Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 20, 2015

Αποθεώθηκαν οι Μιχαλολιάκος και Λαγός κατά την έξοδό τους από τις φυλακές - 2 ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι φυλακές δεν λύγισαν τους Εθνικιστές! Ζήτω η Νίκη!

Υπό τα θερμά χειροκροτήματα και τις επευφημίες πλήθους Συναγωνιστών που πρόσετρεξε στις φυλακές Κορυδαλλού αποφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός.

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου...

CAPITAL.GR: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!

Στο… σύνηθες τον τελευταίο καιρό συμπέρασμα καταλήγει και άρθρο του capital.gr, με τίτλο «Η γιαλαντζί αριστερά και το προτεκτοράτο του Πούτιν»: στην τελευταία ελπίδα του ελληνισμού, την Χρυσή Αυγή, που μέλλεται να καταλάβει την εξουσία μετά την αναμενόμενη αποτυχία των Τσιπροκαμμένων. Ιδού το σχετικό απόσπασμα:...

Όσκαρ ηλιθιότητας από το newsit του Ευαγγελάτου για την παρουσία του Χρήστου Παππά στη βουλή

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να αποδείξεις την εμπάθεια και την συστηματική προσπάθεια παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής από "έγκυρες" ενημερωτικές ιστοσελίδες, όταν τα πράγματα μιλούν από μόνα τους.

Σε ένα ανυπόγραφο (ευτυχώς για τον άσχετο συντάκτη, γιατί θα γελοιοποιούνταν με ονοματεπώνυμο) κείμενο στην ιστοσελίδα του Νίκου Ευαγγελάτου, newsit καταγράφεται ένα δήθεν αντικειμενικό ρεπορτάζ για τα όσα συνέβησαν σήμερα στην διάσκεψη των Προέδρων στην Βουλή όπου συμμετείχε ο παράνομα προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Με σαφή την διάθεση του αναξιόπιστου συντάκτη να...

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ… ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ)

Γράφει ο Αντίοχος

Μια νέα δημοσκόπηση (με ή χωρίς εισαγωγικά…) της εταίρας Marc εμφανίστηκε στον Alpha.
Στην πρόθεση ψήφου (χωρίς αναγωγή) ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να συγκεντρώνει 40,2%, η ΝΔ 21%, το ΚΚΕ 4,9%, η Χρυσή Αυγή 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, το Ποτάμι 4,3%, το ΠΑΣΟΚ 2,5%, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών 1,8%, η Ένωση Κεντρώων 1,8%, η Τελεία 1% και Άλλο Κόμμα 3,3% των ερωτηθέντων.
Επίσης, το 52,9% τάσσεται υπέρ δημοψηφίσματος σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις οδηγηθούν σε αδιέξοδο και ζητηθεί από την κυβέρνηση να πάρει μνημονιακά μέτρα. Ωστόσο, το....

Ο ΤσίπροΚαμμένος υπέγραψε τη θανατική καταδίκη της αγροτικής μας οικονομίας... Συμφώνησε σε κυρώσεις έναντι της Ρωσίας.. Τα ακούς μαζάνθρωπε;!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσοι τώρα νομίσουν ότι ο Τσίπρας πάει στη Ρωσία στις 9 Μαΐου ως φίλος και ο Καμμένος είναι Ρωσόφιλος τότε είναι απλά....ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Μέσα στα πολλά που συζητήθηκαν στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε. ήταν και η κατάσταση στην Ουκρανία. Θυμίζουμε ότι η εξέλιξη αυτής της αμερικανοσιωνιστικής επιχείρησης για κατάλυση της δημοκρατίας της Ουκρανίας και αντικατάσταση της νόμιμης κυβερνήσεως με ανδρείκελα της Ουάσινγκτον, οδήγησε στην επιβολή κυρώσεων προς την Ρωσία από την  πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που όπως η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο των «δανειστών», έτσι και η Ευρώπη είναι προτεκτοράτο των αμερικανών στα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Η επιβολή αυτών των κυρώσεων είχαν ως αποτέλεσμα.....

