Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2012

Εθνικιστικό τσουνάμι σάρωσε όλο τον Πειραιά...!!!

Εθνικιστικός σεισμός, παραμιλά το πανελλήνιο με 100 μηχανές και πολλά αυτοκίνητα να τραντάζουν της γειτονιές .Μεγάλη δύναμη της Τ.Ο ΝΙΚΑΙΑΣ , Τ.Ο ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ στα στενά της ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ, ΑΜΦΙΑΛΗ και ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ.

Η ανταπόκριση του κόσμου μέσα σε κάθε στενό κάθε γειτονιά ήταν κάτι περισσότερο από σκηνές κινηματογράφου. Ο κόσμος πλέον θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο για να βγει από την μίζερη ζωή που κάνει , εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η απάντηση προς κάθε κατεύθυνση είναι μια: ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ...!!!


Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες....

Ο Henry Ford για τους Εβραίους

«…Το παν-εβραϊκό κράτος είναι το μόνο κράτος που.....

Τούρκοι αξιωματικοί θα φυλάνε τα Ελληνικά σύνορα!!! (Δεν είναι ανέκδοτο)

 Βάλανε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα λέει μια παροιμία κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην προκειμένη περίπτωση. Με μία απίστευτη συμφωνία (28 Μαΐου 2012), την οποία υπογράφουν όλα τα κράτη της ΕΕ άρα και η Ελλάδα, η Τουρκία θα ελέγχει τα σύνορά μας και μάλιστα θα συλλέγει πληροφορίες! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό!

Πιο συγκεκριμένα,

Προκαλούν πάλι Γεωργιάδης και Τ(Σ)ατσόπουλος τη Χρυσή Αυγή...

Είναι προφανές το τελευταίο χρονικό διάστημα πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένα πολιτικό "trend" αλλά ένα πραγματικό Εθνικιστικό Κίνημα που κάνει Εθνική Αντιπολίτευση, εντός και εκτό Κοινοβουλίου.

Επίσης είναι έκδηλος ο τρόμος του υποτακτικού πολιτικού κόσμου από τη συνεχή άνοδο του κινήματος και την αποδοχής που χαίρει από όλα τα κοινωνικά στρώματα και περισσότερο από τα λαϊκά.

Έτσι λοιπόν ο μηχανισμός προπαγάνδας προσπαθεί να προκαλέσει τα μέλη, τους φίλους και τους βουλευτές του κόμματος σε πράξεις που θα ήταν εκμεταλλεύσιμες από τα Μέσα Μαζική Εξαπάτασης.

Πρώτος και καλύτερος το "χορό" σέρνει ο Άδωνις Γεωργιάδης που....

Πόσα λέτε ρε αποχαυνωμένοι Έλληνες να πληρώνετε για τους Γ.Γ. των Υπουργείων...;

300 ευρώ σύνταξη και περικοπές εώς και 10%(επιπλέον) σε μισθούς υπαλλήλλους..Και εσείς ακόμη στους καναπέδες σας. Περάστε τώρα στην Εθνική Αντίσταση

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης διαβίβασε στη Βουλή στοιχεία για τις μεικτές μηνιαίες αποδοχές των γενικών γραμματέων των υπουργείων και αποκεντρωμένων διοικήσεων.

Ο βασικός μισθός του γενικού γραμματέα ανέρχεται σε.....

ΖΗΤΩ ο πολυπολιτισμός και τα "ανθρώπινα δικαιώματα"...'Προοδευτικοί' στη Βρετανία ενωμένοι κατά του "νεοφασισμού" και υπέρ της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!

Η εφημερίδα ‘Rotherham Advertiser’ ανέφερε ότι η βρετανική αντι-μουσουλμανική οργάνωση EDL (English Defense League) διοργανώνει πορεία διαμαρτυρίας στο Rotherham το επόμενο Σαββατοκύριακο, κατά «της σεξουαλικής εκμετάλλευσης των νεαρών κοριτσιών».
Λέει η τοπική εφημερίδα:
«Αντι-φασίστες διαδηλωτές έκαναν έκκληση για ένα ειρηνικό πολυπολιτισμικό συλλαλητήριο την ημέρα που η ακροδεξιά English Defence League θα κατέβει στο Rotherham.
Η EDL έχει καλέσει τους οπαδούς της σε.....

