Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 28, 2014

Βερναδάκης της VPRC: "Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή.. Έρχεται συντριβή για τη ΝΔ" - ΒΙΝΤΕΟ


Ο πολιτικός διασυρμός που επέρχεται για τη ΝΔ ομολογήθηκε αυτή τη φορά από έναν δημοσκόπο. Αυτά που φανερώνονται στις κρυφές δημοσκοπήσεις και έχουν στα επιτελεία τους τα κόμματα αποκάλυψε ο ο καθηγητής και επιστημονικός σύμβουλος της εταιρείας δημοσκοπήσεων VPRC, Χριστόφορος Βερναρδάκης στην εκπομπή "Απαγορευμένος Λαβύρινθος" της ΕΡΤ3.

Εκτίμησε λοιπόν ότι σε περίπτωση κανονικής συμμετοχής στις εκλογές (30% αποχή) τότε η ΝΔ αναμένεται να συντριβεί ("Ταβάνι" το 18%), με την ΕΛΙΑ - ΠΑΣΟΚ να μην ξεπερνά σε καμιά περίπτωση το 5% και τη ΔΗΜΑΡ να μένει κάτω από το 3%.

Ο κ. Βερναδάκης άφησε να εννοηθεί επίσης ότι η δεύτερη θέση στις εκλογές δεν είναι δεδομένη για το κόμμα της ψοφοδεξίας καθώς απειλείται άμεσα από τη Χρυσή Αυγή. 

Δείτε το βίντεο...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη αφιερωμένη στις Ευρωεκλογές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης θα φιλοξενήσει στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

ΒΓΟΝΤΖΑΣ: ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνέντευξη στην εκπομπή των Χαρδαβέλλα και Λάζου, στον realfm 97,8, για το αν έχουν δικαίωμα υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, αλλά και του ευρωσυνδυασμού «Εθνική Αυγή», να συμμετάσχουν στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, ενόψει της απόφασης που αναμένεται στις 3 και 11 Μαΐου αντίστοιχα, από τον «Άρειο Πάγο» (δηλαδή από τους Σαμαροβενιζέλους…), έδωσε ο γνωστός δικηγόρος (και ΠΑΣΟΚ μέχρι κόκκαλο…), Αντώνης Βγόντζας.

Όπως είπε, για να στερηθεί κανείς του δικαιώματός του να ψηφίζει και να ψηφίζεται (αυτό που λέμε «τα πολιτικά δικαιώματα»), δε φτάνουν οι αποφάσεις των ανακριτριών που έχουν προσωρινό χαρακτήρα, αλλά απαιτείται ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση του ποινικού δικαστηρίου. Επίσης, ο γνωστός δικηγόρος, είπε πως τυχόν απαγόρευση της συμμετοχής της Χρυσής Αυγής στις εκλογές, συνιστά συνταγματικό πραξικόπημα… 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

EΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ «ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ» – ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο… ΠΟΙΗΤΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Άρθρο με θέμα τις επικείμενες τριπλές εκλογές και τίτλο «Μυρίζει… Μάιος 2012», έγραψε στην ιστοσελίδα του ο μεγαλοδημοσιογράφος Ευαγγελάτος. Στο άρθρο του αυτό, λοιπόν, ο μεγαλοδημοσιογράφος επισημαίνει τα λάθη και τις αδυναμίες των συστημικών κομμάτων (του… «συνταγματικού τόξου»), αποφεύγει επιμελώς να αναφερθεί στην Χρυσή Αυγή και στο τέλος προβλέπει ότι το αποτέλεσμα θα είναι «απρόβλεπτο και σοκαριστικό». Τι εννοεί ο… ποιητής; Λέγοντας «απρόβλεπτο», ο σίγουρα έχων γνώση των κρυφών δημοσκοπήσεων μεγαλοδημοσιογράφος, εννοεί προφανώς ότι δεν θα έχει προβλεφθεί από τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στις φυλλάδες. Λέγοντας «σοκαριστικό», δε μπορεί να εννοεί τίποτα άλλο από έναν θρίαμβο της Χρυσής Αυγής! Ιδού:  

«Ο τρόπος και η ταχύτητα που τα όλα τα κόμματα του σημερινού πολιτικού σκηνικού κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο είναι...

