Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2015

Η Χρυσή Αυγή εμπνέει τη νεολαία που αντιστέκεται.. Φ. Γραικός:"ΟΧΙ στους τοκογλύφους και τα μνημόνια της δυστυχίας μας"


http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/DSCN1807(fixed).jpg

Δείτε τη συνέντευξη του νεότερου βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου που δίνει το έναυσμα για την Αντίσταση του λαού μας, με πρωτοπόρα τη νεολαία μας..

Επίθεση κατά τού Λαού και της Πατρίδας από τούς ξενοσυμμορίτες του "συνταγματικού τόξου"



Ματαιοπονούν όσοι θέλουν  να βρούνε διαφορές και να επισημάνουν διαφωνίες μεταξύ των μελών της συμμορίας της μεταπολίτευσης. Είτε αν κάποιοι μένουν Ευρώπη είτε αν κάποιοι κηρύσσουν την οκτωβριανή επανάσταση, η πραγματικότητα είναι η αυτή. Δηλαδή πως κοροϊδεύουν όλοι μαζί και εξίσου τον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό. Ολοι τους έχουν την ίδια έθνοκτόνο αντίληψη : την λατρεία των αγορών , την δουλική εξάρτηση από την Ε.Ε. και το διευθυντήριο των Βρυξελλών καθώς και την εμμονή στην λατρεία του €. Λές και δεν είναι αυτό το ίδιο το νόμισμα του ευρώ μία από τις κυριότερες αιτίες για την σημερινή εικόνα δυστυχίας του Λαού μας.

Λές και η....

Πύρινα λόγια στην ΕΡΤ Κασιδιάρη - Παππά - Παναγιώταρου: Έλληνες Αντισταθείτε" - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Κασιδιάρης...

ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

politika_fantasmata
Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Έχοντας βαθύτατη γνώση του γεγονότος ότι οι συνοδοιπόροι του Κινήματός μας δεν είναι «προβατάκια» που σύρονται από τις κομματικές επιταγές, όπως είθισται στους κομματικούς εσμούς του «συνταγματικού τόξου», δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να κάνω προβλέψεις για την ψήφο τους, στο ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΙΒΔΗΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της Κυριακής.
Είναι ολοφάνερο και είχε επισημανθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από τον Αρχηγό του Κινήματός μας, η διαβόητη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του ΣΥΡΙΖΑ περί της υπογραφής νέου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (κι όχι συμφωνίας όπως θέλουν να το παρουσιάζουν) με τους τοκογλύφους δυνάστες της Πατρίδος μας.
Άλλωστε αυτό έχει....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ… ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

01_ScaleOfCrisis29JUNE2015

Γράφει ο Αντίοχος

Ρεπορτάζ με επίσημα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) για την ροή λαθρομεταναστών στις χώρες της Μεσογείου μέσα στο 2015, έκανε το γαλλικό κανάλι TV5, στο οποίο αναδεικνυόμαστε… πρωταθλητές Ευρώπης, ξεπερνώντας την μέχρι πρότινος πρώτη, Ιταλία!
Έτσι, η συνολική αύξηση της λαθρομετανάστευσης στην Μεσόγειο είναι της τάξεως του 80% (!!!), την ίδια ώρα που –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για το πρώτο 5μηνο του 2015- στην Ελλάδα είναι… 700% (το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πέρυσι είχαμε χοντρικά 7.000 λαθρομετανάστες και φέτος έχουμε 47.000).
Στην συνέχεια του ρεπορτάζ, παρουσιάστηκαν τα.....

Δήλωση ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής: "ΟΧΙ στο Μνημόνιο των τοκογλύφων - ΟΧΙ στο αριστερό Μνημόνιο του Τσίπρα" ΒΙΝΤΕΟ

http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/20567/evrovouleytes2__article.jpgΔείτε το βίντεο...

Γιάννης Λαγός - Νίκος Μίχος στο “Εμπρός”: Συνεχίζουμε τον πολιτικό Αγώνα ευρισκόμενοι σε κατ΄ οίκον περιορισμό


Γιάννης Λαγός - Νίκος Μίχος στο “Εμπρός”: Συνεχίζουμε τον πολιτικό Αγώνα ευρισκόμενοι σε κατ΄ οίκον περιορισμό

Οι σε κατ οίκον περιορισμό - φυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κ. Γιάννης Λαγός και Νικόλαος Μίχος, μιλάνε στο «ΕΜΠΡΟΣ» και στον δημοσιογράφο Π. Παναγόπουλο και δίνουν τις απαντήσεις για τους λόγους που το «συνταγματικό τόξο» συνεχίζει να τους έχει φυλακισμένους

Ένα χρόνο κλείνουν οι σε κατ’ οίκον περιορισμό - φυλάκιση οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κα. Ελένη Ζαρούλια, Νικόλαος Μίχος, και Δημήτριος Κουκούτσης, ενώ σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκονται πλέον και ο προ τριών μηνών αποφυλακισθείς Αρχηγός της τρίτης Πολιτικής Δύναμης της χώρας κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αλλά και ο επίσης αποφυλακισμένος βουλευτής κ. Γιάννης Λαγός. Το «ΕΜΠΡΟΣ» μίλησε με τους κυρίους Γ. Λαγό και Ν. Μίχο, για τις πρωτοφανείς καταστάσεις τις οποίες βίωσαν σε μια «δημοκρατία», η οποία είναι πλέον ξεκάθαρο ότι προσπαθεί να εξοντώσει όσους δεν μπορεί να ελέγξει. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι, ο.....

27 Ιουνίου: Όταν ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος προειδοποιούσε για το τσίρκο του Σύριζα και τις ουρές της ταλαιπωρίας - ΒΙΝΤΕΟ

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: "Ανατροπή στην δίκη της Χρυσής Αυγής"


Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Ανατροπή στην δίκη της Χρυσής Αυγής

Αποκαλυπτικό άρθρο του Δ. Γιαννακόπουλου

Σε φορτισμένο κλίμα αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου η δίκη της Χρυσής Αυγής στις 9 Ιουλίου, καθώς το δικαστήριο έχει ζητήσει να παραστούν στην ίδια μικρή αίθουσα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού οι εκατοντάδες μάρτυρες κατηγορίας και υπεράσπισης των κατηγορουμένων. Επιπλέον, οι δικηγόροι της πολιτικής αγωγής δεν θα μπορούν πλέον να πολιτικοποιήσουν την διαδικασία μετά την απόφαση της έδρας να μην επιτρέψει ερωτήσεις προς τους εναγόμενους για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση που δεν σχετίζεται με τα υπόλοιπα αδικήματα. Η εξέλιξη αυτή έχει ήδη πυροδοτήσει εντάσεις και αναμένονται σφοδρές αντιδικίες μεταξύ των δύο πλευρών, αφού η πολιτική αγωγή δεν θα μπορέσει να εξετάσει την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής για σειρά υποθέσεων, όπως τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα και τις επιθέσει κατά του ΠΑΜΕ και των Αιγύπτιων ψαράδων, περιορισμένοι μόνο στην εξέταση των άμεσα εμπλεκόμενων.
Περαιτέρω, κατά την τελευταία ημέρα προ της διακοπής (σ.σ: στις 29 Ιουνίου), ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας, αποκάλυψε πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (46/2015 συνεδρίαση 26ης  Μαϊου) το οποίο στηρίχτηκε στη Διεθνή Σύμβαση του Παλέρμο και με το οποίο απηλλάγη προφυλακισμένος Τούρκος υπήκοος κουρδικής καταγωγής για....

“Τιμημένο” ΚΚΕ: Το καλύτερο δεκανίκι της κλεπτοκρατίας

«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μηδέ τη γνώμη άλλαξε, μηδέ την κεφαλή του».

