Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 22, 2011

Ένα βίντεο που προβληματίζει... "Ο έλεγχος του ΝΟΥ"

Οι πολιτικοί έχουν να αποδείξουν στον λαό...

Όπως έχω πει και σε παλιότερη ανάρτησή μου, ήμουν και είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι η κυρίαρχη ελίτ των πολυεθνικών ή αν θέλετε τα "παιδιά του Σικάγου" όπως τους αποκαλεί στο "Δόγμα του Σοκ" η Ναόμι Κλάιν, "πάτησε" στην Ελλάδα για να μπει στην ΕΕ βασιζόμενη σ' ένα σχέδιο που είχε σκοπό τον πλήρη εγκλωβισμό των πολιτών. Το σχέδιο αυτό είναι αυτό, που πολύ ειρωνικά αλλά όχι μακράν της πραγματικότητας κάποιοι το ονόμασαν "Δούρειος Ίππος και Δούρεια Φοράδα", κατέληγε στο ότι....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ...ΒΟΥΔΑ!


"ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ"!!!

Πραγματικά,δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με το τελευταίο κατόρθωμα του "αρχαιολάτρη" Γεωργιάδη:Ο ίδιος,μέσω της ιστοσελίδας του (για τους δύσπιστους πήραμε screenshot,το οποίο μπορείτε να δείτε),μας προσκαλεί σε διάλεξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών,με "θέμα" την "ΕΛΛΗΝΟ-ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΑΝΔΑΡΑ"!

Μάλιστα,προβάλουν ορισμένα αγάλματα του Απόλλωνα ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ!!!

Μιλάμε για...

Να τα πάλι τα "καρντάσια" ξαναχτύπησαν, αυτή την φορά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαβάστε τι δηλώνουν και πως αντιμετωπίζουν στο τουρκικό ΥΠΕΞ, "τα καρντάσια" μας, τον πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια. 
Δεν παραλείπουν να κάνουν και συστάσεις στον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον οποίο στην ουσία κατηγορούν και για διαστρέβλωση της ιστορίας.
Απίστευτο και όμως πραγματικό...
Σε λίγο καιρό,

Σηφουνάκης...Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα νεοΠΑΣΟΚΟΥ

Όπως γράφει ο Χαμαιλέων στο euro2day η στελέχωση του γραφείου του, με ειδικούς συνεργάτες και υπαλλήλους, απασχόλησε κατά κόρον τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος κ. Νίκο Σηφουνάκη το πρώτο τετράμηνο της θητείας του στη νέα κυβερνητική θέση την οποία ανέλαβε στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Με βάση τις αναρτήσεις αποφάσεων του προγράμματος «Διαύγεια», ο κ. Σηφουνάκης υπέγραψε μέχρι σήμερα 26 αποφάσεις, εκ των οποίων οι 14 αφορούσαν σε .,… 

Διώξε τον τώρα, Αντώνη...

Γιατί αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να γίνει τομεάρχης;
Επικροτείται δηλαδή η ματαιοδοξία του;
Ξεχνάμε όλες τις ατασθαλείες του και τις προκλητικές ενέργειές του;
Αναφερόμαστε φυσικά στον...

Μια πραγματικά κρίσιμη στιγμή για το πολιτικό σύστημα...

Η προπαγάνδα του συμψηφισμού των ευθυνών των δύο κομμάτων και η εμφάνισή τους ως διαπλεκόμενα για την αποφυγή έκθεσης στελεχών τους, ξεκίνησε...

Ο κόσμος ήδη έχει στο μυαλό του το "όλοι ίδιοι είναι" αλλά ίσως το τελειωτικό χτύπημα να είναι το σκάνδαλο της "Siemens".
Αν δεν βρεθούν υπεύθυνοι και δεν τιμωρηθούν οι πολιτικοί που πήραν "μαύρο χρήμα", τότε είναι βέβαιο πως οδηγούμαστε στην πλήρη πολιτική απαξίωση των κομμάτων, με τους ευεργετημένους, από μια τέτοια προοπτική, να είναι...

Άρχισαν τα όργανα της εκδίκησης εναντίον του Τζαβάρα

Άρχισαν τα όργανα εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα.  Δυο δημοσιεύματα στις εφημερίδες του Ομίλου Μπόμπολα (μεγαλομετόχου του MEGA που έγινε ..ρεζίλι απο τον βουλευτή), το ΕΘΝΟΣ και την ΗΜΕΡΗΣΙΑ, στοχοποιούν ανοικτά και απροκάλυπτα τον κ. Τζαβάρα και επιχειρούν να στείλουν διάφορα απειλητικά μηνύματα προς την ΝΔ.
Επιβεβαιώνεται δηλαδή, για μια ακόμα φορά, ότι χαμπάρι δεν πήρε το κρατικοδίαιτο κατεστημένο της «ενημέρωσης».  Έσπασαν τα τηλέφωνα της ΝΔ και κόντεψαν να πέσουν τα site απο τις εκδηλώσεις συμπαράστασης του απλού κοσμάκη προς τον βουλευτή, αλλά οι εκδότες με τους μεγαλοδημοσιογράφους στον κόσμο τους.
Με άλλα λόγια είναι...