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: "ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ Εκλογικοί Αντιπρόσωποι... Από τον καναπέ δεν γράφεται Ιστορία"


Π. Ηλιόπουλος: Από τον καναπέ δεν γράφεται Ιστορία

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, μας χωρίζουν ελάχιστες ημέρες από τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου. Το Κίνημά μας βρίσκεται εδώ και 7 μήνες σε ασφυκτική πίεση από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα του Αντιδημοκρατικού τόξου.
Τόνοι λάσπης και άφθονο δηλητήριο έχουν χυθεί με σκοπό να ανακόψουν τη, βέβαιη πλέον, επικράτηση του γνησιότερου λαϊκού κινήματος της Μεταπολίτευσης, χωρίς το παραμικρό αποτέλεσμα. Απεναντίας, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στην καλύτερη, δυναμικότερη και παραγωγικότερη φάση της μέχρι σήμερα Ιστορίας της, έχοντας 2 νεκρούς Ήρωες, τον Αρχηγό της και δεκάδες Συναγωνιστές φυλακισμένους και εκατομμύρια οπαδούς εντός και εκτός Ελλάδας. Αυτή είναι η “επιτυχία” των παράνομων διώξεων απέναντί μας.
Στις δύο αναμετρήσεις που έρχονται, η Χούντα Σαμαροβενιζέλου, που.......

Ανοιχτή επιστολή Χρήστου Παππά προς τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Τσιάρα: «Το ξέρεις και συ;»


Αποκλειστικό “Εμπρός”: Ανοιχτή επιστολή Χρήστου Παππά προς τον βουλευτή της ΝΔ, Κ. Τσιάρα: «Το ξέρεις και συ;»

Σοβαρό πολιτικό θέμα δημιουργείται μετά από την αποκλειστικότητα του «ΕΜΠΡΟΣ».

Η δημοσίευση της ανοικτής επιστολής του εγκλείστου προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής κου Χρήστου Παππά προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργό των Εξωτερικών κο Κωνσταντίνο Τσιάρα δημιουργεί νέους κλυδωνισμούς στους κόλπους της Ν.Δ., που δεν θα είναι οι μόνοι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Ο πρωθυπουργός μετά την γνωστοποίηση που κάναμε στο περασμένο φύλλο του «ΕΜΠΡΟΣ» για τα «χουντικά» και «φασιστικά» φρούτα του ευρωμπαχτσέ του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ., έρχεται να αντιμετωπίσει τώρα και νέο θέμα υβριστών του.
Η ανοικτή επιστολή Παππά έρχεται να.....

ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

10007022_10203001055645224_469663220_n
Γράφει ο Αντίοχος.

Εν όψει της επικείμενης συντριβής στις 18 και –κυρίως- στις 25 Μαΐου, η συγκυβέρνηση των δοσιλόγων έβγαλε τον τελευταίο «άσσο» από το μανίκι της: απαγόρευση από τον Άρειο Πάγο της καθόδου της Χρυσής Αυγής, της Εθνικής Αυγής κι οποιασδήποτε άλλης Αυγής στις ευρωεκλογές!
Όχι ως πραγματικότης, αλλά ως φήμη. Η ιστορία αυτή παίζει στα συστημικά ΜΜΕ εδώ και πολύν καιρό, αλλά χθες συγκεκριμενοποιήθηκε με άρθρο στο «Βήμα», το οποίο έδωσε και τις ημερομηνίες της… κρίσεως.
Στις 3 Μαΐου –λέει- θα κριθεί η......

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

αστυνομια-χρυση-αυγη
Το μεγάλο κόλπο του 500άρικου (προεκλογικό χατζιλίκι από το ανύπαρκτο «πρωτογενές πλεόνασμα…), το οποίο θα πάρει ένας στους τρεις αστυνομικούς, φαίνεται πως δεν πιάνει τόπο. Και οι αστυνομικοί δε φαίνονται διατεθειμένοι να ψηφίσουν τους υπευθύνους της δυστυχίας τους. Έτσι, μπαίνουν σε εφαρμογή… άλλα κόλπα.
Έτσι, όπως ανακοίνωσαν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των Σαμαροβενιζέλων, οι δύο «υπερδραστήριες» ανακρίτριες «ερευνούν την εμπλοκή αστυνομικών οργάνων που με πράξεις ή και παραλείψεις τους συνέδραμαν σε.....

Σε άδειες αίθουσες μιλάνε τα πολιτικά πτώματα της ψοφοδεξιάς


Σε άδειες αίθουσες μιλάνε τα πολιτικά πτώματα της ψοφοδεξιάς

Ούτε μια αίθουσα 50 ατόμων δεν μπόρεσαν να γεμίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ψοφοδεξιάς Κεφαλογιάννης και Καλαντζάκου.

Στο επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας το απόκομμα της ΝΔ που ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη εκλογική πανωλεθρία της ιστορίας του είχαν συνέντευξη Τύπου τα ρετάλια της ΝΔ και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε .....

