Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 28, 2016

Η άβολη ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την λέσχη Μπίλντερμπεργκ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας από το κοινό... παρρέκλινε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμμετοχή του στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Βέβαια δεν έγινε λόγος περί μασονίας, κτλ.

Τι τους είπε ο Κυριάκος; Η απάντηση στο βίντεο...

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Οι σταλινικοί του ΚΚΕ αποδεικνύονται παράγοντας σταθερότητας του... καπιταλισμού!

Πριν λίγες μέρες αναφερθήκαμε στο απύθμενο θράσος του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα, νυν αρχιμαγαζάτορα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος επί της ουσίας είπε στην τηλεοπτική συνέντευξη του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι θα καταργήσει τις εκλογές.

Στο συγκεκριμένο ζήτημα αναφέρθηκε και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ''Δημοκρατία'' Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος με κείμενο του υπό τον τίτλο «Πατριώτες ''Στάλιν''», αφού αναφέρεται στην αρχή στον τρόπο με τον οποίο το ΚΚΕ αντιλαμβάνεται την Δημοκρατία, λέει στην συνέχεια τα εξής:

«Ωστόσο, η ριζική διαφωνία μας με την προσέγγιση αυτή δεν πρέπει να μας κάνει να χάνουμε το δάσος και να μην αξιολογούμε σωστά τη δράση του ΚΚΕ σε συνθήκες αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αν θυμηθούμε ποια στάση επέδειξε η Αλέκα Παπαρήγα, όταν κάποιοι επιχειρούσαν να αποσταθεροποιήσουν την πατρίδα μας το 2008, ποια στάση έδειξε ο Κουτσούμπας, όταν ακραία στοιχεία...

Κυριάκος Μητσοτάκης στον Χατζηνικολάου: Θα συγκυβερνούσα με τον Τσίπρα, αλλά θα γίνει η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση - ΒΙΝΤΕΟ

Τα χαρτιά του περί του εκλογικού νόμου και της απλής αναλογικής άνοιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του με τον Χατζηνικολάου χθες το βράδυ.

Εκεί σε ερώτηση περί του ζητήματος έλυσε την απορία όλων των Ελλήνων πως δεν συγκυβερνεί με τον Τσίπρα, αφού ουσιαστικά έχουν τις ίδιες ακριβώς θέσεις όσον αφορά το μνημόνιο, την λαθρομετανάστευση, αλλά και τον εθνομηδενισμό εν γένει, αφού – ας μην ξεχνάμε – η Ντόρα Μπακογιάννη είχε πρώτη ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, εκπρόσωποι της ΝΔ συμμετέχουν στα gay pride, ο ίδιος ο Μητσοτάκης ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης και πάρα πολλά άλλα.

Γιατί, λοιπόν, δεν συγκυβερνά ο Σύριζα με τη Νέα Δημοκρατία; Ας αφήσουμε τα λόγια του ίδιου του Μητσοτάκη να μιλήσουν στις καρδιές των Ελλήνων:

«Η απλή αναλογική δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Ο μεγάλος συνασπισμός έχει και ένα τεράστιο μειονέκτημα...

ΣΗΚΩ ΣΤΑΛΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ! ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΚΕΙ»

gay1_473_355
Με μία απόφαση που αναμένεται να… ξετρελάνει το… λαϊκό κίνημα (ή μήπως… κούνημα;), ολοκληρώθηκε η ιδρυτική συνδιάσκεψη της Λαϊκής Ενότητας (Λαφαζανίστας-Κουδουνίστρας), που διεξήχθη επί τριήμερο. Πρόκειται για μια απόφαση στο θέμα της υιοθεσίας παιδιών από τα ομόφυλα ζευγάρια, υπέρ της οποίας τάσσονται τα… εγγονάκια του Στάλιν. Ο οποίος όμως ήταν… ομοφοβικός –με τα σημερινά δεδομένα- κι αν τύχει και σηκωθεί από τον… τάφο του, θα τρελάνει τα εγγονάκια στις… κατραμπακιές!
Και πέραν από την πλάκα, και σ’ αυτό το θέμα, τα ορφανά του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ότι....

Εξευτελισμός Τσίπρα: Αυτός που μετέτρεψε το «ΟΧΙ» των Ελλήνων σε «ΝΑΙ», ζητάει να γίνει σεβαστό το «ΟΧΙ» των Βρετανών!


Εξευτελισμός Τσίπρα: Αυτός που μετέτρεψε το «ΟΧΙ» των Ελλήνων σε «ΝΑΙ», ζητάει να γίνει σεβαστό το «ΟΧΙ» των Βρετανών!

Με το γνωστό θράσος που τον διακατέχει, ο Τσίπρας, μιλώντας το Σάββατο στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «είναι απολύτως σεβαστή η απόφαση του βρετανικού λαού», αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Ούτε ένας από τους αποχαυνωμένους συριζαίους που βρισκόντουσαν από κάτω, και οι οποίοι κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να δικαιολογήσουν τον χαρακτηρισμό «λιγούρια της εξουσίας», δεν βρήκε το στοιχειώδες σθένος για να τον ρωτήσει το αυτονόητο: Γιατί, δηλαδή, η ψήφος των Βρετανών είναι «απολύτως σεβαστή» και δεν ήταν το ίδιο σεβαστή η ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού πριν από ένα χρόνο, στις 5 Ιουλίου, όπου είπε «ΟΧΙ» στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων;
Ο Ελληνικός Λαός, κάτω από...

Αναβιώνουν μνήμες Συμμοριτοπολέμου! Παρακρατικοί επιτέθηκαν σε εγκαταστάσεις του Ελληνικού Στρατού και πυρπόλησαν όχημα


Αναβιώνουν μνήμες Συμμοριτοπολέμου! Παρακρατικοί επιτέθηκαν σε εγκαταστάσεις του Ελληνικού Στρατού και πυρπόλησαν όχημα

Η ατιμωρησία την οποία βιώνουν συστηματικά οι παρακρατικοί μηχανισμοί του λεγόμενου «αντιεξουσιαστικού χώρου» έχει οδηγήσει στην αποθράσυνση τους, γεγονός που αποτελεί ουσιαστικά ηθική αυτουργία στα συνεχή εγκλήματά τους.
Για να μην αποπροσανατολιζόμαστε: Η ηθική αυτή αυτουργία βαραίνει βεβαίως τον Σύριζα, επί των ημερών του οποίου οι «αναρχικοί» έχουν κάνει μέχρι και ένοπλη πορεία στα Εξάρχεια, βαραίνει όμως και τη Νέα Δημοκρατία, η οποία στους αναρχικούς είδε το ένοπλο τμήμα της σκευωρίας της κατά της Χρυσής Αυγής και τους άφησε ακόμα πιο ανεξέλεγκτους από τότε που, πάλι επί Νέας Δημοκρατίας, έκαιγαν ολόκληρη την Αθήνα, κατ’ εντολή των αμερικανών.
Πάμε τώρα στην είδηση, που δεν είναι άλλη από την....

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΔΟΥΛΕΜΑ

tou-pire-kai-ta-skalp-tou-kuriakou-o-tsipras
Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη σε… δραματικούς τόνους, έδωσε στην γερμανική εφημερίδα “Handelsblatt” που κυκλοφορεί σήμερα, ο Κούλης Νουδούλης (ή φον Siemens).
Έτσι, αναφερόμενος στις εκλογές στην Ισπανία, ο Κούλης είπε πως και η Ελλάδα έχει ανάγκη από νέες εκλογές γιατί «κάθε ημέρα που αυτή η κυβέρνηση μένει στην εξουσία, η ζημιά μεγαλώνει».
Α ρε Κούλη, πονηρούλη, πως τα λες! Λίγο ακόμα και θα σε… πιστεύαμε!
Έλα, όμως, που εσύ Κούλη μας, μπορείς να....

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Έχουν λυσσάξει, στην κυριολεξία, τα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ μετά την επικράτηση του Brexit* και έχουν επιδοθεί στο αγαπημένο τους σπόρ που δεν είναι άλλο από την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης. Τρείς μέρες τώρα, άλλο δεν ακούμε, από τα κακά που θα πλήξουν τους βρετανούς κατά την αποχώρησή τους από την ΕΕ. Και τα «κακά» που αναφέρουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ δεν είναι άλλα από τους ξένους ποδοσφαιριστές που...

Σχέδιο εισβολής στις κατοικίες των Ελλήνων εκπονούν οι Συριζαίοι

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περιμένουμε τους αστυνομικούς να εκτελέσουν δουλικά τις εντολές της μνημονιακής εξουσίας, "για να μην πεινάσουν τα παιδιά τους".

Με κάθε τρόπο προσπαθούν να δείξουν ότι είναι καλοί μνημονιακοί οι συριζαίοι για να μην αποφασίσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι να τους αντικαταστήσουν με τον... πρόθυμο Μητσοτάκη.

Έτσι, όπως αναφέρουν τα «Νέα», το ΥΠΟΙΚ σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις εισπράξεις από μεγαλοοφειλέτες με ληξιπρόθεσμα χρέη για διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών προωθεί ειδική διάταξη στη Βουλή...