Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 16, 2015

ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο τύπος είναι επικίνδυνος! Να τον χαίρονται οι "πατριώτες" που τον ψήφισαν!

Γράφει ο Αντίοχος

Την προηγούμενη βδομάδα, ο… τρενάκιας υπουργοπάνος Καμμένος, από βήματος του συνεδρίου Exposec Defensworld, εξέφρασε τη βούληση αυτού του ιδίου αλλά και της της αμερικανοκομμουνιστικής συγκυβέρνησης να παραχωρήσει στους Αμερικανοσιωνιστές νέες στρατιωτικές βάσεις και χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες (φρέσκο κρέας για τα κανόνια…),  για τον πόλεμο κατά της «τρομοκρατίας»: «Να ρίξουμε το βάρος στους κινδύνους που υπάρχουν στο νότο. Είμαστε έτοιμοι να παραχωρήσουμε βάσεις μας και δυνάμεις μας γι’ αυτό τον πόλεμο».

Ε, λοιπόν, αμ έπος αμ έργον! Μιλώντας, λοιπόν, στο συνέδριο του Economist, ο υπουργοπάνος αποκάλυψε ότι έχει έτοιμη την πρόταση για την παραχώρηση βάσης στους κατά πρόσφατη δήλωσή του «μόνους πραγματικούς μας συμμάχους». Πλην όμως δεν αποκάλυψε το… τυχερό νησί, αλλά υποσχέθηκε πως...

Ψοφοδεξιά πρόκληση: Να μην μιλάει η νουδούλα των λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Κατατέθηκε χθες σε ανοιχτή διαβούλευση, όπως ήδη είπαμε, το νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, που δίνει ακριτώς και αφειδώς την ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς. Το εν λόγω αισχρό νομοθέτημα, που επιπροσθέτως είναι βαθύτατα αντισυνταγματικό, αφού αντιτίθεται στις προσταγές του ΣτΕ, δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους αλλοδαπούς, που θα το ζητήσουν, χωρίς να θέτει ουσιαστικά κανένα κριτήριο.

Η κατάθεση του εν λόγω νομοσχεδίου προκάλεσε την δίκαιη οργή ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, ο οποίος είδε άλλη μία φορά την αναλγησία της συγκυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ. Αυτή την οργή του κόσμου προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η νου... δούλα των λαθρομεταναστών, η συντάκτρια του «αντιρατσιστικού νομοσχεδίου» για να ψηφοθηρήσει. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του ψοφοδεξιού αποκόμματος τόλμησε να κάνει σχετικές δηλώσεις, λίγες μέρες αφότου το απόκομμά του υπερψήφισε την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό.

Για να μιλάμε ξεκάθαρα: Η Νέα Δημοκρατία...

ΤΩΡΑ, ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ… ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΤΗΝΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΜΕ… ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από αρκετά χρόνια, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χαροπάλευε κάθε φορά που γίνονταν εκλογές, κάποιο νούμερο που ήταν δήμαρχος Καισαριανής, είχε πει στο κανάλι Alter ότι συμφώνησε με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας για την προμήθεια φτηνού πετρελαίου για τους δημότες του. Βέβαια, μετά το θόρυβο που έγινε, δεν ξανακούσαμε τίποτα για το… φτηνό πετρέλαιο της Καισαριανής. Αλλά, όπως φαίνεται, υπάρχουν κι άλλοι συριζαίοι που ζήλωσαν τη δόξα του τότε δημάρχου Καισαριανής.

Μιλάμε για τον μεγάλο… μουτζαχεντίν του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού,...

Τα ψεύδη της φυλλάδας των Συντακτών για την εισβολή παρακρατικών στην δίκη της Χρυσής Αυγής - Διαβάστε και φρίξτε!


Ένα… κάρο ψέματα γράφει η φυλλάδα των συντακτών –και όχι μόνον αυτή- για τα χτεσινά ντροπιαστικά γεγονότα στη δίκη του Κορυδαλλού. Ας τα μετρήσουμε:

Ψέμα 1ο: «Επεισόδιο σημειώθηκε όταν κρατούμενοι των «Πυρήνων της Φωτιάς» εισέβαλαν στο σημείο που κάθονταν οι μάρτυρες-θύματα. Ενώ φορούσαν ακόμα τις χειροπέδες οδηγούμενοι στην διπλανή αίθουσα, πέταξαν δύο μπουκάλια με νερό και φώναξαν: «φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες».
Μπουκάλια πέταξαν, αλλά χειροπέδες δε φορούσαν. Γιατί αν φορούσαν,...

ΣΤΟ ΝΕΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 32 ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ»… ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΣΟΙ;

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τις πρόσφατες βρετανικές εκλογές, μαθαίνουμε και κάποιες… λεπτομέρειες για το ποιόν των νέων εθνοπατέρων της χώρας.

Έτσι, 32 εκλεγέντες βουλευτές και βουλευτίνες, είναι δηλωμένοι «ομοφυλόφιλοι» και «λεσβίες». Ήτοι, το 5% του συνόλου των 650 βουλευτών. Μάλιστα, το σύνολο των δηλωμένων «ομοφυλοφίλων» και «λεσβιών» υποψηφίων, ήταν 155.

Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό «τοιούτων» σε κοινοβούλιο ευρωπαϊκής χώρας, με την Ολλανδία να είναι στη δεύτερη θέση, με 12 βουλευτές και την Σουηδία στην τρίτη, με 10.

Ωστόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρη η βρετανική πρωτιά! Γιατί δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία από το ελληνικό κοινοβούλιο. Στο οποίο...

Και οι μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρόντες στο φιλοτουρκικό συνέδριο στην Κομοτηνή!

Καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες της Ομοσπονδιακής Ένωσης Εθνοτήτων Ευρώπης (FUEN) στην Κομοτηνή, η όλη κατάσταση στην Θράκη δείχνει εκρηκτική. Το συνέδριο θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Μαΐου, ενώ έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από πατριωτικούς φορείς. Καταγγέλλουν όργιο προπαγάνδας από τους τουρκόφιλους μηχανισμούς που δρουν στην Θράκη και διοργανώνουν το συνέδριο, με σκοπό να εμφανίσουν την Ελλάδα ως χώρα τριτοκοσμική, που καταπατά τα δικαιώματα των «τούρκων» (και όχι μουσουλμάνων) της Θράκης.

Το συνέδριο, στο οποίο δίνουν το «παρών» 240 σύνεδροι από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, πραγματοποιείται από το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας, (το γνωστό DEB), τον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής. Τα δωμάτια για όλες τις ημέρες κόστισαν 280 ευρώ ανά άτομο για μονό και 220 ανά άτομο για διπλό.

Οι συνεδρίες και οι εκδηλώσεις θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τα μέτρα προστασίας από ανθρώπους του τουρκικού προξενείου είναι δρακόντεια, καθώς δεν θέλουν να παρεισφρήσει...

O ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Μετά την αποτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δημόσιους τομείς, ήρθε η σειρά της (πολύπαθης) Παιδείας. Ενώ τα προβλήματα στην εκπαίδευση είναι ήδη μεγάλα, ο υπουργός Παιδείας επιθυμεί να αλλάξει τον τρόπο εκλογής των πρυτανικών αρχών. Γυρίζουμε πίσω, στην εποχή Α. Παπανδρέου λοιπόν, καταργώντας τα Συμβούλια Διοίκησης των Πανεπιστημίων και επαναφέροντας την εκλογή των οργάνων της Συγκλήτου από τους φοιτητές.

Με τον νόμο αυτό του ΠΑΣΟΚ οι φοιτητές έχοντας τις απαραίτητες πλειοψηφίες εξέλεγαν πάντα τους πρυτάνεις που εξυπηρετούσαν τα κομματικά τους συμφέροντα. Έτσι, έκαναν κουμάντο στα Πανεπιστήμια οι φοιτητές αριστερών κυρίως παρατάξεων με αποτέλεσμα να υποβαθμίσουν τα Πανεπιστήμια και να μειωθεί η αποδοτικότητα. Η διεθνής προβολή των Πανεπιστημίων μας...

Έκλεισε η κομματική επιχείρηση «Τυποεκδοτική» του ΚΚΕ - Στο δρόμο θα βρεθούν όλοι οι εργαζόμενοι!

Υπό τον τίτλο «Τυποεκδοτική τέλος» η «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρει τα εξής: «Έκλεισε οριστικά η εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ, η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Το Σάββατο τύπωσε για τελευταία φορά τον «Ριζοσπάστη». Η επιχείρηση πήρε την κατιούσα από την αρχή της οικονομικής κρίσης, αν και προηγουμένως θεωρούνταν μία από τις μεγαλύτερες στην εκτυπωτική βιομηχανία. Το 2009 απασχολούσε 320 εργαζόμενους και 100 σε εξωτερικά συνεργεία.

Από το 2010 άρχισαν μαζικά κύματα απολύσεων, με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να εκτυπώνεται από ελάχιστους μόνο η κομματική εφημερίδα. Το κλείσιμο είχε σχεδιαστεί για τον Δεκέμβριο του 2014, αλλά αναβλήθηκε καθώς προέκυψαν κάποιες ελπίδες για πώλησή της. Τώρα η τύχη των κτιριακών της εγκαταστάσεων και του μηχανολογικού της εξοπλισμού βρίσκεται στα χέρια των πιστωτών της και ουσιαστικά στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας».

Την ίδια στιγμή, βεβαίως, στην κομματική φυλλάδα του ΚΚΕ, τον «Ριζοσπάστη»...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΟΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ», ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!





Μετά την αλλαγή του αμυντικού δόγματος της χώρας (με την προσθήκη του… Ισραήλ στο Ελλάδα-Κύπρος!), ο υπουργοπάνος Πάνος προαναγγέλλει αλλαγές και στα εξοπλιστικά προγράμματα. Έτσι, με συνέντευξή του στον Γιώργο Τράγκα (Real Fm), ο υπουργοπάνος επιτέθηκε με σφοδρότητα σε ευρωπαϊκές εταιρείες που έχουν εμπλακεί σε ελληνικούς εξοπλισμούς και είπε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με καμία από τις εταιρείες που έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα με μίζες, αν δεν δώσουν πίσω τα λεφτά.


Και με ποιους θα συνεργαζόμαστε στο εξής, για τα εξοπλιστικά; Μα, με ποιους άλλους; Με τους...