Νέα θρασύδειλη επίθεση αναρχοαριστερών σε γραφεία της Χρυσής Αυγής...Και η απάντηση του Ηλία Παναγιώταρου

UPDATE: Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το συμβάν

 Η νεοσύστατη Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στα Νότια Προάστια δέχθηκε θρασύδειλη επίθεση από τους "γνωστούς - αγνώστους" το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία της στον Άλιμο.

Οι παρακρατικοί κουκουλοφ(Λ)όροι προκάλεσαν εκταταμένες ζημιές στο εσωτερικό του κτιρίου και πήραν ως "λαφυρα" μπλούζες και καπέλας της οργάνωσης.
Δεν παρέλειψαν να γράψουν συνθήματα στους τοίχους και να πετάξουν κόκκινη μπογιά.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος, βουλευτής του Κινήματος, προέβει σε δήλωση - προειδοποίηση:

«Γνωστές άγνωστες, θρασύδειλες κότες, κρατικές "παρακρατικές", κατάφεραν σημαντικό πλήγμα εις βάρος μιας εξώπορτας, μιας εσώπορτας, μιας λεκάνης και ενός νιπτήρα. Η απάντηση μας,

Αρθρογραφία του Εθνικιστή βουλευτή, Χρήστου Παππά: "ΣΚΑΣΕ..."

Είναι μια αλήθεια ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη. Χρέος των υπευθύνων πολιτικών, χρέος ημών των Εθνικιστών είναι να υπενθυμίζουμε και να προβάλλουμε την αλήθεια στον λαό κόντρα στην καθημερινή προπαγάνδα διαστρέβλωσης και στους μηχανισμούς καθυπόταξης του ελεύθερου λαϊκού φρονήματος.

Αναρτούμε λοιπόν το......

Η Προπαγάνδα της Νέας Τάξης των Πραγμάτων - Η απάντηση για τους Έλληνες μετανάστες και τους ξένους λαθρομετανάστες...

Εμείς οι Έλληνες ήμασταν νόμιμοι μετανάστες και όχι λαθρομετανάστες στις χώρες όπως η Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία. 
Δεν πήγαμε σε αυτές τις χώρες εισβάλλοντας βίαια και ούτε απαιτήσαμε πολιτικά ή όποια δικαιώματα με ταραχές, αλλά τις κερδίσαμε με την αξία μας. Δεν μεταναστεύσαμε εμείς στην Γερμανία, στην Αγγλία, στην Αμερική, στον Καναδά και την Αυστραλία, μην ξεχνάμε ότι αυτοί μας κάλεσαν μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όχι μόνο εμάς τους Έλληνες αλλά και άλλους Ευρωπαίους.
Αν και στις δεκαετίες του 1950, και όμως οι....

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ...!!! ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ "ΚΙΠΑ" ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...;;;


ΟΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ..

ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ, ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο....

Αποκάλυψη: Ποιοι είναι οι εντολοδότες των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής;


Αποκάλυψη: Ποιοι είναι οι εντολοδότες των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής;

(1). Οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής
Τον τελευταίο καιρό, κάθε λίγο και λιγάκι ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ αναγγέλλει νέα κατασταλτικά μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής. Τη μία λέει πως θα γίνονται (παράνομες και αντισυνταγματικές) παρακολουθήσεις των βουλευτών και των στελεχών μας, την άλλη πως θα παρακολουθείται η ιστοσελίδα του κινήματος καθώς και φιλικές ιστοσελίδες, την επομένη παίρνει την αστυνομική φρουρά μόνο από τους χρυσαυγίτες βουλευτές και από.....