Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 26, 2014

Η έσχατη κίνηση - επαιτεία του Σαμαρά για να μείνει Πρωθυπουργός θα είναι να ζητήσει την ψήφο των...... τουρκόφωνων βουλευτών!


«Ταβάνι» στους 175 βλέπει ο Σαμαράς και ετοιμάζεται να δώσει δώρο τη χώρα στους τούρκους, καταργώντας το πλαφόν του 3%

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο άνθρωπος που καταδικάστηκε σε μόνιμη επωδό ως "αλήτης - προδότης" θα επικυρώσει το ποιον του και θα γίνει ο δούρειος ίππος των ανθελλήνων του τουρκικού Προξενείου. Οργή και Κατάρα θα τον συντροφεύει για πάντα από τους Έλληνες.

Στην πορεία του προς την πτώση, ο Σαμαράς έκανε οτιδήποτε ήταν δυνατόν για να την αποτρέψει. Ξεκίνησε βάζοντας αθώους ανθρώπους στην φυλακή, επειδή αρνήθηκαν να γίνουν τα πολιτικά του δεκανίκια. Πλησιάζοντας προς την προεδρική εκλογή έστειλε ένα μήνυμα προς τους έγκλειστους Συναγωνιστές, αποφυλακίζοντας τον «πρόθυμο». Στη συνέχεια «έθαψε» με την βοήθεια του Ντογιάκου το βίντεο Χαϊκάλη και απεύθυνε διάγγελμα προς τους βουλευτές, τάζοντας υπουργεία και θέσεις για να ψηφίσουν.
Παρά τις,

Το βρώμικο παρακράτος Σαμαρά και ο Ντογιάκος κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν τον Σαμαρά... - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ντογιάκος προσπαθεί να βγάλει πρόεδρο: Βρώμικες μεθοδεύσεις και έντονο παρασκήνιο στις τελευταίες μέρες της χούντας Σαμαρά

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι και να κάνουν οι επίορκοι και οι κονδυλοφόροι στη συνείδηση του Έλληνα ο Σαμαράς είναι "τελειωμένος" πολιτικά και ηθικά. Η Χρυσή Αυγή ανατέλλει και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Έχει γίνει συγγνωστό σε όλους πως ο... ασταθής Σαμαράς θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, να παραμείνει στην εξουσία. Στην όλη προσπάθεια που κομβικό της σημείο έχει την προεδρική εκλογή, φαίνεται ότι έχει αναλάβει πρωτοβουλία η «παράγκα Μπάμπη», αλλά και οι καναλάρχες. Αρκεί να θυμίσουμε ενδεικτικά μερικές περιπτώσεις:
Ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά: Σε αδιάψευστο ντοκουμέντο ακούγεται η φωνή του πρωθυπουργού να δίνει απευθείας εντολή για την προφυλάκιση Βουλευτών. Το εν λόγω ηχητικό ντοκουμέντο ουδέποτε προβλήθηκε από τα ΜΜΕ, αλλά επίσης δεν....

Οι ιστοσελίδες της "δεξιάς", οι εκλογές που έρχονται και....τα κάλαντα που θα ψάλουν οι ψηφοφόροι στο Σαμαρά!

Γράφει ο Αινείας

Μια, μια όλες οι "δεξιές" ιστοσελίδες, που στηρίζουν τον Σαμαρά και τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να... εκλογολογούν και να διαχειρίζονται όλα τους τα θέματα με προεκλογική σκοπιά.

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα αυτά των parapolitika.gr και newpost.gr που ήδη ξεκίνησαν τη βασική θεματολογία τους με το "ποιοι εκλέγονται στη Β' Αθηνών", "ποιοι θα συμμαχήσουν με ποιον" και άλλα παρόμοια.

Είναι τέτοια η ηττοπάθειά τους για το αποτέλεσμα της Δευτέρας, 29 Ιανουαρίου, όταν και έχουμε την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας που τη θεωρούν "τυπική διαδικασία"!

Σας μεταφέρω επ'ακριβώς ρεπορτάζ από το parapolitika.gr:

"Δεν έχουμε τους....

Έκτακτο ανακοινωθέν-επιστράτευση από το ΔΟΛ: "Έχουμε εκλογές...Μακρυά από τη Χρυσή Αυγή γιατί δεν είναι με τους κλέφτες"!


Προεκλογική ανακοίνωση ΔΟΛ: Ψηφίστε ό,τι θέλετε, εκτός από Χρυσή Αυγή γιατί αυτοί δεν είναι δικοί μας!

s.s.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι άκρως τιμητικό να έχουμε απέναντί μας τους δοσίλογους του 40', τους κλέφτες του 99' και τους μνημονιολάγνους του 2010. Σε αυτή τη μάχη θα τους συντρίψουμε γιατί μαζί μας έχουμε τους τίμιους και τους αγωνιστές και όχι τους αισχρούς και του δημαγωγούς.

Πλησιάζουν με βήμα γοργή οι εκλογές και οι «νταβατζήδες», όπως έλεγε ο Καραμανλής, αρχίσανε να δίνουνε «γραμμή», ώστε να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, μέσα από την εκλογική διαδικασία. Η προσπάθεια αυτή είναι πραγματικά πολυεπίπεδη, αφού δεν εξαντλείται στα στημένα λασπολογικά δημοσιεύματα, αλλά προχωράει σε ψεύτικες δημοσκοπήσεις, διαρροές από «παλιούς κοινοβουλευτικούς» και άλλες ποικιλόμορφες μεθοδεύσεις εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το σκοπούμενο προφανές, αφού το πολιτικό σύστημα έχει χαρίσει χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων στις συστημικές εφημερίδες και τα κανάλια, ενώ παραλλήλως τροφοδοτεί αφειδώς με....