Για τον Αρχηγό και τον Γιάννη Λαγό...

"Αιρεύονται γάρ έν αντί απάντων οι άριστοι, κλέος αέναον θνητών οι δε πολλοί κεκόρηνται όκωσπερ κτήνεα"

Από όλα τα πράγματα ένα μόνο προτιμούν οι άριστοι, την αιώνια δόξα των θνητών, ενώ οι πολλοί αρκούνται στο να χορταίνουν σαν τα ζώα.

Ηράκλειτος
 
 
Ο φάρος της Ιδέας μας λάμπει ξανά και ακτινοβολεί για όλους τους "τυφλούς" και καταπιεσμένους, με τους ακάματους πιστούς να μεταφέρουν το φως του σε όλη την Ελλάδα (ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ)

Πυρ κατά βούληση από τον Ηλία Παναγιώταρο: "Το παραδικαστικό κύκλωμα της ΝΔ συνεχίζει την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής"

Δείτε το βίντεο...

Κακόγουστο θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού η δήθεν «διαπραγμάτευση»!


Κακόγουστο θέατρο εις βάρος του ελληνικού λαού η δήθεν «διαπραγμάτευση»!

Γράφει ο Αντίοχος

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα η επταμερής σύνοδος για το ελληνικό ζήτημα στις Βρυξέλες και σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε νέα διορία μιας εβδομάδας στη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, για υποβολή σχεδίου «μεταρρυθμίσεων» και προτάσεων σε ειδική συνεδρίαση του Εurogroup.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδόθηκαν, υπήρξαν ενδείξεις σύγκλισης σε επίπεδο διαδικασίας αλλά όχι συνολική ταύτιση απόψεων. Επιπλέον,  υπήρξε πολιτική δέσμευση όλων των παρευρισκομένων για παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και πως δεν τίθεται θέμα Grexit. Τέλος, ο mister Tsipras διαβεβαίωσε τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, ότι η Ελλάδα έχει ταμειακά αποθέματα μέχρι την 15η Απριλίου…
Τι μέλλει γενέσθαι; Η αλήθεια είναι ότι....

ΑΥΡΙΟ στις 7 βροντοφωνάζουμε: "ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"... Συγκέντρωση των Ελλήνων ενάντια στην ανθελληνική χούντα στις 19:00


ΟΧΙ στο Ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων! Ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Σάββατο 21 Μαρτίου, Σταθμός Λαρίσης, 19:00

Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών
Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία»
Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Είναι πράγματι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως στην σημερινή Ελλάδα, των τόσων προβλημάτων,και κοινωνικών αδιεξόδων,υπάρχει μόνο μια πολιτική δύναμη που ασκεί αντιπολίτευση.
 
Παρά την ύπαρξη τόσων κομμάτων,και μάλιστα κομμάτων με δεκαετίες παρουσίας,τόσο σε κυβερνήσεις(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ),όσο και στην βουλή γενικότερα(ΚΚΕ), το πολιτικό έλλειμμα είναι σαφές. Ακόμη και το κόμμα – δημιούργημα της διαπλοκής,το ΠΟΤΑΜΙ,αδυνατεί να αρθρώσει αντιπολιτευτικό λόγο,παρά την εξωφρενική του προβολή ακόμη και μετεκλογικά.
 
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν μετατραπεί ανοιχτά και ξεδιάντροπα,σε εκφραστές των απόψεων των δανειστών, ξεκομμένα από την κοινωνία, ξεπερασμένα από τις εξελίξεις, τα δυο αυτά κόμματα που βαρύνονται για το σημερινό κατάντημα της χώρας, κραυγάζουν και απειλούν, και αδυνατούν να καταλάβουν πως έχουν συμπληρώσει τον ιστορικό τους κύκλο,και πως θα πρέπει να αναλάβουν τις ιστορικές τους ευθύνες,έναντι του λαού,της ιστορίας και της πορείας της χώρας, και να αυτοδιαλυθούν.
Σαν τους μαυραγορίτες της κατοχής, που...