Η αλήθεια για την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας δεν ξεγράφεται...

Η αποδείξεις είναι αυτές...

Τα "αόρατα" κλειστά επαγγέλματα


22 Ιανουαρίου 1788: γεννήθηκε ο Λόρδος Βύρων

 

  από το εκπληκτικό site istorikathemata.com

 

Μπάυρον, Τζώρτζ Γκόρντον (1788 - 1824). Ο μεγαλύτερος και ενδοξότερος από τους φιλέλληνες την εποχή του αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης, λόρδος Τζωρτζ Μπάυρον (Βύρων, κατά τον εξελληνισμένο τύπο του ονόματός του), γεννήθηκε στο Λονδίνο και πέθανε στο Μεσολόγγι, σε ηλικία 36 μόνο ετών.  Ήταν γιος του πλοιάρχου, του αγγλικού βασιλικού ναυτικού, Τζον Μπάιρον και της δεύτερης συζύγου του, Κατερίνας. Ανήκε σε αριστοκρατική οικογένεια, εκ της μητέρας του, το γένος Γκόρντον, που ήταν απόγονος του βασιλιά της Αγγλίας Εδουάρδου του 3ου.  Ορφάνεψε νωρίς από πατέρα, αλλά το έτος 1798 κληρονόμησε τον παππού του, ο οποίος είχε μια σημαντική περιουσία, μαζί δε με αυτή πήρε και τον τίτλο ευγενείας του (του λόρδου).  Όταν, τελειώνοντας το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, κυκλοφόρησε την πρώτη συλλογή ποιημάτων του, με τον τίτλου "Φευγαλέοι στίχοι", πολλοί λίγοι μόνο τον πρόσεξαν. Κατόπιν όμως έβγαλε τα επίσης ποιητικά του έργα "Ποιήματα ποικίλων περιστάσεων" και "Ώρες τεμπελιάς", που έκαναν μια ιδιαίτερα σημαντική αίσθηση. Επειδή δε μερικοί Σκοτσέζοι άσκησαν εναντίον του δεύτερου από τα παραπάνω έργα του μια έντονη κριτική, ο ποιητής αντέδρασε με όμοια οξύτητα, γράφοντας τη σατιρική του πραγματεία "Άγγλοι ραψωδοί και Σκοτσέζοι κριτικοί", η οποία γνώρισε τεράστια εκδοτική επιτυχία (σημείωσε 5 εκδόσεις, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα). 

Ύστερα απ` όλα αυτά ο Μπάυρον, αφού δανείστηκε πριν ένα σοβαρό ποσό -γιατί τα δικά του κληρονομημένα χρήματα είχαν σχεδόν εξαντληθεί- άρχισε να ταξιδεύει, πηγαίνοντας κατά σειρά: Στη Λισσαβόνα, το Γιβραλτάρ, τη Μάλτα, την Πρέβεζα, τα Γιάννενα, το Τεπελένι (όπου συναντήθηκε με τον Αλή Πασά), την Πάτρα, το Μεσολόγγι, τους Δελφούς, τη Λιβαδειά, τη Θήβα και την Αθήνα (όπου έφθασε τα Χριστούγεννα του 1809 και φιλοξενήθηκε στο σπίτι της Θεοδώρας Μακρή, για την μικρότερη από τις 3 κόρες της οποίας, την Τερέζα, έγραψε ένα από τα λυρικότερα και ωραιότερα ποιήματά του, με τον τίτλο "Κόρη των Αθηνών"). Εξάλλου κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στο Σούνιο, εμπνεύσθηκε το άλλο εξίσου περίφημο ποίημα του "Τα νησιά της Ελλάδας" , που το περιέλαβε μετά στο "Δον Ζουάν".

Στο ίδιο δε χρονικό διάστημα της διαμονής του στην Αθήνα -που κράτησε συνολικά 10 βδομάδες- έγραψε και ορισμένους από τους πιο ωραίους στίχους ενός άλλου του αριστουργήματος, του "Τσάϊλντ Χάρολντ". Από εδώ πήγε στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη, ...

