή ασυρμάτου" από τα ΜΜΕ!!!

+π_Κ_Β+ψ_Γ _Ε+ψ_Ε+¬+¬
Μια πολύ περίεργη υπόθεση με εμπλεκόμενα δύο στελέχη της αμερικανοκομμουνιστικής ΑΝΤΑΡCIA έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο αμερικανοκομμουνιστές, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της, για διακίνηση λαθρομετανάστη. Μιας ανήλικης (16χρονης) από την Σομαλία. Πρόκειται για το γνωστό «trafficking», που διώκεται από το νόμο σε βαθμό κακουργήματος. Ιδού η σχετική ανακοίνωση-«καταγγελία» των αμερικανοκομμουνιστών:
«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει απερίφραστα τη σύλληψη και παραπομπή σε....

Το σύστημα ΠΑΣΟΚ παραδέχεται....Πάμε για δήμαρχο Αθηναίων τον Κασιδιάρη!


kasidiaris

 Διαβάζουμε σε ιστοσελίδα που κατέχει γνωστός "δημοσιοοσχετίστας" του ΠΑΣΟΚ
Η Χρυσή Αυγή μέχρι σήμερα είχε υπάρξει εξαιρετικά φειδωλή στην εκδήλωση υποστήριξης σε συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις. Άλλωστε και κάνα δυο φορές που πήγε να το κάνει (όπως στην περίπτωση των νοσοκομείων) οι εργαζόμενοι αντέδρασαν αρνητικά.
Όπως ίσως θα έχετε παρατηρήσει δεν συμβαίνει το ίδιο με.....

ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΙΑ ΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ

3701
Έχουν λυσσάξει από το κακό τους τα ορφανά του Στάλιν και των Γκουλάγκ, με την 1η Γιορτή Νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που έχει προγραμματιστεί για την 4η Αυγούστου, στην πόλη της Καλαμάτας. Και βάζουν τα κατά τόπους σωματεία-σφραγίδες που έχουν υπό τον έλεγχόν τους να εκδίδουν ανακοινώσεις και να ζητούν από τις αρχές του «αστικού κράτους» να απαγορεύσει την εκδήλωση!
Ανάμεσα στα άλλα σωματεία-σφραγίδες των σταλινοτσολιάδων που εξέδωσαν ανακοινώσεις, είναι και της ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης (πρόκειται δηλαδή για καθηγητές που διδάσκουν τα παιδιά μας!), που αναφέρει τα εξής: