Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16, 2011

Η ιστορία της υποδούλωσής σου

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΚΟΕΝ ΜΠΕΝΤΙΤ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!

Απίστευτο στιγμιότυπο από πρόσφατη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου: Ο "πράσινος" Γαλλο-γερμανο-εβραίος Βουλευτής Ζαν Κοέν Μπεντίτ αποκαλεί οργισμένος "ντροπή για τη Βουλή" τον Ζαν Μαρί Λεπέν, επειδή εκείνος κατηγόρησε τη νορβηγική κυβέρνηση για την πολυπολιτισμική τακτική της, με αφορμή τη σφαγή δεκάδων Νορβηγών από τον ημίτρελο Μπρέιβικ!
Το λόγο παίρνει ο γνωστός Γάλλος πατριώτης, που αποκαλεί τον Κοέν Μπεντί "παιδόφιλο", προκαλώντας σάλο στο Κοινοβούλιο!!!

Ο ίδιος, συνεχίζει να....

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΤΗΣ


Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Γενικά ο όρος Εθνική αναξιότης (ή "εθνική αναξιότητα") αφορά συμπεριφορά πολίτη μιας χώρας που στρέφεται ενάντια της πατρίδας του, της εθνικής αξιοπρέπειας ή θίγει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο αυτή. Ειδικότερα όμως αυτός ο όρος για τα ελληνικά δεδομένα απετέλεσε "ιδιότυπο αδίκημα" που προσδιορίστηκε με Συντακτική Πράξη του 1945 με την οποία επιβάλλονταν ποινικές κυρώσεις στους συνεργασθέντες με τον εχθρό.

Ιστορία του (νομικού) όρου

«Την έπεσε» στη Μπανόν ο Στρος Καν; Νέες αποκαλύψεις στο φως


«Ο Στρος Καν προσπάθησε να φιλήσει την Κριστίν Μπανόν, χωρίς εκείνη να συναινέσει», αποκαλύπτει η ιστοσελίδα www.lexpress.fr. Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου φέρεται,

Έτσι λειτουργούν οι ΕΒΡΑΙΟΙ.. Τους ξεσκεπάζουν και μετά με συνοπτικές διαδικασίες όσους μπορούν τους "εξαφανίζουν"

Έκανε το λάθος και μίλησε για τον ΕΒΡΑΙΟ, Μόσσιαλο (Elia Mossia) ο Σπύρος Χατζάρας και ξαφνικά με το έτσι θέλω, "δημοκρατικότατα, του έκοψαν το δελτίο στο Blue Sky....
ΑΜΑ θέλει το ΚΙΣ όλα γίνονται μέσα σε μια νύχτα...
Ο ίδιος στο blog του γράφει...
Δ11. Μετά την αποκάλυψη για τον k. ΜΩΫΣΗ, το «Δελτίο των 11», έγινε την Τετάρτη μισή ώρα και την Πέμπτη διακόπηκε. Το ΚΙΣ έχει τα επιχειρήματά του. 
Πάρτε τώρα και ακόμ περισσότερα πειστήρια για τον ΕΒΡΑΙΟ Μόσιαλο
και για μην βρεθεί κανείς να πει, ε και τι έγινε...
Ο ELias Mossia είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Ηλία Μόσιαλο όπως φαίνεται από το βιογραφικό του στο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Ο ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" ΜΕ ΤΑ 52 ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΞΥΓΚΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΚΥΤΟΣ!! Η σύζυγος του Πάγκαλου παίρνει επίδομα τρίκτεκνου! [ΕΓΓΡΑΦΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]



Τελικά είχε δίκιο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος όταν είπε "μαζί τα φάγαμε". Μόνο που ξέχασε να διευκρινίσει ότι δεν εννοούσε τους Έλληνες αλλά τη σύζυγό του, η οποία λαμβάνει και αυτή επίδομα τρίτεκνου! Δείτε το έγγραφο - φωτιά που αποκαλύπτει το planet-greece....

Και αν ακόμη υποθέσουμε ότι η φορολογία των πολιτών ενός ελευθέρου κράτους είναι σαν έννοια και τελείως γενικά δίκαιη, πράγμα που αμφισβητείται σοβαρά (βλ. το άρθρο μου «Συναγωνιστική Οικονομία» στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή», τεύχος 145), υπάρχουν περιπτώσεις φορολογίας που οδηγούν σε καταστάσεις ανήθικες, κατάφωρα άδικες και αντισυνταγματικές. Είναι κατάφωρα άδικες οι περιπτώσεις διπλής και τριπλής (… και βάλε!!!) φορολόγησης του ίδιου πράγματος. Είναι σαν να καταδικάζεται ένας αθώος δυο και τρεις φορές.
Κατ’ αρχήν ας υποθέσουμε ότι....

