Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 09, 2014

Η Ήπειρος απελευθερώθηκε ξανά.... Εθνικιστική κατάβαση στα Ιωάννινα από τη Χρυσή Αυγή που παρουσίασε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ιωάννινω



Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου  Αναγνώστου Κωνσταντίνος

Οι μαϊμού δημοσκοπήσεις και η φουσκωμένη αδιευκρίνιστη ψήφος

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει δύο ειδών δημοσκοπήσεις. Η πρώτη κατηγορία που είναι και η πολυπληθέστερη αφορά τις καθεστωτικές δημοσκοπικές εταιρίες, οι οποίες παρουσιάζουν μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα, με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται ελάχιστα έναντι της δεύτερης ΝΔ και η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη "απειλούμενη" από το «Ποτάμι» και το ΚΚΕ. Η δεύτερη κατηγορία αφορά τους δημοσκόπους που...

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη κάνει εκστρατεία στα..... τουρκικά!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην πιο ευαίσθητη περιοχή του Έθνους. Εκεί που καθημερινά η Ελλάδα "ματώνει" από την εισροή λαθροεποίκων και καρκινωμάτων όπως του "τουρκικού προξενείου" που στηρίζονται από όλο το "συνταγματικό τόξο" η επιλογή είναι η ΜΟΝΟ ΜΙΑ...
 
 
Πόσες ψήφους αξίζει η Θράκη, Αλέξη Τσίπρα;
Μήπως θα ήταν περισσότερο έντιμο στις προεκλογικές αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ να προστεθεί και η τουρκική ημισέληνος;

«Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται», λέει η γνωστή λαϊκή σοφή ρήση. Και στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και της δράσης του στην Θράκη, από «βήχα» δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει, αλλά ο «έρωτας» είναι καταγεγραμμένος τα τελευταία χρόνια και άρνηση επί αυτού επισήμως δεν έχει υπάρξει καμία…

Και η αναφορά μας γίνεται για.....

Το φωνάζουν ακόμη και οι... "αριστεροί". "Η χούντα θέλει τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκλογών για να περάσουν τα μέτρα εξαθλίωσης και εξόντωσης της Ελλάδος"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός ότι ακόμη και οι αριστεροί αντιλαμβάνονται, όντας προσκολλημένοι στο άρμα του "ΣΥΡΙΖΑ", ότι η μοναδική εστία αντίστασης εναντίον της χούντας του μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή μπορείτε να φανταστείτε ταυτόχρονα και ποια είναι η πραγματική ελπίδα του λαού...

Έχει γίνει αντιληπτό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της κοινωνίας, το τι ακριβώς επιχειρεί η κυβέρνηση με τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Η όλη ιστορία με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής έχει να κάνει με την διευκόλυνση της κυβέρνησης να περάσει επαίσχυντα μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού, αλλά και με μία επιχείρηση ανάστασης της ΝΔ, η οποία εκλογικά πνέει τα λοίσθια ακολουθώντας την πορεία που χάραξε το ΠΑΣΟΚ προς το 3%.
Αφότου το κατάλαβε ολόκληρη η κοινωνία και ο νομικός κόσμος που βοά από τις μεθοδεύσεις το κατάλαβε και η αριστερά. Μπορεί βέβαια να......

Οι μισοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ "έριξαν άκυρο" στην.... ελιά του Βενιζέλου και του διαπλεκόμενου Σημίτη...


Ορυμαγδός πληροφοριών και ρεπορτάζ για την "ελιά" των εκλεκτών της διαπλοκής (Σημίτης - Βενιζέλος - Λοβέρδος κτλ) που ενσαρκώνει το παλαιό ΠΑΣΟΚ που αλλάζει όνομα καθώς έχει... εξαϋλωθεί δημοσκοπικά αλλά καθώς εσωκλείει όλη την "αφρόκρεμα" των υποτακτικών και προδοτών θα πρέπει οπωσδήποτε να διασωθεί με κάποιον τρόπο.

Ωστόσο όμως αυτή την άποψη δεν την συμμερίζονται και πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς οι μισοί προτίμησαν να μη βρεθούν στο εναρκτήριο συνέδριο της "ελιάς".

Ενδεικτικό της ένδειας στελεχών και απροθυμίας των περισσοτέρων να στηρίξουν το εγχείρημα είναι πώς ούτε λόγω ενθουσιασμού ούτε με... απειλές κατόρθωσαν να βρουν υποψηφίους για τις επόμενες εκλογές (περιφερειακές - ευρωεκλογές)

 Μεταφέρουμε αυτούσια το, αναορθόγραφο και χωρίς τόνους, ρεπορτάζ του NEWSit για το θέμα :

Αδικαιολογήτως, απόντες απο....

Ονειρώξεις των κονδυλοφόρων της πιάτσας Συγγρού για Εκλογές χωρίς τη Χρυσή Αυγή....


Τα φερέφωνα της πιάτσας Συγγρού κάνουν σενάρια για εκλογές χωρίς την Χρυσή Αυγή

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι νυν "βίζιτες" του Σαμαρά, και πρώην της Ντόρας, καλά θα κάνουν να χωνέψουν πώς ο ελληνικός λαός θα φροντίσει να θέσει ΕΝΤΟΣ Βουλής της Χρυσή Αυγή και ΕΚΤΟΣ όλα τα συνονθυλεύματα του μνημονίου και των ημετέρων που καταδυναστεύουν τη χώρα μας εδώ και αρκετές δεκαετίες.
 
