Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 07, 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 6ΜΜ


Τα σχέδια ισλαμοποίησης της Ελλάδος εξελίσσονται με ρυθμούς ραγδαίους.  Κυβέρνηση και αντιπολίτευση θέλουν να κάνουν εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.

Το κράτος που ληστεύει τον Έλληνα φορολογούμενο σιτίζει δωρεάν μαχαιροβγάλτες από την αφρική και την ασία. Δημόσιοι χώροι, λιμένες και λεωφόροι καταλαμβάνονται παράνομα από λαθρομετανάστες. Οι καμπάνες στην πόλη μας...

Έρευνα της Καπα Research για τους λαθρομετανάστες: Είναι άνδρες, νέοι, συμπαθούν τους τζιχαντιστές και τους Συριζοψεκασμένους

Γράφει ο Αντίοχος

Μια έρευνα έκανε προ ημερών η εταίρα δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, με ερωτώμενους τα «προσφυγάκια», αλλά όλως περιέργως την έφαγε το μαύρο σκοτάδι των «ενημερωτικών» ΜΜΕ. Γιατί άραγε;

Προφανώς, υπήρχαν στοιχεία στην έρευνα που δεν κρίθηκαν… κατάλληλα, ώστε να τα πληροφορηθεί το ελληνικό κοινό. Όπως για παράδειγμα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των απρόσκλητων...

Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης ΖΩΝΤΑΝΑ στις 20.00 στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής


Νικόλαος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης ΖΩΝΤΑΝΑ στις 20.00 στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Στην αποψινή πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ο Αρχηγός του Κινήματος Νικόλαος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζουν όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 
Με νέο σκηνικό, θεματολογία, προβολή βίντεο για σχολιασμό και τηλεφωνικές παρεμβάσεις επιστρέφει ανανεωμένη η πολιτική εκπομπή του Λαϊκού Συνδέσμου.
Επικοινωνείτε μαζί μας:
- μέσω διαδικτύου στο e-mail: xawebtv@yahoo.gr
- μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-  6985 121

Τα μηνύματά σας θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής
Μέσα στην απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών, η ιστοσελίδα του Κινήματός μας XAgr.net αποτελεί πλέον το μοναδικό ελεύθερο βήμα για τους Έλληνες Εθνικιστές....

Δείτε live...

ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

xios.6.4.4

Η Επιτροπή αγώνα των  τοπικών συμβουλίων και των κατοίκων  των Καμποχώρων της Χίου (τους οποίους προ ημερών λιάνισαν τα ΜΑΤ των συριζοψεκασμένων…) με εξώδικη διαμαρτυρία που καταθέτει κατά παντός υπευθύνου, ζητάει την άμεση κατάργηση του Κέντρου κράτησης της ΒΙΑΛ από την περιοχή επειδή βρίσκεται κοντά στο Χαλκειός και σε τρία στρατόπεδα, να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους και να διαφυλαχθεί η  ασφάλεια τους. Σε αντίθετη περίπτωση προειδοποιούν  ότι θα αντιδράσουν δυναμικά.
Έτσι, σε  συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο Χαλκειός, οι κάτοικοι υποστήριξαν ότι.....

Κατάληψη της Πλατείας Συντάγματος επεχείρησαν λαθρομετανάστες υποκινούμενοι από «αλληλέγγυους»!


Κατάληψη της Πλατείας Συντάγματος επεχείρησαν λαθρομετανάστες υποκινούμενοι από «αλληλέγγυους»!

Σκηνές στην πλατεία Συντάγματος προσπάθησαν να στήσουν το βράδυ της Τετάρτης περίπου 40 λαθρομετανάστες, οι οποίοι μαζί με «αλληλέγγυους» ήρθαν στην Αθήνα από το λιμάνι του Πειραιά κουβαλώντας  μαζί τα πράγματά τους και σκηνές.
Έκαναν, μάλιστα, και πορεία έως το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά και χρησιμοποίησαν τον ηλεκτρικό και το μετρό για να φτάσουν έως το Σύνταγμα, όπου τους περίμεναν αστυνομικοί και τους προσήγαγαν.
Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη σε αυτό που πρώτη και μόνη έλεγε και λέει η Χρυσή Αυγή. Ότι, δηλαδή, υπάρχουν μεταξύ των «αλληλέγγυων» άνθρωποι ύποπτοι που...

Όταν ο Ζαχαριάδης εκλιπαρούσε να επιστρέψει στην “μοναρχοφασιστική” Ελλάδα για να δικαστεί


Όταν ο Ζαχαριάδης εκλιπαρούσε να επιστρέψει στην “μοναρχοφασιστική” Ελλάδα για να δικαστεί

Στην κομματική φυλλάδα του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) και στην στήλη «Σαν σήμερα», δημοσιεύθηκε την Τετάρτη το εξής: «1964: Ο Νίκος Ζαχαριάδης στέλνει από τη Σοβιετική Ένωση επιστολή στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου ζητώντας να έρθει στην Ελλάδα να δικαστεί».
Ο προδότης αυτό εκείνη την χρονική περίοδο βρισκόταν σε εξορία στην Σιβηρία, καθώς είχε καθαιρεθεί 8 χρόνια νωρίτερα από την ηγεσία του ΚΚΕ, με την ίδια μέθοδο που επί 25 ολόκληρα χρόνια χρησιμοποιούσε αυτός ο «σκύλος» τους Στάλιν για να εξοντώνει όλους τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.
Ο Ζαχαριάδης πέρναγε τόσο «όμορφα» στην Σιβηρία, ώστε προτίμησε να....

