Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 15, 2013

Όμηρος και Ιεραρχία

"Ουκ αγαθόν πολυκοιρανίη. Εις κοίρανος έστω, εις βασιλεύς».

Όμηρος,
Ιλιάδα, Β 204

Μετάφραση: Δεν είναι καλό πράγμα η....

Γέλιο μέχρι δακρύων...Ξεκατινιάσματα στο φουσκωτό των Αν.Ελ μεταξύ των βουλτευτών του!

Το πάνε για οριστικό κλείσιμο το....μαγαζί ή καλύτερα να πούμε τη....μαρίνα οι Αν.Ελ. καθώς καθημερινά έχουμε και ένα επεισόδιο ξεκατινιάσματος μεταξύ των στελεχών του.

Ο Κουΐκ πριν από μερικές μέρες σε ραδιοφωνικό ΜΜΕ ανακοίνωσε ότι αν και εκπρόσωπος του κόμματος δεν γνωρίζει που βρίσκεται και τι κάνει ο Πρόεδρος Πάνος και ενημερώνεται από τα tweets του τελευταίου.

Σήμερα ήταν η σειρά να πιαστούν μαλλί με μαλλί δύο βουλευτίνες του κόμματος των "καμμένων" καθώς η μια υπονόησε σε δήλωσε ότι η άλλη είναι "εφιάλτης" και "αποστάτης"...

Σε σχέση με το σημερινό παραπολιτικό της εφημερίδας «Ελλάδα αύριο» - αναπαραγωγή χθεσινής δημόσιας δήλωσης της βουλευτή Κοζάνης του Κινήματος Ραχήλ Μακρή, το οποίο κλήθηκε να σχολιάσει η.....

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ;

Στην ειδησεογραφία της ημέρας, διαβάσαμε την παρακάτω είδηση:

«Τον σημερινό πρόεδρο της Βουλής και άλλοτε υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά και τον πρώην ΥΕΘΑ Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο ζήτησε ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου να καταθέσουν στη δίκη για τις χρυσές μίζες».

Και βέβαια, είναι λογικό και απολύτως κατανοητό το αίτημα του Τσοχατζόπουλου, να καταθέσουν οι...

Άλλη μια αντιρατσίστρια επίτροπος εναντίον των Ελλήνων. Δείτε φάτσα που θα μας πει και τι θα κάνουμε

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ!

Η δυσφορία που αισθάνεται το σύστημα από την πολιτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής εναντίον όλων αυτών που κατέστρεψαν και τώρα θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα έχει φτάσει πραγματικά πολύ ψηλά. Μετά τον Μούιζνιεκς, τώρα έχουμε άλλη μία επίτροπο να καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της ελεγχόμενης, από τους διεθνείς τοκογλύφους, Ε.Ε., εναντίον του Ελληνικού Λαού.

Η επίτροπος ήρθε και συναντήθηκε με τον...

Καταιγιστικός ο Χρήστος Παππάς πριν από λίγο στη Βουλή...Ξεφτίλισε τον προβοκάτορα Τ(σ)ατσόπουλο και τους αριστερομπολσεβίκους: "Δεν φοράτε παντελόνια...Δεν έχετε ανδρισμό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

Απόλυτη ξεφτίλα:Λαθρομετανάστης συκοφαντεί την Ελλάδα σε καραστημένο βίντεο των “Γιατρών του Κόσμου”


Ένα βίντεο που ρίχνει νερό στο μύλο των εχθρών της χώρας και αμαυρώνει χωρίς λόγο την εικόνα της εμφανίζοντάς της ως "χώρα ρατσιστών" που "κυνηγά τους φτωχούς λαθρομετανάστες" κυκλοφόρησε από τους Γιατρούς του Κόσμου με κεντρικό πρόσωπο τον 15χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη που κάποιοι του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν στο πρόσωπο.
Kαι μέσα στο σκοτάδι αναγνώρισε ότι φορούσαν "μαύρα μπλουζάκια με δάφνες" (το σήμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για όποιον δεν κατάλαβε)... Είναι απίστευτο το γεγονός ότι με τόση ελαφρότητα και χωρίς καν να υπάρξει ταυτοποίηση των ενόχων (στο 90% των επιθέσεων που γίνονται κατά λαθρομεταναστών υπαίτιοι είναι συμπατριώτες τους, βάσει των στοιχείων της Ελληνικής Αστυνομίας) κάποιοι θεώρησαν καλό να......

ΕΣΦΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

643908547
ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

Μνήμες από το προπέρσινο φονικό που είχε σημειωθεί στη Γ’΄Σεπτεμβρίου με θύμα τον άτυχο Μανώλη Καντάρη, θυμίζει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 47χρονου ιχθυέμπορου, πατέρα δυο ανήλικων κοριτσιών, τα ξημερώματα της Τρίτης, έξω από το σπίτι του επό της οδού Τραπεζούντος.
Στις 4.20 το ξημέρωμα,  ο 47χρονος ξεκίνησε όπως κάνει κάθε πρωί για την ιχθυόσκαλα. Είχε ιχθυοπωλείο στον Κορυδαλλό και πήγαινε να πάρει εμπόρευμα και προμήθειες.  Ο δράστης ή οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.
Ο άτυχος 47χρονος ήταν.....

Ένα μπουρδέλ@ ολόκληρη η Μανωλάδα....Γεμάτη με πάρανομα πορνεία για τους λαθρομετανάστες και όταν δεν έχουν λεφτά βιάζουν τους υπόλοιπους "προλετάριους"

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Δένδιας δεν τα είδε άραγε αυτά στην επίσκεψή του..;! 

"Πηγαίνοντας αρκετά συχνά στη Μανωλάδα για να βρεθώ δίπλα στους πρόσφυγες εργάτες γης και να σταθώ αλληλέγγυος μαζί τους, βρέθηκα και σε ένα άλλο πλήθος προβλημάτων – καταστάσεων που συντηρούνται – απορρέουν εξαιτίας... του βασικού προβλήματος. Την Κυριακή 28/04, κατά την διάρκεια της πορείας από τη Μανωλάδα μέχρι το αστυνομικό τμήμα της Βάρδας (4klm περίπου) είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετούς πρόσφυγες – εργάτες γης. Κάποια στιγμή ρωτάω έναν μπαγκλαντεσιανό συνοδοιπόρο - ”Ρε φίλε, υπάρχουν γυναίκες που τις πληρώνεται για να πάτε μαζί τους; ”

Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: - ”Υπάρχουν σπίτια , τα περισσότερα μέσα στα χωράφια , που έχουν γυναίκες και με 20 ευρώ πάμε” Τον ρώτησα αν οι γυναίκες είναι ελληνίδες ή ξένες και μου απάντησε ότι υπάρχουν από όλο τον κόσμο ακόμα και ”chinese girls” όπως μου είπε χαρακτηριστικά! Τον ρώτησα για το ποιος έχει τα σπίτια και τις γυναίκες και μου είπε ότι......

Η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη χθες στο extra3

Δείτε το βίντεο...

Χωρίς ίχνος ντροπής ο Μ.Βαρβιτσιώτης δηλώνει: "Προτιμώ να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ παρά Χρυσή Αυγή"

Η προσωποποίηση του όρου "ελαφροδεξία" είναι ο Μ. Βαρβιτσιώτης:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με την απίστευτη δήλωσή του...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Τούρκοι έρχονται στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ , ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!!

Τούρκοι έρχονται στις 19 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ!

Συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας.

Είναι ο «Σύλλογος Κλασσικών Αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολης», που αποφάσισε ανήμερα της μαύρης Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού να....