Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 30, 2011

Στις ανοησίες Αλογοσκούφη ότι ο Καραμανλής του έλεγε δήθεν "άστο γι' αργότερα" έχει απαντήσει προ πολλού η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 06/11/2007
Ο ΙΔΙΟΣ ο Καραμανλής εγκρίνει πλέον τα κονδύλια για τα υπουργεία
Καπέλο στον Αλογοσκούφη

Κορυφώνεται η κόντρα υπουργών-Αλογοσκούφη για τα κονδύλια στο προσχέδιο του προϋπολογισμού. Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει ρόλο «πυροσβέστη», αλλά και συντονιστή, περιορίζοντας στην ουσία την ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων που είχε ο «τσάρος» στα πρώτα 3,5 χρόνια της Ν.Δ.

Πώς η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ξεπουλά την Ελλάδα στο Ισραήλ

«Μπαράζ» σκοτεινών υποθέσεων, με κοινό παρονομαστή τη –με συνοπτικές διαδικασίες- παραχώρηση «φιλέτων» της ελληνικής οικονομίας σε συγκεκριμένα ισραηλινά ιδιωτικά συμφέροντα αποκαλύπτει σήμερα το newsbomb. Υποθέσεις, με τουλάχιστον «περίεργες» και στα όρια της νομιμότητας μεθόδους, που θα προκαλέσουν σάλο. Και ρωτάμε ευθέως: αληθεύει ότι επιχειρείται να περάσουν σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα που εδρεύουν στο Ισραήλ:
  1. το μονοπώλιο ουσιαστικά των φαρμακείων στην Ελλάδα;
  2. ο έλεγχος ουσιαστικά του ΟΠΑΠ, της πλέον «χρυσοφόρας» εταιρείας του ελληνικού Δημοσίου;
  3. το μονοπώλιο ουσιαστικά της προμήθειας φαρμάκων στα ελληνικά νοσοκομεία;
  4. έκταση φιλέτο, ιδιοκτησίας του ΕΟΤ σε ένα από τα πιο τουριστικά νησιά, όπου η γη αξίζει περισσότερο από χρυσάφι;

Ο αεναής πόλεμος των ΗΠΑ κατά της δημοκρατίας

Δημήτρης Τσοβόλας: «Οι κυβερνητικοί είναι επικίνδυνοι» δήλωση βόμβα

“Με την παγκοσμίως πρωτόγνωρη και εγκληματική τροπολογία που προβλέπει ότι το τίμημα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα πηγαίνει για εξόφληση των χρεών, αποσκοπείται η προνομιακή και έγκυρη εξασφάλιση των δανειστών, για την περίπτωση μελλοντικού «κουρέματος» του δημόσιου χρέους. Είναι επικίνδυνοι οι άνθρωποι.”
Δημήτρης Τσοβόλας

Δεν μιλιούνται Παμπούκης-Πάγκαλος. Ξέρετε το γιατί;


 Οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι ψυχροπολεμικές εδώ και καιρό. Ούτε καλημέρα δεν λένε μεταξύ τους αφού ο λόγος που χώρισαν τα τσανάκια τους είναι οι...

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΝΤΑΣ

Ένα μήνα πριν από τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το κατέβασμα της σημαίας με τη σβάστικα από την Ακρόπολη και παραμονή της εργατικής Πρωτομαγιάς, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Απόστολος Φιλίππου Σάντας. Ο Λάκης Σάντας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν τη νύχτα της 30ης προς 31ης Μαΐου του 1941, κατέβασε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο τη χιτλερική σημαία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Ο Απόστολος Σάντας με καταγωγή από τη Λευκάδα, γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1922 στην Πάτρα. Πάντοτε ιδεολόγος και σεμνός έλεγε:

Τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις και από την πώληση γης και κτηρίων θα εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές...