Το ΔΝΤ παρεμβαίνει υπέρ των λαθρομεταναστών...Οι κομμουνιστές τους υπερασπίζονται...Παράξενο;!

lathro_thraki
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί το… ευαγές ίδρυμα της διεθνούς τοκογλυφίας (ΔΝΤ) να μας έχει συνηθίσει σε οικονομικού τύπου παρεμβάσεις, αλλά άμα λάχει κάνει και πολιτικές, για ευρύτερα θέματα νεοταξίτικου ενδιαφέροντος.
Όπως έκανε ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Τουρκία, Αντόνιο Σπιλιμπέργκο, κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης που έκανε το ινστιτούτο μελετών «Ατλαντικό Συμβούλιο της Ουάσινγκτον» (όλα αυτά τα «ινστιτούτα» είναι προκαλύμματα της CIA…), και μάλιστα χωρίς να ερωτηθεί σχετικά.
«Κλέβουν οι μετανάστες δουλειές από τους ντόπιους;» διερωτήθηκε και στη συνέχεια υποστήριξε την πάγια θέση των κομμουνιστών, αριστεριστών και λοιπών «αλληλέγγυων», ότι η....

Ανθελληνική πρόκληση από το Ποτάμι: Ζητεί να διαβάζονται οι ανακοινώσεις στα μειονοτικά σχολεία μόνο στα τουρκικά!‏


Ανθελληνική πρόκληση από το Ποτάμι: Ζητεί να διαβάζονται οι ανακοινώσεις στα μειονοτικά σχολεία μόνο στα τουρκικά!‏

Άλλη μια ιταμή πρόκληση από τον μουσουλμάνο βουλευτή του Ποταμιού Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος κινείται παράλληλα με τις επιθυμίες του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, με την οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητεί οι ανακοινώσεις που εκφωνούνται στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης να γίνονται στα τουρκικά και όχι στα ελληνικά! Ειδικότερα, ο Ιλχάν ζητεί να μην ισχύσει το έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου Φ.2.4./1224 της 1/4/2016 της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, που υπογράφτηκε από τον διευθυντή Παναγιώτη Κεραμάρη και ανέφερε ρητά ότι «οι ανακοινώσεις στους μαθητές των σχολείων θα εκφωνούνται στην επίσημη γλώσσα του κράτους». Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί άλλο έγγραφο στις 7/3/2016 του ιδίου προσώπου, που υπογράμμιζε ότι «στο εξής οι όποιες ανακοινώσεις ή ενημερωτικά σημειώματα στέλνονται στα σχολεία, εκ μέρους τους, να είναι στην επίσημη γλώσσα του κράτους, δηλαδή την ελληνική.
Ο βουλευτής του Ποταμιού, έχοντας προφανώς πάρει εντολή, φτάνει στο σημείο να...

Η ΕΡΤ (που πληρώνεις εσύ Έλληνα)

ΕΡΤ

Διαβάζω σε διάφορα site, ότι οι «αλληλέγγυοι» και οι ΜΚΟ προτρέπουν τους λαθρομετανάστες να υποβάλλουν αίτηση ασύλου, για να μην απελαθούν στην Τουρκία.
Δεν ξέρω τι κάνουν αυτοί, αλλά σίγουρα το «κράτος» του ΣΥΡΙΖΑ (και των καμμένων συνοδοιπόρων του…), με τον πιο επίσημο τρόπο τους προτρέπει να το κάνουν, για να μην απελαθεί ούτε ένας στην Τουρκία!
Δείτε εδώ το δελτίο ειδήσεων της Τρίτης εις την αραβικήν (ε ρε κατάντια!) από την Ελληνική –μη γελάτε!- Ραδιοφωνία-Τηλεόραση, την ΕΡΤ ή ΣΥΡΙΖΑ-TV. Δυόμιση λεπτά είναι το δελτίο...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΑ, ΤΙ;

provata_psemata
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Προχθές, σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό πραγματοποιήθηκε μία πολιτική εκπομπή, κάτι βέβαια που το πληροφορήθηκα σήμερα το πρωί από ένα καλό, αλλά αφελή κατά τα άλλα φίλο, μιας και δεν συνηθίζω να παρακολουθώ τέτοιου είδους πολιτικά μασκαριλίκια. Στο εν λόγω λοιπόν τηλεοπτικό  μασκαριλίκι η κ. Μπακογιάννη τάπωσε τον κ. Σκουρλέτη με ρητορικές κορόνες και επιχειρήματα. «Δεν την πάω καθόλου τη σκρ@φ@, αλλά τον ξετίναξε τον Σκουρλέτη», μου είπε ο φίλος μου, αναφερόμενος στην κ. Μπακογιάννη. Οπότε του απαντώ, «Και μετά τι; Τι θα γίνει μετά το ξετίναγμα;», και εκείνος έμεινε να με κοιτά απορημένος.
Συμβαίνει πολλά χρόνια, δεκαετίες θα έλεγα, να....