Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαΐου 29, 2011

ΤΑ ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!«Ω αγαπητά μου παιδιά, από το Θεό, τον προφήτη του Μωάμεθ και εμένα τον ίδιο το δούλο του, σας παρακαλώ και σας ικετεύω να κάνετε αύριο έργο αξιομνημόνευτο, όπως και οι πριν από μας παντού ως τα τώρα έκαναν, όπως είναι φανερό, και με προθυμία, γενναιότητα και μεγαλοψυχία να περάσετε σαν φτερωτοί με τις σκάλες πάνω από το τείχος. Και τη φήμη που κέρδισαν οι πρόγονοί μας και τους χάρισε ο Θεός μη γίνετε αφορμή εσείς να τη χάσουμε· αντίθετα, πλησίασε η ώρα να την αυξήσου με κατά πολύ». Τους είπε και πολλά άλλα λόγια στρατιωτικού περιεχομένου, και τους φούντωσε το φρόνημα για να δράσουν γενναία. Και κατέληξε: «Αν μερικοί από σας σκοτωθούν, όπως είναι φυσικό στους πολέμους, και γραφτό της μοίρας του καθενός, ξέρετε πολύ καλά τι λέει ο προφήτης μας στο Κοράνι: εκείνος που θα πεθάνει υπό τέτοιες συνθήκες θα δειπνήσει και θα πιει στον παράδεισο, ολόσωμος μαζί με το Μωάμεθ· και με παιδιά και με ωραίες γυναίκες και παρθένες θα αναπαυτεί σε τόπο χλοερό και αρωματισμένο από λουλούδια, θα λουστεί σε ωραιότατο λουτρό και θα έχει τα πάντα από το Θεό σε εκείνο τον τόπο. Και πάλι, σ’ αυτή τη ζωή, όλος ο στρατός και οι άρχοντες της αυλής μου, αν νικήσουμε, ο...

Νέα απίστευτη δήλωση Χριστόφια: "Οι Τουρκοκύπριοι είναι αδέρφια μας"

«Ο στόχος της δικής μου υποψηφιότητας και της δικής μου προεδρίας, είναι ο στόχος της επανένωσης της πατρίδας, ο τερματισμός της απαράδεκτης κατοχής που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ και κάθε έννοια δικαιοσύνης και δικαίου», δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, στην Αδελαΐδα.
Ο κ. Χριστόφιας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Νότιας Αυστραλίας και βρίσκεται στη Μελβούρνη, τρίτο σταθμό της περιοδείας του στην Αυστραλία.

Μετά την τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου, ο Πρόεδρος Χριστόφιας απευθυνόμενος σε πλήθος μελών της κυπριακής κοινότητας και της ελληνικής αδελφότητας που κατέκλυσαν το Οίκημα, είπε:

Βρέθηκε το ελικόπτερο με το οποίο θα φυγαδέψουν τον ΓΑΠ και το λοιπό συρφετό

Δείτε το...

Βουλγαρίας, Wikileaks: ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της γειτονικής Βουλγαρίας, έχουν βάλει οι αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Wikileaks, που βασίζονται σε απόρρητες αναφορές των Αμερικανών πρεσβευτών προς την Ουάσινγκτον. Η «φωτιά» καίει τον νυν πρόεδρο της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσωφ (αυτόν που εξ’ όψεως μοιάζει με μπράβο σκυλάδικου της παραλιακής). Το σχετικό έγγραφο, είναι μια απόρρητη αναφορά από το 2006, του πρεσβευτή των ΗΠΑ, Μπαγιάρλυ, στην οποία αναφερόταν η...

Αυτοί θα μας σώσουν...;

Αν ισχύει ότι αυτοί είναι οι "σωτήρες" μας τεχνοκράτες σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό τότε.....πάρτε τα βουνά!

Βόμβα μεγατόνων που αλλάζει την πολιτική ζωή του τόπου...