Κοινό στρατιωτικό δόγμα Ελλάδας - Ισραήλ εναντίον Τουρκίας... Κάτι μας βρωμάει...

Ελλάδα και Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν από κοινού την κρίση με τη Τουρκία. Και αυτό ισχύει και για το στρατιωτικό σκέλος της κρίσης. Αυτό ουσιαστικά συμφωνήθηκε μεταξύ Νετανιάχου-Παπανδρέου στην τηλεφωνική τους συνομιλία. Όπως αναφέρει από το Ισραήλ το Debkafiles οι δύο χώρες υπέγραψαν στρατιωτική-επιχειρησιακή συμφωνία, μόλις δύο εβδομάδες πριν.
Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να....

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΩΣ ΑΛΛΟΣ "ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ" ΘΑ ΓΙΝΕΙ… ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…!!!


...ΕΔΩΣΕ και ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ «ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ»…!!! Αυτές ήσαν οι....

Βόμβα: Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat ;;;


Ο Γ. Παπακωνσταντίνου έχει δίπλα του τον πρόεδρο Α. Γεωργίου. Αριστερά ο παραιτηθείς από νωρίς Ν. Λογοθέτης και στην άκρη δεξιά ο νυν καρατομηθείς Α. Φιλίππου
«Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15,4% από τη Eurostat. Επρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας», αποκαλύπτει στην «Ε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ζωή Γεωργαντά.
(Και η αντίδραση ΠΑΣΟΚ)Αλλα πέντε μέλη της επταμελούς επιτροπής παύονται από τα καθήκοντά τους όπως ανακοίνωσε χθες από τη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και παραμένει μόνο ο πρόεδρος (!), λόγω «προβλημάτων σε προσωπικό και διοικητικό επίπεδο».
Αυτά τα προβλήματα, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Ε»,

Ψήφισμα κατά της Μασωνίας και της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Νέο ράπισμα από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ....

Εβραίος και ο Ηλίας Μόσιαλος ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Elia Mossia... Μας κυβερνούν Εβραίοι και όχι Έλληνες

"Το ΠΑΣΟΚ είναι έδώ, ενωνμένο ΕΒΡΑΪΚΟ"....

Όλα τα ωραία ξεκινούν από το αναπάντεχο… Από το αθώο και απρόσμενο…
Είπε ο Χατζάρας στην τηλεόραση ότι ο Μόσσιαλος είναι Εβραίος και άρχισαν οι εγκάθετοι, εβραιολάγνοι να τον λοιδορούν...

Για να δούμε όμως λέει αλήθεια;

Τόση υποκρισία πια...; Πώς τον αντέχετε;

και πόσοι ηλίθιοι τον πιστεύουν;
Ακούσαμε τον Καρατζαφέρη χθες από τη Θεσσαλονίκη, μιλώντας σε 150 με 200 ανθρώπους, να υπερασπίζεται την "καθαρότητα" του Έθνους μας, να δηλώνει ότι θα εθνικοποιήσηση την παραγωγή, ότι θα διώξει τους μετανάστες και ότι θα πρέπει η χώρα να αποκομμουνιστοποιηθεί...
Αναρωτιόμαστε....................
Από πότε ο Καρατζαφέρης υποστηρίζει και ασπάζεται εθνικιστικές απόψεις...;
Από όταν παρακαλούσε να συναντηθεί με τον Τούρκο Ερντογάν και δήλωνε υποταγή στους Εβραίους;
Όταν υμνούσε τον μπολσεβικό Φώτη Κουβέλη και την νεοφιλελέθευρη, τσιράκι των σιωνιστών Ντόρα Μητσοτάκη;
Όταν έλεγε να τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο ότι είναι στολίδια της Ελληνικής πολιτικής;

Για να τελειώνουμε...
Όσοι από εσάς τον πιστέψατε στο παρελθόν και τον πιστεύετε και σήμερα, δε γίνεται να σας δικαιολογήσουμε. Έχει υποπέσει σε τόσα ατοπήματα ο πατροδοκάπηλος τηλεπρόεδρος που δεν συγχωρείτε τίποτε πια.
Πως να το κάνουμε δηλαδή;
Δε γίνεται να είσαι εθνικιστής και να ταυτόχρονα να "αγαπάς" αλλόφυλους, πόσο μάλλον Εβραίους κι Τούρκους.
Δε γίνεται να....