Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

Γιατί οι Ήρωες πολεμούν σαν τους Έλληνες..Συγκλονιστικές αφηγήσεις πολεμιστών του 40'

Ένα ρίγος διαπερνά κάθε ελληνόψυχο όταν οι υπέργηροι Ήρωες του 40' με την ελληνική καρδιά τους να χτυπά πιο δυνατά από ποτέ, ενθυμούμενοι το επικές μάχες, δηλώνουν:

«ακόμη και σήμερα σε αυτή την ηλικία εάν η πατρίδα μας φώναζε θα πηγαίναμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από την πατρίδα και την οικογένεια»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γ. ΜΑΥΡΗΣ ΤΗΣ PUBLIC ISSUE: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη εφ’ όλης της… δημοσκοπικής ύλης έδωσε στην εβδομαδιαία αριστερίστικη εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Εποχή», ο γνωστός (αριστερότατος) δημοσκόπος Γ. Μαυρής, της εταιρείας Public Issue. Στις ερωτήσεις σχετικά με την Χρυσή Αυγή, ο δημοσκόπος αποκάλυψε ότι το σύστημα έχει κάνει μια τρύπα στο νερό με τις διώξεις, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ριζωμένη στην ελληνική κοινωνία και απέκλεισε την πιθανότητα να φτάσει σε μονοψήφια ποσοστά (όπως ήταν το… ποθούμενο για το καταρρέων σύστημα και τους διεθνείς εντολοδότες του). Ιδού:...

Ασταμάτητος ο Ηλίας Κασιδιάρης συντρίβει την άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε στην "Εγνατία Τηλεόραση" για την άθλια σκευωρία πίσω από τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα διεκδικήσει τους μεγάλους δήμους της χώρας και την πρώτη θέση στις ευρωεκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής με αποδέκτες όλους εσάς..."Μη τους Φοβάστε"


Μη τους φοβάστε - Μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στους Έλληνες Εθνικιστές

Το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου που αναγνώστηκε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις

ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ
Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, από το κελί της φυλακής μου σφίγγω το χέρι καθενός και καθεμιάς από εσάς και σας βροντοφωνάζω με όλη τη δύναμη της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΨΥΧΗΣ μου: ΜΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ανθρωπάκια είναι μοιραία και άβουλα, που.....

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΤΟ «ΑΣΥΛΟ» ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ!

skou221012
Θύμα ληστείας έπεσε εχθές το βράδυ περαστικός έξω από το χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τέσσερις αναρχοκομμουνιστές ληστοσυμμορίτες, βγήκαν από το «άσυλο» που τους προσφέρει το κατοχικό ψευδοκράτος, ακινητοποίησαν τον περαστικό με την απειλή μαχαιριών και αφού του άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό ξαναμπήκαν στο «άσυλο» και χάθηκαν. Κι ας την αστυνομία να τους ψάχνει…

(ΥΓ) 1: Να θυμίσουμε ότι .....

Παρακράτος, συριζαίοι και λαθρομετανάστες κατά Ελλήνων - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρακράτος, συριζαίοι και λαθρομετανάστες κατά Ελλήνων - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Την με κάθε τρόπο ματαίωση της μεγάλης Εθνικιστικής συγκέντρωσης του Σαββάτου 26 Οκτωβρίου, ανέλαβε εργολαβικά η θλιβερή Αριστερά, με τη σύμπραξη των συνιστωσών του Σύριζα, κρατικοδίαιτων συνδικαλισταράδων και φυσικά των λαθροεισβολέων. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες βέβαια, τα σκυλιά του παρακράτους προσέκρουσαν στο αδιαπέραστο Εθνικιστικό Τείχος!
Ο Σύριζα, μαρξιστικές συμμορίες-σφραγίδες, συνδικαλιστές του δημοσίου και.....

Νευράκια από τα "παπαγαλάκια" του Σαμαρά...."Αποφασίστε τι θα κάνετε με τη Χρυσή Αυγή γιατί....μας έχει πάρει φαλάγγι"

Σας μεταφέρουμε κείμενο του πλέον διαδικτυακού κολαούζου του Σαμαράς και της Νέας Δημοκρατίας όσο αναφορά τον... εκνευρισμό που επικρατεί στη "δεξιά πολυκατοικία" (ή να πούμε καλύτερα καλύβα μιας και ποσοστά έχουν πέσει κάτω από 15%) για την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και το επικείμενο "φιάσκο" με τις...διώξεις των Εθνικιστών βουλευτών.