Είναι σε όλους γνωστό ότι η εφημερίδα «Παραπολιτικά» είναι η «φωνή» της λεωφόρου Συγγρού. Μια καθαρά «νεοδημοκρατική» εφημερίδα που κάνει το άσπρο μαύρο για να πείσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για το πόσο καλή είναι η διακυβέρνηση Σαμαρά, το ότι ο Σαμαράς είναι το δυνατό χαρτί (εδώ γελάνε...) της Νέας Δημοκρατίας και άλλα πολλά τέτοιου τύπου φαιδρότητες.
Για το πόσο έγκυρη είναι αυτή η εφημερίδα, αρκεί να αναφέρουμε πως μέσα στο 2013 είχε «προκηρύξει» 4 φορές πρόωρες εθνικές εκλογές, σημειώνοντας μάλιστα και ημερομηνίες!
Αγαπημένη ασχολία της φυλλάδας αυτής, τι άλλο, να συκοφαντεί και να.......

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

images (3)
Μετά την (μετά βίας…) ανακοίνωση υποψηφιοτήτων του κόμματός του στον δήμο της Αθήνας και την περιφέρεια Αττικής, ο πρόεδρος (καπετάν…) Πάνος ξεκίνησε τις περιοδείες του στην επαρχία.
Έτσι, εχθές βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου και ανακοίνωσε τον «εκλεκτό» του συνονθυλεύματός του, για τις δημοτικές εκλογές. Ο οποίος είναι ο γιατρός Μανώλης Μάκαρης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζεται και από τους Οικολόγους.
Να υποθέσουμε ότι.....

Σε θερμό κλίμα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Δυτική Μακεδονία” - ΒΙΝΤΕΟ


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε αίθουσα Ξενοδοχείου της Πτολεμαΐδας. Απόψε η Δυτική Μακεδονία μοίρασε μερικά ακόμη εγκεφαλικά στην...

Άφθονο γέλιο μοιράζει νέα δημοσκόπηση - μαϊμού του ΒΗΜΑΤΟΣ... Θεοδωράκης, Καμίνης, Μπουτάρης, Σγουρός προωθούνται από το καθεστώς για αντίπλοι της Χρυσής Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: 
"Ο καλύτερος τρόπος για να χειραγωγήσεις την κοινή γνώμη είναι.....οι δημοσκοπήσεις!"

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές, δείχνει δημοσκόπηση της Kappa Research για το Βήμα της Κυριακής.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 20,1% και ακολουθεί η… ΝΔ με 17,6%. Τρίτο κόμμα, αλλά με μειωμένη δύναμη, η Χρυσή Αυγή με 7,2%.
Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,3%, το ΠΟΤΑΜΙ με 5,9%, το ΠΑΣΟΚ με 4%, οι ΑΝΕΛ με 3,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ λαμβάνει 2,2%. Με τα ποσοστά αυτά τα ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ κινδυνεύουν να μείνουν ακόμα και εκτός Ευρωκοινοβουλίου.
Ωστόσο, ιδιαίτερα υψηλό είναι το.....

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

pakistanoi
Μια γυναίκα από την Πολωνία είναι σύμφωνα με αυτόν που έχει τραβήξει το βίντεο, η συνομιλητής των δύο Πακιστανών, που έχοντας χάσει εντελώς τον έλεγχο, βρίζουν ακατάληπτα ενώ φαίνεται να κρατούν στα χέρια τους λοστούς, έτοιμοι να… επιτεθούν… Η συνέχεια της ιστορίας παραμένει άγνωστη αφού το βίντεο τελειώνει την ώρα που ο Πακιστανός έξαλλος, ετοιμάζεται να βγει έξω από το σπίτι και να λύσει το θέμα … τετ α τετ με την γυναίκα!

Δείτε το:

Σε απόγνωση ο κλινήρης Σαμαράς: Δεν σταυρώνει υποψήφιο ευρωβουλευτή ούτε για δείγμα!


Σε απόγνωση ο κλινήρης Σαμαράς: Δεν σταυρώνει υποψήφιο ευρωβουλευτή ούτε για δείγμα!

Την εκλογική καθίζηση της ψοφοδεξίας που έχει φτάσει τα όρια της "Πολιτικής άνοιξης" καταδεικνύει η απόγνωση της Συγγρού που ψάχνει μάταια να στελεχώσει το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποκαλύπτουν τα ρεπορτάζ κανένα από τα κορυφαία στελέχη του κόμματος και υπουργός δεν επιθυμεί να εγκαταλείψει το πόστο του, να παραιτηθεί από βουλευτής και να είναι υποψήφιος για την ευρωβουλή.

Τα μόνα ονόματα που διέρρευσαν ότι θα είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές είναι αυτά του...

ALEXANDER DUGIN: "Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΡΙΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ"

2539207789
Μια “προφητική” συνέντευξη του γεωπολιτικού μέντορα του Ρώσου προέδρου Β. Πούτιν  Alexander Dugin, περιγράφει ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο τις εξελίξεις στην Κριμαία τρόπο τέτοιο που πραγματικά σοκάρει σε ότι αφορά την ακρίβεια των προβλέψεών του. 
Η συνέντευξη δόθηκε στον Manuel Ochsenreiter και δημοσιεύτηκε στον ξένο τύπο από την σελίδα του δημοσιογράφου και αρχισυντάκτη του ZUERST.
Η συνέντευξη παρατίθεται στο σύνολο της ,στην αγγλική γλώσσα για την .....