Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2014

Γι΄ αυτό φυλακίζει τους Εθνικιστές βουλευτές η Χούντα Σαμαρά: Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με διψήφια ποσοστά και ανοδικές τάσεις


Την διαρκή και συνεχώς αυξανόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής και την εδραίωση της ως Εθνική Αντιπολίτευση επιχειρούν να εμποδίσουν τα παραδικαστικά ενεργούμενα της Χούντας Σαμαρά μέσω των παράνομων πολιτικών διώξεων.

Η παράνομη και αδικαιολόγητη προφυλάκιση του βουλευτή Αττικής και εκπροσώπου Τύπου, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη ήταν αναμενόμενη, καθώς η Χούντα Σαμαρά δεν μπορεί με κανένα άλλο τρόπο να αναχαιτίσει το ορμητικό εθνικιστικό ποτάμι της Χρυσής Αυγής.

Η σημερινή δημοσκόπηση της MRB έρχεται να επιβεβαιώσει την επιχειρούμενη αναστολή της πολιτικής δράσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καθώς η Χρυσή Αυγή καταγράφεται σταθερά ως τρίτη πολιτική δύναμη με 10,6%.

Σε δημοσκόπηση που έγινε από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου εκτίμηση ψήφου εκλογών τα ποσοστά των κομμάτων είναι τα εξής:...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής μετά τη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη

Στον Ηλία Κασιδιάρη θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή, τον οποίο φυλάκισαν οι επίορκοι δικαστικοί για... δύο κυνηγετικά όπλα με άδεια! Η κατάφορη αδικία κατά του Ηλία Κασιδιάρη θα γυρίσει μπούμερανγκ στο αντεθνικό καθεστώς.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Μιχάλης Αρβανίτης: Η Χούντα Σαμαρά φυλάκισε τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Αρβανίτης κατακεραυνώνει στη βουλή την άθλια χούντα Σαμαρά για τη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη.

Ο θλιβερός προεδρεύον χαλάστηκε και προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον εμποδίσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Bankingnews: Προκλητική και απαράδεκτη η προφυλάκιση του Η.Κασιδιάρη - Ξεκάθαρα πολιτική δίωξη

Αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ της έγκυρης πολιτικοοικονομικής ιστοσελίδας bankingnews.gr για την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

"Προκλητική και απαράδεκτη είναι η απόφαση προφυλάκισης του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, που αποδεικνύει πολιτική συνωμοσία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος.

Με μια απαράδεκτη και αστεία κατηγορία - επειδή κατείχε δύο κυνηγετικά όπλα - οι δύο ανακρίτριες Κλάπα και Δηματρακοπούλου και ο εισαγγελέας Ντογιάκος έλαβαν απόφαση ύστερα από μαραθώνια σύσκεψη που αποτελεί πολιτικό και δικαστικό πραξικόπημα.

Ο Η. Κασιδιάρης, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση, κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, τις οποίες χαρακτήρισε αστείες.

Στην Ελλάδα υπάρχουν 250 χιλιάδες κυνηγοί και...

Ηλίας Παναγιώταρος: Υπάρχει Θεός, ό,τι και να γίνει η ΧΑ θα νικήσει! - BINTEO

Ο Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε για την προκλητική προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, επειδή είχε... δύο κυνηγετικές καραμπίνες, αυτός και ο πατέρας του!

"Ότι και να γίνει η Χρυσή Αυγή θα νικήσει!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Με το κεφάλι ψηλά οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμα ένα πολιτικό και δικαστικό έγκλημα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης


Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μόλις ανακοινώθηκε στον βουλευτή Αττικής και εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη ότι κρίνεται προφυλακιστέος.

Ύστερα από μια μαραθώνια σύσκεψη των εφετών ανακριτριών Κλάπα, Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου αποφασίστηκε η παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Κασιδιάρη.
Να τονίσουμε πως αυτή η απόφαση πάρθηκε για την.....