Προτάσεις για το νέο σήμα του κόμματος Καρατζαφέρη!


Καρατζαφέρης: " ... η ΝΔ έχει κάθε δικαίωμα να κάνει μία προσπάθεια ανανέωσης. Αυτό άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα κόμματα. Το σκεφτόμαστε και εμείς στο ΛΑ.Ο.Σ ενόψει της επετείου μας. Κλείνουμε αισίως τα 10 χρόνια τον επόμενο μήνα.” Επειδή ο σεβαστός κ. πρόεδρος θα είναι σίγουρα προβληματισμένος, για το πλέον κατάλληλο, θα προσπαθήσω δια της παρούσης να συμβάλλω κι εγώ εποικοδομητικά στην αναζήτηση του καλυτέρου...

Εμάς μας άρεσε περισσότερο η τρίτη πρόταση (οι υπόλοιπες προτάσεις εδώ):

3ον) Ένα πράσινο δεκανίκι, για λόγους ευνόητους, με λογότυπο: Στηρίζουμε την κυβέρνηση-Στηρίζουμε την Ελλάδα.

Το ντοκουμέντο της εκσυγχρονιστικής μίζας. Είναι μακέτο κύριε Σημίτη;


Δείτε το ντοκουμέντο της μίζας. 3,500,000 Μάρκα (3,5 φορές πάνω από την περιβόητη μίζα Τσουκάτου) για την θρυλική πλέον σύμβαση “8002″. To 1999!
Και έχει το θράσος ο κύριος Σημίτης να μιλά. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;
Μιλάμε για μία αδίστακτη συμμορία που πρέπει επιτέλους να ξεριζωθεί. Δείτε το ντοκουμέντο....

Οι αγκαλιές του Στρος Καν με το εξέχον μέλος της ΣοσιαλΗστικής Διεθνούς του Γιωργάκη... τον Μπεν Αλί φυσικά!!!(VIDEO)



18 Νοεμβρίου 2008. Ένας «δικός μας άνθρωπος»από το ΔΝΤ, ο σύντροφος Ντομινίκ Στρος Καν, βρέθηκε στην Τύνιδα για να επιθεωρήσει την οικονομία της χώρας. Τα βρήκε όλα τέλεια. Εξέφρασε την ευαρέσκειά του, τόνισε πως «δεν υπάρχουν φόβοι για το μέλλον της Τυνησίας», αφού «όλα θα συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά».

Επίσης υπογράμμισε ότι....

Κόμμα δικό μου είναι ένα και χρώμα έχει γαλανόλευκο...


Το άρθρο που ακολουθεί είναι σχόλιο αναγνώστη σε άρθρο.

ΒΡΑΧΟΣ

Oι ενστάσεις ορισμένων, μερικώς σωστές και μερικώς άδικες.Βλέπετε υποστηρίξαμε ορισμένοι την - αυτονόητη για εμένα - στάση του Τζαβάρα.

Μας κατηγορούν για....

Το μεγαλύτερο φωτοβαλαταικό πάρκο του κόσμου

Την κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου στον κόσμο, ισχύος 200 MW, σε εξαντλημένα λιγνιτωρυχεία της Πτολεμαΐδας ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από την Κοζάνη. Το έργο, προϋπολογισμού 600 εκατ. ευρώ, θα συνδυαστεί με τη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής φωτοβολταϊκών πάνελ και θα γίνει από τη «ΔΕΗ Ανανεώσιμες», 100% θυγατρική της ΔΕΗ, η οποία εντός των επόμενων ημερών προκηρύσσει το διαγωνισμό για το στρατηγικό εταίρο, ο οποίος θα συμμετέχει με 49% στο πρότζεκτ. Στόχος της ΔΕΗ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Αρθούρος Ζερβός, είναι ως το...

Μετεξεταστέος στο σχολικό αθλητισμό

O πρωθυπουργός-μοντέλο για διαφήμιση προϊόντων υγιεινής διατροφής στις μέσες ηλικίες, ο οποίος διαθέτει τους πιο γυμνασμένους κοιλιακούς μεταξύ όλων των Ευρωπαίων ομολόγων του και έχει φάει τη μισή του ζωή στα γυμναστήρια, όπου μάλιστα αλίευε παλαιότερα συνεργάτες για το πολιτικό του γραφείο και προσφάτως στελέχη για το υπουργικό του συμβούλιο, επιλέγει να συνδέσει τη θητεία του με την εκθεμελίωση του σχολικού αθλητισμού.
Η πιο σίγουρη διέξοδος για τα νέα παιδιά που βομβαρδίζονται ανελέητα από...