Η συμπυκνωμένη σοφία του παροιμιακού λόγου του λαού, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά καταλληλότερη από κάθε σχόλιο για τη στάση του «τιμημένου» ΚΚΕ και στο ζήτημα του δημοψηφίσματος.
Καλά ρε συντρόφια, αρνείσθε να ψηφίσετε το«όχι» στο δημοψήφισμα γιατί θεωρείτε ότι αυτό θα σημάνει «ναι» στη μνημονιακή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπαίνετε δηλαδή στη «λογική» του δημοψηφίσματος γιατί θεωρείτε ότι το ερώτημα είναι παρελκυστικό και προτείνετε κάποια δικά σας ερωτήματα που υποτίθεται θα βοηθήσουν το λαό να αποφασίσει επί της ουσίας και όχι στο ψευτοδίλημμα.
Θα συμφωνήσω ότι και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστά μνημόνιο.
Αλήθεια, όταν ψηφίζετε τα διάφορα νομοσχέδια στη Βουλή, εν μέρει ή εν όλω, αυτά έχουν τη μορφή που θα είχαν αν είχαν συνταχθεί από το ΚΚΕ με τη χώρα σε κομουνιστικό καθεστώς; Ασφαλώς όχι. Εκεί λοιπόν γιατί δεν...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

simaia-maiandros
Το να είσαι Εθνικιστής και πολύ περισσότερο Χρυσαυγίτης, ξεπερνά ακόμη και τα όποια φυλετικά και οικονομικά δεδομένα της ιδεολογίας μας. Έχει να κάνει περισσότερο, με την στάση ζωής που κρατά ο καθένας. Μια στάση ζωής, που πρέπει να έχει ως σκοπό την συνεχώς ανοδική πορεία προς την επίτευξη του απόλυτου, αποφεύγοντας όμως σε κάθε περίπτωση την έννοια του ατομικισμού. Μια στάση ζωής, η οποία θα μπορούσε να έχει ως τέλειο επιστέγασμά της, ακόμη και τον Ηρωικό θάνατο. Με βάση λοιπόν πως ο τρόπος ζωής ενός συνειδητοποιημένου Εθνικιστή, ενός ολοκληρωμένου Χρυσαυγίτη που βασίζεται στην αρμονική συνύπαρξη λόγων και έργων, πρέπει να είμαστε συνεπείς στα όσα ισχυριζόμαστε και πιστεύουμε σε μια σταθερότητα που μας διέπει με Περηφάνια και Προβληματισμό. Περηφάνια, γιατί ενάντια στην....

Λέμε «ΟΧΙ» στα Μνημόνια τόσο των δανειστών όσο και της κυβέρνησης


Λέμε «ΟΧΙ» στα Μνημόνια τόσο των δανειστών όσο και της κυβέρνησης

Το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού την ερχόμενη Κυριακή αποτελεί ξεκάθαρη άρνηση ΚΑΘΕ απόπειρας δημιουργίας ενός νέου Μνημονίου, είτε αυτό σχεδιάζεται από τους δανειστές, είτε από την κυβέρνηση. Το τηλεοπτικό διάγγελμα του Τσίπρα την Τετάρτη  δεν πρέπει ούτε να μας ξεγελάσει, ούτε να μας ρίξει στάχτη στα μάτια για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης. Αυτό το οποίο σχεδιάζει στην πραγματικότητα είναι μια συμφωνία, «λίγο πάνω, λίγο κάτω», με την πρόταση των δανειστών, με την οποία θα εξαπολύσει αμέσως μια θύελλα νέων μνημονιακών μέτρων εναντίον των Ελλήνων. Αυτό, άλλωστε, έδειξε και το αίτημα απελπισίας και απόγνωσης για ένα νέο δάνειο, το τρίτο στην σειρά το οποίο θα συνοδεύεται από το Μνημόνιο-3.
Το «όχι», λοιπόν, της Κυριακής δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να....