Τεράστια μεταγγραφική επιτυχία της Ντόρας ...Διαβάστε τη

Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ (ΠΑΛΙ) ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ


Στις 31 Μαϊου, η λεγόμενη "πνευματική ελίτ", μας καλεί να ξεσηκωθούμε στα προπύλαια του Πανεπιστημίου. Προφανώς δεν τους αρέσει ο ξεσηκωμός ο οποίος ήδη ξεκίνησε και θέλουν να μας ξεσηκώσουν πιο "ελιτίστικα" και κατα πάσα πιθανότητα με τους δικούς τους όρους.

Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι "πνευματικοί ηγέτες" που μας καλούν στα προπύλαια...

Εχουμε και λέμε:

Βιώνουμε την τρίτη Άλωση

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Τρίτη 29 Μαΐου 1453.
Οι υπερασπιστές της Πόλεως είναι 9.000 Έλληνες Βυζαντινοί και μερικοί ξένοι μισθοφόροι, με 26 πλοία, ενώ οι άπιστοι απαριθμούν 258.000 με 400 πλοία. Η μάχη είναι άνιση και η πολύμηνη τιτανομαχία μιας πολιορκίας λαμβάνει τέλος.
Ο Κωνσταντίνος μάχεται γενναία, άλλοτε φροντίζοντας τους λαβωμένους συντρόφους του, άλλοτε επιβλέποντας την επιδιόρθωση των τειχών και άλλοτε κοιτώντας προς την θάλασσα, προσμένοντας την βοήθεια που του είχε υποσχεθεί ο Πάπας.
Το τέλος πλησιάζει, αλλά ο Κωνσταντίνος μένει αγέρωχος και αναφωνεί προς τους συντρόφους του:
«Εάν η Πόλις μου απωλεσθεί, θα απωλεσθώ μαζί της».

Λίγες ώρες αργότερα,

Μοναδικά αφιερώματα στην άλωση της "Πόλης"

Έρευνα του ΒΗΜΑΤΟΣ για τις απόψεις των Ελλήνων πολιτών όσο αφορά την οικονομική πολιτική και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πολιτικών ηγετών


Ενδιαφέρον...


Τα δημοψηφίσματα της Ελληνικής Ιστορίας

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Προσβάλει τη μνήμη του Αντρέα Παπανδρέου ο Γιώργος αλλά και όλων των Ελλήνων!


Εδώ ως ΥΠΕΞ καταθέτει στεφάνι στο μαυσωλείο του ΦΑΣΙΣΤΑ
Μέγιστη ύβρι προς τον πατέρα του διέπραξε ο υιός του Γιώργος! Με μια απίστευτου θράσους ενέργεια, πρόσβαλε τη μνήμη δυο εκατομμυρίων Ελλήνων αλλά ταυτόχρονα ακύρωσε και το έργο του πατέρα του!
Τι έκανε; Διαβάστε:

29 Μαϊου 1453: η Πόλις εάλω


http://www.greekalert.com/2011/05/h_29.html

Η Ιστορία γράφεται με τα “οχι”

Μέρες τώρα έστηναν το σκηνικό.
Ενέτειναν τις πιέσεις, διέδιδαν απειλές, καλλιεργούσαν και συντηρούσαν σενάρια καταστροφής.
Για να αποσπάσουν το πολυπόθητο “ναι”.
Και να συνεχίσουν μια πολιτική, που αποδεδειγμένα οδηγεί στην καταστροφή της χώρας, αλλά στη σωτηρία των δανειστών μας.
Kαι της ντόπιας κρατικοδίαιτης ελίτ.

Χθες ο κ. Παπανδρέου είδε το σχέδιο του να ναυαγεί και τις προθέσεις του να αποκαλύπτονται.
Του προσφέρθηκε συναίνεση  για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.
Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό και αρραγές μέτωπο το οποίο ουδείς θα αγνοούσε  ή θα υποτιμούσε.
Δυστυχώς ο..

Η είδηδη της ημέρας

Θα ήταν η είδηση της ημέρας, αλλά με τέτοιο καταιγισμός ειδήσεων, περί ανασχηματισμού, συναίνεσης και χρεοκοπίας της χώρας, χάθηκε στις εσωτερικές σελίδες των εφημερίδων...
Η ΝΔ είναι πρώτη σε δημοσκόπηση, πανελλαδικά, για πρώτη φορά μετά απο περίπου 2 χρόνια και εντούτοις...