Defencenet.gr: " Έρχεται "μπαμ" στις ευρωεκλογές που αλλάζει το πολιτικό σκηνικό... "

Ερχονται μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές στις ευρωεκλογές με το πολιτικό σκηνικό να αλλάζει δραματικά την επομένη. Μοναδική ελπίδα της κυβέρνησης να ισορροπήσει τις εντυπώσεις να προέρχεται από τις περιφερειακές εκλογές, όπου λόγω της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην σύμπηξη τοπικών συμμαχιών φαίνεται ότι μπορεί αν πάρουν αρκετές περισσότερες περιφέρειες οι κυβερνητικοί.
Εκτός και αν... Εκτός και αν γίνει πράξη η σκέψη που υπάρχει στον Λαϊκο Σύνδεσμο να απέχουν από τον δεύτερο γύρο στις περιφέρειες ή στους δήμους που δεν έχει περάσει υποψήφιος της ΧΑ και να ρίξουν όλο το βάρος στις ευρωεκλογές που διεξάγονται την ίδια ημέρα!
Κατ'αυτό τον τρόπο μικραίνει η......

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΟΘΕΙΑ – ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δηλώνουμε όλοι εκλογικοί αντιπρόσωποι στις Τ.Ο. και τους πυρήνες σε όλη την Ελλάδα ή στα κεντρικά του Κινήματος..

Γράφει ο Αντίοχος.

Όμως, υπάρχει και κάτι τελευταίο, στο οποίο πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Ήδη, κυκλοφορούν έντονες φήμες, ότι ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ θα επιχειρήσει να κάνει νοθεία στις ευρωεκλογές! Θα μου πείτε, του λείπει ο μηχανισμός. Κάνετε λάθος! Υπάρχει παρακράτος, υπάρχουν τα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά! Οι κουκουέδες και οι αριστεριστές της ΑΝΤΑΡCIA!
Ιδιαίτερα οι πρώτοι, οι οποίοι σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουν γίνει από το 1974 μέχρι σήμερα, έχουν......

Η κόρη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, σε μια εκ βαθέων συνέντευξη: "Ο Αγώνας μας δε θα σταματήσει ποτέ...Μέχρι να δικαιωθούν οι νεκροί μας"

UraniaL_0
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του έγκλειστου γ.γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, έγινε περισσότερο γνωστή στο πανελλήνιο από την εικόνα όπου κατεβαίνοντας τα σκαλιά του ανακριτικού γραφείου μετά την προφυλάκισή του, αγκάλιαζε σφιχτά το χέρι του πατέρα της, σα να μην πίστευε ότι σε λίγο θα τον έπαιρναν από κοντά της.
Λίγο αργότερα δέχθηκε και αυτή την επίσκεψη της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι της, αλλά η, μόλις 26 ετών, απόφοιτος της Φιλοσοφικής, αντιμετώπισε στωικά και αυτό το γεγονός.
Τα όσα διδάσκεται στο μεταπτυχιακό που κάνει στην Ψυχοπαθολογία αυτή την εποχή – όπως λέει και η ίδια αστειευόμενη στο defencenet.gr - “την έχουν εκπαιδεύσει να αντέχει στην ψυχολογική πίεση και τις κακουχίες”.
Σε λίγες ημέρες καλούν και την μητέρα της την βουλευτή Ελένη Ζαρούλια, σε απολογία. Πώς αισθάνεται στο ενδεχόμενο να φυλακιστεί και εκείνη;
“Σίγουρα δεν είναι εύκολο” λέει και σπάει η φωνή της για μια στιγμή.
Για να επανέλθει αμέσως μετά: “Το να.....

Oι λακέδες του συστήματος έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους στον αρχιτοκογλύφο αφεντικό τους

11032010352

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Πριν λίγες ημέρες διαβάζαμε στον Εθνικισμό: “Βαρέθηκαν να περιμένουν τις άρσεις ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τις «κόκκινες» ανακρίτριες και την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» τα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά και του σάπιου συστήματος ολόκληρου και απαιτούν από τα αφεντικά να τα λύσουν, για να καθαρίσουν όπως αυτά μόνο ξέρουν, με την Χρυσή Αυγή”.  Προφανώς το σύνθημα δόθηκε και συνδυάστηκε – κατά τύχη βεβαίως βεβαίως – με την επίσκεψη του του αρχιτοκογλύφου  Τζόρτζ Σόρος, στην Αθήνα, από τον οποίο πέρασε για προσκύνημα, σχεδόν ολόκληρη η ΝΔ.
Η κόκκινη ψώρα, ο συρφετός των αμετανόητων μπολσεβίκων, με το μυαλό σε πλήρη αγκύλωση, ξεσάλωσε.
Χρησιμοποιώντας βαρύγδουπα ονόματα όπως “αντιφασιστική ή αντιρατσιστική κίνηση τάδε ή δείνα”, με κουκούλες να....