Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 22, 2016

Βία και χάος στην Ειδομένη: Οι λαθρομετανάστες αλληλοσυγκρούονται και κατέλαβαν την περιοχή!

Χάος επικρατεί στην Ειδομένη, καθώς ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών οι οποίοι μετά την αποχώρηση των ΜΚΟ έχουν πάρει τον έλεγχο ουσιαστικά στα χέρια τους.

Έξω από τον καταυλισμό, ομάδα νεαρών λαθρομεταναστών γκρέμισε τους...

Γιάννης Λαγός εναντίον Τσίπρα στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φαντάζεστε αντιπαράθεση Τσίπρα-Λαγού;

Ο βουλευτής Γιάννης Λαγός επιτέθηκε από βήματος της Βουλής στον κρυπτόμενο πρωθυπουργό Τσίπρα. Και αυτό μετά την "δημοκρατική" ματαίωση της σημερινής συζήτησης στην Βουλή για την Δικαιοσύνη, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας Τσίπρα - Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να γίνει η αποψινή συζήτηση στην Βουλή για να μην ακουστούν οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής, η οποία επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά για την δράση των ισλαμιστών τρομοκρατών.

Δείτε το βίντεο...

Έχει φάει κόλλημα ο τύπος - Τσίπρας μετά το ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες: Εχθρός μας μόνο ο ρατσισμός!!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το μόνο τους άγχος είναι μην ανέβει ο Εθνικισμός στην Ευρώπη. Για τους νεκρούς της Ισλαμικής τρομοκρατίας δεν πειράζει, είναι αναλώσιμοι!

Νωρίς το πρωί η Ευρώπη συγκλονίστηκε από ένα ακόμα πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα που πραγματοποίησαν τζιχαντιστές, προφανώς «προσφυγάκια», τα οποία κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τις Βρυξέλλες για να ικανοποιήσουν τα δολοφονικά, έναντι των «απίστων», ένστικτά τους.
Θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, να είναι τουλάχιστον σκεπτικός από το γεγονός ότι εντός της χώρας υπάρχουν και δρουν παρόμοιες ακραίες ισλαμιστικές ομάδες, που μπορούν να καταφέρουν ένα παρόμοιο χτύπημα ανά πάσα στιγμή.

Αμέσως μετά το τρομοκρατικό χτύπημα, λοιπόν, ο Τσίπρας έβγαλε μήνυμα στο twitter σχετικά με το ζήτημα:...

Ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοκρατία” για το 8ο Συνέδριο της Χρυσής Αυγής

Ακολουθεί το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» για το επερχόμενο συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

"Με κεντρικό σύνθημα «Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω», η Χρυσή Αυγή διοργανώνει, την άλλη Κυριακή 27 Μαρτίου, το 8ο τακτικό συνέδριό της σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 σύνεδροι που προέρχονται από την Κεντρική Επιτροπή, τα τοπικά πολιτικά συμβούλια και ένα νέο όργανο που προστίθεται στο καταστατικό του κόμματος, το Εθνικό Συμβούλιο.

Ο στόχος του συνεδρίου είναι τριπλός, καθώς θα παρουσιαστούν επικαιροποιημένες οι πολιτικές προτάσεις και το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Θα επαναδιατυπωθούν η ιδεολογική διακήρυξη και ο προσανατολισμός του κινήματος και θα εκλεγούν...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΙΔΟΥ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ!

epa05224459 US President Barack Obama (2-L) and US officials lay a wreath for Cuban hero Jose Marti at Revolution Square in Havana, Cuba, 21 March 2016. US President Barack Obama is on an official visit to Cuba from 20 to 22 March 2016; the first US president to visit since Calvin Coolidge 88 years ago.  EPA/ALEJANDRO ERNESTO

Συνεχίζεται η θριαμβευτική περιοδεία του «Αμερικάνου φονιά των λαών» Ομπάμα στην κόκκινη Κούβα, αλλά και η εκκωφαντική σιωπή των ΜΜΕ των σταλινικών παλιάτσων του Περισσού και των αριστεριστών ομοϊδεατών τους, που δεν ξέρουν τίποτα για το «φόνο».
Τους αφιερώνουμε τη φωτογραφία του «φονιά των λαών» μπροστά στην τεράστια προσωπογραφία του ήρωά τους Τσε Γκεβάρα, και τους συστήνουμε να...

Η Ευρώπη βυθίζεται στο πένθος... Οι ισλαμιστές τρομοκράτες που ήρθαν ως "πρόσφυγες" αιματοκύλισαν τις Βρυξέλλες σε αεροδρόμιο και μετρό...Φωτογραφίες - ΒΙΝΤΕΟ


ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Απανωτές εκρήξεις στις Βρυξέλλες - Δεκάδες νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Από νωρίς το πρωί το κέντρο των Βρυξελλών συγκλονίζεται από απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις που εκδηλώνονται με βόμβες σε πολυσύχναστα μέρη. Ήδη ο τραγικός απολογισμός βρίσκεται επισήμως στους 17 νεκρούς και 35 τραυματίες, ενώ σίγουρα ο απολογισμός θα είναι ακόμα πιο....

Η Ελλάδα που αντιστέκεται...ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ»

prosfyges-1_473_355
Δεν διαμαρτυρήθηκαν, οι κάτοικοι των Δολιανών Καλπακίου, όταν έφεραν στην περιοχή τους το «Κέντρο Φιλοξενίας» και ιδού τώρα τι παθαίνουν…
Τους φέρνουν κι άλλα διακόσια «προσφυγάκια», ενώ η
Μαθητική Εστία είναι ασφυκτικά γεμάτη από τους προηγούμενους και οι «αρχές» επιχείρησαν να στήσουν σκηνές στο χωριό για τους νεοαφιχθέντες, πράγμα που δεν τους το επέτρεψαν οι κάτοικοι.
(ΥΓ): Εν τω μεταξύ, εχθές το βράδυ, ομάδα αναρχοκομμουνιστών που ήταν μέσα σε....

Ποιός θα επισκεφτεί την Κούβα και οι κομμουνιστές μουγγάθηκαν;


Αφού την… έψηναν –τα τελευταία χρόνια- την μετατροπή της Κούβας σε «πλωτό αεροπλανοφόρο του ιμπεριαλισμού» και «ορμητήριο του διεθνούς καπιταλισμού» (στην κομμουνιστική ορολογία…), ήρθε η ώρα να γίνουν επιτέλους πράξη τα όνειρα των Κάστρο – και του Τσε Γκεβάρα με την… κιθάρα (αν ζούσε…)!

Ετούτη, λοιπόν, την ώρα που εσείς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, ο mister President (ένας είναι ο mister President, όπως κι «ένα ειν’ το κόμμα»…) πατάει τα… άγια χώματα της σοσιαλιστικής Κούβας, που είναι απ’ άκρου εις άκρον στολισμένη με την αστερόεσσα!
Πρόκειται για τον πρώτο εν ενεργεία Αμερικανό President που...