Καμαρώστε τους...
Έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις και έσοδα από την πώληση γης και κτηρίων θα πρέπει να εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές...Ας δούμε-θυμηθούμε τι έλεγε η αρχική σύμβαση...
Διαβάστε τι προβλέπει η "ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ" (8 Μαι.2010), Σελίδα 112, για τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις.
Τα έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις εξαιρούνται από τις ταμειακές εισροές...
Και που θα εγγράφονται αυτά τα έσοδα;

Η αυτοκοροϊδία στο ζενίθ.



Γράφει ο Κλεισθένης.

Ο χρόνος τρέχει, οι αποφάσεις είναι προειλημμένες και ο λαός κοιμάται.
Στις δημοσκοπήσεις 31,5% (V-PRC) δηλώνουν ότι θα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ αν είχαμε εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 3 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι με την ακολουθούμενη πολιτική θα δούμε καλύτερες μέρες.
Λίγο πιο κάτω απ’ το 30,5% (V-PRC)παίρνει στις δημοσκοπήσεις η ΝΔ. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 3 στους 10 πιστεύουν ότι το «Ζάππειο1» και η συμπλήρωσή του απ’ το «Ζάππειο2» θα μας λύσουν τα προβλήματα που έχουν τυλιχτεί σαν θηλιά γύρω απ’ το λαιμό μας.
Συμπερασματικά...

Οι "επιλογές" lifestyle της Άννας Διαμαντοπούλου !....

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ "ΚΟΚΚΙΝΟ".
 
Θεός φυλάξοι τους Ελληνόπαιδες από την ψεύτικη, παραπλανητική και επικίνδυνη(πολιτική) Διαμαντοπούλου.
Δεν έχει το (πολιτικό) ανάστημα να δώσει στα παιδιά μας, ως πολιτικός προϊστάμενος της παιδείας, πίστη στα ιδανικά του έθνους, ελπίδα και προοπτική για το μέλλον και αγάπη για τα Ελληνικά Γράμματα.
Ενδιαφέρεται μόνον για την πολιτική της προβολή(το υποκείμενο) και προσαρμόζει το αντικείμενο(παιδεία-θρησκεία) στις επιταγές σκοτεινών κύκλων της παγκοσμιοποίησης, διασφαλίζοντας-κατά την ματαιόδοξη άποψή της-διεθνή πολιτική αναγνώριση και καριέρα.
Αλήθεια πιστεύετε πραγματικά, ότι θα σας ανεχθούν για πολύ ακόμη, οι διδάσκοντες, οι διδασκόμενοι και οι γονείς;
ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΑΙ !...

Ορφικά: Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της παγκόσμιας προπαγάνδας κατά της Ελληνικής Ιστορίας

Αστρικά φαινόμενα που παρουσιάζονται κατά το 3600 π.χ., 5000 π.χ. ακόμη και το 11.600 π.χ.!!!! περιέχονται στα σωζόμενα Ορφικά, "ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ", "ΥΜΝΟΙ" και "ΛΙΘΙΚΑ" και αποδεικνύουν ότι οι πρώτοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει όχι μόνο τη γραφή και τη γλώσσα αλλά και οριοθέτησαν πρώτοι το τρόπο δημιουργίας του Σύμπαντος αλλά και της Θρησκείας...
Φυσικά αυτά η Άννα - Bilderberg δεν πρόκειται ποτέ να τα διαδώσει στα σχολεία, ούτε κάν σαν υπόθεση εργασίας, καθώς αποτελούν κείμενα "εχθροπάθειας" και άρνησης της παγκόσμιας ιστορίας;!


ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ (κείμενα-μετάφρ -σχόλια)

Απίστευτο. Επίσημα και δια νόμου γινόμαστε δούλοι!!!!

Απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο. Επίσημα και με νόμο γινόμαστε υπόδουλοι.
Θυμάστε τι μας έλεγε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, ότι θα κάνει αμέσως νόμο και θα το βάλει και στο Σύνταγμα ότι απαγορεύεται να πωληθεί η δημόσια περιουσία;;; Άπιστοι Θωμάδες, που δεν πιστεύατε τον πρωθυπουργό!!! Ε, ναι λοιπόν. Το είπε και το έκανε ο άνθρωπος.
Χθες βράδυ, ημέρα Παρασκευή και εν μέσω συλλήψεων για την MARFIN και εν μέσω αλληλοσπαραγμού της Νέας Δημοκρατίας και εν μέσω βασιλικών γάμων,  η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία νόμου για να υλοποιήσει την υπόσχεση του πρωθυπουργού.
Όμως η τροπολογία που κατατέθηκε λέει τα ακριβώς τα αντίθετα...

Ξεκινάνε τα όργανα και στη Συρία....

Ετοιμάζεται και νέα επέμβαση από τους "φιλειρηνιστές";

Σε καταρχήν συμφωνία για την επιβολή εμπάργκο όπλων στη Συρία κατέληξαν την Παρασκευή τα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ενώ στο τραπέζι βρίσκονται και άλλα μέτρα κατά της Δαμασκού.

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ακούστε τι λέει η απόγονος των Τσάμηδων μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο....
"Αλβανοί και Έλληνες έχουμε την ίδια Ιστορία..." (ασχολίαστο...)
"Έχουμε χτίσει την Ελλάδα.. Είμαστε δουλευταράδες...Κρατάμε τα παιδιά σας..."

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μεταφοράς αύριο

Για ένα 24ωρο θα παραμείνουν ακινητοποιημένα ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο Προαστιακός. Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι θα γίνει στα λεωφορεία. Όσον αφορά στο Μετρό, το σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να εργαστούν κανονικά, ενώ το Σωματείο των ηλεκτροδηγών αποφάσισε να κάνει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Ακόμη την Πρωτομαγία θα έχει απεργία ο ΟΣΕ.

Ο μόνιμος αποπροσανατολισμός.....



Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε από τα Μ.Μ.Ε. μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια που βασίζεται στην ραγδαία κλιμάκωση των spreads,να «πιέζουν» τη Κυβέρνηση να....λάβει μέτρα για να πεισθούν οι Αγορές…..

Οργή για την κοροϊδία Λοβέρδου στην Νάουσα

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει για άλλη μία φορά η κοροϊδία των πολιτικών προς τον λαό. Αυτή την φορα (πολλοστή) ο υπουργός Υγείας, Άθλησης και Διατροφής ο νέος αγαπημένος των ΜΜ”Ε” για διάδοχος του ολίγιστου πρωθυπουργού υπηρέτη του Μνημονίου, Α. Λοβέρδος. Ο λόγος για το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας το οποίο ο υπουργός επισκέφτηκε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.
Στην επίσκεψή του, η οποία πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά και η είσοδος έγινε από την πίσω πόρτα στην κυριολεξία,

Το μυστικό παιχνίδι του Σορος στη Μέση ανατολή

 Το διπλό αμερικανικό παιχνίδι στη Μέση Ανατολή αποκαλύπτει το Wikileaks. Διαίρει και βασίλευε: οι ΗΠΑ, ενώ στήριζαν πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά τα τυραννικά καθεστώτα της περιοχής (εξαιρείται η Συρία), συγχρόνως υποστήριζαν το στήσιμο οργανώσεων αντιφρονούντων.Η παροχή της υποστήριξης γινόταν μέσω ινστιτούτων και των δύο αμερικανικών κομμάτων, Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών, τα οποία, με τη σειρά τους, λαμβάνουν χρηματοδότηση από το National Endowment for Democracy, ένα ταμείο-θεσμό που αντλεί 100 εκατ. δολάρια ετησίως από το Κογκρέσο και έχει κατηγορηθεί σαν το «μακρύ χέρι» της Ουάσιγκτον στο εσωτερικό πολιτικό πεδίο αρκετών κρατών, από την Κεντρική Ασία έως τα Βαλκάνια και τη Λατινική Αμερική.

Αυτό ίσχυε μέχρι το 2005,

Πυρά Μεϊμαράκη σε Καρατζαφέρη που τον αποκαλεί "Νονό"... Να αγιάσει το στόμα του