Η προεκλογική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται... Γεμάτες ακόμη και οι σκάλες και τα μπαλκόνια της Τ.Ο. Ηλείας για να ακούσουν Ματθαιόπουλο και Μπαρμπαρούση - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου για τις ομιλίες των Συναγωνιστών Α.Ματθαιόπουλου και Κ.Μπαρμπαρούση - Φωτορεπορτάζ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Πύργου η προγραμματισμένη ομιλία των συναγωνιστών βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου, Κ. Μπαρμπαρούση και Α. Ματθαιόπουλου. Πρέπει να τονίσουμε πως η προσέλευση του κόσμου στην Τ.Ο. Πύργου, ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.
Η Χρυσή Αυγή εμφανίζει αύξηση των δυνάμεών της στην Ηλεία και τα δύο γραφεία μας στο νομό (σε Πύργο και Βάρδα) όπως και οι.....

Παραδοχή Μπόμπολα... Το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα πρέπει να διαλυθούν για να πάμε σε εκλογές!

Με ένα εξόχως αποκαλυπτικό κείμενο επιλέγει ο Big Boss Μπόμπολας να μας εισάγει στην προεκλογική περίοδο, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει ούτε η τρίτη - και τελευταία - ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Μέσα από την οικονομική - πολιτική εφημερίδα του "Ημερησία" υπό τον τίτλο "Τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σύστημα", το οποίο σημειολογικά σημειώνει και την "τεκτονική" προέλευση των αλλαγών στα κόμματα, αναφέρεται η αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος που θα επιχειρήσει να κάνει το καθεστώς με σκοπό την.... υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού.

Επιγραμματικά λοιπόν απορρέουν τα εξής από το κείμενο:
Α. Στη ΝΔ οι "δελφίνοι" ήδη βγάζουν.... selfies και ξεκινούν την επικοινωνιακή προβολή τους στα ΜΕΜ
Β. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν....

ΣΕΒ ΠΡΟΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΕΜΕΙΣ!

tsiprasseb__article
Γράφει ο Αντίοχος

Παρέμβαση υπέρ της «εθνικής συνεννόησης» κάνει ο ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, όπως μετονομάστηκε ο Σύνδεσμος Ελλήνων βιομηχάνων). Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι η παρέμβαση δεν αφορά την παρούσα φάση, ούτε κάνει λόγο για ανάγκη συναίνεσης, εκλογής προέδρου κ.τ.λ., αλλά θέτει θέματα της επομένης των εκλογών (τις οποίες προφανώς θεωρεί δεδομένες…). Πάρτε μια γεύση:
«Τα κόμματα οφείλουν να κατανοήσουν ότι οι επιχειρήσεις και οι αγορές έχουν ανάγκη από στέρεο έδαφος για να σχεδιάσουν και να επενδύσουν. Ζητούμε από τα κόμματα να συμφωνήσουν στα ....

Η πρώση της Χούντας Σαμαρά στις 29 Ιανουαρίου και ο.... Ιωάννης Μεταξάς

29 Ιανουαρίου, σημαδιακή ημέρα, είναι η ημερομηνία θανάτου (δολοφονία κατ' άλλους)του ιστορικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μετάξα.

Με αφορμή και τον επερχόμενο "θάνατο" της άθλιας Χούντας Σαμαρά την ίδια ημερομηνία και με τη λογική ότι οδηγούμαστε σε εκλογές, με πρίσμα ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και τη λογική να ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ τονίζουμε τα λόγια του Εθνάρχη Μεταξά με την προσδοκία οι Έλληνες να θυμηθούν ποιοι όρισε η φύση να είναι:

"Η Ελλάς έγινε από της 4ης Αυγούστου Κράτος αντικομμουνιστικό, Κράτος.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΤΟΥΣ: ΕΞΩ ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ – ΜΕΣΑ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

fasistas samaras cover ο

Ένας-ένας οι προφυλακισθέντες για τις μίζες στα εξοπλιστικά, βγαίνουν έξω!
Έτσι, ελεύθερος αφέθηκε ο επιχειρηματίας Δ. Παπαχρήστος, ο οποίος είχε προφυλακισθεί διότι μοίρασε μίζες στην υπόθεση των εξοπλιστικών. Ο λεγάμενος ήταν εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WEGMANN και κατηγορείται ότι δωροδόκησε τον πρώην διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Αμύνης Αντώνη Κάντα με 750.000 ευρώ.
Είχε προφυλακιστεί από τον....

Ελληνικά Χριστούγεννα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ελληνικά Χριστούγεννα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Γεννήθηκα τον Δεκέμβριο του 1957 όχι σε κάποιο χωριό, αλλά σε μία κεντρική συνοικία των Αθηνών και παρόλο αυτό είχα την τύχη και την ευλογία να ζήσω το πνεύμα των Χριστουγέννων μιας παλαιάς Ελλάδος, η οποία σήμερα φαντάζει μία μακρινή νοσταλγική ανάμνηση.
Τόσο αυτή τη χρονιά όσο και τα περασμένα χρόνια οι νεοέλληνες ζουν τις ημέρες των εορτών με ένα πνεύμα (καταχρηστική η χρησιμοποίηση της λέξεως πνεύμα…) το οποίο ασφαλώς δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το πνεύμα των Χριστουγέννων, των Ελληνικών Χριστουγέννων σύμφωνα με την παράδοση, τα ήθη και τα ...