Διαβάζουμε λοιπόν:

«Παρά το γεγονός ότι το θέμα της Χρυσής Αυγής έχει «πέσει» στην επικαιρότητα, οι εξελίξεις είναι πολλές και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης βουλευτών. Την ίδια ώρα ο Κασιδιάρης αναλαμβάνει ανεπισήμως να αντικαταστήσει τον Μιχαλολιάκο ενώ άλλες τρεις δικογραφίες για.....

Οι Συριζαίοι σε....παράνοια από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σταθμό Λαρίσης...

photo_1__article
Δεν μπορούν οι ακροαριστεροί, ροζ συνιστώσες και λοιποί συριζαίοι να χωνέψουν με τίποτα το μέγα πλήθος που έδειξε έμπρακτα τη συμπαράστασή του στη Χρυσή Αυγή με τη δυναμική και γεμάτη παλμό παρουσία του στο Σταθμό Λαρίσης.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Κουμουνδούρου γράφει για τη....συγκέντρωση των "φασιστών"

«Μπορεί οι νεοναζί να μιλούν για «μεγαλειώδη» συγκέντρωση, η αλήθεια όμως είναι ότι γελοιοποιήθηκαν για ακόμη μία φορά. Η αντιφασιστική Αθήνα έφραξε το δρόμο στους νεοναζί δολοφόνους. Έτσι, εξελίχθηκε σε φιάσκο η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χ.Α στο σταθμό Λαρίσης… Το αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει την αλήθεια…».

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για την....

Το καθεστώς το παραδέχεται μέσω των ΜΜΕ: "Ο Αντιρατσιστικός νόμος έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ στόχο την εξουδετέρωση της Χρυσής Αυγής" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν αναμενόμενο ότι το κατεστημένο, θορυβημένο ή καλύτερα να πούμε τρομοκρατημένο, από τη παλλαϊκή απήχηση του Εθνικιστικού Κινήματος ακόμη και μετά τις άθλιες σε βάρος του διώξεις, θα προβεί σε πράξεις που δηλώνουν φόβο και οργή...(συναισθήματα του ηττημένου..)

Έτσι λοιπόν επισπεύδουν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ), μετά και το προγαμιαίο (πολιτικό) σύμφωνο που υπέγραψαν, την ψήφιση του 'αντιρατσιστικου' και "αντιαναζιστικού' νόμου που όπως δηλώνει ευθαρσώς η τηλεπαρουσιάστρια του ALPHA έχει φωτογραφικές διατάξεις ΜΟΝΟ για τη Χρυσή Αυγή...

Ας γνωρίζουν οι "κύριοι" ότι....

Ακροαριστερός μέλος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι δίνει εντολές στον Αρχηγό της Αστυνομίας.....!!!!!!!!!(Μάλλον 'ρουφιάνος' της Χρυσής Αυγής θα είναι...)


oikonomou-thumb-large
Ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η δίκη των αστυνομικών που είχαν εισέλθει για έλεγχο στις 5 Μαΐου του 2010 (αμέσως μετά τον εμπρησμό της Μαρφίν…) στα γραφεία του γνωστού «Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», μετά από μήνυση που τους υπέβαλλαν οι αναρχοκομμουνιστές.

Ως μάρτυς, κατέθεσε και ο «συντονιστής του Δικτύου» (όπως δηλώνει ο ίδιος) Νίκος Γιαννόπουλος (επίσης, γνωστό στέλεχος της κομμουνιστικής συνιστώσας «Ρόζα» του ΣΥΡΙΖΑ και μόνιμος μάρτυρας υπερασπίσεως συλληφθέντων τρομοκρατών…), ο οποίος κατέθεσε ενόρκως τα εξής εκπληκτικά:




«Ακούμε ποδοβολητά από τη σκάλα, ένα μέλος μας τρέχει από την εσωτερική σκάλα και φωνάζει ότι .....

Έφεραν τους κατάλληλους στην ΕΥΠ για αν τους κάνουν "αντιχρυσαυγίτικα" μαθήματα...Του κομμουνιστές του ΠΑΜΕ!!! (δεν είναι αστείο....είναι πραγματικότητα)

001
Αν πριν από 30,40,50 χρόνια πήγαινε κάποιος σ’ ένα καφενείο κι έλεγε ότι θα έρθει κάποτε η στιγμή που –χωρίς να είναι κυβέρνηση- το ΚΚΕ θα παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις της ΚΥΠ (έτσι την έλεγαν τότε…) και ότι θα έκανε και μάθημα στους πράκτορες για την αντιμετώπιση των πολιτικών αντιπάλων του συστήματος, σίγουρα θα τον έπαιρναν με τις… ντομάτες. Ε, λοιπόν, η στιγμή αυτή ήρθε!

Έτσι, στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΠ που ξεκίνησε χθες τις εργασίες του, εμφανίστηκε ο βουλευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος μάλιστα έκανε και ομιλία προς......