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Παρελθόν ο Ψαριανός και ο Α. Παπαδόπουλος από την Ρημάδ που έχουν... άλλα πλάνα


Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Παρελθόν ο Ψαριανός και ο Α. Παπαδόπουλος από την Ρημάδ που έχουν... άλλα πλάνα

Ο ένας μετά τον άλλο αποχωρούν από τον "Τιτανικό" του μπαρμπά - Φανούρη οι βουλευτές της Δημάρ. Μετά την Μάρκου που ανεξαρτητοποιήθηκε, πριν λίγο διεγράφη και ο Γρηγόρης Ψαριανός που ακολουθεί σαφώς προσωπική στρατηγική για την πολιτική του επιβίωση.
Πριν λίγο ο Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής την απόφασή του, με την οποία ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός δεν ανήκει πλέον στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
«Ο συγκεκριμένος βουλευτής με τη συστηματική διαφοροποίηση και αντίθεσή του προς τις πρωτοβουλίες και επιλογές του κόμματος, αλλά και με τη σημερινή άρνησή του να προσυπογράψει την πρόταση δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», έχει έρθει σε πλήρη ρήξη με τις.....

Α, ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΙΛΗ… ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΕΙΛΗ ΕΛΛΑΔΑ…

ScreenHunter_03 Jul. 09 10.40

Κατατέθηκαν οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., Χρυσής Αυγής και ανεξάρτητων βουλευτών για το δημοψήφισμα

Πάει κι αυτό. Πέρασε. Ούτε δημοψήφισμα, ούτε τίποτα, (αφού το ΚΚΕ με τον τρόπο του άφησε περιθώρια στην Βούλτεψη να πει τα δικά της). Μόνο με έναν Νικήτα Κακλαμάνη να λέει παρών, η ψοφοδεξιά ονειρεύεται την εξιλέωση. Α! Και μια, μικρή, θλιβερή συγκέντρωση έξω από την βουλή. Όλα “μικρά”. Και θλιβερά…
Τι έμεινε; Το ερώτημα αν θα....

Τώρα ο Ηλίας Κασιδιάρης στο γραφείο των ανακριτριών... "Γελοίες κατηγορίες σκευωρών.." - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς τίτλο  

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται στο γραφείο των ανακριτριών όπου κλήθηκε για να “απολογηθεί” ξανά για τις νέες αβάσιμες κατηγορίες που του ασκήθηκαν σε μια στημένη δικογραφία όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

Συμπαραστάτες στο πλευρό του βρίσκονται Συναγωνιστές, βουλευτές, ευρωβουλευτές, στελέχη και φίλοι της Χρυσής Αυγής που διαμαρτύρονται για την συνεχιζόμενη παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

“ΠΕΡΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ (ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΥ) ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ”

ARXHGOS 6
Γράφει ο Βασίλειος Βέλτσιος («Μακεδών» – Τ.Ο. Πέλλας)

Όλοι και όλες εσείς που βλέπω να κραδαίνετε αόρατα ξίφη και να εκστομίζετε ανέξοδα νταηλίκια εδώ μέσα, οι “οργισμένοι”, οι “αμαζόνες”, οι “πολέμαρχοι”, οι “εκδικήτριες”, οι “waffen”, οι “άρειες”, οι “εθνηκΗστές”(!), οι “γνήσιες”… “Πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα” (που έλεγε κι εκείνη η παλιά διαφήμιση);
Το ρουφήξατε το πρωινό κοκό σας πριν ριχτείτε, δίχως φάτσα και δίχως ονοματεπώνυμο, στον κουρνιαχτό της μάχης, προς τα κει που ακούγονται οι μεταλλικές κλαγγές και το κρύο σίδερο σχίζει τη σάρκα;
Όλοι και όλες εσείς που η γεμάτη πάνα σας μυρίζει ακόμη και μέσα απ’ το wi-fi, ανυπόμονοι/ες λεοντογυπαετοί, πόσες φορές, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, έχετε τιμήσει διά της.....